«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Νέο «χτύπημα» από τον συΦιλη: «Ο Κατσίφας δεν είναι ήρωας, είχε ψυχική διαταραχή» – Απάντηση Βορειοηπειρωτών – Ισοπεδώνουν τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΡΕ ΒΟΘΡΟΜΑΖΑ συΦΙΛΗ;
 
Για τον δολοφόνο γενίτσαρο πρεζέμπορα Έντι Ράμα δείτε ΕΔΩ  
 
Για τον ήρωα και λεβέντη Κωνσταντίνο Κατσίφα δείτε ΕΔΩ  
 
Για τους σιωνιστές προδότες πολιτικούς που χειροκρότησαν τη δολοφονία του ήρωα Έλληνα δείτε ΕΔΩ

-------------------------------

Συνεχίζει να προκαλεί ο ανεκδιήγητος Ν. Φίλης. Με νέες δηλώσεις ξαναχυπά και προκαλεί όλους τους Έλληνες. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ψηφίζει και με τα δύο χέρια υπέρ του να δώσουμε το όνομα Μακεδονία, όπως γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς, αλλά δεν δέχεται την ονομασία της Β. Ηπείρου.

Έχουν ξεφύγει τελικά ορισμένοι στην Κυβέρνηση.
Δεν είναι ήρωας, αλλά και οι αλβανοί αστυνομικοί κακώς τον πυροβόλησαν, δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο ο Νίκος Φίλης αρχικά καταδίκασε την επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας που κατέληξε στη δολοφονία του ομογενούς, και σημείωσε: «Είχε καλάσνικοφ, να τον συλλάμβαναν, να του ρίξουν δακρυγόνα. Πουθενά η αστυνομία δεν πρέπει να εκτελεί κάποιον ,πόσο μαλλον έναν άνθρωπο με ψυχικές διαταραχές».


Πρόσθεσε όμως οτι «δεν είναι κατανοητό να πάρει κάποιος καλάσνικοφ και να πυροβολεί, όταν την ίδια ημέρα γιορτάζαν επίσημα από την αλβανική κυβέρνηση. Τι νόημα έχει να διεκδικεί να κάνει άλλη εξωτερική πολιτική και μάλιστα σε μια τόσο σεμνή τελετή;» αναρωτήθηκε για τις πράξεις του 35χρονου ομογενούς. «Ένας πολίτης με καλάσνικοφ αρχίζει και πυροβολεί, Τι θέλετε να πω, ότι καλώς έκανε; Ούτε ήρωας είναι. Δήθεν οτι υποστήριζε τη σημαία, δεν κινδύνευε η σημαία εκεί, υπήρχαν 300 σημαίες την ημέρα αυτή».

Στην ερώτηση να διευκρινίσει τα όσα είπε περί νότιας Αλβανίας για τη Βόρεια Ήπειρο, ο Νίκος Φίλης είπε ότι «στις επίσημες διακρατικές σχέσεις είναι νότια Αλβανία. Δεν πρέπει να αφήνουμε υπόνοια ότι είναι ελληνικό έδαφος. Είναι αλβανικό έδαφος με ελληνική μειονότητα» κάνοντας λόγο για σεβασμό των συνόρων.

Οι Βορειοηπειρώτες απαντούν στον Φίλη
«Από το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2018 γινόμαστε μάρτυρες μίας συντονισμένης προσπάθειας δολοφονίας του χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η προσπάθεια αυτή εκδηλώθηκε αρχικά από τα αλβανικά ΜΜΕ και καθώς οι κατηγορίες κατέρρεαν μία προς μία, ήρθαν οι διαρροές της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού της με τον Αλβανό ομόλογό του. Όλη αυτή η προσπάθεια δολοφονίας της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου και στην συνέχεια προσβολής της μνήμης του, έγινε για να αποστρέψει τα βλέμματα από την εν ψυχρώ δολοφονία του.

η συνέχεια εδώ... 

4 σχόλια:

  1. Την είδα πιο νωρίς την απίστευτη είδηση.
    Ο Πουλοπουλος που κολλάει; 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος του έπεσε η καύτρα και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.
    Πολύ κάψιμο φίλε από τους μπάφους..🙂
    Ε ναι, Σοσιαλιστικός Σουρεαλισμός. Όλα μέσα! ΚΑΙ η ζανέτ καπούγια
    🤣🤣🤣🤣

    https://www.youtube.com/watch?v=8SV85NVP1nc
    TAINIAΡA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oταν η Κυβερνηση χανει λαδια, για καλη συντηρηση

    https://uploads.disquscdn.com/images/4512767a8afe587d7818d772c6c4264fe90364962e2dd8b3bfe8b25f439bbdb4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δούμε τώρα (που δεν θα δούμε..αλλά λέμε κ καμια μ@λ@κία να περάσει η ώρα) πού θα διοχετεύσει το μπαγιόκο ο Άλεξ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή