Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

DRAG QUEEN STORY HOUR - ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 γράφει ο Crocodile

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. ΜΕΓΕΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.


 

ΣΟΚ στο μεταπολιτευτικό καραπουτσιστάν προκάλεσε η είδηση πως παιδόφιλοι που έχωναν μεταλλικές ράβδους σε πρωκτούς παιδιών επί δεκαετίες, διατηρούν στενότατες σχέσεις με τις ελίτ και τον κιναιδοκρατούμενο κόσμο των "τεχνών".


Κομμάτι του παζλ είναι και σκιώδεις ΜΚΟ, που όσο υπηρετούν την ατζέντα αντικατάστασης πληθυσμών, βρίσκουν ευκαιρία να εξυπηρετούν και το εκλεκτό πελατολόγιό τους. Αυτό το αιμοδιψές καρτέλ εθνοκτόνων και παιδόφιλων σου κάνει κήρυγμα περί ανθρωπισμού.

Αριστερά, το σήμα του "φιλανθρωπικού" project "ΕΛΠΙΔΑ", τ'οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του ελληνικού Υπ. Μετανάστευσης εδώ και 5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στεγάζει ανήλικους "πρόσφυγες". Δεξιά, το "επίσημο" σύμβολο που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι αρσενοκοίτες. Σύμπτωση μάλλον

 


Με αφορμή την απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της τραβεστί δεξιάς περί συστάσεως Επιτροπής Σοδομισμού (γιατί αυτό χρειαζόμαστε τώρα οι Έλληνες), θα δούμε άλλη μία περίπτωση, όπου η ροζ μαφία δείχνει τα δόντια της: το "Drag Queen Story Hour". 

 

Βίντεο: Δημιουργία Επιτροπής με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ 


 

"Τι στο διάολο είναι το Drag Queen Story Hour;" θα διερωτάσθε ορισμένοι. Πρόκειται για μία τελετουργία όπου παρενδυτικοί σοδομίτες διαβάζουν παραμυθάκια στο παιδί σου, προκειμένου να κάμψουν το φυσικό ένστικτο αηδίας του και να το κάνουν πιο "δεκτικό" στο ροζ μπόλιασμα.

 


 

Έτσι, ο γιος σου ή η κορούλα σου θα μπορούν να κάθονται στα πόδια κερασφόρων τραβεστί όπως το κάτωθι, που θα τα επιμορφώνουν γύρω από φλέγοντα παιδαγωγικά ζητήματα, που πρέπει να απασχολούν κάθε παιδάκι, όπως η παρά φύσιν ασέλγεια και το πώς να κάνουν "twerk".

 


 Στην Μέκκα του εκφυλισμού, τις ΗΠΑ, αυτή η τραβεστί κατήχηση είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλής και μέρος της νέας κανονικότητος, με εκατοντάδες βιβλιοθήκες, σχολεία και μουσεία να φιλοξενούν τέτοια υπέροχα, αγνά θεάματα, με τα οποία θα γαλουχηθούν και τα παιδιά σου.



Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχει διαπιστωθεί (προς έκπληξιν κανενός νοήμονος ανθρώπου) πως καταδικασμένοι παιδοβιαστές "δίδασκαν" τα παιδάκια, που οι εγκληματικά αφελείς γονείς έσυραν στο στόμα του λύκου. Όσοι μετέχουν σε αυτόν τον θίασο εκφυλισμού δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

 


 


Να, αυτός εδώ ο θαυμάσιος κύριος, άνθρωπος με ίσα δικαιώματα στην δημοκρατία μας, είναι drag queen που παριστάνει ότι κάνει άμβλωση. Δεν πιστεύω να βλέπετε κάτι δαιμονικό σ'αυτό. Βάλε τώρα το παιδί σου να κάτσει στην ποδιά του για να μορφωθεί, φασίστα

 

Βίντεο: Σατανική Ντραγκ Κουίν (τραβεστί) κάνει αηδιαστικό σόου με θέμα την άμβλωση - Γιατί το γιουτιούμπ δεν έκοψε αυτό το βίντεο... ε; 


 

"Έλα ρε μαλάκα, σιγά μην γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα" Σου έχω νέα: έχει γίνει ΗΔΗ και στην Ελλάδα. Και μάλιστα διοργανώθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο επιχορηγείται από τους φόρους που πληρώνεις ΕΣΥ. Πίστεψες στα αλήθεια ότι θα γλιτώναμε; Έλα τώρα...

 


 


Την ιδέα για το Drag Queen Story Hour εμπνεύστηκε αρχικά μία κυρία ονόματι Michelle Tea και την υλοποίησε μέσω της εταιρείας RADAR Productions, που η ίδια ίδρυσε στο San Francisco από το 2003. Πώς όμως μία μικρή, τοπική ΜΚΟ για "καλλιτέχνες", κατέληξε να έχει διεθνή επιρροή;

 


 


Με τους κατάλληλους χρηματοδότες, όλα είναι δυνατά. Την εν λόγω εταιρεία και το Drag Queen Story Hour γενικότερα χρηματοδοτούν (εκτός από το ΚΡΑΤΟΣ) "φιλότεχνοι" ιδιώτες, όπως το Ίδρυμα Zellerbach, το Ίδρυμα Walter and Elise Haas και το Horizons Foundation.

 


 



Κεφαλαιώδη ρόλο στην οργάνωση, επιχορήγηση και προώθηση του Drag Queen Story Hour διαδραμάτισε στις Η.Π.Α. η Ένωση Αμερικανικών Βιβλιοθηκών (A.L.A.), μέσω του "Task Force on Gay Liberation", που ιδρύθηκε το 1970 από έναν κύριο ονόματι Israel David Fishman.

 


 


H συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι φυσικά εναντίον αυτού του βδελύγματος. Δεκάδες θρησκευτικές οργανώσεις, σύλλογοι γονέων και σωματεία έχουν κινητοποηθεί έντονα, ζητώντας την άμεση παύση του, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η ροζ μαφία δεν ζητάει ποτέ την συναίνεσή σου.

 


Αλλά γιατί να περιμένεις μέχρι το παιδί σου να πάει σχολείο; Ξεκίνα το με το που πατήσει στα πόδια του. Όσο φρεσκότερο το κρέας κι όσο πιο εύπλαστος ο νους τόσο το καλύτερο. Εξάλλου αυτοί είναι οι άνθρωποι που σου μιλούν για ηθικό πλεονέκτημα και "μεσαίωνα".

 


 Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, που βλέπουμε το ροζ καρτέλ να σεξουαλικοποιεί παιδιά, όσο οι λάτρεις της "προόδου" κάνουν τα στραβά μάτια. Οι δικαιωματιστές μαρξιστοσκώληκες, που σου κουνούν το δάχτυλο, έχουν χεσμένη την φωλιά τους.

 


 



Συνηθίζουμε να λέμε πως η μάχη είναι μεταξύ εθνικισμού από τη μία και διεθνισμού/μαρξισμού από την άλλη. Αυτό είναι αλήθεια. Όμως δεν χρειάζεται καν να το πάμε τόσο βαθιά. Είναι κυριολεκτικά μία μάχη μεταξύ καλού και κακού. Βεβαιώσου πως βρίσκεσαι στην σωστή πλευρά.

 

πηγή: twitter 


23 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΡΑΒΔΙ !
    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ,ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ,ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟ ΒΟΘΡΑ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ !.
    ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΒΡΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΗ Η ΓΕΡΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !.
    ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΗ !.
    "ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ ".
    ΚΑΙ ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ,ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ,ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΧΩΜΑ ΟΥΚΡΑΝΟ ΠΑΙΔΒΝ ΚΑΙ ΡΩΣΟ ΠΑΙΔΩΝ.
    ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ Λ.ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΕΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ,ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
    ΚΛΩΝΕ ! ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΟΝ ΠΑΓΙΑΤ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ .
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ.

    ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΥΛΟΤΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ.
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΟΑΤΚΙ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΛΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ.

    ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΥΛΟΤΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΚΑΙ 10 ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 10 ΚΥΛΟΤΕΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 1000 ΤΕΣΤ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ 2021 ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΟΥ.

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΛΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ, ΕΞΑΡΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    Ο ΗΛΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΜΙΚΟΣ ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Ο ΗΛΙΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΜΝΗΜΗ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΟ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΝΟΥ.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΟ, ΗΠΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ.

    ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ηλία και το "κιλότα" ή "κιλότο" με "ι" πάλι ένα οπίσθιο προσδιορίζει.

      Διαγραφή
  4. https://www.facebook.com/ilias.basakiotis.3/videos/10218409563340973
    BINTEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΑΡΚΑ, ΗΛΙΑ ΜΠΑΣΑΚΙΩΤΗ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 42 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΛΙΑΣ
    ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
    ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ Α ΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΝΩΜΑΛΟ!H ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ! Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΙΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΛΛΑΡΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ,Η ΚΙΛΛΑΡΥ,ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛ@ΝΤΟΝ,ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΥΔΟΤΡΥΠΑ)..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΣΩΜΑΤΑΚΙΑ!!ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ .....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε λύπη στα ματάκια των παιδιών. Σιχαμένα τέρατα που παίζουν με αθώες ψυχούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aυτα δ ε ν είναι τελετουργίες , είναι T ε ρ α τ ο υ ρ γ ι ε ς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δολοφονούν τις αθώες ψυχούλες τους,
    για ΠΆΝΤΑ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΛΩΝΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΗΓΕΣΙΑ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝΕ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΗΚΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΑΔΕ ΧΑΡΤΙ.
    ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
    ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΤΕ.
    ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΛΕΕΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΦΟΥ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ,
    ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ; ΤΟΤΕ ΘΥΜΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΜΕΣΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ Ο ΙΝΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΥΡΩ(ΠΕΗ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ.

    ΓΕΝΙΚΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΖΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια μονο εγχειρηση χρειαζονται αυτοι οι σιχαμενοι.
    Τροχισμενο λεπιδι μεταξυ λαιμου και σατανοκεφαλιου.
    Καθαριζεις σε 1".

    Εαν υπαρχει αλλη επιλογη ....παρακαλω προχωρηστε.

    Κοινωνια που καταβροχθιζει τα παιδια της δεν ειναι κοινωνια. Ειναι ολοκληρωτισμος.

    ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    Ξαναζουμε εποχες Κρονου μαλλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ακρίβεια.. την δεύτερη εποχή Κρόνου. Γιατί στην αρχή ήταν αλλιώς...
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/07/1.html#more

      Διαγραφή
    2. σκρίπτα μάνεντ
      έχει ένα λαβράκι που σε ενδιαφέρει
      μην με ρωτήσεις ποιό μπες και κρίνε

      Διαγραφή
  11. Κώστα, ξέχασες ν' ανεβάσεις το αριστερό μέρος της φωτό με το λογότυπο της Ελπίδας (της εξαδέλφης).

    Η φωτό ΕΔΩ:
    https://pbs.twimg.com/media/Er-xtdaXUAQ1Tyq?format=jpg&name=small


    Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ΜΚΟ (και την εξαδέλφη και όχι μόνον), ΕΔΩ:
    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%A5%CE%A8%CE%97-%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%A3%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3/


    ΜΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οσοι έχουμε παιδιά, σφιχτά στην αγκαλιά, έδωσε μηνύματα πολλά ο Θεός και πολλά θεοσημεία, προφητείες
    Σύγχρονο παιδομάζωμα
    Οι άγιοι όταν αυτοί σχεδίαζαν στέκονταν δίπλα τους αοράτως και διάβαζαν τα μυαλά των κακών, χαρίσματα του Θεού είχαν,τώρα αρχίζει η εφαρμογή
    https://www.triklopodia.gr/%e1%bd%81-%e1%bd%83%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%90%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%e1%bc%80%cf%81%cf%81%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%e1%bd%91%cf%80%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε καταστολή κρατάνε οι γιατροί του Αγίου Σάββα τον 25χρονο Κύπριο που δαγκώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από ινδική κόμπρα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.
    Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, ο 25χρονος φιλοξενούσε 17 φίδια στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, κάποια εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη και αρκετά επικίνδυνα.
    Πως τα πέρασε από τελωνεία;
    Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 17 (!!!!)... και όλα δηλητηριώδη, τι τα ήθελε όλα αυτά;
    Πόσοι άλλοι βλαμμένοι υπάρχουν με φίδια κρυμμένα που κινδυνεύουν να τους φύγουν και να επισκεφτούν τους γείτονες;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ=1968=Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ μαθηματικη ταυτοτης (οταν δυο λεξεις εχουν ιδιο αθροισμα ειναι απολυτα ισες μεταξυ τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μητέρα ισχυρίζεται ότι Αγνοούμενη κόρη «βασανίστηκε για το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ. Διάσωση παιδιών από τούνελ-ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ Το «μυστικό» της μακροζωίας.

    .
    http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%bf%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%cf%8c/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πότε είπαμε ότι θα σκάσει το ηφαίστειο του Yellowstone;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΩΣΤΑ,υπάρχουν κι άλλα σηματάκια όπως αυτό με τις διπλές ροζ καρδούλες που έχουν σαν λογότυπο κάποια πολυεθνικά παγωτά,τα σταυρωμένα παιδιά κ.λ.π.
    Είναι δυνατόν άραγε αυτή η σαπίλα παρακάτω να ενδιαφέρεται για τα παιδιά?
    https://www.wsj.com/articles/happy-hearts-fund-gala-draws-presidents-and-models-1403304364 Άνοιξε τη σελίδα και δες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οτι εχει να κανει με τις ψυχες και τα σωματα των παιδιων, δε σηκωνει δημοκρατια.
    Εκτελεσεις και παλουκωματα στους ψυχανωμαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή