Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΠΟΝΑΣ Ε; ... Μ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΏΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ...


Σκέτο franchise, που λέει κι ο φίλος Άγγελος Καραγεώργος, έχει γίνει το μαγαζί του Τζορτζ Σόρος, των ανεγκέφαλων απανταχού αντίφα. Κι όχι απλώς ανεγκέφαλοι ανθέλληνες των 25 ευρώ την ημέρα μισθό, αλλά κυριολεκτικά μαϊμούδες κατ'Αριστομάχου λέγοντος.  


Ήταν αναμενόμενο το "Δεν μπορώ ν'αναπνεύσω-τζορτζ φλόιντ" των Αμερικανών ανεγκέφαλων, να αντιγραφεί ως "Πονάω-ξυλοδαρμός του κουφοντινάκια από μπάτσους στη Ν.Σμύρνη".

Κι όπως τα ανεγκέφαλα αμερικανά κατέστρεφαν μνημεία με σημαντικές μορφές της αμερικανικής Ιστορίας, έτσι και τα δικά μας αντίστοιχα σκουπιδαρέλια, καταστρέφουν σύμβολα και προσωπογραφίες των Ηρώων μας.

Αλλά αυτό το μένος των δικών μας ελεεινών ανθελλήνων αντιπατριαρχικών λεσβο-αντίφα, για τον Χριστό μας και την Παναγία.. δεν έχει όριο! Το περιστατικό με τον παππού και το μηχανάκι.. είναι η αρχή των οδυνών για τον κάθε ασεβή αριστερό προδότη. 

 


Πόσο να πω.... "λυπάμαι" ; .. (ψέμματα θά 'ναι).. "αναλογίζομαι" μάλλον είναι η σωστή λέξη.. το επόμενο χρονικό διάστημα, που τα δύο άτομα που κλώτσησαν τον Σταυρό και την εικόνα, και τα τέσσερα άτομα που ακούμπησαν κι έσκισαν με τα βρωμόχερά τους την εικόνα της Παναγίας, θα υποστούν την θεία τιμωρία, μέσω αρρώστιας, ατυχήματος ή ό,τι άλλο... Και δεν το υποθέτω απλώς. Πάντα έρχεται, και μάλιστα πολύ σύντομα, η απάντηση σε μια τέτοιου είδους πράξη. 

Είναι κάποιοι αναγνώστες του ιστολογίου, που ξέρω (γιατί μού το έχουν πει και κατάμουτρα) ότι συχνότατα σκέφτομαι και αντιδρώ ως χριστιανο-ταλιμπάν, κι ας συγχύζομαι όταν οι πραγματικοί χριστιανο-ταλιμπάν στέλνουν απανωτά με μανία, τα ίδια και τα ίδια άτομα, σαν ψυχάκηδες, σχόλια με τα αναμενόμενα περί μετανοίας, προσευχών και γερόντων. 

Δεν με ενδιαφέρει αγαπητοί μου τί σκέφτεστε για εμένα. Εγώ έχω χαράξει τα δικά μου όρια "περί ελλείψεως και υπερβολής" που λέει κι ο Αριστοτέλης. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια άνω των δέκα παρομοίων περιπτώσεων, να απαντώνται από την Θεία Δίκη.

Αυτό να το έχουν υπ'όψιν τους όποια παιδαρέλια από την εν λόγω κατηγορία μάς διαβάζουν αυτή την στιγμή.. Και να μην παίζουν με το μεταφυσικό και τον Θεό έτσι αλόγιστα. Πρέπει δηλαδή να πάθουν πρώτα για να αντιληφθούν ότι η Πατρίδα και ο Θεός είναι όχι απλώς λέξεις, αλλά ολοζώντανες υποστάσεις που παρακολουθούν και αξιολογούν αδιαλείπτως όλους εμάς, έναν προς έναν, κάθε εποχή και κάθε στιγμή..; 

Εύχομαι λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου, ο Κώστας Ταύρος ο χριστιανοταλιμπάν, να υπάρξει όση το δυνατόν και γρήγορα, μετάνοια. 

Όσοι περισσότεροι "το πάρουν αλλιώς για να μην βρουν" (γιατί αυτή είναι η πραγματική εξήγηση της λέξης μετάνοια, κι όχι "ολημερίς γονυπετής προσεύχομαι"), τόσοι περισσότεροι θα επιζήσουν σ'αυτά που έρχονται και θα δουν το αυριανό φως της αληθούς ελευθερίας.

 

Καλά μυαλά!

   

86 σχόλια:

  1. Πάντα κάτι συμβαίνει και ένα
    ΑΌΡΑΤΟ ΧΈΡΙ κάτι τέτοια ΆΤΟΜΑ τα τιμωρεί....
    ΤΟ ΈΧΩ ΔΕΊ ΑΠΌ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΆ....
    Δεν ξέρω αν είναι ΘΕΊΑ ΔΙΚΉ.
    ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΈΤΣΙ ΤΟ ΛΈΝΕ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ορθόδοξη εικόνα είναι εις τύπον εκείνου, εκείνης που αναπαριστά, δεν είναι σκέτο χαρτί ή ξύλο, όταν την φιλάς, το φιλί πάει στο πρόσωπο, γι αυτό και ξύλινες εικόνες ή χάρτινες μυροβλίζουν ή ματώνουν ή κάνουν κρότους, η Παναγία η απαλύνουσα τας σκληράς καρδίας στην Ρωσία από πέρσι ματώνει, συμβαίνει στα τραγικά επερχόμενα, με τα λίτρα μαζεύουν το μύρο στα ευχάριστα και στις θαυματουργίες, τα εκατομμύρια τάματα πάνω τους πιστοποιούν το γραφόμενο, ο ορθολογισμός είναι νέα αίρεση σήμερα απολυμαντικά και σελοτέιπ

      Διαγραφή
  2. Δεν φταινε τα παιδακια.
    Η Ελλαδα πουστοκρατειται και κομμουνιστοκρατειται. Τα σχολεια φταινε με τους αθεους κομμουνιστες ινστρουχτορες που δηλητηριαζζουν καθημερινα τα ελληνοπουλα. Με συμπληρωμα τα βραδυα σπιτια τους των τσοντοκαναλων των γκεϊπαρεϊντ που τελευταια "βγαινουν" απ τα ιματια τους με τον ανωμαλο ηθοποιο και σκηνοθετη.

    ΥΓ
    Και να φοραμε διπλη μασκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το δεν φταίνε τα καημένα τα παιδιά αλλά τα σχολεία που κομμουνιστοκρατούνται και λοιπές κοινότοπες αναλύσεις είναι εκ του προχείρου και αγγίζουν μόνο την επιφάνεια. Αναμφισβήτητη απόδειξη είναι το ότι οι Ρώσοι μετά από 70 χρόνια ενός στυγνού καθεστώτος απαγορεύσεων, βίαιης προπαγάνδας, φόνων και μαρτυρίων, βγήκαν από το άθεο καθεστώς πιστότεροι όλων. Είναι στον άνθρωπο, τελικά. Δεν πα’ να έχεις γεννηθεί σε μια έντονα θρησκευόμενη οικογένεια, αν στερείσαι συνείδησης, οι προσευχές, οι νηστείες και οι γονυκλισίες είναι αέρας κοπανιστός. Και βέβαια, για να τα λέω αυτά, έχω άμεσο παράδειγμα τον εαυτό μου. Με μεγάλωσαν γονείς άθεοι, ποτέ δεν νηστέψαμε στο σπίτι και στην εκκλησία πηγαίναμε οικογενειακώς μόνο σε γάμους, βαφτίσια και κηδείες. Ο πατέρας μου, φανατικός κομουνιστής, μας έκανε συνεχώς αντι- κατήχηση και κορόιδευε όλες τις εκδηλώσεις λατρείας. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε στο να έχω βαθιά πίστη από παιδί στο Χριστό και στην Παναγία. Δεν υπήρξε νύχτα – όταν ήμουν μικρή- που να έπεσα για ύπνο χωρίς να προσευχηθώ και να συνομιλήσω κρυφά μαζί τους, ενώ ήξερα ότι οι γονείς μου κορόιδευαν….Ας αφήσουμε λοιπόν τις φτηνές δικαιολογίες ….Πνευματική πρωτογονίλα και ασυνειδησία είναι η συμπεριφορές όχι μόνο των ηλίθιων βέβηλων βανδάλων, αλλά και των φανατικών θρησκόληπτων, που ενώ τηρούν τους κανόνες και επαίρονται ως μελλοντικοί κληρονόμοι της βασιλείας των ουρανών, η ψυχή τους είναι γεμάτη φθόνο και μίσος και στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι υποκριτές και φαρισαίοι.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τα σχολεία κατά πρώτο λόγο. Είναι τα Πανεπιστήμια. Οι μαύροι φρόντισαν να πουστοποιήσουν-αριστεροποιήσουν τους φοιτητές Από εκεί βγήκαν δάσκαλοι και γινείς με απαξίωση των εννοιών έθνος, πίστη πατρίδα. αξιοπρέπεια, άριστοι κλπ.

      Διαγραφή
    3. "κατά πρώτο λόγο"..
      αλλά άρχισαν να μπαίνουν στο χορό και τα σχολεία εδώ και δεκα χρόνια. Αφού βλέπεις ότι τους μαθαίνουν "Ανάσταση είναι όταν είμαστε για 10 λεπτά όρθιοι εξω από εκκλησία, με αναμμένα κεριά, μέχρι να έρθει η ώρα να ξεσκίσουμε την μαγειρίτσα".

      Διαγραφή
    4. Αγαπητοι φιλοι δεν νομιζω να διαφωνουμε κπου αλλα.....
      Τα παιδια ειναι οπως ενα μικρο δενδρακι.
      Τα ποτιζεις, τα κλαδευεις, τα φροντιζεις και μεγαλωνουν και βγαζουν καρπους.
      Αν τα αφησεις ερμα θα ξεραθουν, θα σαπισουν, θα τα παρει ο διαλος.

      Το οτι εγραψα' "η Ελλαδα πουστοκρατειται και κομμουνιστοκρατειται" ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ.
      Που σημαινει:
      Οταν οι γονεις των παιδιων αυτων ειναι κομμουνιστες, ομοφυλλοφιλοι, κλεφτες και απατεωνες ΠΩΣ θα μεριμνησουν για τα παιδια τους;
      Επιπροσθετως εχουμε και τα ...."μνημονια", ΑΝ σας λεει κατι αυτος ο εσκεμμενα μπερδεμενος ορος, αντι να λεμε η "οικονομικη εξαθλιωση" του Ελληνικου Λαου.
      Εκλεψαν τα λεφτα των Ελληνων απο το 1973 και δωθε οι βρωμοδημοκρατες ΠΑΣΟΚοι ΝουΔουλοι και λοιπα αποβρασματα της δημοσιας αλλα ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ζωης (μην βγαζουμε εξω τους μεγαλοκαρχαριες και ...."φιλανθρωπους" κλεφτες) και τωρα απολαμβανουμε (δυστυχως ολοι μας) τους καρπους του "Ψωμι παιδεια ελευθερια" και του "εδω πολυτεχνειο" εκει πριγκηπατο Μονακου....με λενε Μαρια Δαμανακη κι "ειμαι εβραια κυριε Προεδρε"...

      Αυτα αδερφια μου!


      Ο Ανωνυμος 11 Μαρτίου, 2021 16:54

      ΥΓ
      Βεβαια μας εχουν προλαβει και οι εξωθεν αθεατοι "φιλοι μας και τελευταια συμμαχοι μας" που μεριμνουν νυχθημερον για τις νεολαιες καθε κρατους!


      -Πρωτόκολλο Πρώτο

      Οι γκογιμ αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - διδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των γκογιμ. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους. -

      Διαγραφή
    5. Και μια ΑΛΛΗ πλευρα για το θεμα του μισους εναντιον (και ΟΧΙ 'εναντια') του Χριστιανισμου:

      -Ίσα-ίσα που οι πιο ένθερμες ισλαμόκαυλες εν Ισλαμογρεκία, είναι ταυτόχρονα και οι πιο φανατικές πολέμιες του Χριστιανισμού. Όχι επειδή ειναι μουσουλμάνες αλλα ακριβώς επειδή είναι χριστιανές - ή τουλάχιστον μεγάλωσαν σε μια χριστιανική χώρα, όπου οι άγιοι, οι εκόνες και οι ψαλμωδίες της Ορθοδοξίας τους θυμίζουν τους εαυτούς τους!
      Τους οποίους, όπως θα δούμε, μισουν θανάσιμα...

      Βλέπετε ένας γνήσιος κομμουνιστής, που θα έσκιζε απο ιδεολογία την εικόνα της Παναγιάς, επειδή θεωρεί τις θρησκείες όπιο των λαών, θα έσκιζε με την ίδια ευκολία και το Κοράνι ή το Ταλμούδ ή τα κορδελάκια των θιβετιανών μοναχών.
      Και θα το έπραττε ψυχρά, χωρίς τραγουδάκια και χαρούλες...

      Αντιθέτως οι συντρόφισσες επιτίθενται μοναχά σε χριστιανικά συμβολα και δη με υπερχειλιζουσα συναισθηματική έκρηξη - πράγμα που φανερώνει σαφώς ότι δεν δρουν κινουμενες απο ιδεολογική αφετηρία αλλά από βαθύτερες ασύνειδες δυνάμεις. Εξ ου και η κατασταση μανίας στην οποία βρίσκονται, άδοντας και βρίζοντας, ώστε να προσπελάσουν δια της βοής, τον Τρόμο και την Ενοχή που τις βαραίνει, εν όψει της ιεροσυλίας-

      Ολη η αναλυση εδω: http://panusis.blogspot.com/2021/03/blog-post_14.html

      Διαγραφή
  3. Ο Τζορτζ Φλόιντ δεν είχε τραυματισμούς στο πρόσωπο, το κεφάλι, το λαιμό ή το στήθος είχε όμως το COVID-19 και αρκετή φεντανύλη, νορφεντανύλη, μεθαμφεταμίνη και μορφίνη στο σύστημα του… ποσότητες ικανές για να σκοτώσουν ένα άλογο.

    https://gab.com/JohnRivers/posts/105862921005756933

    Παρόμοια και τα εγχώρια χτικιά θα παίρνουν τις δόσεις τους… ευχή να πάρουν μεγαλύτερες, σε μια επόμενη «εξόρμηση» τους…
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί "ευχή να πάρουν μεγαλύτερες" ;
      Μπας και μάς απαλλάξουν από την παρουσία τους με overdose ;
      Προτιμώ να αλλάξουν μυαλά αν είναι δυνατόν.

      Διαγραφή
    2. Τα άτομα αυτά είναι πλέον παράσιτα… κι ως τέτοια δεν επιδέχονται «επιδιόρθωσης»… σαν να προσδοκούμε ότι ο δραΚούλης θα ενεργήσει ως Έλλην…
      ΖΕΤΑ

      Διαγραφή
    3. Κατσε πρωτα μηπως συμβει κατι τραγικο στα εξι αυτα ατομα και σου λεω εγω πως θα χεστει πανω της και η υπολοιπη παρεα... και το καλοσκεφτει.

      Διαγραφή
  4. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΚΩΣΤΑ.
    www.youtube.com/watch?v=fkWDyhNu3nk
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκλονιστικό βίντεο. Και δεν είμαι Χριστιανός. Αυτά τα παιδιά όμως είναι ήδη φασίστες. Συνθήματα, αγέλη, τσαμπουκάς, από τα 10. Κανένας σεβασμός για κανέναν και τίποτα. Το ύπουλο αριστερό δηλητήριο έχει διαβρώσει τα πάντα. Απογοήτευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην συζήτηση δίδυμων εμβρύων με τίτλο " Υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό; "
    το ένα λέει ναι το άλλο όχι
    Περισσότερα εδώ: https://www.noesi.gr/blog/editorial-yparhei-zoi-meta-ton-toketo-mia-istoria-didymon
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΡΩΣΣΙΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΙ ΕΣΣΔ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ
    ΠΕΤΡΩΣΕ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΚΙΣΑΝ.
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ;
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΙΚΗΤΑ.
      ``ΤΟ ΘΑΥΜΑ''
      ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
      www.youtube.com/watch?v=CS4WGSG4ktE
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Και πέθανε η κοπέλα που δεν ήταν σατανίστρια, δεν κρατούσε ανάποδα τον άγιο Νικόλαο, μια άσκεφτη πράξη ήταν που ήταν βαρύτατη βλασφημία

      Διαγραφή
  8. «Tο επόμενο χρονικό διάστημα, που τα δύο άτομα που κλώτσησαν τον Σταυρό και την εικόνα, και τα τέσσερα άτομα που ακούμπησαν κι έσκισαν με τα βρωμόχερά τους την εικόνα της Παναγίας, θα υποστούν την θεία τιμωρία, μέσω αρρώστιας, ατυχήματος ή ό,τι άλλο...

    Και δεν το υποθέτω απλώς. Πάντα έρχεται, και μάλιστα πολύ σύντομα, η απάντηση σε μια τέτοιου είδους πράξη».

    - Να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει - διαφωνώ μόνο ως προς «το σύντομα»!!

    Σαν τον νόμο της βαρύτητας... υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να υφίσταται; Όχι φυσικά!!

    - Είναι γεγραμμένα από Τον Υπέρτατο, Τριαδικό Θεό!!

    - Μόνο με τη Μετάνοια θα σωθούν!!

    Όπως ανφέρει Ο Μέγας Αντώνιος στα αποφθέγματά του:
    Η μετάνοια είναι η αλλαγή του νου μας, η στροφή μας προς τον Θεό, φεύγουμε από τα γήινα, από τις παραβάσεις του νόμου, του ηθικού κώδικα που μας γεμίζουν τύψεις και ενοχές και στρεφόμαστε στο Θεό ο οποίος με τη θυσία Του μας απάλλαξε από τις συνέπειες της αμαρτίας.

    Η μεταμέλεια μας «τακτοποιεί» κατά κόσμον, ελαφρώνει ίσως λίγο τη συνείδησή μας όταν εξομολογούμαστε, αλλά δεν μας οδηγεί στην ανάπαυση και την ειρήνη που δίνει ο Θεός όταν Του δώσουμε την καρδιά μας.

    Μεταμελούμαστε για τα σφάλματά μας και προσπαθούμε μ’ αυτόν τον τρόπο να «τακτοποιήσουμε» το θιγμένο ΕΓΩ μας.

    Steve



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Μαρτίου, 2021 18:16

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΣΚΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ.
    ΤΙΣ ΕΙΔΕ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΗΣ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ.
    ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ, ΣΤΑ ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.
    ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΝΕΣ, ΝΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΕΒΟΣ.
    ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.
    ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
    Ο ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ, ΠΑΣΧΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ;
    ΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΡΑΣΗ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΞΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑΓΑΘΟΣ, ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥ.Ε ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ, ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΤΑΙΣΑΝΤΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΔΕΣΜΕΙΝ ΚΑΙ ΛΥΕΙΝ", ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ.
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΙ, ΠΕΤΡΑ Ή ΦΙΔΙΑ; ΟΧΙ.
    ΤΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΑΠ'ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΟ ΣΚΟΤΟΣ.
    Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ !!!!!!
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ.
    Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΠΑΝΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
    ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, "ΠΑΤΕΡ, ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ, ΟΎ ΓΆΡ ΟΊΔΑΣΙ ΤΊ ΠΟΙΟΎΣΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. No mercy ΕΥ. Μπουνιδια και κλωτσιές θέλουν όλοι οι ανθελληνες. Πάνω στην συμπόνια μας πατάνε. Τύψεις να έχουν? Τι είναι αυτό τρώγεται????

      Διαγραφή
    2. Γιάννη,

      η ευσπλαχνική κοσμοθέαση του ΕΥ, έχει κάποια βάση. Μάλιστα νομίζω πως ο Χριστός με αυτόν θα συμφωνούσε, κι όχι με εμάς (εμένα κι εσένα) που είμαστε απολύτως παρορμητικοί. Μού το πρωτοέστειλε αυτό το βίντεο και φρίκαρα, ο ΕΥ στο viber. Κάνω copy-paste τί του απάντησα:
      "Γιατί να μην τυχαίνει να είμαστε μπροστά σε κάτι τέτοια;
      Θα με στέλνανε, αλλά θα έστελνα κι εγώ μερικούς στο νοσοκομείο!". Τελικά όμως.. μήπως μόνο απλά θα συνέβαλα στην εντροπία; ..μία αχρείαστη χαοτική κατάσταση; ..απ'την οποία δεν ξέρω πώς θα κατέληγα... ενώ ίσως θα έπρεπε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για σοβαρότερες περιστάσεις που έρχονται, με σοβαρότερες απαιτήσεις.

      Διαγραφή
    3. Δεν αντιλέγω το καταλαβαίνω αυτό που λέτε. Όμως και η αδράνεια ή τέλος πάντων η αποφυγή εμπλοκής και τιμωρίας όλων αυτών θα φέρει κάποια στιγμή την παύση ζωής της Ελλάδος και του γένους μας. Εμείς νιώθουμε ενοχές αν πειράξουμε αυτά τα άτομα, αλλά αυτοί Κώστα όχι μόνο δεν έχουν ενδοιασμό στο να μας σκοτώσουν αλλά ευχαρίστως θα χορεύουν πάνω από τον τάφο μας

      Διαγραφή
    4. Ορθόν κι αυτό..
      Γράφει κάποια πράγματα πιο κάτω ο Ορφέας...

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Μαρτίου, 2021 22:01

      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.
      ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΕΑ ΤΟΥ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ" ΚΑΙ Ν'ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.
      ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.
      ΔΕΝ ΘΙΓΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΟΡΘΩΝΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
      ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΟΜΩΣ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
      ΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΓΙΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟ.
      ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ google, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ.
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ.

      Διαγραφή
  10. εχω μεινει αφωνη...αυτα τα μπουμπουκια απο ποια κοπρια ξεφυτρωσαν....αναρχικα καρκινωματα που κανουν οτι γουσταρουν...πανω απο τα παιδια σας μεχρι να ενηλικιωθουν,αυτη τη νεολαια θελουν ο αγραμματος λεχριτης του''' πολυτεχνειου''' ,κι ο αρχιμαλακας του μαξιμου....δεν συνεχιζω γιατι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι,με ολα αυτα αναρχικα σκουπιδια που γλυφουν κωλους και σκατα,για να παρουν τη δοση τους...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. > 0'06'' = Καθηγήτρια Κοινωνιολογίαs - Kaποδιστριακό Αθήνα -

    > ο Κοροιδο-ιόs , πεθαινει ξαφνικα μετά το ΠΑΣΧΑ

    > Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ - ΣΤΟΜΑ - ΧΕΡΙΑ - ΠΡ@ΚΤΟ - ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απολλων Κουρης11 Μαρτίου, 2021 19:32

    Αγαπητοί μου, δεν είναι φασίστες και Ναζι, κομμουνιστες είναι.Μπολσεβικοι και εθνομηδενιστες.Τοσο απλό είναι.Οι Ναζι και ο Μουσολίνι σεβάστηκαν και τον κληρο και τις εκκλησίες.Οι κομμουνιστες τις έκαψαν και εκτελούσαν ιερείς.Επιτελους πείτε τα πράγματα με το ονομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας γλεντάνε τα πρακτοράκια γιατί ποντάρουν στο συναίσθημα και καλά σας κάνουν τελικά. Αγνοήστε λίγο το βλάσφημο του συμβάντος και αναρωτηθείτε: Πόσους ανθρώπους έχετε δει στην ζωή σας να κουβαλάνε μαζί τους εικόνα της Παναγίας στον δρόμο; Μετά αναρωτηθείτε πόσο πιθανό είναι να έπεσε πάνω σες φεμινίστριες; Τέλος πως γίνεται να ήταν έτοιμοι όλοι να βιντεοσκοπήσουν το γεγονός;

    Αν τους βάλετε όλους τους παραπάνω του συμβάντος στην ίδια ονάδα θα δείτε την αλήθεια. Και το θρησκευτικό αίσθημα του Έλληνα πρόσβαλαν και βγήκε η κυβέρνηση που χει κλείσει τις εκκλησίες να το παίξει θρήσκα (δείτε δηλώσεις Γεωργιάδη κτλ).

    Άντε να δω πότε θα καταλάβετε ότι για να γίνει αλλαγή πρέπει να στεγνώσετε την καρδιά σας και να μην τσιμπάτε σε καημένο χριστιανό που πέρασε ανάμεσα σε φεμινίστριες καιντου έσκισαν την εικόνα και σε καημένους Δελτάδες που πέρασαν ανάμεσα σε χουλιγκανομπάχαλους και ένας τις έφαγε. Βέβαια όταν Έλληνα διαδήλωνες για την Μακεδονία, οι ίδιοι οι χουλιγκανομπάχαλαλοι με τους αστυνομικούς σε έδερναν παρέα, τώρα που πλακώνονται παίρνεις θέση γιατί έτσι σε εκπαίδευσαν. Να πρέπει να έχεις άποψη για όλα και να πρέπει να διαλέγεις πάντα μεριά. Τον ρόλο της αστυνομίας θα τον καταλάβεις κάθε φορά από το αν η παρουσία της κάνει καλό η κακό. Πιστεύετε πως αν δεν πήγαινε η αστυνομία προχτές στην Ν. Σμυρνη πχ θα γίνονταν επεισόδια ή όχι; Γενικά το ελληνικό κράτος πηδάει καλά τον Έλληνα πολίτη, του βάζει φόρους, του ξενιτεύει τα παιδιά, του σπάει την περιουσία σε "επεισόδια". Αλλά ίσως και να του κάνει καλά, αφού και αυτός δεν χαμπαριάζει και είναι έτοιμος να... συγκινηθεί με το δράμα κάθε υπαλλήλου αυτού του κράτους και να πάρει θέση όταν πρακτοράκια παίξουν μσ το συναίσθημα του. Μαζευτηκαν λεει χουλιγκανια στην Ν. Σμυρνη. Που οι Προεδροι των ομαδων τους (δυο συγκεκριμενα) εχουν καναλια φιλοκυβερνητικα και μιλανε καθε μερα με τον Πρωθυπουργο. Που ο Πρωθυπουργος εχει την ΕΥΠ στο γραφειο του. Και ο Χρυσοχοιδης απο την αλλη εχει τα σωματα ασφαλειας. Και καποιοι παιρνετε θεση σε ολο αυτο. Ξαναλεω. Καλα κανουν τελικα.-

    ΥΓ: Μας πανε καρφι για Ντονετσκ. Δεν θα τα παρουν τα νησια οι Τουρκοι. Θα ανεξαρτητοποιηθουν αλα Κριμαια με δημοψηφισμα. Στο οποιο Δημοψηφισμα δεν θα ψηφισουν ολοι οι Ελληνες αλλα οι κατοικοι των νησιων οπως στην Κριμαια. Οι οποιοι κατοικοι περσι εφαγαν ξυλο, το κρατος τους εσπασε τις περιουσιες και τους εχουν πνιξει στους λαθρομεταναστες. Δημοψηφισμα με λαθρομεταναστες να βολταρουν εξω απο τα εκλογικα κεντρα θα ναι. Και οποιος πει "μα να ψηφισουν ολοι οι Ελληνες" θα λαβει απο Ευρωπη την απαντηση, μα τοτε στην Κριμαια απο ολη την ΕΕ ο Ελληνας ΥπΕξ πηγε στην Κριμαια να στηριξει το Δημοψηφισμα (ο Βενιζελος - πιθανος μελλοντικος Πρωθυπουργος σε κυβερνηση Εθνικης Ενοτητας). Γιορταζαν τοτε οι πατριωτες στην Ελλαδα που ψηφιζαν οι κατοικοι της Κριμαιας αν μεινουν ή φυγουν απο Ουκρανια επειδη εβλεπαν "νικη Πουτιν". Μας γλενταει ο Παγιατ θα πω εγω. Ουκρανια-Κριμαια-Ρωσια σαν να λεμε Ελλαδα-Αιγαιο-Τουρκια. Ουτε που θα καταλαβουμε απο που θα μας ερθει. Μεχρι τοτε ας συνεχισουμε να βλεπουμε "καψερους αστυνομικους" και "καημενους χριστιανους που τους εσκισαν την εικονα". Για να βγαινει ο Κουλης να υπερασπιζεται την νομιμοτητα και ο Αδωνις την πιστη πατωντας στο συναισθημα του ραγια.

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ορφέα,

      συμφωνώ σε όσα μάς είπες, αλλά στο ΥΓ..

      ..δεν βρίσκω ιδιαίτερα επιτυχή την αντιπαραβολή των δύο τρίπτυχων. Έχουν να κάνουν μόνο με εδαφική κυριαρχία κι όχι με εθνική συνείδηση. Οπότε το Ντόνετσκ διάλεξε τη Ρωσία γιατί είναι η μαμά Ρωσία για τους κατοίκους του. Στο καθ'ημάς τρίπτυχο, οι νησιώτες στο δημοψήφισμα, θα ψηφίσουν την Τουρκία θέλεις να μάς πεις;

      Διαγραφή
    2. @ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
      Δεν θα τεθει θεμα Ελλαδα ή Τουρκια. Θα τεθει θεμα Ελλαδα (που τους εσπασε τα αμαξια, τα σπιτια,τους γεμισε δομες κτλ) ή Ανεξαρτησια. Θα τους πλασαρουν ανεξαρτησια σε πρωτη φαση και σε δευτερη θα τους ελεγξει η Τουρκια. Την δημοκρατικη εκτελεση του Δημοψηφισματος θα αναλαβουν επενδυτες απο Δομες, Αστυνομια ελληνικη και παρατηρητες απο ΕΕ και ΟΗΕ. Στην υγεια μας.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
      Διαφωνώ
      Καλά κάνουν σε εκείνους που κρέμασαν το βρακί της μούρης στον καθρέφτη του αυτοκινήτου εκεί που ήταν ο σταυρός και η Παναγία, ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι

      Διαγραφή
    4. Ορφέα,

      δεν μένει παρά να αναφωνήσω "ΦΤΟΥ ΣΚΌΡΔΑ!"

      Διαγραφή
  14. Το διάβασα το σχόλιο του Ορφέα Κώστα. Ότι γράφει είναι η πικρή αλήθεια και αληθινή εικόνα πίσω από όλο αυτό το σόου που βλέπουμε. Γενικώς δεν ασχολούμαι εύκολα με τέτοια περιστατικά βίας καθώς εννιά στις δέκα είναι όντως στημένα. Απλώς ο συγκεκριμένος γέρος από ότι είδα σε κάτι βίντεο στο youtube κυκλοφορεί συχνά με μια εικόνα. Τσπ να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε. Μπουρλότο παντού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γιαννης25
      Ο συγκεκριμενος γερος παιζει να κοβει φατσες χρονια στην περιοχη με μια εικονα.
      Θα το ξαναπω αν και δεν θα με ακουσει κανεις: Μας την εχουν πεσει απο ολες τις μπαντες, μην τσιμπατε.

      Διαγραφή
    2. Γράφε το "τέλος πάντων" κανονικά γιατί στραβώθηκα να καταλάβω τί είναι αυτό. Μην σκοτώνουμε κι εμείς τη γλώσσα, που λέει κι ο Διηνέκης..

      Το ότι είναι γνωστός ο παππούς που βολτάρει με την εικόνα.. καταρρίπτει την άποψη του Ορφέα. Ως προς το συγκεκριμένο επεισόδιο φυσικά εννοώ. Γιατί αυτά σίγουρα γίνονται. Απ' την άλλη θα μπορούσε να υποθέσει κανείς.. ότι κάποιο πρακτοράκι που γνωρίζει τον παππού.. τον παγίδεψε καλώντας τον στον δρόμο αυτό για τον χ-ψ λόγο (π.χ. "Έλα να δεις κάτι εικόνες σε ένα σπίτι, που θέλουν να τις πετάξουν").
      Θα δούμε.. Θα μάθουμε τί ακριβώς έγινε εκεί.. Μπορεί και να μην μάθουμε..

      Διαγραφή
    3. @Γιαννης-Ταυρος
      Ο "παππους" μπορει να ναι ο καλυτερος πρακτορας. Δεν θα το γραψει στο κουτελο.

      Διαγραφή
    4. Το ζητούμενο της ανάρτησης παραμένει ανέπαφο από την συζήτηση αυτή. Το τί δηλαδή έπραξαν κάποια χέρια πάνω σε άγια αντικείμενα και τί επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό πάνω τους. Η ανάρτηση είναι καθαρά θρησκευτικού περιεχομένου.

      Διαγραφή
  15. Κρατούν ανάποδα την εικόνα της Παναγίας γνωρίζουν όλοι τα ανάποδα τελετουργικά ποιοι τα κάνουν, όταν συμμετέχεις σε βίντεο που κυκλοφορεί παγκόσμια, σε βλέπουν κι οι Ρώσοι, εκατομμύρια Σλάβων οι οποίοι το έχουν τιμή και καμάρι που πήραν την ορθοδοξία από μας, στην ρίζα της πίστης όταν βλασφημάς εξοργίζεις τα εκατομμύρια και μες τα εκατομμύρια έχει και πολύ ισχυρούς, βλασφημάς ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ και η μάσκα δεν βοηθά καθόλου, αλήθεια εκείνες που βλαστήμησαν μες τον ρώσικο ναό που βρίσκονται σήμερα; Κάτι τραγουδιάρες ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα του χριστιανο-ταλιμπανισμού για τον οποίο μίλησα στην ανάρτηση.

      Τί λες χριστιανή μου..!!!
      Εδώ λέμε ότι την έσκισαν την εικόνα. Ήταν σε θέση να βλέπουν πώς την άρπαξαν από το καλάθι..; Όρθια ή ανάποδα..;

      Μην φτιάχνετε σενάρια κι εκεί που δεν υπάρχουν..!

      Διαγραφή
    2. την εσκισαν σαν δαιμονισμενες

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ πως εκτός από καθοδηγούμενο και χρηματισμένο, είναι και δαιμονισμένο όλο αυτό το σινάφι. Όλη η χώρα μας δυστυχώς είναι υπό δαιμονική κατάληψη. Κρόνια μαγεία,για να το πω αλλιώς.

      Διαγραφή
    4. Στην έπαυλη που ζούσε ο Σέργιος Νείλος που έγραψε τα πρωτόκολλα πήγαν οι μπολσεβίκοι νύχτα να τους σκοτώσουν, έβλεπαν ένα γερόντι να περιφέρεται γύρω από την έπαυλη χτυπώντας ένα τάλαντο, δίστασαν την πρώτη νύχτα μέθυσαν ξημέρωσε, την δεύτερη νύχτα είπαν να του ορμήξουν κι ένας του βάρεσε το τσεκούρι στο κεφάλι, βάρεσε τον αέρα, παρέλυσε και όταν τον πήγαν σηκωτό στην έπαυλη να τον διαβάσει ο γέροντας, και είδε την εικόνα του αγίου Σεραφείμ Σάρωφ ούρλιαζε αυτός ήταν αυτός ήταν, μετανόησε εξομολογήθηκε και περπάτησε

      Διαγραφή
    5. Απλα ειμαστε οχλος. Δεν χρειαζεται να μαγεψεις τον οχλο για να τον κανεις οτι θες. Ενα 3-4% της χωρας κανει οτι θελει το υπολοιπο 96-97%. Μην περιμενετε μαζικες αφυπνισεις κτλ. Δεν υπαρχουν αυτα. Να ελπιζετε απλα απο το 96-97% να αφυπνιστει ενα 3-4% για να κοντραρει τους πρωτους. Η πλειοψηφια γιδια θα ναι παντα. ΠΑΝΤΑ. Οταν η μιση Ελλαδα αποκαλει την αλλη μιση "απλυτους" και "τσατσους" μην περιμενετε σωτηρια. Δεν βλεπουν οι ανοητοι πως οι χουλιγκανοι που πλακωνονται στα γηπεδα τα βρηκαν στο πι και φι προχτες. Δεν βλεπουν οι αδαεις πως οι χουλιγκανοι και οι Δελταδες που προχτες πλακωνονταν, τοτε με το Μακεδονικο εδερναν απο κοινου Ελληνες που εφεραν σημαιες. Δεν υπαρχει σωτηρια απο αυτους. Το θεμα ειναι τι θα κανουμε εμεις οι ολιγοι. Οταν παψουμε να τσιμπαμε, να μαστε ρωσσοφιλοι/αγγλοφιλοι/γαλλοφιλοι/αμερικανοφιλοι, οταν παψουμε να βλεπουμε σε καθε αντιδραση κομμουνια ή φασιστες τοτε κατι ισως βγει. Η αντιδραση θα ξεκινησει απο τυχαιο γεγονος. Μπορει να ναι το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Δεν εχει σημασια αν αυτο το οτιδηποτε θα εχει ιδεολογικη αποχρωση. Πρεπει οταν συμβει, να το κρινουμε ως ΓΕΓΟΝΟΣ για να δουμε που παει.

      ΥΓ: Δεν υπαρχει ουτε μισο κομμα στην ελληνικη βουλη που να χει πει κιχ για την Κινα. Μιλαμε ακομα και η ΧΑ πχ δεν εχει πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τους κομμουνιστες απο την Ασια. Αυτο και μονο λεει πολλα και για τα κομματα μας και για τον ρολο τους και για το μελλον που σχεδιαζουν για εμας.

      Διαγραφή
    6. Διόρθωση
      Ο Σέργιος Νείλος που αποκάλυψε τα σχέδια της σιωνιστικής κυριαρχίας με το βιβλίο τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών , προστατευόταν σκανδαλωδώς από τον Θεό
      Για ενημέρωση εδώ
      http://o-nekros.blogspot.com/2012/10/blog-post_14.html

      Διαγραφή
  16. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΧΘΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΟΥΝΕΛ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΟΝΙΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΙΓΑΙΟ....

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι μας είμαστε ατελείς άνθρωποι με ελατώματα , πλην όμως ΑΝΘΡΩΠΟΙ , και όχι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ !Όπως αυτά τα λοβοτομημένα ανθρωποειδή δίποδα περιτώματα ! ΑΙΣΧΟΣ ! Ποια μάνα τους γέννησε ; Μίσος για τον Ιησού Χριστό , μίσος για την πατρίδα τους - το μέρος που ζούν και αναπνέουν - μίσος αχαριστία και απαξίωση γιαυτούς απο τους οποίους προέρχονται ! Όταν αρχίσει ο πόλεμος με τους Τούρκους να τους βάλουμε όλους αυτούς άοπλους στην πρώτη γραμμή για να πουν και στους Τούρκους αυτά που πιστεύουν , να δούμε αν θα τους αφήσουν να ζήσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΧΘΕΣ.
    Disclose.tv 🚨
    ΝΕΟ - OVH, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα κέντρων δεδομένων της Ευρώπης, στη Γαλλία που καταστράφηκε από πυρκαγιά 🔥, 3,6 εκατομμύρια ιστότοποι που λαμβάνονται εκτός σύνδεσης, δεν είναι πιθανό να ανακτηθούν δεδομένα.
    --------------------------------------------------------------


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν το διεθνές σήμα για Βοήθεια.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    Harjinder Singh Kukreja
    ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    https://twitter.com/i/status/1369641737782632456
    ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4 ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Micheal O'Cleirigh

    απομόνωση του ιού :)
    https://pbs.twimg.com/media/Ev_sanqWYAIyZ-K?format=png&name=900x900
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΒΑΡΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρόκο Γκαλάτι
    https://twitter.com/roccogalatilaw/status/1369294004408492034

    Ο υπουργός Υγείας της Αυστραλίας νοσηλεύτηκε, "σε σοβαρή κατάσταση", μία ημέρα μετά τη λήψη του Covid, Astra-Zeneca, Vaccine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://twitter.com/i/status/1369786595990269960
    ΒΙΝΤΕΟ 33 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    Ο Kim Jung Un λέει ότι ο Joe είναι ασταθής και εξακολουθεί να έχει πολύ καλή σχέση με τον Πρόεδρο Trump.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://freegreeknews.blogspot.com/2021/03/blog-post_984.html
    Δ. Μιχαηλίδου: Η αστυνομία θα ερευνά για όσους συλλαμβάνει εάν έχουν ανήλικα τέκνα και μετά θα εισηγείται στον εισαγγελέα να βρει επίτροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 1.200 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ COVID19 ΔΕΝ YΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΤΖΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ.

    ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο DONALD JOHN TRUMP, H ΕΠΙΤΑΓΗ COVID19 ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΒΥ DONALD JOHN TRUMP.

    https://twitter.com/TrinaSolis17/status/1369441800512012291
    Είναι επειδή
    @POTUS
    δεν είναι ο νόμιμος Πρόεδρος! «Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να επισπεύσουμε τις πληρωμές και να μην τις καθυστερήσουμε, γι 'αυτό ο πρόεδρος δεν θα εμφανιστεί στη γραμμή υπομνημάτων αυτού του γύρου ελέγχων ερεθίσματος»,
    @PressSec

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Dan Scavino🇺🇸🦅
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    https://twitter.com/DanScavino/status/1369640860535685124
    Πιέζει το κόκκινο κουμπί ....
    ⚠️#TDΠροειδοποίηση🤯


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ηλία μου,
      ευχαριστούμε για όλες αυτές τις πληροφορίες!

      🙏🏻

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

      Διαγραφή
    3. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΤΑΝ ΣΚΑΒΙΝΟ.
      !!!!!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ !.
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΜΑΚΑΚΑ ΜΟΥ !ΘΑ ΧΕΣΤΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ !.
      ΒΟΥΛΙΑΞΕ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ .
      ΤΟΝ ΧΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ !.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  26. ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ,ΕΙΔΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ...ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ..SMOKE SCREEN ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 51ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ 54ο ΛΕΠΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ https://www.youtube.com/watch?v=L74mdvzW6jk ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Άννα μου,

      το έβαλα και εδώ, για να το δουν κάποιοι φίλοι που έχουν ήδη ασχοληθεί με την προηγούμενη ανάρτηση στην οποία το τοποθέτησες.

      Μάλιστα, θα αναρτήσω άλλη μια φορά, εδώ πάλι, το σχόλιο μου που απευθυνόταν στον Ηλία, και νομίζω πως ΔΕΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ:

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΕΡΠΕΤΟ-ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 9.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ) ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ: https://www.tanea.gr/1999/06/24/greece/ypogeia-politeia-toy-nato-ston-thessaliko-kampo/

      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ:

      Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΒΑΣΗ. ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΤΟ ΡΉΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΓΚΟΙ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΗΛΘΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΧΕΙΜΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ.. ΝΑΙ.. ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ.. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ HUGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ.

      ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΑΤΣΙΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ...

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο της Άννας άλλη μια φορά:

      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΧΘΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΟΥΝΕΛ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΟΝΙΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΙΓΑΙΟ....

      Διαγραφή
    3. Από Λάρισα πώς πάει Ιερουσαλήμ, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδρομή, μπορείς να με ενημερώσεις πού να δω την εκπομπή;
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    4. Θα σάς είχα γράψει ποια εκπομπή είναι. Την είδα, δεν την έβαλα στους σελιδοδείκτες, τώρα δεν μπορώ να την βρω.

      Διαγραφή
  27. Αυτο δεν ειναι ρατσισμος εναντια στους Ελληνες?που ειναι ο αντιρατσιστικος νομος?αν γινοταν το ιδιο με το ταλμουδ η το κορανι θα ειχε καει το συμπαν.Κανενας εισαγγελεας υπαρχει?? η εχουν επιλεκτικη ευαισθησια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πέστα Ορφέα, Χρυσόστομε!
    Το πρώτο που μου χτύπησε ΑΣΧΗΜΑ μόλις είδα το βίντεο ήταν ο τύπος με το μηχανάκι: Τί είναι τούτο λέω;... "παππούς" με στυλ μηχανόβιου, με δερμάτινο και στενό-κολάν παντελόνι και καλοκουρεμένο πριονωτό μουσάκι...
    Περίμενα να δώ κανέναν έρμο συνταξιούχο, πεινασμένο και συφοριασμένο... να πουλά εικονίτσες θρησκευτικές για να τη βγάλει...
    Όλες οι psy-ops είναι έτσι στημένες ώστε να έχουν τη "μαύρη τρύπα" τους. Κι επιστημονικά αυτό το κάνουν, γιατί πολλαπλασιάζεται εκθετικά η αμφιβολία που σπέρνουν: δεν θέλουν να έχεις άγκυρα μια σταθερή αλήθεια, αλλά πάντα να είσαι σε σύγχυση αν παίζει ή δεν παίζει πραγματικά το γεγονός...
    Στους Έλληνες όμως όλες οι psy-ops έχουν περάσει σε επίπεδο τιτανοτεράστιας καζούρας: οι μαύρες τρύπες γίνονται κρατήρες- γιατί οι επικυρίαρχοι ηδονίζονται να εξευτελίζουν τον πιο προικισμένο διανοητικά λαό της ανθρωπότητας. Μας έχουν άλλωστε με χίλιους δυο τρόπους κάνει το μυαλό αλοιφή...
    Η εμφάνιση λοιπόν του ντίλιγκερ- ηλικιωμένου ΕΠΡΕΠΕ να βγάζει μάτι...
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: τρέχουσα κατάσταση Έλληνα στην τοποθεσία χααρπισμένη Ελλάδα: ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΣΑΝΟ, έτσι βρε αδελφέ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...
    Δώστε στο λαό αβέρτα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...

    Έχει σημασία το "σημείο" όπου διακρίνουμε τα "φαινόμενα"...

    https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/42304-i-megali-idea-enos-mikroy-laoy

    Έρρωσθε και ευδαιμονείτε !


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα το 1/3 του κειμένου ως τώρα. Τεράστιο αλλά ΤΈΛΕΙΟ!

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνησω. Δεν καταπιανετε καθολου με τον περιουσιο λαο που απο καταβολης του επιθυμει να υποταξει πασαν την οικουμενη. Υπαρχει και σχετικη υποσχεση του "θεου" τους. Πραγματι παραδοξο αν σκεφθουμε πωε εχουμε τη ΠΔ ως θεοπνευστο και θεμελιο βιβλιο της Πιστεως μας. Δλδ αυτα που λεει ο Ηρακλειτος δεν εχουν σχεση με την διδασκαλια του Κυριου και εχουν οι του Αβρααμ;

      Διαγραφή
    3. Έκανα την ίδια σκέψη. Και έχει λογική.

      Διαγραφή
  30. ΡΕΕΕΕΕΕΕ !
    ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!!
    ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΙΣΗ ΣΦΟΔΡΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν μου επιτρέπετε, δεν είναι θεία δίκη, είναι η απομάκρυνση από το Θείο Φως οπότε δίνεις δικαιώματα να σε καταπιεί το μαύρο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. TOILET FLUSH!!!BYE BYE BIDAN!!!! WE MISS YOU MR DONALD J TRUMP!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΚΑΒΙΝΟ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ!Ο ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ!ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ....Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970..ΕΤΣΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα Κώστα και σε όλους τους φίλους! Παλιά λέγαμε πως ό,τι βλέπουμε στην Αμερική θα το δουμε στην Ελλάδα σε 10 χρόνια. Ε τώρα δε χρειάζονται ούτε 10 μήνες!

    Σημαντικό αυτό με την εικόνα της Παναγίας, ενδεικτικό της κατάστασης που βρισκόμαστε.

    Όσο για τους χριστιανοταλιμπάν Κώστα, νομίζω πως εδώ που φτάσαμε είναι οι πιο χρήσιμοι. Οι Έλληνες με γιουρούσια κέρδιζαν τις μάχες!

    Να'σαι καλά καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το αγόρι μας!!!
      Άκουσες το όνομά σου και ήρθες ε; 🙂

      Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι Άγγελε. Κι άλλωστε δεν έχει απομείνει άλλο στήριγμα στην πορεία.. παρά μόνο το σημαντικότερο. Ο Θεός.

      Νά 'σαι καλά κι εσύ και καλή δύναμη στον αγώνα σου!

      Διαγραφή
  34. Αυτα τα σκατιαρικα που δεν εχουν ιδεα τι θα πει δουλεια και ζουν απο του μπαμπα τα ζεα οταν ερθει η ωρα θα καταλαβουν τι εστει πατρις θρησκεια οικογενεια και παρουν την ζωη μονοι τους στα χερια τους τοτε να τους δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΕΡΙ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΒΑΖΩ ΚΩΣΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ...
    http://panagiaalexiotissa.blogspot.com/2014/10/blog-post_23.html

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΣΚΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ ΣΥΖΉΤΗΣΑ ΜΕ 4-5 ΙΕΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ(ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ)...ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ/ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ Η ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ-ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΜΟΣ...ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
      ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

      Διαγραφή
    2. Το ότι δεν φέρθηκε βίαια ο ορθόδοξος κόσμος σ αυτά τα χρόνια βλασφημίες εγκλήματα, βεβηλώσεις ναών κλπ, είναι γιατί είναι ορθόδοξος, τα εγκλήματα όμως τιμωρούνται με νόμους, όπως της βλασφημίας, κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επανέλθει ο νόμος, από ποιόν και σε ποια μορφή, δεν θα κρυφτούν πίσω από καμιά διαταγή ή οργάνωση όσοι τα έπραξαν, αποφάσισαν, σχεδίασαν, ή έδωσαν την εντολή όλα αυτά τα χρόνια
      η βλασφημία γίνεται επί ελληνικού ορθοδόξου εδάφους, μιας χώρας που έδωσε ορθοδοξία και ελληνισμό παγκοσμίως, το γεγονός δεν είναι τυχαίο

      Διαγραφή
  36. κακώς ερμήνευσαν κάποιοι ότι ο ορθόδοξος είναι μαλακοπίτουρας, ο άγιος Ραφαήλ κολλητός του βυζαντινού αυτοκράτορα, ταξίδευε στην Ευρώπη, είχε πτυχία, ξένες γλώσσες, ως στρατιωτικός πολύ υψηλόβαθμος πινγκ πονγκ έπαιζε στις μάχες;Εκατομμύρια τέτοιων αγίων έχουμε, Μετά έγινε μοναχός, πολλοί σαν κι αυτόν ζουν ανάμεσα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μαζί και όλες οι προσβολες στην Ιστορική Αθήνα, Βυζαντινή Θεσσαλονίκη, ένα φυσικό πχ φαινόμενο μπορεί να τους κάνει να χάσουν την μπάλα και να γίνει κυβέρνηση από άξιους από κάθε τομέα, στρατιωτικούς, νομικούς, πώς αλλάζουν οι νόμοι και πόσο σκληροί γίνονται τότε αν ξέραμε... Συγκρίνοντας την βλασφημία που ανεχόμαστε χρόνια μες το σπίτι μας, αναλόγως θα πάει και η ανθρώπινη δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Alexander Dugin: "Καλύτερα να χάσουμε με τον Χριστό παρά να κερδίσουμε μαζί με τον Αντίχριστο"
    από τον Γιώργο Θαλάσση Εκτακτο Παράρτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα ‘ρθει η οργή του Θεού. Θα δώσουμε εξετάσεις. Πρώτη φάση, θα χωρίση το μπακίρι από το χρυσάφι. Δεύτερη φάση, θα φανή πόσων καρατιών χρυσάφι είναι ο καθένας. Τώρα χρειάζεται να φανεί το μπακίρι από το χρυσάφι.
    Άγιος Παΐσιος
    «Έρχονται δεινά… Φοβερά δεινά.. Πυρηνικός όλεθρος… Όλα αυτά θα τα φέρουν τα παρά φύσιν αμαρτήματα που κατήργησαν το κατ΄ εικόνα Θεού στον άνθρωπο. Όταν γενικεύεται η αμαρτία και δεν έχει λόγους υπάρξεως η ανθρώπινη φύση επί της γης, τότε ο Θεός επεμβαίνει. Για να σταματήσει το κακό… όπως έκανε στα αρχαία τα Σόδομα».
    Διδαχές του γέροντος Αναστασίου της Ι. Μ. Κουδουμά
    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/03/blog-post_73.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ...Νά θυμηθούμε επίσης, τί τέλος είχαν εκείνοι οι Αλβανοί 'πιονιέροι' (ξέρετε, ήσαν οι νεολαίοι των κομμουνιστών, μέ τά άσπρα πουκάμισα καί τά κατακόκκινα μαντήλια) οι οποίοι κατ' εντολήν καί μόλις ανακοινώθηκε τό Διάταγμα του μισέλληνος καί αιμοσταγούς δικτάτορος Εμβέρ Χότζα, ότι "καταργείται Ο Θεός" τό 1967 (άν δέν κάνω λάθος), ανέβαιναν πάνω στούς τρούλλους των Ορθοδόξων Εκκλησιών καί ΕΣΠΑΓΑΝ μέ βαριοπούλες τούς Σταυρούς!
    Εντός μικρού χρονικού διαστήματος είχαν όλοι τους αιφνίδιο θάνατο...
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ μέ υγεία καί ευχαριστούμε γιά τίς πάντοτε ουσιαστικές αναρτήσεις σας, αλλά καί τούς ιδιαιτέρους γόνιμους διαλόγους καί σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ κε Καποδίστρια!

      Να είστε καλά, καλή δύναμη
      και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

      Διαγραφή