«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Το σταλινικό καθεστώς Τσίπρα όμορφα καίγεται...




Εύχομαι να μην βιαστεί κάποιος να χαρακτηρίσει τον ανωτέρω τίτλο υβριστικό, σήμερα που έχουν σπείρει, με εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι εχθροί της χώρας μας, ακατάσχετες φωτιές στα μισά της δάση.
Ο τίτλος αφορά ακριβώς, μέτωπο των εχθρών αυτών, ολετήρες ανήθικους που τρέφουν μίσος για τα πάντα γιατί ακριβώς είναι φοβισμένα ανθρωπάκια που αποπνέουν σήψη και άγονται και φέρονται από την μυρωδιά του χρήματος και τον εκβιασμό που τους ασκείται από τους εντολοδότες τους για τα εγκλήματα και τις ανωμαλίες που τους διέπουν.
Κι αυτούς, τους τελευταίας κατηγορίας πολίτες, εμείς, για πάνω από 70 χρόνια, λόγω ακραιφνούς αμορφωσιάς και "παρτακισμού", τους αφήνουμε να παριστάνουν τις κυβερνήσεις μας, τους έχοντες τον πρώτο λόγο για το μέλλον των παιδιών μας και της όμορφης χώρας μας.

Η Αγία Ελλάς, μετά από κάθε τέτοια καταστροφή, πάντα βρίσκει τον τρόπο να επουλώνει τις πληγές της. Οι αλήτες όμως αυτοί.. έρχονται και παρέρχονται, και στα στερνά τους, ή νωρίτερα, πνίγονται μέσα στον ίδιο βούρκο από τον οποίο προέρχονται.

Άσε τους τώρα, να πίνουν αναίσθητα κι αμέριμνοι τα εσπρεσσάκια και τις μπύρες τους, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα πυρπολημένα δάση.. ,  άσε τους, να  κόβουν πανικόβλητοι την σύνδεση στα πορνοκάναλά τους, την στιγμή που "ατυχώς" στο μικρόφωνο είναι κάποιος πολίτης που κατακεραυνώνει την αναλγησία τους και τον "αγοραίο" τους έρωτα για τους λαθροεισβολείς, στους οποίους δίνουν μηνιάτικα επιδόματα, μέσω ΑΤΜ, των 500 ευρώ, συν...συν...συν...μην τα ξαναλέμε.
Άσε τους, να δούμε τί όμορφα θα καούν οι γούνες τους όταν οι πάτρωνές τους θα τους εγκαταλείψουν, πράγμα που ήδη πρέπει να έχει μπει σε εφαρμογή, αν κρίνουμε όχι μόνο από τις φωτιές, αλλά από ένα κάρο άλλες πούστικες ενδοσυνεννοήσεις εντός των κομμάτων, όπως την προώθηση του Μπακογιάννη τζούνιορ, η οποία αποδεικνύει πως είχα δίκιο όταν επί ενάμισι χρόνο έλεγα σε διάφορα σχόλιά μου πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξ αρχής επιλεγεί για πρόεδρος του κόμματός του, μόνο για την θητεία της αντιπολίτευσης.

Άσε τους να γίνουν μαλλιά κουβάρια όλοι τους! Κι αυτός ο Τσίπρας... τουλάχιστον ήταν πάντοτε ένας εκατομμυριούχος -αστεία καρικατούρα καταληψία κνίτη- γεννημένος από κρυφο-περιούσια και φιλοχουντικά βρακιά, μη Έλλην και ανθέλλην, πρακτοράκι των Ροκφέλερ. Οι πειναλέοι όμως όλοι αυτοί που αποτελούν την ουρά του, γι αυτό ακριβώς επιλέχτηκαν, γιατί είναι "πρεζόνια της μάσας" κι έτσι θα αποκλειόταν οποιαδήποτε "κέντα" σε υπογραφές για μνημόνια ή ανθελληνικά νομοθετήματα για την Παιδεία ή άλλο...

  αχ...Ελλάς βασανισμένη....κάνε κουράγιο!.. κοντά είμαστε...
..ετούτοι φεύγουν, ..κι ίσως.. αν αποκτήσουμε μυαλό και ήθος, ..καταφέρουμε να δώσουμε σύντομα ένα τέλος στον αέναο κύκλο των βιασμών σου.       

4 σχόλια:

  1. Κάποιοι φίλοι με ρώτησαν στο τηλέφωνο, τί είναι η "κέντα".
    Είναι όταν κάτι πάει στραβά σε δοσοληψία πρεζονιών. Την θυμάμαι την λέξη από ένα βιβλίο του Ηλία Πετρόπουλου που είχε πέσει στα χέρια μου, όταν πήγαινα γυμνάσιο. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

    Στο κείμενο, μου ήρθε να την τοποθετήσω αυθόρμητα, επειδή προανέφερα την φράση "πρεζόνια της μάσας", χωρίς να το πολυσκεφτώ ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει παλιές λέξεις slang.

    Ένα άλλο ελάττωμα που έχω επίσης, είναι να χρησιμοποιώ κάποιες λέξεις με ασυνήθιστο τρόπο. Παράδειγμα: Στο κείμενο προτίμησα τη φράση "ακραιφνής αμορφωσιά" αντί της "καθαρή αμορφωσιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παναγία Ελλάδα μας καίγεται φίλε μου...
    Δεν ξέρω για το καθεστώς αυτού του «κρυπτο»...
    Εγώ, ένα βλέπω. Πως καίγεται η Παναγιά μας...
    Σε λίγο, ξημερώνει 15 Αυγούστου...
    Και το 2007, παραμονή 15αύγουστου ξεκίνησε ο εμπρησμός στην Πεντέλη. 14 Αυγούστου του 2007. Ακολούθησε ο εμπρησμός της Πάρνηθος, της Κρήτης, της Νοτίου Ευβοίας, της Δυτικής και Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου...
    Κάψανε την Αρχαία Ολυμπία...
    Κάηκαν ζωντανοί 7 εποχικοί δασοπυροσβέστες στην Κρήτη...
    63 γυναικόπαιδα στην Πελοπόννησο...
    Κάποιοι, δεν θυμάμαι ακριβώς, στη Νότιο Εύβοια...
    Στη Νότιο Εύβοια έπεσε ΚΑΙ ένα Canadair και σκοτώθηκαν δύο αεροπόροι μας...
    Εγώ, αυτά ξέρω και βλέπω. Καίγεται η Παναγιά Ελλάς.
    Διαφωνείς μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ καθόλου φίλε Διηνέκη.
      Έχεις απόλυτο δίκιο και καλά έκανες και ανέφερες τους εμπρησμούς του 2007.
      Δέκα χρόνια πριν. Οι πανάρχαιοι εχθροί της Ελλάδος ακολουθούν αποκρυφιστικά χρονοδιαγράμματα και συμμετρίες πολυέδρων.
      Με το μίσος τους και το περιούσιο πείσμα τους θέλουν να κάνουν την Ελλάδα κρανίου τόπο, σαν την κωλοέρημο της πατρίδας τους...
      Ποτέ όμως δεν θα ξεχάσουμε, ούτε εκείνους, ούτε τους τωρινούς εμπρησμούς και δεν θα συγχωρήσουμε τους εγκληματίες.
      Όπως έχεις δει, εκεί στο ΕργΔημΕργ, γίνεται πολύς λόγος περί αισυμνητείας. Και είναι ήδη αποφασισμένο, αν βοηθήσει ο Θεός να εγκαθιδρύσουμε ένα τέτοιο καθεστώς -ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΙΑΣ- Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.
      Κι όσο για την ασέβεια αυτή προς τα όσια και ιερά του Ελληνικού Έθνους, η Ουράνια τιμωρία που επίσης τους περιμένει, δεν θα είναι κουνηματάκια των 5-6 ρίχτερ και φωτιές σε πράσινους πνεύμονες -δάση- αλλά θα είναι μια τιμωρία ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ!
      ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

      Διαγραφή
  3. “αχ...Ελλάς βασανισμένη....κάνε κουράγιο!.. κοντά είμαστε...
    ..ετούτοι φεύγουν, ..κι ίσως.. αν αποκτήσουμε μυαλό και ήθος, ..καταφέρουμε να δώσουμε σύντομα ένα τέλος στον αέναο κύκλο των βιασμών σου. “

    Καλημέρα και χρόνια πολλά.
    “κάνε κουράγιο!.. κοντά είμαστε...”
    Τα λόγια σας είναι βάλσαμο!

    Εάν αποβάλουμε τον εγωισμό μας , παραδεχθούμε τα λάθη μας , ταπεινωθούμε και ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη Από Τον Τριαδικό Θεό μας , η απελευθέρωση μας από τον μεταπολιτευτικό και όχι μόνον , κομμουνιστικό ζυγό μας θα πραγματοποιηθεί ως εκ θαύματος. Εννοείται πως θα είναι και θαύμα.
    Αρκεί να ξαναπιστέψουμε , διότι οι Ελληνες ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε , απλά το ξεχάσαμε για λίγο και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ εάν θέλουμε να σωθούμε να Τον ξαναθυμηθούμε!

    “Ο εγωισμός είναι ένα παράλογο πάθος που μαστίζει κυριολεκτικά όλο το ανθρώπινο γένος· όλοι οι άνθρωποι πάσχουμε από αυτή τη μεγάλη ασθένεια. Τον εγωιστή άνθρωπο ο εγωισμός τον ρεζιλεύει και τον θεατρίζει. Αυτόν τον εγωισμό καλούμεθα από το Θεό να αγωνιστούμε, να τον καταπολεμήσουμε, για να απαλλαγούμε απ’ αυτόν.”

    Έδωσε Ο Θεός και ρεζιλεύτηκε το κυνοβούλιο. Οι ηθοποιοί εντός του και οι τηλεβόες εκτός αυτού , είναι της κατωτέρας υποστάθμης με αποτέλεσμα να φανερώνεται ολη η γύμνια του τσίρκου. Αποκαλύφτηκαν επιτέλους οι ταχυδακτυλουργοί που θα τα έπαιρναν από τους τραπεζίτες, από τους πλούσιους και το κεφάλαιο για να …τα μοιράσουν στους φτωχούς!
    Αποκαλύφτηκαν και οι κρυφοί “πρασινομπλε” ομοϊδεάτες - υποστηρικτές τους, εντός και εκτός “θεάτρου”!
    Το τέλος τους πλησιάζει με ταχύτητα φωτός…

    Οι ελάχιστοι εναπομείναντες παραπλανημένοι ιδεολόγοι , υποστηρικτές των μαρξιστών αρκεί να αποβάλλουν τον εγωισμό τους, ούτως ώστε να μην τους κάνουμε το χατίρι να μας οδηγήσουν προς τα εκεί που ευθύς εξαρχής της μεταπολίτευσης είχαν προσχεδιάσει σε περίπτωση που αποκαλύπτονταν …οι εκατοντάχρονοι πραγματικοί εμπρηστές της ευημερίας του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή