Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ένα κρυφό παιγνίδι...

 γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

 

Βλέπουμε όλοι, μία κατάσταση να εξελίσσεται. Έναν κόσμο να βυθίζεται στην παράνοια. Απειλές, τρομοκρατία, φόβος, οργή... Μία γενικευμένη ένταση. Μέσα σε αυτήν την ένταση ωστόσο, παίζεται ένα τεράστιο κρυφό παιχνίδι για πάρα πολύ γερά στομάχια. Τρεις ηγέτες είναι το μεγάλο χαρτί της υπόθεσης:


Donald Trump
Vladimir Putin και
Kim Jong Un!

Φαντάζομαι, όλοι θυμόμαστε ένα παγκόσμιο κύμα έχθρας που είχε δημιουργηθεί από τον Barack Obama απέναντι στον Kim Jong Un. Ένα κύμα έχθρας, που δεν ήταν τυχαίο. Υπήρχε ένας πολύ σημαντικός σκοπός πίσω από αυτήν την πράξη. Στόχος ήταν να κλιμακωθεί η ένταση των δύο χωρών, και να οδηγηθούν τα πράγματα σε κάτι πολύ φρικιαστικό για την ανθρωπότητα: την έναρξη ενός πυρηνικού πολέμου! Φαντάζει υπερβολικό; Θυμηθείτε λίγο τι έλεγε ο Un: «είμαι έτοιμος να χτυπήσω την Αμερική με πυρηνικά!» και τι απαντούσε ο Obama: «δε θα προλάβει η Βόρειος Κορέα να μας χτυπήσει. Θα τη χτυπήσουμε εμείς με τα δικά μας πυρηνικά...».

Αυτά, δεν ήταν λόγια του αέρα. Ήταν πραγματικές απειλές! Το βασικό σχέδιο, ήταν μετά τον Obama να εκλεγεί η Hillary Clinton. Εκείνη, θα φρόντιζε να κλιμακώσει ακόμα περισσότερο την ένταση, δημιουργώντας πολεμικές ζώνες κοντά στη Βόρειο Κορέα και προκαλώντας την ανοιχτά στη θαλάσσια περιοχή της, με κύριο μοχλό τη Νότιο Κορέα. Μετά τη Hillary Clinton, θα αναλάμβανε ο Joe Biden. Κι εκείνος ήταν που θα τελείωνε ό,τι ξεκίνησε ο Obama.

Ήταν τόσο σίγουροι για το σχέδιό τους που η εκλογή του Donald Trump τους έδωσε ένα ισχυρό χαστούκι. Τόσο ισχυρό που τον κατηγόρησαν για συμμετοχή της Ρωσίας στις εκλογές, προσπαθώντας να τις ακυρώσουν. Έβαλαν ακόμα και τη CIA και το FBI να κατασκευάσουν στοιχεία, που όμως έπεσαν στο κενό. Κι από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Trump, ήταν να ξεκινήσει συνομιλίες με τον Un. Αρχικά στέλνοντας την κόρη του Ivanka στη Νότιο Κορέα, προκειμένου να συναντήσει την Kim Yo Jong, αδελφή του Kim Jong Un, στα πλαίσια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2018. Εκεί κλείστηκε η συνάντηση.



Όλα πήραν το δρόμο τους, για να συναντηθούν λίγο αργότερα Kim Jong Un και Donald Trump, στα σύνορα με τη Νότιο Κορέα. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε κυρίως το θέμα του επικείμενου πυρηνικού πολέμου. Η συμφωνία κλείστηκε και σχεδόν αμέσως, η Βόρειος Κορέα σταμάτησε τις δοκιμές και τις απειλές. Ένας πυρηνικός όλεθρος είχε αποφευχθεί. Όμως δεν είχαν τελειώσει εκεί τα πράγματα. Έπρεπε να γίνει μία ακόμα συνάντηση. Κι αυτή η εξίσου σημαντική συνάντηση, έγινε ένα χρόνο αργότερα. Το 2019. Ήταν η συνάντηση Vladimir Putin και Kim Jong Un!

Αυτή η συνάντηση, είχε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν και συζητήθηκε ξανά το θέμα ενός ενδεχόμενου πυρηνικού πολέμου, αυτήν τη φορά μπήκαν και άλλα θέματα. Με κυριότερο τις σχέσεις της Βορείου Κορέας με την Κίνα. Για όσους τυχόν δε γνωρίζουν, η Βόρειος Κορέα, είχε άριστες σχέσεις με την Κίνα και ήταν η μόνη χώρα με την οποία είχε εμπορικές συναλλαγές. Κάτι όμως συνέβη και τα πράγματα άλλαξαν. Κι αυτό που συνέβη, ήταν η εισβολή του Οίκου Rothschild στην Κίνα, αμέσως μετά την ένωσή της με το Χονγκ Κονγκ. Αρχικά, ο Οίκος Rothschild εγκατέστησε μία εταιρεία δημιουργίας κρυπτονομίσματος στην Κίνα. Από εκεί ξεκίνησε να μπαίνει στο γενικό κρατικό σύστημα, ώσπου πέτυχε συνεργασία. Όχι πλήρη, αλλά αρκετή ώστε να μπορεί να ελέγχει την κινεζική κυβέρνηση. Αυτό χάλασε τις σχέσεις Κίνας - Βορείου Κορέας, οι οποίες πλέον είναι τυπικές. Οι εμπορικές συναλλαγές εξακολουθούν να υφίστανται ωστόσο.

Τα αποτελέσματα της συνεργασίας Rothschild - Κίνας, τα ζούμε! Έγιναν εξαιρετικά έντονα προς το τέλος του 2019, με επίκεντρο τη Wuhan. Εκεί όπου κατασκευάστηκε μία παραλλαγή του ιού covid (κορωναϊός), ο οποίος έγινε το όπλο για την υποδούλωση των λαών. Για την ιστορία και μόνο, θα τονίσω ότι κανείς δεν μπορεί να κατασκευάσει εξ αρχής έναν ιό. Μπορεί όμως να τον μεταλλάξει, επεμβαίνοντας στο γονιδιακό του αποτύπωμα. Αυτό και έγινε. Η επέκταση του ιού, ήταν αναμενόμενη, καθώς η «οικογένεια» covid υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, προκαλώντας ήπια λοίμωξη αναπνευστικού. Ή πιο κοινά: κρυολόγημα. Χρησιμοποίησαν αυτό το κρυολόγημα, προκειμένου να εξαπλώσουν ένα κύμα φόβου και τρομοκρατίας.

Καθώς το σχέδιό τους να μπει η Hillary Clinton στην εξουσία απέτυχε, αποφάσισαν ότι θα προχωρούσαν πλέον στο σχέδιο όπως το είχαν αρχικά θέσει, αλλά με μία αλλαγή: θα παρέκαμπταν την περίοδο που έχασαν, με τον Joe Biden να γίνεται αυτό που ήθελαν: ο άνθρωπος που θα πατούσε το κουμπί! Καθώς όμως ο Kim Jong Un δεν ήταν πλέον ο προσφερόμενος αμνός, κάποιος άλλος θα έπρεπε να παίξει αυτό το παιχνίδι. Κι αυτός ο άλλος, είναι το Ιράν! 

 

Το μόνο πρόβλημα, ακούει στο όνομα Donald Trump! Βλέποντας ότι η δημοτικότητά του ανεβαίνει, κατέφυγαν στο «Dominion» προκειμένου να κάνουν νοθεία στις εκλογές. Και το αποτέλεσμα; Να ψηφίσουν ακόμα κι οι κροταλίες, καθώς ο αριθμός των ψηφοφόρων βρέθηκε ξαφνικά να είναι 220% περίπου των εγγεγραμμένων! Αλλά ακόμα κι εκεί, απέτυχαν, καθώς έκαναν ιδιαίτερα βιαστικές κινήσεις που ο Trump τους έπιασε στα... πράσα!

Το μόνο που έμενε πλέον, ήταν να πιέσουν αφόρητα την Ευρώπη! Στην Ευρώπη, η κυριαρχία του Οίκου Rothschild, παραμένει ακόμα στιβαρή. Καθώς όμως φοβούνται μήπως κι εδώ συναντήσουν αντίσταση, εφήρμοσαν το απόλυτο κομμουνιστικό πρότυπο του μαοϊσμού, στα πρότυπα της Κίνας. Απειλές και πρόστιμα για όποιον παραβιάζει τις εντολές για μάσκα. Απειλές, πρόστιμα και προπηλακισμό σε όποιον αρνείται το «εμβόλιο». Το κινεζικό πρότυπο, ήρθε στην Ευρώπη: απαγόρευση ελευθερίας, αστυνομευόμενα κράτη και επιβράβευση της ρουφιανιάς. Βλέπετε, ο Rothschild γοητεύτηκε από την εφαρμογή και την επιτυχία του συστήματος αυτού στην Κίνα...

Η εμπορική εξάπλωση της Κίνας σε όλη σχεδόν την υφήλιο, έχει κάνει αυτήν τη χώρα ως ένα δυνατό μέσο οικονομικού ελέγχου των κρατών, δημιουργώντας κοινωνικές και εμπορικές ανισότητες. Και φυσικά, αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί τον Οίκο Rothschild. Αυτές οι κοινωνικές και εμπορικές ανισότητες, φέρνουν με τη σειρά τους οικονομική και κοινωνική αποσταθεροποίηση. Η μεγάλη αγοραστική δύναμη που είναι η αστική τάξη, κατά μεγάλο ποσοστό κατευθύνεται στη φθηνή κινεζική αγορά. Τα καταστήματα των ντόπιων, χάνουν έσοδα. Το κράτος χάνει επίσης έσοδα (μείωση πωλήσεων => μείωση εσόδων από φόρους προϊόντων). Οι προμηθευτές, επίσης χάνουν έσοδα. Το αποτέλεσμα είναι να κλείνουν τα καταστήματα και κόσμος να περνάει στην ανεργία. Καθώς όμως αυτό το σχέδιο αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρονοβόρο, εμφανίστηκε η «πανδημία». Έτσι, με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Από τη μία επεκτείνεται ο μαοϊκού τύπου κομμουνισμός και η σκλαβοποίηση των λαών, από την άλλη κλείνουν άρδην τα καταστήματα κι η ανεργία αυξάνεται κατακόρυφα. Οι λαοί οδηγούνται στην εξαθλίωση και το μαρασμό. Αναζητούν μία ελπίδα. Κι αυτή η «ελπίδα» αποκαλείται παγκόσμιος ηγέτης. Δηλαδή, η διάλυση των κρατών οριστικά και τη μετατροπή τους σε «επαρχίες».

 

Προσωπικά, έχω πολλούς λόγους να πιστεύω ότι αυτός που ετοιμάζεται για παγκόσμιος ηγέτης, δεν είναι άλλος από τον παραιτηθέντα πρίγκιπα Harry. Είναι ο μόνος που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ. Είναι αγαπητός στο λαό, τα... «έσπασε» με το παλάτι του Buckingham (τη φωλιά των ερπετών) και το κυριότερο... φαίνεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον απόγονο της Δυναστείας των Rothschild, David de Rothschild. Κατά τη γνώμη μου, το «διαζύγιο» του Harry από το Buckingham ήταν εντελώς εικονικό. Κι αυτό, γιατί έτσι θα μπορούσε να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερη αγάπη από το λαό, καθώς η βασιλική οικογένεια, ιδίως μετά τη δολοφονία της Diana, έχει πάρει την κάτω βόλτα σε δημοτικότητα.

Θα επανέλθω τώρα στην πυρηνική απειλή που ανέφερα πριν. Αφού ο παίχτης που λέγεται Kim Jong Un βγήκε πλέον από τη σκακιέρα τους, χάρη στην έγκαιρη και αποφασιστική παρέμβαση του Donald Trump, έπρεπε να βάλουν κάποιον άλλο στη θέση του. Έτσι, προ ημερών, το Ιράν ανακοίνωσε ότι προχωράει σε εμπλουτισμό του ουρανίου, που σημαίνει ότι δημιουργεί ένα ιδιαίτερα καταστροφικό πυρηνικό όπλο. Αυτή η ανακοίνωση, έκανε τον Trump να επιστρέψει εσπευσμένα στην Washington από τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές του. Στόχος είναι πλέον να ενισχύσει τα αμερικανικά στρατεύματα στη Μεσόγειο. Οι μαριονέτες του Rothschild έχουν μία ελπίδα, ότι ο εκλεκτός τους Joe Biden θα καταφέρει ν' ανέβει έστω και προσωρινά στο Οβάλ Γραφείο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους. Αλλά κι αν ακόμα δεν το καταφέρουν (που είναι το πολύ πιο πιθανό σενάριο), θέλουν να εξωθήσουν τον Trump σε πυρηνικό πόλεμο με το Ιράν.

Αλλά, όπως πάντα, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Κι αυτό, γιατί έχει σχηματιστεί ένα κρυφό συμμαχικό τρίγωνο, που έχει έναν και μόνο σκοπό: ν' αποκαθηλώσει οριστικά τους Οίκους Rothschild και Rockefeller, μαζί με όλα τους τα τσιράκια. Πρόκειται για την κρυφή συμμαχία Donald Trump - Vladimir Putin - Kim Jong Un! Ναι! Καλά διαβάσατε! Οι τρεις τους έχουν προχωρήσει σε συμμαχία, με τον Un να είναι το κρυφό μεγάλο χαρτί της υπόθεσης. Και οι τρεις, επιθυμούν την αποκαθήλωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο καθ' ένας για διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και καθώς ο αντικειμενικός σκοπός και των τριών συμπίπτει, η συμμαχία είναι κάτι το αναπόφευκτο. Συνεπώς, οι ΗΠΑ θα αυξήσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στη Μεσόγειο. Ταυτόχρονα η Ρωσία θ' αυξήσει τη στρατιωτική της παρουσία στην Κριμαία και τη Μαύρη Θάλασσα. Παράλληλα, η Βόρειος Κορέα, κρυφά, αυξάνει τις στρατιωτικές της ασκήσεις. Αυτή η πίεση θα αναγκάσει το Ιράν να υποχωρήσει. Μην παραξενευτείτε εάν στις επόμενες ημέρες υπάρξει συνάντηση του Trump με τον Hassan Rouhani (τον πρόεδρο του Ιράν).

 

Έτσι, μένει ένα τελευταίο όπλο στα χέρια του Οίκου Rothschild: η Τουρκία... Η αποσταθεροποίηση της Μεσογείου και ο έλεγχος στο Αιγαίο, είναι κάτι που προσπαθούν εδώ και χρόνια. Η κίνηση να βάλουν το Ιράν να απειλήσει για πυρηνική βόμβα, ήταν εντελώς άστοχη και δείχνει την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει. Κι αυτό γιατί, όπως έγραψα πιο πάνω, σύντομα θα συγκεντρωθούν στρατιωτικές δυνάμεις στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα από ΗΠΑ και Ρωσία αντίστοιχα. Η ΝΤΠ, προφανώς θεωρεί ότι ακόμα κι έτσι θα καταφέρει να δημιουργήσει έναν πυρηνικό πόλεμο στη Μεσόγειο. Ούτε αυτό όμως πρόκειται να τους βγει. Καθώς έχουν ως εναλλακτικό σχέδιο την επέμβαση της Κίνας σε περίπτωση σύρραξης στη Μεσόγειο, θα συναντήσουν την αντίσταση της Βορείου Κορέας. Όλος αυτός ο χαμός, θα οδηγήσει στην πλήρη αποκαθήλωση της ΝΤΠ. Η Τουρκία θα διαλυθεί, η Κίνα θα υποστεί ήττες, η Γερμανία (κύριος μοχλός της ΝΤΠ στην Ευρώπη) θα υποστεί ταπείνωση και κερδισμένοι θα βγουν ΗΠΑ, Ρωσία, Βόρειος Κορέα και από σπόντα, η Ελλάδα. Κι αυτό, διότι το ΝΑΤΟ διοικείται από πρόσωπα της ΝΤΠ. Πράγμα που σημαίνει ότι τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, είναι για πρώτη φορά αντίθετα από τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα θα είναι, μετά από έναν τέτοιον πόλεμο στην περιοχή μας, να διαλυθεί το ΝΑΤΟ και να διαλυθεί κι η Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Μία νέα συμμαχία πρόκειται να ξεκινήσει, η οποία, κατά τα φαινόμενα, θα φέρει μία ειρηνική περίοδο στη Γη. Δε θα πρέπει όμως να επαναπαυόμαστε, διότι η ΝΤΠ δε θα εξαφανιστεί. Θα μαζέψει δυνάμεις, για να χτυπήσει αργότερα, όταν θα είναι έτοιμη. Σε 40 χρόνια; Σε 50 χρόνια; Το σίγουρο είναι ότι θα χτυπήσει ξανά. Στο χέρι μας είναι να ετοιμάζουμε τις επόμενες γενιές γι' αυτό το ενδεχόμενο.


10 σχόλια:

  1. Κάποιος να υπενθυμίσει στους Κινέζους τη συμπεριφορά των Ρότσιλντ στους κούληδες της Σαγγάης...Οι Ρότσιλντ χτυπούσαν τους κούληδες στα μούτρα με το μαστίγιο! Μ' ΑΥΤΟΥΣ θέλουν κολλεγιά οι Κινέζοι; Είναι σίγουροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To tweet που έστειλε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν στον Τραμπ το διαβάσατε; Με δυο λόγια... τον προειδοποιεί ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του ανακάλυψαν σχεδιαζόμενη προβοκάτσια εναντίον των Αμερικανικών δυνάμεων στη Μ.Ανατολή, ώστε να τον ωθήσουν σε πόλεμο με το Ιράν.
    Το τweet αυτό ανατρέπει τα πάντα. Αφ' ενός δίνει χρόνο στον Τραμπ να προφυλάξει όσο γίνεται τους Αμερικανούς στη Μέση Ανατολή από την προβοκάτσια και αφ' ετέρου να ψάξει να βρει ποιοι είναι πίσω από το σχεδιασμό αυτό, αν και ο ΥΠΕΞ του Ιράν , τους κατονομάζει!
    Θα προσπαθήσω να βρω πού είδα το σχετικό άρθρο και να επανέλθω με το σύνδεσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αυτό εννοουσες κα. Κατερίνα?

      https://www.triklopodia.gr/6-με-20-ιανουαριου-οι-κρισιμεσ-μερεσ-του-π/

      Διαγραφή
  3. Επανέρχομαι: Η πηγή του άρθρου είναι αυτή: https://www.noiazomai.gr/2021/01/zarif-se-trump-gia-provokatsia.html

    Και εγώ το είδα εδώ:
    https://www.triklopodia.gr/6-%ce%bc%ce%b5-20-%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80/

    Έκανα, ωστόσο, ένα μικρό λάθος. Το εξαιρετικά σημαντικό αυτό tweet του JAVAD JARIF, ΥΠΕΞ του Ιράν, προς τον TRAMP, που αλλάζει όλο το σχεδιασμό των καμπαλιστών, εστάλη στις 2/1/2021 και όχι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ. Δε συμφωνώ καθόλου με την ανάλυση του άρθρου που προανέφερα, αλλά το twit (που στη βιασύνη μου το έγραψα ανορθόγραφα!), μου μοιάζει να είναι αληθής είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έγραφα το συγκεκριμένο άρθρο, δεν είχα ενημερωθεί για το συγκεκριμένο tweet να πω την αλήθεια. Όμως, γνωρίζοντας το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, καταλαβαίνω ότι η ΝΤΠ έχασε ένα ακόμα πάτημα, πριν καν προλάβει να το χρησιμοποιήσει. Είμαι βέβαιος, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση επενέβη ο Πούτιν βάζοντας ένα καθοριστικό εμπόδιο.
      Οπότε τώρα, μένει το σενάριο του άξονα Γερμανία - Τουρκία και αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, προβλέπεται να ξεκινούν πολλά στις 17 Φεβρουαρίου 2020... Ίδωμεν!

      Διαγραφή
  5. Κάτι νεώτερο με την τηλ.υποκλοπή που ο Τράμπ ζητούσε κάποιες χιλιάδες ψήφους έχουμε;Και που μας ζάλισαν τα μμε όλη τη μέρα χθές;
    Δικαιοκλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώς πήραν ένα μικρό κομμάτι. Αυτό που είπε ο Τραμπ ήταν ότι ο κυβερνήτης της Georgia διέπραξε έγκλημα με τις πράξεις του και ότι θα ήταν καλύτερα να μην μπουν στη χρονοβόρα διαδικασία να τα αποδείξουν όλα δικαστικά, αλλά να δώσει τις ψήφους που χρειαζόταν για να τελειώσει εκεί το θέμα, καθώς δεν υπάρχει πολύς χρόνος.
      Βέβαια, οι νεοταξίτες λακέδες, φρόντισαν να μη βγάλουν όλο το κομμάτι.
      Σχετικό βίντεο θα βρεις στο YouTube από τον Τέρρι Χατζιερεμία που έχει τη σχετική αναφορά και το σχετικό διάλογο.

      Διαγραφή
  6. Ο Xi Jinping θέλει τον στρατό ετοιμοπόλεμο (άραγε για Ινδία και Ταϊβάν ή άλλο?)! Τους εμψυχώνει λέγοντας τους ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! Οι μάχες μπορεί να αρχίσουν ανά πάσα στιγμή:
    China’s leader Xi Jinping has directed the military to bolster training in 2021 and use more hi-tech in its drills. The order comes after tense standoffs with India and Taiwan last year.
    Xi, who chairs China’s Central Military Commission, ordered the People’s Liberation Army (PLA) to maintain “full-time combat readiness” and to be ready to “act at any second.”
    https://www.rt.com/news/511546-xi-jinping-military-order/
    Αντιγόνη
    ΥΓ Άραγε πόσοι κινέζοι στρατιώτες βρίσκονται στον Καναδά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή