Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης: 1. Πανδημία- πρόληψη- ἐμβόλια- μέτρα ἐγκλεισμοῦ 17/01/2021. "Ξεχάστε την δυνατότητα νομικών κινήσεων, ζούμε παγκόσμια δικτατορία!"_ 2. ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, υπέβαλε την παραίτησή του από το ΔΠΘ… on air ! (στον Focus FM) “Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι.!"

Πανδημία- πρόληψη- ἐμβόλια- μέτρα ἐγκλεισμοῦ 17/01/2021. "Ξεχάστε την δυνατότητα νομικών κινήσεων, ζούμε παγκόσμια δικτατορία!"

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 



ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, υπέβαλε την παραίτησή του από το ΔΠΘ… on air ! (στον Focus FM)  “Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι.!"

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», δήλωσε ο κ. Βαθιώτης κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Μποτίτση.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

focusfm.gr 

 

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Βαθιώτη σε αυτή την απόφαση:

 


Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία 

 

16 σχόλια:

  1. "Ξεχάστε την δυνατότητα νομικών κινήσεων, ζούμε παγκόσμια δικτατορία!"_
    Μμμμμμάλιστα κύριε Βαθιώτη, νομικός είπαμε; Ε ναι και τι νομικός, Καθηγητής.
    Δηλαδή ποιά είναι η πρότασίς σας;
    Αν ξεχάσουμε τις νομικές κινήσεις μήπως θα πρέπει να ξεχάσουμε και την δικαιοσύνη;
    Αν δεχθούμε πως ζούμε σε παγκόσμια δικτατορία, χωρίς νομικό στήριγμα τι απομένει;
    Αν δεν υπάρχουν νομικά στηρίγματα γιατί ψηφίζουν νόμους; (Οι παγκόσμιοι δικτάτορες)
    Ποιούς και τι φοβούνται;
    Αν δεν υπάρχουν νομικά στηρίγματα ο Νίκος Αντωνιάδης που τα βρίσκει;
    Αν δεν υπάρχουν νομικά στηρίγματα (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας) πρέπει να αποδεχθούμε τι;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι απαραίτητα, μπορεί να σημαίνει ότι και να πας στα δικαστήρια,χρόνο και χρήμα θα ξοδέψεις άδικα.Μην ξεχνάτε ότι το μνημόνιο που παραβιάζει το Σύνταγμα της χώρας, κρίθικε νόμιμο από το δικαστήριο που εξετάζει αν οι νόμοι είναι σύμφωνοι με το Σύνταγμα.οι νίκες του κ.Αντωνιάδη ΔΕΝ έχουν - προς το παρόν- κάποιο αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
    2. Astillais,

      επειδή γνωρίζω και εγώ πολλά πάνω στην διαφθορά και το ξεπούλημα της δικαστικής εξουσίας, συμφωνώ απόλυτα με τον καθηγητή. Αν τώρα υπάρχουν ανάμεσα σε 50 σάπιους (ή ξεπουλημένους), 5-6 τίμιοι δικαστικοί.. αυτοί φοβούνται να βγουν μπροστά. Φοβούνται για τη ζωή τους, μην μείνουν άνεργοι κι έχουν πίσω τους παιδιά, κλπ κλπ.
      Ο Αντωνιάδης το πάει αλλιώς όμως. Αναζητεί τα κουμπιά των νόμων τα οποία στριμώχνουν ως ενόχους ΚΑΙ τους πολιτικούς ΚΑΙ το δικαστικό σύστημα.
      Ο καθένας με την μεθοδολογία που θεωρεί αποδοτικότερη. και είναι και το άλλο: Ένας Βαθιώτης ίσως να μην άντεχε με τίποτα να ζει με το φόβο ότι θα τον φάνε. Πράγμα στο οποίο ζει καθημερινά ο Αντωνιάδης, τον οποίο ήδη έχουν αποπειραθεί να τον φάνε.

      Διαγραφή
    3. ότι πρέπει να πάρεις τα όπλα...αυτό σημαίνει

      Διαγραφή
    4. Έεεετσι αγαπητή magia (που μάς έλειψες),

      αργά ή γρήγορα όλοι θα καταλάβουν ότι μόνο την ένοπλη αντίδραση φοβούνται τα ερπετά!

      Διαγραφή
    5. Αν κάποιοι δικαστές είναι επίορκοι και ,ίσως, πληρώνονται για αυτό
      (πάντα στα συννεφάκια μου εγώ)δεν οφείλουν οι δικαστικοί λειτουργοί οι δικηγόροι εν προκειμένω να το αναδείξουν; Να πούνε με απλά λόγια:

      Να ποιοί είστε κύριοι

      Βέβαια για να το πούν αυτό Θα πρέπει να το αποδείξουν με στοιχεία.
      Τα έχουν; Νομίζω ναι
      Γιατί δεν βγαίνουν να τα δημοσιοποιήσουν μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου;
      Ναι ναι ναι ξέρω, ζω σε άλλον κόσμο.
      Όχι δεν ζώ σε άλλον κόσμο. Σε τούτον εδώ ζω και έχω να πω τούτο
      Όποιος φοβάται κάθεται στα αυγά του
      Δεν φοβίζει και τους άλλους τρομοκρατώντας τους με επιβληθείσες παγκόσμιες δικτατορίες άνευ προτάσεων
      Όποιος και φοβάται και σπέρνει πανικό ,εκών άκων, βοηθάει τις δικτατορίες.
      Σε απλά ελληνικά, αν δεν το λέει η περδικούλα σου τότε κάτσε στην φωλιά σου, κ. Βαθιώτη.

      Astillais

      Διαγραφή
    6. Μήπως θυμάσαι τι έπαθε η δικαστής Μαρία Μαργαρίτη;

      Διαγραφή
    7. Αν το θυμάμαι λέει; Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
      Αλήθεια τι έχουν να πούν τώρα όλοι αυτοί;(όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ)
      Τότε που ήταν; Μήπως διάβαζαν και δεν είχαν χρόνο;
      Αυτόλυκε , από τότε άρχισα να στροφάρω, άργησα θα μου πής. Σωστά άργησα.
      Είμαι βλέπεις ευκολόπιστη. Έτρωγα τον παππά αμάσητο.
      Εφταιγα και έφταιγα πολύ.
      Συγγνώμην ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ λεβέντισσα
      Σέβας
      Astillais

      Διαγραφή
  2. τι εγινε ρε παιδια; ετοιμαζουν μπουχεσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι οχι μονο δυσκολο!! ειναι σχεδον αδυνατο στην σημερινη Ελλαδα να παραιτηθει καποιος απο το ΔΗΜΟΣΙΟ!!!Οταν η προιουσα καταργηση της παραγωγικης και ελευθεροεπαγγελματικης ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ παγιδευσαν ανεπιστρεπτι τον παλαι ποτε δυσκολομεταχειριστο για την εξουσια Ελληνα πολιτη σε μια επιβιωτικη κυψελη προνομιων(συνηθεστερα εις βαρος του υπολοιπου λαου) οπου η φυγη φανταζει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! Το μεθοδευσαν αυτο δεν εγινε τυχαια!!! Ο διορισμος στο δημοσιο ηταν και ειναι ο αλγοριθμος της χειραγωγησης του πολιτη απο τους υπερτραπεζιτες χειραγωγους!!! Ας τολμησει καποιος διορισμενος να πει κατι οντως αντιθετο μαυτα που λενε οι υπερτραπεζιτες!!!NO WAY!!! Μπορουν να λενε ΜΟΝΟ οτι απομειωνει την χωρα και μπαχαλοποιει την διοικηση ποτε κατι που παει κοντρα στο νεοταξικο παραληρημα!!! Ειτε ειναι αυτο η λαθρομεταναστευση ειτε εστω η επιφυλαξη για την επιδημια που την βαφτισαν πανδημια!! Γιαυτο η μαρξιστικη αριστερα ξανα και ξανα με τις ντουντουκες και τα ροπαλα προωθουσε παντου την ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΑ!!! Ολοι στο δημοσιο!!! Αυτο δεν ηταν κατα βασει το συνθημα?????? Αυτη κυριως την "δουλια" δεν προσφεραν τα βουλευτικα γραφεια του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αργοτερα???? Πραγματι λοιπον η πιο αξιοπιστη και η πιο εμβληματικη και μετωπικη αντιδραση στα συμβαινοντα ειναι η παραιτηση απο ενα ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!! Οπως αυτο προεκυψε!!! Και επ αυτου χρειαζονται ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον εξαιρετο αυτο νομικο και πολιτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μονη λύση..
    Η μαύρη σωλήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιέπαινος ο καθηγητής!
    Θα ήθελα όμως να υπήρχαν και καθηγητές που θα είχαν παραιτηθεί από τις θέσεις τους από το 2010- όταν η γενοκτονία μπήκε στην τελική εφαρμογή!
    Κάτι για παράδειγμα που είχε κάνει ο Μαγκάκης επί χούντας!
    Δεν είχα διαβάσει ούτε για μισό άνθρωπο να παραιτηθεί τότε, ώστε να μην υπηρετεί κατοχικό καθεστώς!
    Ο Έλληνας πλούτισε και εκμαυλίστηκε! Κανείς άλλος λαός δεν θα άντεχε αυτά τα μαρτύρια εδώ και 11 χρόνια! Το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στον πλανήτη- λέει... Κάτι που βέβαια μόνο μεμπτό δεν είναι... Τί μεμπτό έτσι πρέπει! Αλλά πηγαίνετε τώρα μια βόλτα στα airbnb να δείτε τί βίλαρες είχαν φτιάξει σε κάθε ραχούλα και κατσικοχώρι με κόλπα που ένας έντιμος άνθρωπος δεν μπορεί να βγάλει από τη δουλειά του! Και τώρα βάζουνε μέσα στα "τσαρδάκια" τους κάθε καρυδιάς καρύδι για να βγάλουνε τα ΕΜΦΙΑ και τα νοικιάζουν 700αρες και χιλιάρες το μήνα...
    Η μόνη αλήθεια που βγήκε από το στόμα του παχύδερμου: μαζί τα φάγαμε! Ήτοι, σας κάναμε σαν τα μούτρα μας!... Ένα 30% έμεινε στην απέξω, πόσοι σήμερα αντιστέκονται; Το 10%;;; Πολύ λέω... Το υπόλοιπο 20% είναι στάνταρ αυτοκτονημένο...
    Αντιλέγει κανείς ότι ήταν η πλειονότητα βολεμένη;;;; "Τί δεν θα πληρώσω;;; Και πως θα πάρω ενημερότητα για να διατηρήσω τη δουλειά μου;;;;" "Τί να πληρώσω πρόστιμο για τη μάσκα, ή την άσκοπη μετακίνηση;;; Για τέτοια είμαστε τώρα;;;" "Τί να μπώ στο κρατητήριο αξιοπρεπής άνθρωπος;;;"
    Έχουμε πεθάνει αλλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα! Στοιχειώσαμε λέμε! Τα ζόμπι σε καλύτερη μοίρα είναι από τους Έλληνες γιατί αυτά τουλάχιστον ορμάνε επί δικαίων και αδίκων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ . ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ , ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ . Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ . ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΥΡΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ" ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΥΠΟΨΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. "Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ" ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ.

      Διαγραφή
  7. Κύριε διαχειριστά με τον κ.Βαθιώτη δεν έχουμε συνομιλήσει ποτέ ούτε γνωριζόμαστε και δεν έχει ανάγκη της δικής μου στήριξης και πολύ περισσότερο της υπερασπίσεώς μου καθώς τα καταφέρνει πολύ καλύτερα μόνος του . Τα άρθρα που ανέβαζε με εντυπωσίασαν και τον ξεχώρισα γιατί δεν φοβάται να μιλήσει και να τα βάλει με όλες τις αντίχριστες δυνάμεις όταν όλοι ποιούν την νήσσαν .Τα βροντάει, τα παρατάει όλα αρνούμενος να συνεργαστεί με τους ολετήρες και υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν δόλο πίσω από όλα αυτά ? Μακάρι να αντιληφθείτε το λάθος , εσείς θα έχετε όφελος γιατί απαιτείται γενναιότητα και δύναμη ψυχής που δεν διαθέτουμε οι περισσότεροι . Καλό και ευλογημένο βράδυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλάβατε..
      Ήδη έχουμε αντιληφθεί ως ιστολόγιο το λάθος μας να εκφράσουμε επιφυλλάξεις για το συγκεκριμένο άτομο. Δεν γνώριζα τόσο καλά -έως τώρα- τί ακριβώς εστί Βαθιώτης, γιατί δεν είχα ενημερωθεί όπως πρέπει και από τις αναρτήσεις της κας Σουφλή. Είχα λοιπόν ανοιχτό ορίζοντα να υποδεχτώ και μία σκεπτικιστική γνώμη όπως της κυρίας Αστιλλαϊδος την οποία εκτιμώ από το παρελθόν.

      Το πρόβλημα λοιπόν που προκύπτει δεν είναι ούτε οι επιλογές μου, ούτε η Αστιλλαΐς, ούτε ο κος Βαθιώτης. Το πρόβλημα είστε όλοι εσείς που καραδοκείτε να μάς την πείτε για να ικανοποιήσετε ένα προσωπικό εγώ, ότι την βγήκατε από πάνω σε ένα μπλογκ που έχει αποδείξει πόσο δυνατά και πόσο ανιδιοτελώς αγαπάει την πατρίδα.
      Έχουν εδώ και καιρό πλακωθεί σε λάθη και παραπληροφόρηση ένα κάρο πατριωτικά μπλογκ, και δεν είδα κανέναν να θορυβηθεί τόσο. Αντιθέτως, μόλις βάλαμε εμείς μία άτοπη (τελικά) ανάρτηση τρέξανε τα παπαγαλάκια ρουφιάνοι τρολάκια πρακτοράκια, γεμάτα χαρά μήπως και καταφέρουν τελικά να καταστρέψουν την καλή μου σχέση με την κα Σουφλή.., να της γράψουν σε σχόλια.. "τρέχτε να δείτε τί δημοσιεύει ο φίλος σας ο Κώστας Ταύρος..!"
      Κι απορώ επίσης: Για το μη καθαρό άτομο (κατόπιν εορτής έμαθα γι αυτόν) Ιωάννη Σακκά που κατακεραύνωσε (και καλά) την κυβέρνηση.. γιατί δεν μού την είπε κανείς; ...

      Διαγραφή