Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Θέλει η π...τάνα να κρυφτεί.. κι η χαρά δεν την αφήνει...

                                                                                        Μπιλλάκος Πύλης

Γιάννης Κωνσταντινίδης: Τρεις Ελληνικοί Χοροί

 Τσάμικος (00:15) -Τσακώνικος (03:52) -Συρτός (07:10) _ Αριστουργήματα!!!


Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Τ Α! ...ΑΠΟ 'ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟCΥΝΗ'

Αναστασία (φίλη και αναγνώστης μας): Κώστα καλημέρα (ο Θεός να την κάνει). Μόλις πριν λίγο μου ήρθαν τα δυσοίωνα μαντάτα.Μου τηλεφώνησαν από τη διεύθυνση του σχολείου για να εμβολιαστώ. Φυσικά και τους είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο τρισεκατομμύριο και ας με διώξουν. Της έκανε τεράστια εντύπωση η απάντησή μου και με ξαναρώτησε. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για όλους μας. Ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα μας λυπηθεί. 


 

 1. Του Δημητρίου Νικ. Δασκαλάκη, Δικηγόρου Αθηνών: Δήλωση Άρνησης Εμβολιασμού

 2. Του Δημητρίου Νικ. Δασκαλάκη, Δικηγόρου Αθηνών: Δήλωση άρνησης υποβολής σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού SARS–CoV-2. Το self test ως πιστοποιητικό «υγειονομικών φρονημάτων»;

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΕΜΠΡΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ '21!

Μήνυμα Κατερίνας Χατζηθεοδώρου: Μου εστάλη  το επετειακό φυλλάδιο που σχεδίασαν και  έγραψαν  οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Επειδή το βρίσκω εξαιρετικό τόσον ως κείμενο  όσον και σχεδιαστικά, το στέλνω και στον αγαπητό ΔΙΟΔΟΤΟ,  ώστε αυτή η ωραία  πρωτοβουλία των Εθνικών Φυλάκων και το μήνυμα που εμπεριέχει να φθάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Και βέβαια, αν σας αρέσει, μπορείτε κι εσείς να το στείλετε σε άλλους.

Καλή Λευτεριά ή... καλό βόλι!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021!
 

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΕΥΓΕ στην εφημερίδα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και το site PtolemaidaNews.gr - Την 25η Μαρτίου θα διανείμουν σημαίες στα μικρά παιδιά.

ptolemaidanews.gr: Την 25η Μαρτίου, ο δημοσιογραφικός οργανισμός ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ θα παρέχει δωρεάν σε όλα τα παιδάκια που θα περάσουν από το γραφείο μας 25ης Μαρτίου 28 στην Πτολεμαΐδα μία ελληνική σημαία. Παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες Έλληνες πατριώτες να βγουν έξω με τα παιδιά τους για να γιορτάσουμε την εθνική εορτή, όπως μπορούμε λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, να τους προσφέρουμε από μία σημαία και να ντυθεί η πόλη με τα κυανόλευκα. Να μη λείψει η γαλανόλευκη από το μπαλκόνι κανενός.

Θουκυδίδης: "Δεν κατηγορώ αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν"

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: KallistratosFM: ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ.. ΛΟΥΚΕΤΟ. ΑΝ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΔΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. 

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: Φαίνεται πως η επιθυμία του KallistratosFM αρχίζει να πραγματοποιείται: Κατάρρευση της θεαματικότητας για τα δελτία ειδήσεων – Πτώση 29% σε σχέση με πέρυσι!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΑΓΚΑ!!! (βίντεο)

ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ κ.ά. ΛΑΜΟΓΙΩΝ 

ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ nikant2021.office@gmail.com

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΜΠΑΓΙΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΦΑΡΣΑΣ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ 

Έχουμε πει δεκάδες φορές ότι η «πανδημία» είναι απάτη..

                                                                   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Και τώρα… τι;

από Καταχανάς (Γ.Μεταξάς)