«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες! [..και κάτι για τον Δράκο ] (βίντεο)



Η Κίνα, και συγκεκριμένα το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας, διαπιστώνουμε τώρα τελευταία, και με αφορμή τον κορωνοϊό, ότι συνεργάστηκε κανονικά με τον νεοταξικό Π.Ο.Υ. και τους αντίχριστους και αντιανθρώπινους οργανισμούς πληροφορικής και ιατρικής του Μπιλ Γκέιτς... Αποδεικνύεται σιγά σιγά ως η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη πουτανίτσα στα παγκόσμια πράγματα.

Φυσικά και μελλοντικά θα την φέρει πισώπλατα και στους Ρώσους (όπως έχει προφητευτεί εξάλλου), αλλά οι Κινέζοι δέχτηκαν στα εδάφη τους τα μεγαλύτερα (αμερικανικά, γερμανικά, ελληνικά κλπ) επιστημονικά μυαλά και την τεχνογνωσία που τούς έστειλαν οι σιωνιστές/καμπαλιστές της Αμερικής, και μετά οι Κινέζοι προσάρμοσαν την τεχνολογική τους αναβάθμιση (δεν είναι πια της πλάκας και με ευτελή υλικά ό,τι φτιάχνεται στην Κίνα) στο μαοϊκό πνεύμα και ολοκληρωτικό σύστημα που πάντα ονειρεύονταν (και μάλιστα για όλο τον πλανήτη αν ήταν δυνατόν).

Έκλασαν (και συγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιώ τελευταία, αλλά ο Καραϊσκάκης αρχίζει και βράζει μέσα μου) τους καμπαλιστές και το παγκοσμιοποιημένο οικονομικο-εξουσιαστικό μοντέλο που οι καμπαλιστές σχεδίαζαν να το εφαρμόσουν από κοινού με αυτούς (γι αυτό και τους μετέφεραν εκεί στην Κίνα όλους τους κανόνες και πόρους παραγωγής και άφησαν στην Αμερική να παράγει μόνο για την δική της αυτάρκεια). Τα κινεζάκια λοιπόν τους έκλασαν γιατί ανέκαθεν είχαν την δική τους κρυφή ατζέντα για την κατάκτηση του πλανήτη, κι ας το έπαιζαν ως τώρα "ειρηνική, αργή κατάκτηση διά του εμπορίου". Ψευδώς κρυφο-υποστηρίζουν τον Τραμπ (κι ας μαλώνουν μαζί του), ψευδώς κάνουν τον φίλο στον Πούτιν και στην Ινδία και στο Ιράν.

Πούτιν και Τραμπ βέβαια, έχουν για την ώρα πολύ ανάγκη τον Σι Τζινπίνγκ (ο οποίος δεν είναι τελείως σκάρτο άτομο) για να ξεσκίσουν τους καμπαλιστές. Κι άσχετα αν ο αντίχριστος που ετοιμάζουν οι καμπαλιστές θα είναι ερασιτέχνης μπροστά στον πραγματικό και τρομακτικότερο (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ) αντίχριστο που θα στέψουν οι μογγολοκινέζοι.

Όταν ήμουν μικρό παιδάκι (πριν από 45 περίπου χρόνια) ξέρετε τί μού έλεγε η αγράμματη αγρότισσα γιαγιά μου;..  "Παιδί μου, ο Αντίχριστος θα έρθει από την Μογγολία". ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.. Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ).. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ  -ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΑ- ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ  Α Ρ Χ Α Ι Ο Υ  ΕΧΘΡΟΥ.

Σκεφτείτε λοιπόν:

Σήμερα κάνουν τον καμπόσο και σχεδιάζουν να μάς πηδήξουν όλους οι καμπαλο-εβραίοι ( Ο Φ Ι Σ )

Αύριο θα συντρίψουν κάτω την κεφαλή του Όφη οι Ρώσοι ( Α Ρ Κ Ο Υ Δ Α ), σε συνεργασία με τον πατριώτη Τραμπ.

Μεθαύριο, για να κυριαρχήσει παγκόσμια, η Κίνα ( Δ Ρ Α Κ Ο Σ ) θα χτυπήσει την Αρκούδα.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΟΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ;;;;;

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΡΩΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ). ΔΗΛΑΔΗ.. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ).


Χρόνια Πολλά σε όλες τις Γεωργίες και τους Γιώργηδες!
Ο Θεός να στείλει τα όργανά του στο πλευρό του ανθρώπου.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ.




Απολυτίκιον Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

 




2 σχόλια:

  1. Ο μυθος δεν ειναι κατι το αυτονομο και ανεξαρτητο στο κεφαλι του καλλιτενη. Ειναι η εικονα που φθανει σε 'μας ενος αρχαιου πραγματικου συμβαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΒLOW UP YOUR MIND" ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΚΟΙΤΑΖΩ;ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ!ΗΤΑΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΧΟΝΓΚ.ΒΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ.ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑΜΠΕΣ ΠΑΝΤΑ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ;ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ ΠΑΤΑΞΟΝ ΔΕ ΒΟΥΡΛΟ;Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ.

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ: Ο ΣΙΝ ΤΖΙΝ ΠΙΝΓΚ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΕΙΧΕ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΩΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ " ΕΙΔΕ" ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΜΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ COCOON ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΥ.
    Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΟΡ.ΑΥΤΟΙ;ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΤΑ TEMPORALS.ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο "ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΤΕΜΠΟΡΑΛ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΡΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑΝΑ ΩΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕΙ.ΕΤΣΙ Ο ΣΙ ΤΖΙΝ ΠΙΝΓΚ ΒΓΗΚΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΤΟΡΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΙΑΖΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΚΡΆΤΩΡ. ΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΣΜΙΘ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙΑ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΥΠΟΥ "ΤΗΕ MUMMY";Ο ΨΟΦΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;Ε ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.Ο ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΚΚ ΚΙΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΟΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ αυτοκράτορα. ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΑΘΩΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΎΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ 'ΜΙΚΡΟΣ ΧΛΑΠΑΣ ΒΟΥΔΑΣ'.Η Ο.Ε.Α. ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΊ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ,ΠΙΆΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΆΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΤΤΟ.ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΟΥ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΚΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ,

    ΡΙΤΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ;



    ΑπάντησηΔιαγραφή