«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Μπορεί ένα ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γίνει πραγματικότητα; (video)

 γράφει ο Καταχανάς (Γεώργιος Μεταξάς)


 

«Walking dead», «iZombie», «zombieland», «#Alive», «Z nation», «Reality Z», «Μαύρο καλοκαίρι», «The girl with all the gifts», «Η ημέρα των ζωντανών νεκρών», «Ζ Παγκόσμιος Πόλεμος», «Cargo», «Ravenous», «Day break» είναι μερικοί μόνο τίτλοι ταινιών και σειρών που πραγματεύονται το θέμα των ζώνεκρων, ή αλλιώς ζόμπι (zombies).

Στις περισσότερες ταινίες, οι ζώνεκροι είναι πλάσματα πρώην ανθρώπινα, που περπατούν αργά και σχεδόν μηχανικά, με απλανές βλέμμα, παραμορφωμένα χαρακτηριστικά και διψούν ακατάπαυστα για αίμα. Ένα δάγκωμα, ή μία γρατζουνιά αρκεί για να μετατρέψουν έναν άλλο άνθρωπο σε ζώνεκρο.

 


 

Το σενάριο των πιο νέων ταινιών με θέμα τους ζώνεκρους, μιλάει για έναν μύκητα ή για έναν ιό που έχει μολύνει τους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους σε αιμοδιψή τέρατα. Αν και το «iZombie», έχει παρεκκλίνει αρκετά από το κλασσικό πλέον σενάριο και αναφέρεται σε κάποιο ναρκωτικό, νοθευμένο με ένα ενεργειακό ποτό το οποίο μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζώνεκρους. Η διαφορά εδώ είναι ότι αν εξαιρέσει κανείς ότι το δέρμα και τα μαλλιά γίνονται λευκά και ότι τα μάτια των ζώνεκρων γίνονται τρομακτικά όταν νευριάζουν ή ανεβαίνει η αδρεναλίνη τους, κατά τ’ άλλα ζουν μία σχεδόν φυσιολογική ζωή, αρκεί να τρέφονται κάθε μέρα με ανθρώπινο εγκέφαλο.

Εεεε… Ναι! Κάπως αηδιαστικό, ε; Είναι!

Το «WTF» της υπόθεσης όμως, δεν έρχεται μόνο από τις ταινίες αυτές. Έρχεται από το CDC. Δηλαδή το αμερικανικό υπουργείο υγείας το οποίο το 2011 εξέδωσε οδηγίες προστασίας από ενδεχόμενη επίθεση… ζώνεκρων!!!

Το CDC, εφαρμόζει το «Better Safe than Sorry» ( = καλύτερα ασφαλής παρά μετανοημένος) σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες.

Σε κάποιο σημείο, αναφέρει:

«Εάν τα ζόμπι αρχίσουν να περιφέρονται στους δρόμους, το CDC θα διεξαγάγει έρευνα όπως και για κάθε άλλη ασθένεια. Το CDC θα παρέχει τεχνική βοήθεια σε πόλεις, πολιτείες ή διεθνείς συνεργάτες που ασχολούνται με προσβολή από ζόμπι. Αυτή η βοήθεια μπορεί να περιλαμβάνει διαβούλευση, εργαστηριακές εξετάσεις και αναλύσεις, διαχείριση και φροντίδα ασθενών, παρακολούθηση επαφών και έλεγχο λοιμώξεων (συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης και της καραντίνας).»

Ενδιαφέρουσα προοπτική ομολογουμένως… Δε συμφωνείτε;

 

 

Το CDC Zombie Task Force, ήταν ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης του κινδύνου από ζώνεκρους, το οποίο -όπως αναγράφει η ιστοσελίδα- έληξε το 2012: «Η Ομάδα Εργασίας Zombie δεν είναι πλέον ενεργή – αυτή η εκστρατεία έληξε το 2012. Η Ομάδα Εργασίας Zombie μας ενθάρρυνε όλους να είμαστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.»

Πάμε όμως τώρα να δούμε κάτι άλλο, εξίσου ενδιαφέρον:

«Σε περιοχές του DNA όπου το RNA συνδέεται σε ένα από τα νήματα DNA με τέτοιο τρόπο ώστε το συμπληρωματικό νήμα DNA να γίνει το μόνο νήμα (δομές βρόχου R), η σταθερότητα του DNA θα αλλάξει εάν το RNA τροποποιηθεί χημικά από το m6A.»

Μπερδευτήκαμε; Ας το κάνουμε λίγο πιο απλό:

Ένα mRNA δύναται να μετατρέψει το DNA, εάν έρθει σ’ επαφή μαζί του.

Κι αυτό, το αναφέρει το phys.org. Όχι εγώ…

Για όσους δεν το γνωρίζουν, mRNA σημαίνει messenger RNA. Δηλαδή, αγγελιοφόρος RNA.

Τώρα, τι γνωρίζουμε για τα mRNA εμβόλια;

Τίποτε απολύτως! Μόνο αυτά που λένε οι κατασκευαστές τους.

Ναι, αλλά κάτι τέτοια έλεγαν και πριν μερικά χρόνια για το τσιγάρο:

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια ώστε να παραδεχτεί τόσο η Phillip Morris όσο και ο ιατρικός κόσμος ότι το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και άλλες ασθένειες. Μέχρι τότε, η προπαγάνδα έλεγε τ’ ακριβώς αντίθετα (όπως και σήμερα) και όσοι αντιστέκονταν σε αυτήν την προπαγάνδα κι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, τους κατηγορούσαν που δεν ακολουθούσαν τους «ειδικούς» (όπως και σήμερα).

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με εκείνη την προπαγάνδα υπέρ του τσιγάρου και τη σημερινή προπαγάνδα υπέρ των mRNA εμβολίων. Μα πάρα πολλές…

Κι επανέρχομαι:

Με δεδομένο ότι κανείς πραγματικά δε γνωρίζει τι ακριβώς κάνει ένα mRNA εμβόλιο (παρά τη σημερινή προπαγάνδα που επιμένει ότι απλώς μεταφέρει την πληροφορία ενός ιού απ’ ευθείας στα κύτταρα, μετατρέποντάς τα σε εργοστάσιο παραγωγής (!!!) ενός ιού, κάνοντάς τα έτσι να αναγνωρίζουν τον ιό σε μελλοντική έκθεση και να γνωρίζουν το πώς να τον καταπολεμήσουν (σύμφωνα πάντα με την επίσημη εκδοχή) όπως αναφέρει και το παρακάτω βίντεο:

How mRNA Vaccines Work - Simply Explained 

 

Θα μείνω λίγο στο σημείο όπου αναφέρει ότι το mRNA εμβόλιο μετατρέπει τα κύτταρα σε «εργοστάσιο παραγωγής» του ιού.

Σοβαρά τώρα; Θα πρέπει δηλαδή να δεχθούμε να μετατρέψουμε τα κύτταρά μας σε εργοστάσιο παρασκευής ιού; Δηλαδή, πόση λογική έχει αυτό;

Και από την άλλη, με δεδομένο ότι οι κατασκευαστές του λένε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο εμπεριέχει τον covid19, εμάς, ποιος μας το διασφαλίζει;

Σε προηγούμενη δημοσίευση, είχα τονίσει ότι η πρόσβαση στην ιατρική πληροφορία είναι εξαιρετικά περιορισμένη, σε σημείο ώστε να μην αμφισβητείται το ιατρικό θέσφατο.

Ας κάνουμε τώρα μία εξαιρετικά ακραία υπόθεση επιστημονικής φαντασίας…

Με δεδομένο ότι το Hollywood δημιουργεί ταινίες που πάντα προειδοποιούν για επερχόμενες καταστάσεις, με (επίσης) δεδομένο ότι η εντολή 101 του CDC ενημερώνει για μέτρα εναντίον επικείμενης επίθεσης από ζώνεκρους και με (επίσης) δεδομένο ότι κανείς μας δεν ξέρει τι πραγματικά έχουν μέσα αυτά τα εμβόλια (σημ. κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι εκτός των αναγραφομένων στη συσκευασία συστατικών, δεν υπάρχουν άλλα που δεν αναγράφονται -βλ. επόμενο βίντεο) ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν μετατρέπουν έναν άνθρωπο σε… ζώνεκρο;

 

                                                                                   πηγή βίντεο: Διόδοτος

 

Κι όταν αναφέρω τη λέξη «ζώνεκροι», δεν εννοώ απαραίτητα εκείνα τ’ αποκρουστικά πλάσματα που βλέπουμε στο «Walking dead» ή στο «η μέρα των ζωντανών νεκρών». Αναφέρομαι σε κανονική ανθρώπινη μορφή, η οποία με τα σωματικά της υγρά (σάλιο, αίμα κοκ) θα μπορεί να μεταφέρει έναν θανατηφόρο ιό. Άτομα που θα έχουν μετατραπεί σε κινούμενες θανατηφόρες ωρολογιακές βόμβες μόλυνσης.

Και για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο, γιατί όχι και σε ένα είδος ζώνεκρων κυριολεκτικά. Άλλωστε, η μείωση του πληθυσμού, παραμένει πάντα στο τραπέζι:

Βίντεο: Ο Μπιλ Γκέιτς μιλάει για την μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων 


 

 kanenazori.com

 

7 σχόλια:

  1. ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ, ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΗΛΙΚΙΕΣ 20, 30, 40.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΦΙΛΕ, ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ.
    www.facebook.com/aliona.samoylenko/videos/3798224790298178
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διασημος Αμερικανος οικονομολογος εβραικης καταγωγης Νουριελ Ρουμπινι, δηλωσε στους "Japan Times": Κινδυνος, στα τελη του 2021, οι "εμβολιασμενοι" να εχουν "επικινδυνες συμπεριφορες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μπορεί με την χρήση της νανοτεχνολογίας:
    https://www.brighteon.com/b735dc48-3ccd-4e50-8c33-36182628496e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οικοδεσπότα, Καταχανεύ, καί παίδες!

    Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, σε εμβόλια κτλ. Τα ζόμπυ ΉΔΗ είναι εδώ, μέσω ναρκωτικών.
    Ποιό ναρκωτικό είναι αυτό, που τους κάνει τρομερά επιθετικούς και να ορμάνε να δαγκώνουν σάρκα; Νομίζω είναι το κράκ, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

    (Άρα, οι νύν αφανείς κρατούντες τα σχετικά συμπεράσματά τους από το πείραμα "ζομπυ-οποίηση" τα έχουν ήδη βγάλει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΓΚΑΠΥ" (American Livebear Poecilia Reticulata Guppy). ΤΑ ΤΑΙΖΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα εννοείται πως αυτό είναι το σχέδιό τους!
      Μάς οδηγούν σε μία κοινωνία ζόμπι. Έχει ήδη ξεκινήσει με τσακωμούς μέσα σε οικογένειες, για το εμβόλιο. Και μέσα σε μεγάλα γραφεία εταιρειών και δημοσίου. Είμαστε στην αρχή.

      Διαγραφή
  6. πλεον δε μπορεις να αποκλεισης τιποτα απολυτως ζομπι ουφο εξωγιηνοι αρρωστιες μας κανανε την ζωη μπουρ@@@λο τιποτα δε αποκλειεται αλλα και πολυ ψεμα μπερδεμενο και ιστοριες φανταστηκες ακους καθημερινα συμπερασμα χαθηκε η μπαλα και καποιοι το επιδιωκουν αυτο γιναμε παγκοσμιοι συγκατικοι στη τρελα περαστικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή