Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Μόνο στην Ελλάδα έχει επιβληθεί, μέσω του δρακούλη, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ και οι πόλεις είναι σαν ΤΑΦΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΊ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!


 

Και στην πραγματικότητα δεν φταίνε ούτε οι νεοταξίτες, ούτε ο κούλης.. αλλά το τουλάχιστον 75% των συμπολιτών μας, γνωστών μας, συγγενών μας, που είναι ΜΑΛΑΚΕΣ! .. μαλάκες της TV. Kαι μάς έχουν πάρει στο λαιμό τους, και μάς κρατούν μειοψηφία που θα φάει το κεφάλι της αν δοκίμαζε να βγεί έξω μόνη της αγριεμένη να τα κάνει λίμπα..όλα τα μέτρα τους.

 

- Εσάς κύριοι γιατί δεν σάς έχει επηρεάσει ο κόβιντ; - Δεν έχουμε τηλεόραση.

Σημερα στην Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζουν να ανοίξουν όλοι τα καταστήματά τους, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις απαγορεύσεις.
 
Στην Ιταλία, 500.000 εστιατόρια και καφέ άνοιξαν μαζικά και συντονισμένα, εξαναγκάζοντας την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον νόμο που ετοίμαζε για παράταση των λοκντάουν.
 
Στην Ολλανδία εδώ και 5 μέρες δεν έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο. Έχουν βγει όλοι στους δρόμους και καίνε τα πάντα, επειδή τους επιβλήθηκε νυχτερινό λοκντάουν. 
 
Στο Λίβανο, παρομοίως. 
 
Στην Αυστρία εκατοντάδες χιλιάδες κάνουν πορείες και συλλαλητήρια κατά των μέτρων. 
 
Σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο κόσμος αντιδράει στον παραλογισμό και στην στέρηση της ελευθερίας του.
 
Στην Αϊόβα των ΗΠΑ ο κυβερνήτης.. 1. Κατάργησε τις μάσκες!, 2. Κατάργησε το όριο αριθμού ατόμων σε δημόσιες συγκεντρώσεις, 3. Καταργεί, από την Κυριακή που έρχεται, τον αριθμό ατόμων στα μπαρ. Αυτό το μάθαμε από το νέο βίντεο του Τέρρυ Χατζηιερεμία, εδώ.
 
Στην Ελλάδα, του δεύτερου πιο σκληρού λοκντάουν παγκοσμίως μετά την Βόρεια Κορέα, βαράνε παλαμάκια στο μπαλκόνι και κατηγορούν οι δεξιοί τους αριστερούς και οι αριστεροί τους δεξιούς. Δέκα χρόνια στη φάπα και στο σκίσιμο και δεν κουνιέται φύλλο. 
 
Μια γερασμένη κοινωνία που το μόνο που την νοιάζει είναι πότε θα μπουν τα αναδρομικά και το επίδομα αλληλεγγύης.
Και ας είναι άνεργοι. 
Και ας φυτοζωούν. 
Και ας μην έχουν να φάνε. 
Και ας ετοιμάζουν εξοδόχαρτο για να πετάξουν τα σκουπίδια. 
 
Δεν έχει σημασία, αρκεί που ο εκάστοτε μεσσίας τους υπόσχεται προστασία και ασφάλεια. Μια ολόκληρη χώρα με daddy issues, ωχαδερφισμό και σύνδρομο Στοκχόλμης. 
 
Μια κοινωνία δούλων.
 
 
(το κείμενο μάς εστάλη ανώνυμο στο viber)
 
 
πηγή φωτο: viber

29 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Φεβρουαρίου, 2021 22:16

    ΜΟΝΟ ΤΟ 75%; ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΩΛΟΚΑΤΣΑΜΕ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, "ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ Σ'ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΔΕΝ Σ'ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ'ΞΩ".
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ "ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ", ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΞΥΛΟ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ, ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ.
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΩΣΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ'ΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ'ΛΕΓΕ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΚΑΙ'ΣΕΙΣ, ΚΑΙ'ΜΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΞΥΝΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ.
    ΚΡΕΜΑΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ, ΚΑΙ ΔΩΣ'ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟ.
    ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΕΦΥΓΕ "ΤΑΞΙΔΙ".
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
    ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ'ΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ, "Ή ΜΕ'ΜΑΣ, Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.2 ΩΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ".
    ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΣ ΤΑ ΓΛΟΜΠΑΚΙΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ΕΥ,
      "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΔΕΝ "ΚΩΛΟΚΑΤΣΑΜΕ", απλά είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα (Κατσίφες) και θα πάμε (εις τόπον χλοερόν εννοώ) τζάμπα. Το είπα εξάλλου (η πρώτη παράγραφος του κειμένου είναι από εμένα), ότι "μάς έχουν πάρει στο λαιμό τους, και μάς κρατούν μειοψηφία που θα φάει το κεφάλι της αν δοκίμαζε να βγεί έξω μόνη της".

      ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΕΣΤΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ.. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝ-ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΕΝΌΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Φεβρουαρίου, 2021 22:56

      ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
      ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ😃

      Διαγραφή
    3. Όλοι δίκιο έχουμε αλλά πού να το βρούμε..

      Διαγραφή
    4. TETOIOY EIΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2017. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ;
      ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΓΚ. ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΩΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Φεβρουαρίου, 2021 01:37

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ PUNISHER. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ'ΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΥΚΝΕΙΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.
      ΑΛΛΟΥ ΒΑΡΑΝ ΤΑ ΤΕΛΙΑ.
      ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ, ΣΕ ΤΙ ΠΝΕΥΜΑ ΓΡΑΦΩ.
      ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ'ΧΩ ΣΒΗΣΤΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ 1990, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΒΑΤΖΩΘΗΚΑΝ, ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
      ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Όταν ο Μητσοτάκης προ ημερών ανακοίνωσε στη Βουλή αύξηση του προστίμου από 300 σε 500 (μετά το πήρε πίσω), αυτό έγινε δεκτό με επευφημίες και χοντρά χειροκροτήματα από τους βουλευτές της ΝΔ.
    Θέλουν σκότωμα όλοι τους, ένας προς έναν. Κηφήνες και δυνάστες τα καριόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους σκοτώσουμε ή να τους βάλουμε να σπάνε πέτρες και να ξεσκατίζουν υπονόμους (για να φανούν και κάπου χρήσιμοι) για ένα πιάτο ρύζι. Ιδού η απορία..

      Διαγραφή
    2. Άσε ρε Κώστα, δεν είμαστε για τέτοιους λεονταρισμούς, να επιλέγουμε τον τρόπο του τέλους τους...
      Εμένα ξέρεις τι με κάνει και απορώ. Όχι γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος, αλλά γιατί δεν έχει δολοφονηθεί ούτε ένα απ' αυτά τα καθίκια επί τόσα χρόνια, με αυτά που μας έχουν κάνει.

      Διαγραφή
    3. Η απάντηση είναι απλή: Γιατί έχουν μετατρέψει ΟΛΟ το προσωπικό προστασίας του πολίτη, σε προσωπικό προστασίας των πολιτικών. Να φανταστείς.. επί τσίπρα, μόνο ο Δραγασάκης είχε για πάρτυ του (για την προστασία του) δύο κλούβες ματ! Τον ακολουθούσαν παντού, και στο σπίτι.

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΥΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Η Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως οι γενειοφόροι κύριοι της φωτο έχουν τη λύση.

    Βασικός πυλώνας στη ζωή τους, η Σπαρτιατικη λιτότητα. Άνευ της Σπ. μαχητικότητας φυσικά, γιατί έχουν αλλαξει οι καιροί.

    Αλλαγή τρόπου ζωής λοιπόν, αντί για ξεσηκωμούς. Πχ όχι τιβι, όχι κινητά, απαξίωση των πάτσων και των απατεώνων σε κάθε επάγγελμα, κυκλοφορία με ποδήλατα και πεζοί κατά το δυνατόν, όχι σε ασκοπες πολυτέλειες, σεβασμός στους απλούς ανθρώπους, μακρυά από σελίδες που δεν επιτρέπουν σχολιασμό, όχι πάθη και παρενοχλήσεις σε εργασιακους χώρους, κλπ, κλπ.

    Ηθικός αγώνας, όσο μπορει ο καθένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλαγή τρόπου ζωής;κλείσιμο τι-βι,όχι χρήση κινητού;πως θα με κατευθύνουν να επιλέξω ελεύθερα τον ηγέτη,τον σωτήρα που κατασκευάζουν;
      ...3+7.......

      Διαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ; ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙ;

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ; ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ, ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΩΝ.
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΩ ΕΧΕΙ KAI ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΛΙΓΟΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ;

    Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,
    Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι τυχαίο που έχει αρχίσει το KU LEE να επισκέπτεται τους δημάρχους....
    Πηγαίνει, και με αντάλλαγμα τα μπικικινια καταστρέφει την οικονομία της κάθε πόλης....
    Όταν έκλεισε το Μενίδι τα πήρε χοντρά Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ.
    ΈΤΣΙ ΜΑΘΑΊΝΩ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Ελλαδα δεν γινεται τιποτα διοτι μεγαλη πλειοψηφια ειναι βολεμενοι κομματοσκυλα δημοσιοι υπαλληλοι και αρκετοι ειναι αριστεροστροφοι βολικο για την νεα ταξη,οσοι πραγματικοι πατριωτες εχουν απομεινει ειμαστε ελαχιστοι και ειμαστε διασκορπισμενοι σε χιλια κομματια,ο ενας περιμενει τον αλλον να κανει την κινηση,αλλοι μενουν να βριζουν στις ιστιοσελιδες,αλλοι φοβουνται τις συνεπειες, αλλοι εχουν οικογενειες,εχουμε γεμισει με kuchi bushi οπως λενε στην Ιαπωνια δηλαδη πολεμιστες του στοματος,και στην τελικη αν βγουν καποιοι ελαχιστοι η εγω με το katana και παω στην βουλη περα οτι θα με ξεκανουν αν και δεν φοβαμε τον θανατο σε αυτο το αθλιο ματριξ που ζουμε μετα θα βγουν ολα τα τουρκοκαναλα και θα υπαρξει δημοσια διαπομπευση με χαρακτιρισμους οπως φασιστας,ακροδεξιος,νεοναζι και το συνολο των νεοραγιαδων θα τα καταπινει αμασητα οτι τους λενε,θλιβερα σκουληκια ανθρωπακια χωρις αναστημα χωρις κρητικη σκεψη χωρις προσωπικοτητα, ο πολιτισμος της χεστρ@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο λαός που δεν έχει τίποτ'αλλο πια να χάσει, είναι έτοιμος να κάνει παιχνίδι... απο την τράπουλα όμως λείπουν οι αξιωματικοι, οι "φιγούρες" ( βαλέδες και ρηγάδες).. κι ο Ασσος χωρίς αυτούς δεν μετράει! Αν παρουσιαστουν κ συμπληρωθεί η τράπουλα τότε κάνουμε ωραίο παιχνίδι!

    Χαρτόμουτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ καλημέρα καλημέρα και σε όλους τους ΔΙΟΔΟΤΙΝΟΥΣ τα πράγματα είναι δύσκολα όπως τα περιγράφουν οι σχολιαστές παραπάνω το βλέπω σε καθημερινή βάση στηνεπαφή μου με ανθρώπους της διπλανής πόρτας γυρίζουν την πλάτη σε ότι κι αν τους πεις, είτε από συμφέρον,είτε από φόβο είτε ακόμη και από άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω τους.Εγώ να περάσω καλά και πέρα βρέχει.Τι κι΄αν φωνάζει και γράφει ο Νατσιος,ξέρετε ο δάσκαλος από το Κιλκίς,τι κι άν ωρύεται ο Ταυρόκωστας τι κι΄αν ολοι οι φίλοι του ιστολογίου προσπαθούν να ξυπνήσουν συνειδήσεις τίποτε δεν φτάνει από όσα γίνονται η ΣΗΨΗ έχει φτάσει βαθειά στο κόκκαλο.΄Ομως αισιοδοξω ότι οι λίγοι πατριώτες και πάλι θα κάνουν την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η διαφθορά του νεοέλληνα έχει παγιωθεί πια. Έγινε μεγάλη, σοβαρή και μακροχρόνια δουλειά γι' αυτό. Αυτό μόνο με ακραίες καταστάσεις μπορεί να αλλάξει δυστυχώς. Όσο θα δυσκολεύει η κατάσταση, όσο περισσότερα θα χάνει ο κόσμος, τόσο πιο πολύ θα ανεβαίνουν οι πιθανότητες να επανέλθουμε. Αλλά με μπουζούκια, ταξιδακια, μπαράκια, καφετέρια, κινητά πολυτελείας, 5 εξοχικά, πανάκριβα αυτοκίνητα, φαγητά μέχρι σκασμου ενώ αλλού ψάχνουν στα σκουπίδια, Gucci, Armani και λοιπά ξενόφερτα, επαναστάσεις δεν γίνονται. Όταν λείψει το ψωμάκι, όταν η κατοχή αγριεψει κι άλλο, τότε υπάρχει ελπίδα. Ας θυμηθούμε πριν 200 χρόνια οι πρόγονοι μας ποιο ήταν το σύνθημα της επανάστασης. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Το έχουμε αποτυπωμένο στην σημαία μας.
    Και κάτι ακόμα σχετικό. Ο γέροντας Παισιος έλεγε. "Αν δώσεις σε έναν άνθρωπο τα πάντα και δεν του λείπει τίποτα, τότε θα ξεχάσει και τον Θεό". Αυτά πάθαμε εμείς αρχής γενομένης από το 1981 ειδικά με τον Αρχιτέκτονα της Διαφθοράς Κώστα.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ 1 – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΣΤ PCR

    https://youtu.be/L50OF52rB_o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/min-anoigete-tin-tileorasi/

    ΑΠΑΤΗ TV, SATAN'S VOICE


    "Θα έρθει καιρός που ο διάβολος θα μπει μέσα στα σπίτια και τα κέρατα του θα είναι στα κεραμίδια". Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψαχνετε ηγετη;βαλτε εμενα.ολοι ηγετες ειστε.ολοι μαζι θα κανουμε τη διαφορα.ας ξεκινησουμε εμεις και τον βρισκουμε στη πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατάλαβες ΕΛΛΗΝΑΚΟ γιατί κόπτεται η ΑΘΗΝΆ ΛΊΝΟΥ για τα εμβόλια????
    PROLEPSIS λέγεται το κολ@μαγαζω και οι ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΕΣ πολλοί....

    ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΣΤΑ attikanea.info
    Όταν μπορέσω θα σας στείλω το λινκ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ,
    ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ
    ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    Korinna KostainaΤΙΜΗ ΣΤΟ '21
    20 ώρ. ·
    Πανωραία Χατζηκώστα, η άλλοτε εύπορη Μικρασιάτισσα και κατόπιν φτωχή ηρωίδα, που έμελλε τελικά να πολιτογραφηθεί ατυχώς ως Ψωροκώσταινα...
    Η Πανωραία, μια από τις όμορφες κόρες των Κυδωνιών της Μικρασίας, έζησε μια ευτυχισμένη ζωή με την οικογένειά της μέχρι τον Ιούνιο του 1821 όταν οι Τούρκοι κατέστρεψαν ολοσχερώς τον τόπο της.Ο άντρας της και τα παιδιά της σφαγιάστηκαν άγρια, εκείνη σώθηκε από τύχη και κατέφυγε στα Ψαρά. Εκεί στο νησί, ολομόναχη και πάμπτωχη πλέον, έγινε γνωστή ως Ψαροκώσταινα.
    Αργότερα βρέθηκε στο Ναύπλιο μέχρι το 1824.
    Εκεί βρίσκει τρόπους να βγάζει το ψωμί της πότε κάνοντας την αχθοφόρο και πότε την πλύστρα.
    Δυο χρόνια αργότερα, ζώντας υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης, αλλά διατηρώντας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, παρίσταται στον έρανο για τους αποκλεισμένους μαχητές του Μεσολογγίου. Μια γυναίκα τσακισμένη, ανάμεσα σε εξαθλιωμένους και κατεστραμμένους Ελλαδίτες, που δεν έχουν το κουράγιο ή τη δύναμη να προσφέρουν.
    Κι όμως, σε κάτι τέτοιες στιγμές ξεχωρίζουν οι δειλοί από τους θαρραλέους. Η φτωχότερη των φτωχών, η Πανωραία Χατζηκώστα, έβγαλε το μοναδικό της γρόσι κι ένα δαχτυλίδι και τα απόθεσε στο τραπέζι του εράνου.
    «Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο μαρτυρικό Μεσολόγγι».
    Η κίνησή της αναζωπύρωσε το κουράγιο και τον ενθουσιασμό των παρισταμένων που έλεγαν «για δείτε, η πλύστρα η Ψωροκώσταινα, πρώτη πρόσφερε τον οβολό της». Χάρη σε εκείνη πήραν δύναμη και ξεκίνησαν να καταθέτουν στο τραπέζι του εράνου ό,τι είχαν και δεν είχαν. Έτσι η Ψαροκώσταινα της προσφυγιάς, έγινε η σεπτή μορφή του ανιδιοτελούς αγώνα για λευτεριά. Δούλεψε με αυταπάρνηση και κατόπιν προστάτευσε ορφανά και αδυνάτους χωρίς ανταμοιβή, ενώ εξαιτίας της παραμελημένης εμφάνισής της έμεινε στην Ιστορία ως «Ψωροκώσταινα».
    Ατυχώς, πολλά χρόνια μετά τον θάνατό της, σε συνεδρίαση της πρώτης Βουλής το 1842, κάποιος "Έλληνας" βουλευτής χαρακτήρισε την Ελλάδα "Ψωροκώσταινα". Και κανείς εκ των παρισταμένων δεν αντέδρασε...
    Υπάρχουν μορφές φωτεινές που παλεύουν μέσα από τα σκοτάδια τους και αγωνίζονται για την πατρίδα χωρίς προσχήματα, με σημαία την αγάπη, την αλληλεγγύη και την πίστη στα ιδανικά τους.
    Η Ψωροκώσταινα υπήρξε μιά ηρωική Ελληνίδα που της αξίζει άπειρος σεβασμός!
    Ψωροκώσταινα ίσον Τίτλος τιμής καί όχι ύβρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://www.facebook.com/ilias.basakiotis.3/videos/10218028402212183
    ΚΩΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ TSUTE, ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ.."
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ!

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΛΙΑΚΟ+++ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  17. Σήμερα από 11 το πρωί ως τις 2μμ μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία άνθρωποι της εστίασης. Έκαναν την φιγούρα τους κάποια άτομα ενώπιον των καμερών του Αλφα και του Μέγα, υπέγραψαν ένα χαρτί στο οποίο αυτά που έγραφαν απλώς χάιδευε το σύστημα και δήθεν παρέδωσαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους. Ζητούσαν στήριξη του κλάδου, όχι να ανοίξει η εστίαση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντροπή και αίσχος! Έβγαλαν τους ΕΥΖΩΝΕΣ από το μνημείο του ΑΓΝΏΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ στο Σύνταγμα;
    ΨΆΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΏ....
    .....
    Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Έβγαλαν τους ΕΥΖΩΝΕΣ από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα;;;(ΦΩΤΟ)
    .
    Η ΠτΔ ενοχλείται από τον θόρυβο που κάνουνε τα τσαρούχια διότι της προκαλούν…ανατριχίλα.

    Η πηγή αυτή ανάφερε επίσης ότι η ΠτΔ είχε κάνει παράπονα στον διοικητή της Προεδρικής φρουράς, ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνουν κάπως πιο….αθόρυβοι οι…εύζωνες(!).
    .
    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9D%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%91%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%9F%CE%A3-%CE%88%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%95%CE%A5%CE%96%CE%A9%CE%9D%CE%95/
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή