«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Γιάννης Κωνσταντινίδης: Τρεις Ελληνικοί Χοροί

 Τσάμικος (00:15) -Τσακώνικος (03:52) -Συρτός (07:10) _ Αριστουργήματα!!!


 

https://www.youtube.com/watch?v=Hcdjc3BWNIQ 


 

6 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Μαρτίου, 2021 15:28

    https://navaldefence.gr/the-best-frigate-for-hellenic-navy/

    ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ Ahoy KAI Use your illusion, ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΕΥ για κάθε διαφοροποίηση ενός γεγονότος ή θέματος ή ενός σχολίου, πάντα από πίσω θα υπάρχει ένα σύνολο που θά φωνάζει να ελευθερωθεί ο Βαραββάς και να σταυρωθεί ο Ιησούς.
      Με λίγα λόγια δεν θα βρεις τό δίκιο ....η σύγχρονη Βαβέλ είναι εδώ το βλέπω παντού ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει και δικαίωμα να μην συμφωνεί ή να συμφωνεί, ποιοι είναι (οι μεν και οι δε ) απλά δες το σήμερα, ότι ο κόσμος αδύνατη να δεί .....ο μεν τον δε.
      Ανώνυμος που δεν είναι ανώνυμος

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Μαρτίου, 2021 01:15

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΕΧΕΙΣ ΠΙΚΡΟ ΔΙΚΙΟ.
      ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.
      ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Ο "ΑΔΙΚΟΣ ΒΑΡΑΒΒΑΣ" ΞΑΝΑΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Χθες ψηφίστηκε:

    1. Η κατάργηση της εισαγγελίας διαφθοράς
    2. Η παραγραφή αδικημάτων λαθρεμπορίας και φοροδιαφυγής που είχαν τελεστεί πριν τις 1/7/2019 . Αφορά σε 5.000 περίπου περιπτώσεις κατηγορουμένων για υποθέσεις άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας.
    3. Άρση της κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων μετά την πάροδο 18 μηνών, για αδικήματα που τελέστηκαν από εκδότες.
    4. Ο αποκλεισμός από την δικαστική προστασία όσων είχαν υποβάλλει αίτηση στο νόμο Κατσέλη και η υπόθεσή τους δεν έχει ακόμη εκδικαστεί. Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΙΖΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ 1821
    ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΥΛΟΓΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ 1821
    ΙΣΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΙΑ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΙΑΚΗ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΖΗΛΟΦΘΟΝΩΝ ΖΑΚΟΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΙΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ 1821

    ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ Lidl ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΕΞΟΚΩΛΟΓΕΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΦΘΗΝΙΑΡΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟΤΣΑΤΣΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΜΕΝΔΩΝΗ

    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΛΕΠΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/blog-post_410.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή