Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

S O S !!! Ο ΕΥΡΥΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΔΕΙΤΕ ΤΊ ΆΛΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΎΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΈΝΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ "ΓΚΡΆΦΙΤΙ" ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΕΎΡΥΤΟ!!" ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΆ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ PRONEWS "Ανεξέλεγκτες τρομοκρατικές ομάδες στο Ελληνικό: Βανδάλισαν μέχρι και γκράφιτι για τους Ήρωες της Επανάστασης του '21" .

EKTOΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΕΛΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ, ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ), ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ (ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΆΛΛΟΣ) Κ.Ά..

ΕΔΩ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΓΡΑΦΕΙ: Ακροδεξιός γκραφιτάς κλήθηκε από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης να ζωγραφίσει τους ήρωες του ‘21

Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ), ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ.....

..Ο ΕΥΡΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΕΛΛΑΔΑ 2021", ΚΙ ΟΥΤΕ Η ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ.. ΑΛΛΆ ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΙΝΤΙΜΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.... ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ (;) ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΣΙΦΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΑΣ.  


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Προτείνουμε σχετική ανάρτηση:

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ.....

 

6 σχόλια:

  1. Απαιτείται μεγάλη κινητοποίηση και φύλαξη με κάποιο τρόπο αυτών των έργων.(να μην τολμάει να τα πλησιάσει καμιά ομάδα βάνδαλων)Τρόποι υπάρχουν πολλοί και υπερ- νόμιμοι..Αν τολμήσουν να κινηθούν και να καταστρέψουν ..να το πληρώσουν ΑΚΡΙΒΑ.
    (Επιτήρηση γίνεται κι από πολλά μέτρα μακριά.)Οι δημοτικοί υπάλληλοι να ενεργοποιηθούν απ' τους Δημάρχους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δημοσιογραφικό τρολάκι...στην Κοζάνη,ακούει στο όνομα Παναγιώτης πλιάτσος ο οποίος σε κάθε κυβέρνηση είναι το καλό παιδι με ότι άλλο συνεπάγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μερικοι ακομα μας μιλανε για ενοτητα και ομοψυχια ολων των "ελληνων", νεους πατριωτισμους και πιτσες μπλε. Προφανως το 50%πλας εχει αλλη ατζεντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν τα είδα είπα, θα πάνε Τ σκ😁τα να τα χαλάσουν αυτά όπως την περασμένη εβδομάδα.. Σκουλήκια που κρύβονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι ειναι τα γκραφίτι τα πατανε τα βρωμιζουν, δυσκολα μενουν ανεπαφα
    οι καλλιτεχνες βγαζουν φωτο οταν τελειωνουν καθε εργο τους για σιγουρια
    παντα θα υπαρχουν μαλακες
    ο κουφος ντινος ειναι πιο σημαντικος απο τον Κολοκοτρωνη σημερα
    μπραβο στο παληκαρι και καλη δυναμη να εχει
    Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι;την ήθελε την δημοσιότητα??
    Έπρεπε να βγει στο γυαλί;;

    Δεν ηξερε;οτι θα τον κάνουν στοχο τα μπάσταρδα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή