«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

makpress.blogspot.gr: Είναι τόσος προβλέψιμος ο συρφετός των φασιστών, που καταντά βαρετό.

Σκεφτείτε τι ακούτε σήμερα στις τηλεοράσεις και τι διαβάζετε από τους συστημικούς. Θυμηθείτε τι γράφαμε ΠΡΙΝ καν ανακοινωθεί συλλαλητήριο. Διαβάστε με προσοχή και κατά λέξη:


http://makpress.blogspot.gr/2017/12/blog-post_920.html





Ο Ζάεφ βεβαιώνει το λαό του, πως, ό,τι κι αν αποφασίσει ο ίδιος, θα το θέσει υπό την κρίση του λαού του σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ο Τσίπρας, θα αποφασίσει μόνος του για μας, να ξαναγράψει την ιστορία μας και δεν θα μας ρωτήσει. Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας. Αποφασίζει ο Τσίπρας, εμείς δεν έχουμε λόγο βρε κουτά. Δεν ξέρει ο Αλέξης ποιοί είναι Μακεδόνες και ξέρετε εσείς; Κι αν τολμήσετε να ζητήσετε δημοψήφισμα, οι σύμμαχοι, προστάτες και φίλοι μας Αμερικανοί, έχουν έτοιμη την τεχνογνωσία: σας βαφτίζουν -με όλο τον κτηνώδη μηχανισμό προπαγάνδας και τους χιλιάδες πρόθυμους πληρωμένους δούλους κονδυλοφόρους που διαθέτουν στην Ελλάδα- "χρυσαυγίτες" "ακροδεξιούς" κ.λ.π. κι αν συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι, θα βγάλουν και το πυρηνικό όπλο: θα σας βαφτίσουν "αντισημίτες" και "Ναζί" (ε, κάτι θα βρουν για να το συνδέσουν) και τότε θα το βουλώσετε ! Ακούς εκεί δημοψήφισμα! 



Θα τη φάτε και κιχ δεν θα βγάλετε ! Ναζί ! Πού δεν συμφωνείτε με τις επιλογές της μαμάς Αμερικής ! Αντισημίτες ! Μιλήστε άμα τολμάτε. Κάντε συγκέντρωση αν τολμάτε να φωνάξετε για τη Μακεδονία. Στο CNN θα δείτε την συγκέντρωσή σας με τίτλο "Neonazis  march in Greece".


Ας δούμε μερικά αποσπάσματα από τις λέξεις που παίζουν σήμερα στην ειδησιογραφία από τους συνηθισμένους λαγούς, που ξέρουμε πολύ καλά τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα πουν και πότε:

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ (Φυσικά έβαλε στο οπλοστάσιο τις λέξεις "Εβραίους", "Ολοκαύτωμα", "βανδαλισμός" - κλασική τακτική by the book, αποκούμπι κάθε φασίστα)

ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ (πιο βαρετά προβλέψιμος φασίστας δεν γίνεται!)
DIE ZEIT ΣΗΜΕΡΑ
DEUTSCHE WELLE ΣΗΜΕΡΑ
Βλέπετε λοιπόν πώς συντονίζονται οι δυνάμεις του φασισμού, που έχουν αλλεργία στη γνήσια λαϊκή έκφραση; Ο καημός τους είναι να μην πάρουν οι λαοί, οι μάζες την τύχη τους στα χέρια τους κι όποτε συμβαίνει αυτή η γιορτή δημοκρατίας, οι φασίστες των ΜΜΕ συντονισμένα, πιπιλάνε τις καραμέλες - μπαμπούλες περί "ακροδεξιών", "ναζί" κ.λ.π. Αν και η Χρυσή Αυγή, δεν είχε καμία σχέση με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου (το αντίθετο μάλιστα!), αν και οι οπαδοί της δεν ήταν ούτε το 1 τοις χιλίοις, όλοι στέκονται στην δήθεν "ακροδεξιά" για να ακυρώσουν αυτό που τόσο πολύ φοβούνται: τη λαϊκή έκφραση. Τα ΜΜΕ υπηρετούν την ελίτ, θέλουν να διαμορφώνουν κι όχι να ενημερώνουν. Οι μόνοι φασίστες που υπάρχουν στον πλανήτη είναι αυτοί που τρέμουν τη μαζική έκφραση του κόσμου.
Αλλά αυτά δεν είναι τίποτε. Για να μην επαναληφθεί η επιτυχία και στην Αθήνα, αν χρειαστεί θα ρίξουν και βιολογικά όπλα ! Μπροστά στον κίνδυνο να εκφράζεται ο λαός ακηδεμόνευτα, θα ξεθάψουν όλες τις προβοκάτσιες του εγχειριδίου του καλού φασίστα. Δεν θα διστάσουν να κάψουν και καμιά συναγωγή στην Αθήνα, για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα συνειρμών με τη γνωστή σειρά: 
πατριώτες-->ακροδεξιοί-->εθνικιστές-->χρυσαυγίτες--->αντισημίτες-->ναζί
΄ώστε να μην έχει επιτυχία και το συλλαλητήριο της Αθήνας. Για αυτό όσοι πάρουν την ευθύνη να το διοργανώσουν, θα πρέπει να προσέξουν πολύ. Στην Αθήνα, τα τάγματα εφόδου της φασιστικής Νατοϊκής αριστεράς και οι προβοκάτορες, είναι πολύ πιο εκπαιδευμένοι και πολύ περισσότεροι σε αριθμό και κυρίως πολύ πιο αδίστακτοι. Δεν θα διστάσουν και να δολοφονήσουν για να μην αφήσουν τον απλό λαό να διαδηλώσει. ΠΡΟΣΕΞΤΕ !

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου