«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

μπλογκ 'Ελεύθερη σκέψη': "ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ"

 Ανωνύμου: "ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 1940-41 ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"
Παρατράβηξε  η απάθεια στο θέμα της εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας  από τους λαθρομετανάστες.  Ο κόμπος έφρασε στο χτένι. Καμία πλέον  ευρωπαϊκή  νομιμότητα δεν δικαιολογεί την αντεθνική   μας πολιτική στο μεταναστευτικό  και κανείς πλέον  δεν πρέπει  να αγνοήσει την αντιμετώπιση του υπ' αριθμ’ ενα θανάσιμου κινδύνου για την επιβίωση μας σαν  Ελληνική φυλή και Ελληνικό κράτος .

 
Οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες -κατά το πλείστον  Ισλαμικού θρησκεύματος -είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την χώρα σε συνδυασμό  με την τουρκική απειλή   Ερντογάν, ο οποίος παρουσιάζεται σαν προστάτης του ισλαμικού κόσμου. 



Πάντοτε τα σύνορα της Ελλάδος, όπως κάθε  ευνομούμενης χώρας, ήταν κλειστά σε παράνομους επισκέπτες και ελέγχονταν αυστηρά. Με οδηγίες όμως των Ομπάμα -Κλίντον και της Μέρκελ για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης προς  δημιουργία μιας πολυεθνικής, πολυφυλετικής και ισλαμικής Ευρώπης άνοιξαν τα σύνορα και η Ελλάς κατακλύζεται  από λαθρομετανάστες.





Μπήκαν στην πατρίδα μας  κάθε λογής  τριτοκοσμικά στοιχεία και ζουν εις βάρος μας. Η Τουρκία έχει εντάξει το μεταναστευτικό   στην εθνική της στρατηγική για την άλωση της Ελλάδος, ενώ παράλληλα είναι και μια επικερδέστατη    επιχείρηση.  Οι μετανάστες εκ Συρίας είναι ένα μικρό ποσοστό και σχεδόν σταμάτησαν αφ' ότου τελείωσε ο πόλεμος και νικήθηκε το Ι. Κ. 





 Σημειωτέον από καιρό η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορα και υποχρεώνει την Ελλάδα να γίνει η χώρα-αποθήκη, που θα κατακλεισθεί και θα φιλοξενεί τις μεταναστευτικές ροές που αυτοί δημιούργησαν. Οι δικοί μας ιθύνοντες και τα κόμματα(πλην Χ.Α) πιστοί στην παγκοσμιοποίηση ουδέν  πράττουν  για την σωτηρία της χώρας και όλοι στηρίζουν την αντεθνική και ανθελληνική πολίτικη της Ε.Ε. Οι ΗΠΑ του προέδρου  Τραμπ άλλαξαν άρδην πολιτική για να γλυτώσουν από την παγκοσμιοποίηση. Εμείς εμμένουμε και ας καταστρεφόμαστε. 





Όποιος μιλήσει για το θέμα αυτό χαρακτηρίζεται «χρυσαυγίτης» . Τώρα και η Γερμανία και άλλα Ευρωπαϊκά κράτη αρνούνται τις ποσοστώσεις φιλοξενίας μεταναστών, οπότε όλοι πλέον θα συσσωρεύονται και  θα παραμένουν εδώ και στην Ιταλία.

Η κυβέρνηση μας τους δέχεται  εκτελώντας εντολές. 



Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι φιλικά προς τους εισβολείς ένεκα «φιλανθρωπίας» και εχθρικά προς τους γηγενείς. Ποτέ ως τώρα το  αντικείμενο της άμυνας και ασφάλειας της χώρας δεν έγινε θέμα φιλανθρωπίας. 





Ποτέ στους εισβολείς δεν τηρούσαμε φιλική στάση όπως τώρα συμβαίνει προς τους λάθρους. Καταστρεφόμαστε  αλλά κανείς δεν σκέπτεται το μέλλον  μας.

 Ούτως εχόντων των πραγμάτων η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να κάνει πόλεμο. Θα μας κατακτήσει με το Ισλάμ. Δυστυχώς οι Έλληνες φιλάνθρωποι πάσχουν από παράκρουση και βλακεία. Σε πολύ λίγο χρόνο θα  πάθουμε ό,τι έπαθαν οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο και οι λευκοί στη Νότιο Αφρική. 



Θα μας εκδιώξουν και θα μείνουν αυτοί στη γη μας και στη γη των προγόνων μας. Ήδη μας έδωσαν το δείγμα  γραφής τους. Πολύ τράβηξε αυτή η τραγωδία και πρέπει να λήξει. Γι αυτό: 





1/ Όλοι οι λαθρομετανάστες να εκδιωχτούν πάραυτα στις πατρίδες τους

2/ Τα σύνορα να σφραγιστούν ακόμη και δια πυρός από τις Αρχές Ασφαλείας, τις Ε.Δ , το Λ.Σ και τους κατοίκους (εθνοφυλακή)

3/ Τα κέντρα φιλοξενίας να καταργηθούν

4/ Τα νησιά μας να απελευθερωθούν

5/ Η  χώρα να αλλάξει πολιτική στο μεταναστευτικό και να γίνει  αυστηρή.

Αν οι ευρωπαίοι δεν δεχτούν το μερίδιο τους να ανοίξουμε τα σύνορα   σιωπηρώς ώστε να διαφύγουν οι λαθρομετανάστες με κάθε μέσον. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω .

Έλληνες ξυπνάτε  ή αυτοί ή εμείς.



Αμφικτύων

 14/12/2017



*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

πηγή 

5 σχόλια:

  1. Όσον αφορά την φράση "πλην Χ.Α." μέσα στο άρθρο, θα επαναλάβω πως έχω τις αμφιβολίες μου. Θεωρώ πως εσκεμμένα ή αθέλητα έβαλε το λιθαράκι της να μας χαρακτηρίζουν όλους εμάς, που φωνάζουμε γι αυτό και γι άλλα θέματα, φασίστες και ρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Κώστα,
    Να μην έχεις καμία αμφιβολλία γι αυτο.Η Χ.Α εμφανίστηκε στο προσκήνιο ξαφνικά για να παίξει τον ρόλο που η C.I.A και η Ν.Τ.Π της όρισαν.Γιατί όργανό τους είναι.Αν ο κόσμος θέλει να φωνάξει "αγαπώ την πατρίδα μου" να φοβάται να το πει μη τυχόν και χαρακτηριστεί φασίστας επειδή το είπε και ο Κασιδιάρης.Αν ο κόσμος διαμαρτυρηθεί έντονα για την λαθρομετανάστευση να φοβάται μην του κολλήσουν την ρετσινιά του ρατσιστή φασίστα που ανήκει στην Χ.Α.
    Ευνοήθηκε δημοσκοπικά, ανδρώθηκε και κατόπιν "αδικήθηκε" κατάφορα για να γίνει αρεστή στα μάτια κάποιου κόσμου που "δεν βλέπει".
    Το σύστημα, τους έχει δώσει τον ρόλο του ελέγχου της δεξιάς μάζας των πολιτών που αγανακτούν.Όπως στο λιμάνι που έχει δύο προβλήτες δεξιά και αριστερά.Στη δεξιά προβλήτα ελέγχονται τα μανιασμένα κύμματα που έρχονται απο δεξιούς πολίτες και εκτονώνονται. Στην αριστερή προβλήτα του λιμανιού, υπάρχει ο βρώμικο ΚΚΕ για να εκτονώνει τα μανιασμένα κύμματα απο αριστερούς.Έτσι, μ'αυτό τον τρόπο τα υπόλοιπα κόμματα κολυμπάνε σε ήρεμα νερά μέσα στο λιμάνι, και πνίγουν τον Ελληνικό λαό με την ησυχία τους.Όλοι έχουν αποδεχτεί τον ρόλο που τους έχουν ορίσει οι πάτρωνές τους
    Μέχρι...

    Μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ επιτυχημένη η παρομοίωσή σου Μπάμπη!
    Και έτσι ακριβώς είναι. Δυστυχώς θα χυθεί και πολύ αίμα για να καταπολεμηθεί αυτή η αντινόηση και η σε κάθε επίπεδο -πνευματικό και υλικό- δικτατορία που έχει επιβληθεί κατά των Ελλήνων. Εξόντωσή τους, φορολογική αφαίμαξη, προβοκάτσιες, αριστερή τρομοκρατία, εγκληματικότητα αλλοδαπών, και και και...
    ...ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι τόν "δημοκράτη" Νίκο Μπίστη, νά λέει σέ εκπομπή τού Τριανταφυλόπουλου:είτε σάς αρέσει είτε όχι ή Ελλάδα θά γίνει πολυπολιτισμική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή