«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ο Διόδοτος ξεκαθαρίζει την θέση του στον τρόπο αφύπνισης/αντίδρασης/αντίστασης των Ελλήνων απέναντι στους εχθρούς τους.



Υπάρχουν πολλά πατριωτικά/αφυπνιστικά μπλογκς, τα οποία χρησιμοποιούν κάπως αλόγιστα κάποιες αναρτήσεις (χωρίς και ιδιαίτερο έλεγχο από ποια πηγή ξεκίνησαν) και ειδήσεις επίσης, και φωτογραφίες.

Θα δώσω κάποια παραδείγματα χωρίς να κάνω παραπομπές σε μπλογκς και σάιτ, για να μην θεωρηθεί ότι λοιδορώ το έργο τους ή ότι υπαινίσσομαι πλάγια προδοτική/πρακτορική τους δράση, ότι είναι έμμισθα τέλος πάντων.

Θα είναι όμως και η πρώτη και τελευταία φορά που το αναγνωστικό κοινό του Διόδοτου θα δει τέτοιου είδους φωτογραφίες όπως τις παρακάτω, κι αυτό..για τους λόγους που προέβην στην παρούσα ανάρτηση.

Κάποιοι λοιπόν ανάρτησαν την παρακάτω φωτογραφία για να καταγγείλουν την νεοταξική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του.



Κάποιοι άλλοι ανήρτησαν φωτογραφίες με το ποίημα το οποίο έδωσαν από το σχολείο στο παιδί καταγγέλοντος γονέα, να εκφωνήσει στην σχολική εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Κάποιοι από το 90% των αριστερούληδων/γλυφτρών/νεοταξικών/ανθελλήνων εκπαιδευτικών έγραψαν αυτό το κατάπτυστο "ποίημα" όπου  «Τον στρατό τον αντικατέστησαν με την εθνική αντίσταση και τους πεσόντες ήρωες με τον μασώνο Γλέζο. Ένα ποίημα ανυπόγραφο όπου δοξάζονται οι κομμουνιστές που μας ελεύθερωσαν από τους Γερμανούς. Ντροπή». (H τελευταία φράση είναι εντός εισαγωγικών γιατί με αυτήν συνοδεύτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες σε διάφορα μπλογκς, και ορθώς έχει).




 Κάποια μπλογκς και σάιτ χρησιμοποιούν επίσης συχνά την παρακάτω φωτογραφία για να δώσουν δραματικό τόνο στις αναρτήσεις τους που αφορούν τα δεινά και την προδοσία που υφίσταται η πατρίδα μας. Η φωτογραφία αυτή δε, προέρχεται από ανάλογη σειρά φωτογράφισης ενός νεοταξικούλη/διεθνιστή/πολυπολιτισμικούλη/"αντιρατσιστούλη" φωτογράφου (κάντε την ανάλογη έρευνά σας), προωθημένου από ιδίων χαρακτηριστικών πολύ γνωστές ανθελληνικές σκουπιδοφυλλάδες, οι οποίες διατίθενται δωρεάν σε δημοτικές υπηρεσίες, σταθμούς μετρό και καφέ. To "MKO/SoroΧίλλαρι" χρήμα ρέει άφθονο για νεοταξική προπαγάνδα και ζημιά στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον. Γι αυτό άλλωστε διατίθενται και ΤΖΑΜΠΑ. Είναι "χρηματοδοτούμενες" και τσιμπάνε επίσης χρήμα και από καφέ, οίκους μόδας κλπ που θέλουν να διαφημιστούν. Η συγκεκριμένη σειρά φωτογράφισης μάλιστα, έχει τον τίτλο "Μαινάδες" και όλοι ξέρουμε τί ακριβώς ήσαν οι Μαινάδες: Νύμφες στρίγγλες, δαιμονικές θεότητες που προέτρεπαν σε αλόγιστη εκστατική ζωή, απομακρύνοντας τους μάχιμους υπέρ πατρίδος Έλληνες γόνους από την προσήλωση στην αποστολή τους.


 Την ίδια υποσυνείδητη ζημιά λοιπόν κάνουν και οι καταγγελίες για την οποιαδήποτε αφίσσα και καμπάνια της προδοτικής κυβέρνησης και των προδοτικών/ανθελληνικών δραστηριοτήτων του "Υπουργείου Παιδείας" και των μαρξιστών στρατιωτών του-δασκάλων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ  ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ -ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΝΑ "ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ" ΔΗΛΑΔΗ.

Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.

ΕΙΘΕ... ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ) ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Α' ΚΑΙ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ) ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΕΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΊ ΘΑ ΠΡΑΞΩΜΕ.


Θα κλείσω με κάποιες παρατηρήσεις που αφορούν ακριβώς την παρούσα περίοδο που διανύουμε.

Δεν νομίζω ότι είμαστε σε θέση αυτή την στιγμή να ανατρέψουμε τίποτα, με πατριωτικά κόμματα και αλόγιστους αποσπασματικούς (δηλ. όχι μαζικούς πανελλήνιους) ξεσηκωμούς. Θα μας πνίξουν στο αίμα, με χιλιάδες ματ που πίσω από την μάσκα κρύβουν ελληνόφωνους αλλοδαπούς. Μπορούμε μόνο να δουλέψουμε μυστικά, να προκαλέσουμε πράγματα τα οποία ήδη έχει προγραμματισμένα να κάνει το σύστημα, εμείς όμως να τα προκαλέσουμε πρώιμα, έξω από το δικό του χρονοδιάγραμμα, ώστε στο κρόνιο μάτριξ να προκληθούν βραχυκυκλώματα και εμπλοκές. Και το κυριότερο...να έχουμε ετοιμάσει αφυπνισμένο υπόβαθρο, κρίσιμη μάζα Ελλήνων, Αρίστων Νοών, που θα προσπαθήσουν, όταν γίνει το μπαμ, να εκμεταλλευτούν πρώτοι αυτοί, εργαλεία ελέγχου της κατάστασης και παράδοσης του ελέγχου της χώρας στον ελληνικό λαό (ελληνικό λαό εννοώ με υπό περιορισμό την κύρια μάστιγα, το αριστερίστικο/διεθνιστικό/προδοτικό του σκέλος). Μετά..απέλαση όλων των εποικιστικών ασιατικών στιφών στις πατρίδες τους. Γιατί αυτά τα στίφη που εστάλησαν εντός της χώρας, όπως και οι μελαμψοί Υκσώς του Μενιδίου και πάσης Ελλάδος εδώ και 200 χρόνια, δεν είναι τίποτε άλλο από βιολογικά ρομπότ κατασκευασμένα από το ατλαντοκρόνιο σύστημα, από το 6000 π.Χ. περίπου, προορισμένα εν παντί τρόπω να σφάζουν, να διαβρώνουν και να αντικαθιστούν την ελληνική φυλή εις τους αιώνας.
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΔΡΟΧΟΪΣΤΗ/ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ/ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΆ..." ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ.
Δεν ασπάζομαι λοιπόν θέσεις του υδροχοϊσμού, που με ρωτούν κάποιοι αναγνώστες στα σχόλια και δεν με ενδιαφέρουν οι νέες ουρές του (queue/tail...LOL) που έχουν αναπτυχθεί φτιάχνοντας μπλογκς, ανεξαιρέτως αν τον υποβοηθούν ή τον διαστρεβλώνουν.

Αγαπητοί αναγνώστες,
Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !

6 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια, χτυπατε με τον καλυτερο τροπο την αντινοηση που μας πολιορκει, οπως κανατε και με τον μιστερ JUMBO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σοφία μου επίσης! Να είσαι πάντα καλά!
      Το "ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ" καταπληκτικό!
      http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2017/10/blog-post_69.html

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραια αναρτηση. Εμεις οι ταπεινοι χρειαζομαστε αυτου του ειδους στηριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαβασα καπου οτι για να σωθη η πατριδα πρεπει να αναλαβει οστρατος μπορει να γινει αυτο οχι με μασωνους ελπιζω συντομα οχι αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.