«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ (;), ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!! - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Η σαπίλα των Οικουμενιστών "Ορθοδόξων" Μητροπολιτών δεν έχει όρια!
Υποταγμένοι, στην πλειοψηφία τους, στον Εωσφοριστή Πάπα και στον ξεπουλημένο Βαρθολομαίο, οι οποίοι χαριεντίζονταν με μια "γυάλινη μπάλλα της πανθρησκείας" στην Αστάνα του Καζακστάν, λες κι είναι μάγισσες από κόμικ του Ντίσνεϋ, και συλλειτούργησαν ακόμα και με σαμάνους φύλαρχους της Αφρικής με κόκκαλα ζώου στα μαλλιά...
Τέτοιο ξεφτιλίκι...

...δεν μπορεί να είναι άσχετο με όσα παράλογα, εξωφρενικά και άδικα ήδη ζούμε.


 Το μεσαίο σκέλος του τρίπτυχου "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" βάλλεται πλέον επίσης με εξευτελιστικό τρόπο. Και μάλιστα στην περίπτωση του αγωνιστή π. Φωτίου Τζούρα, τα τρία αυτά στοιχεία συνυπάρχουν και υφίστανται ανηλεή διωγμό.

Όπως λέει και η φίλη μου Πόπη Σουφλή..."Ζούμε εποχές Διοκλητιανού και Καλλιγούλα;;;"

Το χρονικό της δίωξης του  π. Φωτίου Τζούρα, ο οποίος δεν μνημόνευε στην λειτουργία του τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, από το ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός".

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης αποτελεί και η επιστολή του αγαπητού μου φίλου από την Θασσαλονίκη, Καπετάν Γιάννη, προς τον εν λόγω μητροπολίτη.

Ο Καπετάν Γιάννης είναι διαχρονικός πολέμιος όλου αυτού του σάπιου κυκλώματος "μεταπατερικών-συγκρητιστών-οικουμενιστών-δηλαδή αντιχρίστων" δεσποτάδων, που πάει να γκρεμίσει ό,τι έως τώρα ήξεραν και ασπάζονταν οι Έλληνες. Δηλαδή την Ορθοδοξία όπως την παρέλαβαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, οι γονείς μας και εμείς οι των 30-60 ετών, έστω και με τις προϋπάρχουσες σκιώδεις της εκφάνσεις από πλευράς διαφθοράς μέρους του ανωτέρου κλήρου.

Η πένα του Καπετάν Γιάννη δεν είναι πένα, ..είναι σφυρί και φωτιά, είναι η βροντή του Δικαίου.

Απολαύστε την εδώ, από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

1 σχόλιο:

  1. Στην ανάρτηση

    http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/2_23.html?showComment=1503832605125#c4167633124568869249

    των Αττικών Νέων,

    αναρτήθηκαν σχόλια του ιστολογίου "Ο Παιδαγωγός",
    τα οποία ρίχνουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή