«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

''ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΛΙΘΙΕ''

γράφει ο ΚΚΕΤΟΚΟΜΜΑΤΟΥΧΑΦΙΕ


Το κείμενο που ακολουθεί είναι σχόλιο στην ανάρτηση Ακόμα «τρώνε ξύλο» οι αστυνομικοί στο Α.Τ. Φυλής: 9 τραυματίες και κατάληψη του Τμήματος από αθίγγανους! του pronews.gr

Δεν έχουμε, δυστυχώς, παρά να συμφωνήσουμε στα όσα περιγράφονται...



Πολυ απλα ..
Οι αστυνομικοι ειναι ευνουχισμενοι απο την ξεπουλημενη ηγεσια και δεν τολμουν να αμυνθουν ουτε οταν απειλειται η ζωη τους .
Δεν διαθετουν μη φονικα οπλα οπως σε καθε πολιτισμενο κρατος της υφηλιου αλλα και να διεθεταν δεν θα τα χρησιμοποιουσαν για τους ιδιους λογους.
Ειτε λογω απουσιας οιασδηποτε εκπαιδευσης ειδικα για αντιμετωπιση τετοιου ειδους περιστατικων η αστικων ταραχων είτε από φόβο αντιδράσεων των γνωστών προβεβλημένων και ισχυρών περιθωριακών.
Οι φοβικοι μισελληνες πολιτικοι τους προισταμενοι προτιμουν να τραυματιζονται να καιγονται και να δερνονται και να πεθαινουν οι πολιτες παρα να θιξουν αμυνομενοι τα σκουροχρωμα κατοικιδια τους..
Αλλωστε οι μεν ειναι αναλωσιμοι οι δε θα αντικατασταθουν συντομα απο αλλοδαπους που θα τους ψηφιζουν σε καθε περιπτωση λογω παροχων.
Η δημοσια ασφαλεια ειναι μια φενακη και εχει προ πολλου καταρρευσει και φυσικα λογιζεται ως ανυπαρκτη..
Η αστυνομια απλα καταγραφει περιστατικα και εξαρθρωνει σπειρες με ρυθμους χελωνας αλλα το εγκλημα αλωνιζει..
Υπαρχει δε η πιθανοτητα οι διαφορες υποθεσεις που διελευκανονται να ειναι απλα κανονισμενες εστω και εν μερει απο ορισμενους εντος και εκτος της αστυνομιας ωστε να φαινεται οτι κατι κινειται στην ουσια επιτρεποντας σε μεγαλα κεφαλια και μπιζνες να συνεχιζουν .
Οι Ρομα αποτελουν και αποτελουσαν μαστιγα εγκληματος με εκατομμυρια τζιρο απο παρανομες δραστηριοτητες παρολαυτα αποτελουν προνομιακους αποδεκτες επιδοματων και φυσικα δεν πληρωνουν φορους αλλα δικαιουνται πληθος προνομιων που προοριζονται για φορολογουμενους με αοριστες δικαιολογιες φοβικου χαρακτηρα του ειδους ..΄΄Να τους δωσουμε μηπως και τους εξευμενισουμε΄΄.
Στην θεση των Ρομα φανταστειτε Πακιστανους σε μερικα ετη η Συριους ..
Γιατι περι αυτου μιλαμε σαν ενδεχομενο με βεβαιοτητα.
Η αστυνομια μετα την έπελαση του αριστερισμου και των καθιζηματων του Πασοκ ειναι πληρως διαλυμενη με καποιες αναλαμπες που υπογραμμιζουν τον κανονα..
Ανεξοπλιστη .χωρις εκπαιδευση ,δογμα ,κανονες εμπλοκης και βαρεα οπλα οπως αρμοζει στην αποστολη της με μερικες ομαδες ειδικοποιημενου χαρακτηρα και με τον μεσο αστυνομικο ως αναλωσιμο ειδος για πολιτικα παιχνιδια αποτελει φαντασμα του εαυτου της ..
Η διαλυση της ενδοξης Χωροφυλακης κερβερου της νομιμοτητας στην υπαιθρο και το αστυ και η δημιουργια ενος δυσλειτουργικου εκτρωματος που ακουει στο βλασφημο ονομα ΕΛΑΣ οπως και η μη διαθεση σημερα κονδυλιων για αγορα και συντηρηση περιπολικων η μοτοσυκλετων η εστω για την κινηση τους με επαρκεια καυσιμων η η στεγαση αστυνομικων τμηματων σε απλα κτηρια χωρις καμια προβλεψη ασφαλειας με ελλειπη επανδρωση η φυλαξη ,αν υπαρχει καν ,αποτελουν ορισμενα χαρακτηριστικα που δειχνουν την εγκαταλειψη ..
Σκοπιμη και δολια σε καθε περιπτωση.
Εγκαταλειψη που δεν υφισταται οταν αναφερομαστε σε λειτουργιες φυλαξης επισημων ,βουλευτων και παραγοντων δηλαδη λαμογιων που παρα τα πλουτη τους αιτουνται και αποκτουν αστυνομικη συνοδεια που δρα και ως βοηθος για τα ψωνια της καθε κυριας αν χρειαστει ...
Συμπερασματικα ενα κρατος υπο διαλυση δεν μπορει παρα να εχει μια διαλυμενη αστυνομια με ανυπαρκτο εξοπλισμο απο επικοινωνιες (πλην TETRA)μεχρι οπλα,πυρομαχικα και αλεξισφαιρους θωρακες που σημερα υπαρχουν σε ποσοτητες μονο κατοπιν δωρεων ιδιωτων ..
Ειναι δε τετοιο το μισος των κρατουντων για τα σωματα ασφαλειας εν γενει ,τωρινων και περασμενων σαν συνολο ,που δεν εχουν καν την διαθεση να χτισουν αστυνομια στα ορθα προτυπα λειτουργιας των πρωην κομμουνιστικων καθεστωτων εστω και με εγκαθετους ηγετισκους αλλα επιχαιρονται σαν μικροψυχα ανθρωπακια που ειναι με τα παθηματα τους η την εν γενει συμπεριφορα τους σαν σκετσακι Ελληνοφρενειας ..
Μην γελιεστε ..
Ολα αυτα τα ενεργουμενα που δρουν εναντιον του κρατους και του εθνους σαν υψηλες εννοιες και αποκαλουν μπαχαλακηδες κοινους εγκληματιες οπως παλαιοτερα αποκαλουσαν αντιστασιακους βιαστες και δολοφονους παιδιων ,ανηκουν στην ιδια συνομοταξια κοινωνικου και πολιτικου χαρακτηρα και αλληλουποστηριζονται η διασκεδαζουν με τα παθηματα αυτων που σκοπιμα αφηνουν να εξευτελιζονται στα ματια του κοσμου ωστε να σπασει η πολτικη και κοινωνικη συνεχεια της χωρας και να επικρατησει η ανομια ωστε να εκβαλουν τον βοθρο που εχουν μεσα τους, στα κοινα ..
Πρωτα ως ειρωνεια μετα ως αντιδραση και μετεπειτα ως καθεστως.
Ο απλος πολιτης ειναι ενα ζωο που ψηφιζει και απλα πεθαινει η τραυματιζεται κατα περιπτωση, θυσια στον αγωνα του προλεταριατου που επιβαλλει μια αοπλη αστυνομια καρπαζοεισπρακτορας και θιασος παραστασης με τιτλο ''Ησυχια ,ταξη και ασφαλεια ''.
Ο μεσος πολιτης ειναι απλα ανυπερασπιστος και οφειλει να προστατευτει με καθε προσφορο μεσο αλλα πλεον αυτων δεν ισχυει το ακαταδιωκτο ουτε για το οικογενειακο ασυλο (σκοπιμα) οποτε εαν το πραξει θα βρεθει αντιμετωπος με νομικες συνεπειες που ενδεχομενως να οδηγησουν στην φυλακιση του και την κοινωνικη και οικονομικη του καταστροφη ..
Περαν των σοβαρων ψυχικων συνεπειων .
Διαλεγουμε λοιπον ..
Η νεκροι και τραυματιες η υποδικοι και ενδεχομενως φυλακισμενοι ..
Αυτα ειναι τα ορια της ελευθεριας της δημοκρατιας ..
Κατα τα αλλα επι 'επαρατου'Χουντας ειμασταν φυλακισμενοι και ανελευθεροι ..
Ακομη να καταλαβουν τα διποδα οτι
''ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΛΙΘΙΕ''.
Για να παραφρασω γνωστο τιτλο ''συγγραματος '' καλοταϊσμενου επαναστατη της φακης.
Υπογραμμιζω δε για πρωτη και τελευταια φορα πως η αναφορα μου στην Χουντα δεν εχει χαρακτηρα υποστηριξης αυτου του πολιτειακου μοντελου αλλα απλα αποτελει συγκριση με τα παρελθοντικα καθως αρεσκονται διαφοροι πολιτικαντηδες και παρατρεχαμενοι γλειφτες σαν αλλοθι για τις βρωμιες τους να την αναφερουν υποτιμητικα συχνα πυκνα ..
Η Χουντα περασε και δεν θα επιστρεψει καθως δεν υπαρχουν πλεον ασπιλοι ιδεολογοι να αναλαβουν τετοιου ειδους βαρη αλλα ουτε και σημερα το πειραμα θα πετυχαινε ..
Τουλαχιστον οχι με την συγκεκριμενη μορφη..
Οποτε αναμενουμε το τιποτα στην χωρα του μηδενος.

2 σχόλια:

  1. Μερικές ακόμα δικές μου σημειώσεις επί του κειμένου:

    1.
    "Στην θεση των Ρομα φανταστειτε Πακιστανους σε μερικα ετη η Συριους.."

    Ο σχολιαστής μιλάει για Σύριους. Τί είδους Σύριοι είναι όμως αυτοί που επιλέχτηκαν από τις "υπεύθυνες" υπηρεσίες για τον εποικισμό της Ελλάδος;.. Μην είναι οι 7% Αλαουίτες, 2% Δρούζοι, 1% Ισμαηλίτες, 9% Χριστιανοί (ορθόδοξοι, αρμένιοι), 1% διάφοροι άλλοι;;...
    ΟΧΙ!!...Αυτούς τους ξεδιάλεξαν και τους πήραν οι "εταίροι" μας Ευρωπαίοι.
    Εμάς μας έστειλαν από το υπόλοιπο 80% Σουνιτών μουσουλμάνων.


    2.
    "Η διαλυση της ενδοξης Χωροφυλακης κερβερου της νομιμοτητας στην υπαιθρο και το αστυ και η δημιουργια ενος δυσλειτουργικου εκτρωματος που ακουει στο βλασφημο ονομα ΕΛΑΣ.."

    Βαρύς χαρακτηρισμός για την Ελληνική Αστυνομία, "ανθυγιεινό" κι επικίνδυνο επάγγελμα σήμερα, κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση τους -για 800 ευρώ να εισέρχεται σε οδούς με μολότοφ ή να δέρνει ενίοτε συνταξιούχους επειδή υπάρχουν διαταγές και αν δεν υπακούσεις απολύεσαι- αλλά ο χαρακτηρισμός αυτός βγήκε σε στιγμή αγανάκτησης από τον σχολιαστή, συγκρίνοντας την κατάντια των σημερινών αστυνομικών -που καλοί είναι μόνο στο να κόβουν κλίσεις σε παπάκια πια, άντε.. πού και πού να εντοπίζουν γιάφκες με όπλα και σπείρες ναρκωτικών- σε σχέση με την ένδοξη Χωροφυλακή που προστάτευε τον πολίτη (πράγμα εξασθενημένο κατά 80%, εκτός αν είσαι "πακιστανός").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "πακιστανός":

      http://www.triklopodia.gr/%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B4/
      Στο βίντεο, στο 0.46-0.50 βλέπουμε ματατζή να προσπερνά τον πακιστανό ο οποίος απειλούσε με κοντάρι να χτυπήσει έλληνα….Ο ματατζής [να τον χαίρεται η μάνα του] σηκώνει το γκλόπ του στον έλληνα [άοπλο] προστατεύοντας τον πακιστανό…..

      Διαγραφή