Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Κ.Βαθιώτη: Από τις “μάσκες-πάνες” περάσαμε στις “μάσκες-ράμφη”. Έτσι, εκτός από ζομπανθρώπους κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους και οι πτηνάνθρωποι.


Γράφει o Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Aναπλ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ.

*** Ζομπάνθρωποι vs πτηνάνθρωποι ***

Από τις “μάσκες-πάνες” περάσαμε στις “μάσκες-ράμφη”. Έτσι, εκτός από ζομπανθρώπους κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους και οι πτηνάνθρωποι. Ήδη δε στους καθρέφτες των αυτοκινήτων, εκεί όπου κάποτε ήταν κρεμασμένος μόνο ο Σταυρός, κρέμονται σήμερα σετ από μάσκες – η σύσταση της διμασκίας είναι ο προπομπός της αναβαθμισμένης μασκο-κτηνωδίας με υποχρεωτικές τις δύο, και αργότερα τις τρεις ή τις τέσσερεις, μάσκες.

Τελικά ο κορωνοϊός κατέδειξε ότι η Ελλάδα ήταν “φυτώριο υπερανθρώπων”, πρωταθλητών στο κράτημα της αναπνοής. Το καλοκαίρι, λοιπόν, στις ελληνικές θάλασσες προβλέπεται ότι θα αντικρίζουμε γεμάτες παραλίες αλλά κανέναν στην επιφάνεια του νερού. Διότι όλοι θα απολαμβάνουν τα μακροβούτια τους, αξιοποιώντας την εξασκημένη αναπνοή τους μέσω του χειμερινού εθισμού στην πολυμασκία. 

Μόλις φορέσετε και την τρίτη μάσκα, θα είστε προφυλαγμένοι όχι μόνο από τον κορωνοϊό, αλλά και από το φτύσιμο-κατάμουτρα.  

ΥΓ: Αν ισχύει ότι όποιος εμβολιάζεται γίνεται υπερμεταδότης για τους άλλους, εξ αυτού δε του λόγου χρειάζεται (τουλάχιστον) δύο μάσκες μετά τον εμβολιασμό του, τότε η μεν απόφαση του πολίτη να εμβολιασθεί θα είναι αποτέλεσμα “απωθητικού ατομικισμού” (επιλέγει τον εμβολιασμό για να μετριάσει τον φόβο της μόλυνσής του), η δε οργάνωση της εκστρατείας του εμβολιασμού θα συνδέεται με το φαινόμενο ενός παρανοϊκού κράτους που από την μια πλευρά συμπεριφέρεται πατερναλιστικά ως “νταντά” του πολίτη και από την άλλη πλευρά ως “κράτος-τρομοκράτης”, αφού με τον εμβολιασμό μερίδας πολιτών φτιάχνει “υγειονομικές βόμβες” που μπορεί να “σκάσουν” στα χέρια οποιουδήποτε, ακόμη και του ίδιου του εμβολιασθέντος!


https://www.facebook.com/photo?fbid=4244484378899306&set=a.3952711041409976


thesecretrealtruth.blogspot.com


6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΝΑ ΓΙΝΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΑΜΟΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ,ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
    ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΘΗ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΛΙΑ; ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ``ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ.
    ΤΟ ΠΡΟ-ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ``ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ'' ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ.
    4.bp.blogspot.com/-14Vg6F1QZag/U29ylOowonI/AAAAAAAAAuU/ZD2RzaPfhxM/s1600/Πουλιά+-+Birds.jpg
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει! Το τερμάτισαν!
    “Η κατάσταση στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου δεν είναι απλά τραγελαφική αλλά αναδεικνύει το παράλογο (ίσως υπάρχει βαρύτερη λέξη για να το περιγράψει) των μέτρων που λαμβάνονται : Η ιδιαιτερότητα αυτή δημιουργήθηκε καθώς η μία πλευρά της οδού Καραολή και Δημητρίου εντάσσεται στα διοικητικά όρια του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ενώ η ακριβώς απέναντι στον δήμο Παύλου Μελά, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται από τα νέα μέτρα και η αγορά να συνεχίζει να λειτουργεί.
    Επιπλέον, στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα αλλά αν κάποιος βρίσκεται στην απέναντι μεριά του δρόμου, τυπικά τουλάχιστον, μπορεί να κυκλοφορεί έως τις 9 το βράδυ!”
    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/i-eikona-poy-ntropiazei-kyvernisi-k/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους δυο εικονιζομενους θα έπρεπε κράνος να τους είχαν φορέσει και οχι μόνο μάσκα.

    Έτσι θα κρυβόταν η εξωτερική τους ασχήμια ( κατά εμενα) για λίγο έστω. Έχουν καταντήσει αντιπαθεστατοι ο καθένας με τον τρόπο του.

    Για το εσωτερικό τους χαλι δεν γίνεται τίποτα σε αυτόν τον κόσμο.

    Λυπάμαι που εκπεμπω αρνητικό πρόσημο στα σχόλια όμως η κατάσταση έχει καταντήσει εμετική.
    Σιχάθηκα τους θεατρινισμους και τους τενεκεδες κομπαρσους .

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι τυχαιο, οτι τις μασκες αυτες, τις φορεσαν πρωτοι, οι κτηνανθρωποι μελη της σκατοφαμιλιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή