Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα για Τεστ σύμφωνα με Δικαστικές αποφάσεις Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Δικαιοσύνης.


 

Ελληνίδες, Έλληνες!

Η «κυβέρνηση» και οι εμπαθείς και αμαθείς «υπουργοί» και τα «ταγκαλάκια» τους, συνεχίζουν να παρανομούν καταπατώντας το Σύνταγμα της Ελλάδος, τις Διεθνείς συνθήκες, την Ελληνική νομολογία, και τις αποφάσεις που έχουν εκδώσει και αποτελούν Δεδικασμένο, το Δικαστήριο της Χάγης και το Πρωτοδικείο Σερρών, κατά της υποχρεωτικής υποβολής των test ανίχνευσης Covid-19.

Επίσης καμώνονται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τις αποφάσεις που έχουν εκδώσει Δικαστήρια Ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Γαλλίας και του Βελγίου κατά των μέτρων που περιορίζουν τις Ανθρώπινες Ελευθερίες και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Αλλά ας κάνουμε μια λεπτομερή καταγραφή και να τα δούμε ένα – ένα.

1) Ας κοιτάξουμε λίγο την περίπτωση Κεραμέως, την αφορισμένη «υπουργό» και «ταγκαλάκι» του συστήματος που συνεχίζει να παρανομεί και να προκαλεί την Ελληνική Κοινωνία με την συμπεριφορά της, τα «νομοθετήματά» και τις οδηγίες που στέλνει στους ταλαίπωρους εκπαιδευτικούς που καλούνται να «παίξουν» τον ρόλο του Γιατρού και του Αστυνομικού, διαπράττοντας και αντιποίηση αρχής, αναγκάζοντάς τους να παραβιάζουν κατ΄ εξακολούθηση το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους Νόμους του κράτους, που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν, διαπράττοντας ουσιαστικά Αυτόφωρα Εγκλήματα που επισύρουν ποινές πολυετούς φυλάκισης! 

Οι εκπαιδευτικοί όπως και όλοι οι κρατικοί λειτουργοί που επιβάλλουν την παράνομη και αντισυμβατική χρήση μάσκας και από την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 θα επιβάλουν την υποχρεωτική χρήση των rapid test ή self test, διαπράττουν ουσιαστικά το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας με την παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος.
Επίσης διαπράττουν έγκλημα παραβιάζοντας όλες τις Υπερνομοθετικές Διεθνείς Συμβάσεις που υπερασπίζουν τα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου και συμμετέχουν σε Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

 

Καταρχήν :

Σύμφωνα με το Άρθρο 338 του Ν.4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018 που λέει ότι:

Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν.3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η.

Άρα την διάταξη του άρθρου 96 του Ν.4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19, ……..”ως προϋπόθεση συμμετοχής των μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών και καταρτιζόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπου αυτή διενεργείται δια ζώσης, η προηγούμενη διαπίστωση, μετά από διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, ότι οι ανωτέρω δεν έχουν βρεθεί θετικοί σε δοκιμασία διαγνωστικού ελέγχου.”
Μπορούμε πολύ απλά να την πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων!!!
Βάσει του άρθρου 338 του Ν.4512/2018 είναι Α Κ Υ Ρ Η !!!

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Συντάγματος των Ελλήνων δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για την δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Στην σύμβαση του Oviedo 1997 (Υπερσυνταγματική – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5,προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου.

Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν.3418/2005.
ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ!!!

Η παραπάνω σύμβαση και όλοι οι  νόμοι που αποτελούν εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων υπερισχύουν από τους άλλους νόμους, διατάξεις, ΚΥΑ, αποφάσεις κλπ και συνεπώς καθιστούν κάθε τι αντίθετο προς αυτές ΑΚΥΡΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Και τα καλύτερα σας το άφησα για το τέλος!
ΤΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ!!!

Το Δικαστήριο της Χάγης με την ιστορική του απόφαση C/09/6049631 KG ZA 20-1256 της 31ης Δεκεμβρίου 2020,  όπως βλέπεται και στο έγγραφο του Δικαστηρίου της Χάγης, στην υπόθεση  του Ολλανδού δικηγόρου Jeroen Poels με τον καθολικό χαρακτήρα που αυτή έχει σχετικά με την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων και την έλλειψη της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ εκ μέρους των πολιτών, επέτρεψε στους Ολλανδούς Πολίτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους ΧΩΡΙΣ την διενέργεια του «υποχρεωτικού» rapid test!!! 

Επίσης!

Το Πρωτοδικείο Σερρών με την ιστορική του απόφαση 11/2021 της 5ης Ιανουαρίου 2021, όπως βλέπεται και στο έγγραφο του Πρωτοδικείου Σερρών, που αποτελεί ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ  για την Ελλάδα, οι τότε κατηγορούμενοι,  που είχαν Aρνηθεί να υποβληθούν σε rapid test, Aθωώθηκαν,  για τις πράξεις του άρθρου 1 παράγραφοι 1 και 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 25/02/20 σε συνδυασμό με την Κ.Υ.Α υπ.αριθμό Δ1α/Γ Ποικ.959/07/01/21.

Υπενθυμίζουμε την υπόθεση αφού και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει την σημασία της:

Ένας πατέρας, Νικόλαος Ζέρβας, με τα δύο ενήλικα παιδιά του,  Θεοχάρη Ζέρβα και Ευανθία Ζέρβα, ερχόμενοι από την Βουλγαρία συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών επειδή κατά την είσοδό τους στο Ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test, όπως είχαν δικαίωμα βάσει του Ελληνικού Συντάγματος και των Διεθνών Συμβάσεων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2021.
Οι Έλληνες πολίτες συνελήφθησαν παρανόμως, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού.
Και στα τρία μέλη της οικογένειας επιβλήθηκε πρόστιμο €5000,00 στον κάθε ένα, δηλαδή €15000,00 υπέρογκο, δυσβάστακτο και παράλογο πρόστιμο στην τριμελή οικογένεια!!!

Η παράνοια της αστυνομοκρατίας και του κράτους εξουσιαστή και τυράννου των Ελλήνων Πολιτών!!!

Συντάχθηκε Δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού και τους έστειλαν στο Δικαστήριο… με Αυτόφωρη Διαδικασία… δόθηκε όμως αναβολή για προετοιμασία και η υπόθεση εκδικάστηκε στις 05/02/21 από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών.

Η απόφαση όμως,  βγήκε Αθωωτική και για τρία μέλη της οικογένειας!!!
Επίσης και για του τρεις, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το ΠΑΡΑΛΟΓΟ πρόστιμο των €15000,00!!!

Πάλι για τον ίδιο λόγο όπως και με την οικογένεια του Ολλανδού δικηγόρου:
Την ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!

Επίσης όλος ο «κυβερνητικός» θίασος αγνοεί επίσης ότι:

Στο Βέλγιο: Το πρωτοδικείο των Βρυξελλών διέταξε στις 31 Μαρτίου 2021 το Βελγικό κράτος να επανεξετάσει το νομικό πλαίσιο των μέτρων που έλαβε κατά της υποτιθέμενης «πανδημίας» του Covid-19 εντός 30 ημερών, έπειτα από προσφυγή της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (LDH)  που είχε καταθέσει στα τέλη Φεβρουαρίου αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα αμφισβητώντας τη νομιμότητα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης μέσω υπουργικών διαταγμάτων. Σκοπός της ενέργειάς της ήταν να διεξαχθεί συζήτηση στο Κοινοβούλιο.

Το Βελγικό κράτος διατάχθηκε από το δικαστήριο να “θέσει τέρμα στην κατάσταση προφανούς παρανομίας που απορρέει από τα περιοριστικά των ελευθεριών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων μέτρα”.
Το δικαστήριο των Βρυξελλών έδωσε προθεσμία 30 ημερών στο Βελγικό κράτος  προκειμένου να συμμορφωθεί με την απόφασή του, υπό την απειλή χρηματικών προστίμων €5000,00  για κάθε ημέρα καθυστέρησης.

Στην Γαλλία: Το δικαστήριο του Στρασβούργου, έκρινε ότι η γενική υποχρεωτική μασκοφορία αποτελεί «προσβολή κατά της ελευθερίας»..
Η γαλλική δικαιοσύνη ανακάλεσε, ανέστειλε κατ΄ουσίαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ένα διάταγμα που επέβαλε την γενικευμένη χρήση της μάσκας σε δεκατρείς πόλεις των περιφερειών
Bas-Rhin, στην Alsace, χαρακτηρίζοντάς την ως «προσβολή κατά της προσωπικής ελευθερίας».
Στην εντολή του, το διοικητικό δικαστήριο του Στρασβούργου αφήνει στη νομαρχία μέχρι τη “Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι” το περιθώριο για να εκδώσει νέο διάταγμα σχετικά με τη χρήση μάσκας στο Στρασβούργο και στις 12 άλλες κύριες πόλεις του Διαμερίσματος .

Μια τέτοια διάταξη «υπονομεύει την ελεύθερη διακίνηση και κυκλοφορία και την προσωπική ελευθερία των ανθρώπων που καλούνται να μετακινούνται» στους οικείους δήμους, επεσήμανε το δικαστήριο.

«Είναι μια νίκη και ικανοποίηση, είναι ακριβώς αυτό που αιτηθήκαμε» την Τρίτη κατά την ακρόαση, είπε στο AFP η Me Marc Jantkowiak, η δικηγόρος των δύο αιτούντων, του ψυχολόγου Vincent Feireisen και του γιατρού Christian Chartier.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, αυτή η νομολογία του Στρασβούργου θα μπορούσε «προφανώς να χρησιμοποιηθεί και αλλού στη Γαλλία» από «άτομα που επιθυμούν να αμφισβητήσουν διατάγματα» που απαιτούν τη χρήση μάσκας.

Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι όλα εξαρτώνται από εμάς!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!
Ελάτε να τους αλλάξουμε τα φώτα στην ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!

Με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και πρωτίστως στα ΠΑΙΔΙΑ!

Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης

Ρέθυμνο, 10 Απριλίου 2021

 

amazonios.net 

 

35 σχόλια:

  1. KAI EΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    www.facebook.com/socialmediaorm/videos/442507936823377
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ........

    Pentagon Covid Microchip------April 12, 2021

    https://www.darkdox.com/pentagon-covid-microchip/

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Οι επιστήμονες του Πενταγώνου αποκαλύπτουν ένα μικροτσίπ που ανιχνεύει το COVID-19 στο σώμα σας ΠΡΙΝ δείξετε συμπτώματα και ένα φίλτρο που εξάγει τον ιό από το αίμα

    Επιστήμονες στη μυστική μονάδα του Πενταγώνου ερευνούν ιούς και αναπτύσσουν πανδημικές θεραπείες
    Εργάζονται στο Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και σε άλλα εργαστήρια του Πενταγώνου
    Οι ομάδες του DARPA είδαν το COVID-19 να μολύνει 1.271 στο USS Theodore Roosevelt καθώς ο ιός εξαπλώθηκε ανεξέλεγκτα
    Σε απάντηση έχουν αναπτύξει ένα μικροτσίπ για την ανίχνευση ασυμπτωματικών COVID σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί ένα ξέσπασμα
    Το τσιπ εισάγεται κάτω από το δέρμα και ενεργοποιεί έναν αισθητήρα εάν το COVID μολύνει το σώμα
    Η DARPA έχει επίσης δημιουργήσει ένα φίλτρο που μπορεί να απομακρύνει τον ιό COVID από το αίμα όταν συνδέεται με αιμοκάθαρση
    Εργάζονται σε ένα εμβόλιο που θα λειτουργούσε κατά όλων των κοροναϊών, ακόμη και αυτών που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί
    Η ομάδα κατάφερε επίσης να κατασκευάσει αντισώματα κατά της Ισπανικής Γρίπης .

    .
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DARPA οι χειροτεροι αληταραδες που κυκλοφορουν παγκοσμιως μαζι με τη FEMΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!
      ΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
      ΥΨΗΛΗ ΝΑΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
      ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ covind ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ.
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ , ΜΆΧΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
      ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ KIVOU ,ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ.
      ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ :
      ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ.ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
      ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ.
      ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ.
      ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ.
      ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
      ΓΕΡΑ !!!
      ΓΕΡΑ ΜΩΡΕ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. XΡONIA TA ETOIMAZOYN ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.......

    https://www.ted.com/talks/bill_gates_the_next_outbreak_we_re_not_ready?language=el#t-139157

    Το 2014, ο κόσμος απέφυγε ένα φρικιαστικό παγκόσμιο ξέσπασμα του Έμπολα, χάριν σε χιλιάδες ανιδιοτελείς εργαζόμενους στην υγεία - καθώς και, για να είμαστε και ειλικρινείς, από καλή τύχη. Εκ των υστέρων, ξέρουμε τι έπρεπε να είχαμε κάνει καλύτερα. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα, λέει ο Μπιλ Γκέιτς, για να εφαρμόσουμε όλες τις καλές μας ιδέες, από τον σχεδιασμό σεναρίων έως την έρευνα εμβολίων και την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας. Καθώς λέει, «Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε ... αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε».


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ...ΚΑΠΟΥΤ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΙΑ.
      ΤΟ ΞΕΚΑΝΑΜΕ.
      ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
      ΟΛΑ !.
      ΟΛΑ !
      ΟΛΑ !
      ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ.
      NO MERCY.
      ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ.
      ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΕΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αριστο για ολους λες για τη Σαπουτζακη ομως δεν εχεις πει λεξη. Ειναι ποτης ανδρενοχρωμιου κι αυτη; ζει ή μας αφησε για γκιτμο;

      Διαγραφή
  4. Ακούστε λίγο ,το #ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ δεν είναι αν θα κάνετε το τεστ και θα το παραλάβετε από το φαρμακείο αλλά αν θα το δηλώσετε στο gov. Πολλοί είπαν θα το πάρουν και δεν θα το κάνουν. είναι λάθος!!! Είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Αν συναινέσεις μια φορά σε ιατρική πράξη που επιβάλλεται από το κράτος αυτομάτως μπαίνει σε εφαρμογή το προεδρικό διάταγμα 4682/25-2/2020 και μας παίρνει όλους η μπάλα. Θα το θεωρήσουν ως έμμεσο "δημοψήφισμα" βάση του άρθρου 44 που έχουν στηριχθεί για να κάνουν τα λοκνταουν και θα γίνει αυτόματα άρση της ελευθερίας μας σε ιατρικές πράξεις!!! Είναι παγίδα!!!! Δεν είναι το τέστ αλλά η δήλωση του. Όποιος το πάρει,το δηλώσει και επιτρέψει να παίρνει κάρτα εισόδου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα το παιδί του αυτομάτως παρασύρει ΟΛΟΥΣ σε όλες τις ενέργειες μας.
    Διαβάστε 4682/25-2-2020
    Υποχρεωτικοτητα εμβολιασμών και απομόνωση σε δομές!!!!
    Ούτε οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δεχτούν! Κανείς, όλοι μας έχουμε την επιλογή έως τώρα να είμαστε ελεύθεροι να συναινούμε σε ιατρικές πράξεις, προσπαθούν να αρθεί αυτό.

    Από Ελευθερία & Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΤΕ.

    ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΑΙΣΧΑΤΩΝ
    ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΤΕΣΤ, ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΜΠΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ https://www.youtube.com/watch?v=8Z1eFrE66aM !ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟΤΕΣΤ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ"ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ?ΑΝΝΑ ΥΓ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ!ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ!ΤΟΣΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν ανταλλασσης λιγη ελευθερια για περισσοτερη ασφαλεια στο τελος δεν εχεις ουτε ελευθερια ουτε ασφαλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα αυτα μπας και ξυπνησουμε αδελφια κουραγιο μην μασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ TSUTE !.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ :
    ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    ΑΥΤΟ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΣΒΉΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΛΌΓΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΥ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΝΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 200- 300 -1.000.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΛΑ ΚΑΝΑΡΗΣ ,ΑΛΑ ΤΟΜΠΑΖΗΣ.
    ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
    ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.
    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ.
    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ.
    ΧΕΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΧΡΟΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΓΕΡΑ !
    ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ !.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΈΝΟ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ .
    ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Ο TSUTE.
    ΔΟΜΕΣ ;
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΤΙΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην παραπληροφορείτε κόσμο. Δεν υπάρχει ελληνική δικαστική απόφαση για τα πρόστιμα που έπεσαν, ούτε για τα τεστ. Διαβάστε τις αποφάσεις. Αφορά το ποινικό σκέλος για το αν οι κατηγορούμενοι ευθύνονται για διασπορά νόσου. Έλεος. Δεν αφορά Διοικητικό Δικαστήριο ούτε καν Πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αγαπητέ μου, κάποιος δε σε έχει πληροφορήσει σωστά. Το εν λόγω θέμα άπτεται των αστικών δικαστηρίων, καθώς έχει να κάνει με το αστικό δίκαιο. Επίσης, απόφαση δύναται να εκδώσει και το αυτόφωρο μονομελές. Επαναλαμβάνω: έχει να κάνει με το αστικό δίκαιο.

      Διαγραφή
    2. Και εδώ, η απόφαση αθώωσης:
      https://kanenazori.files.wordpress.com/2021/04/img_20210413_210624.jpg?w=577

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε, κακώς μιλάς για παραπληροφόρηση.
      Δεν γνωρίζω το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης και δεν μπορώ να έχω άποψη. Όμως... το θέμα δεν είναι αν υπάρχει δεδικασμένο στην Ελλάδα. Το θέμα είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχήν και τίποτα δεν δουλεύει, ούτε και η "δικαιοσύνη". Οπότε, όποια και να είναι η απόφαση, άμα κάνει έφεση ένας ποδίτσας (ή διαπλεκόμενος ή εκβιαζόμενος) εισαγγελέας, μια χαρά θα ανατραπεί. Αλλά και να μην ανατραπεί στο εφετείο, σιγά μην την λάβει υπ' όψιν του ένα επόμενο δικαστήριο, ως δεδικασμένο. Δικάζουν όπως γουστάρουν κι όπως τους πουν. Αυτό πια έχει αποδειχθεί.
      Σε κάποια άλλα κράτη, η δικαιοσύνη λειτουργεί ακόμα (εν μέρει). Στην Ελλάδα βρίσκεται σε κώμα.

      Οι σχετικές διατάξεις και ΚΥΑ και νόμοι που πέρασαν στο κΥνοβούλιο είναι όντως παράνομοι και αντισυνταγματικοί και αντίκειται στο Διεθνές Δίκαιο. Όμως ποιο σύνταγμα; και ποιο διεθνές δίκαιο; Αυτά δεν τα σέβεται κανείς πλέον, εδώ και πολλάααα χρόνια. Οι παγκόσμιες κατοχικές δυνάμεις, διά των τοπικών υπαλλήλων τους, κάνουν ό,τι γουστάρουν και το κάνουν επιδεικτικά για να μας ψαρώσουν. Και πιάνει το ψάρωμα. Αυτό είναι το θέμα!

      ΜΝΚ

      Διαγραφή
  11. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/978097_liberation-o-dolofonimenos-gkaraivaz-ereynoyse-ypotheseis

    Άμα στα λέει η Λιμπερασιόν αυτά....... πάει να πει ότι η κούλα η εγκληματικιά το έφαγε το παλλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tsute !.
    ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΠΕΤΟΚΕΦΑΛΑ ,ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ
    ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ;
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΖΟΜΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ,ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΦΟΒΟ.
    ΡΕ !ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΡΑΒΔΙ ;
    ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΏΣΕΙ ΣΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΑΜΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΑΜΑ ΚΑΝΗΣ ΠΩΣ ΦΩΝΑΞΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ...
    ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΖΟΝΤΑΙ.
    ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΊΔΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ,ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ,ΣΤΟ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ ,ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΎΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΨΕΙ ΟΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ.
    ΜΥΑΛΟ ;
    ΠΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΜΩΡΕ ;
    ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ.
    ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ !.
    ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΌ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΓΚΩΝ ,ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΡΟΝΟ ΠΛΗΚΤΟ.
    ΤΟ ΧΑΨΑΝ ΟΛΟΙ.
    ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΗΡΛΙΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!
    ΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΚΑΤΣΑΡΊΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΊΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ,ΔΕΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ !.
    ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ;
    ΤΙ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΕΔΩ ,ΟΤΙ ,ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ;
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ;
    ΖΟΜΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΊΔΕΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ,ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΘΕΡΙΟ ,ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ;
    "ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ".
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ.
    ΓΕΡΑ !.
    ΓΕΡΑ ,ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΑ.
    TSUTE !.
    ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΟΥΝ ΑΠΡΑΓΟΙ.
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
    Ή....ΠΟΝΤΙΚΟ ΚΤΟΝΙΑ ;ΔΙΑΛΕΞΕ ,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε, δεν νιώθω οίκτο για καμία αμοιβάδα, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
      Θυμάσαι πέρυσι τέτοιο καιρό που λέγαμε ότι αν δεν αρχίσουν να σκέφτονται θα αναγκαστούν να χορέψουν το χορό του Ζαλόγγου; Αφού λοιπόν δεν θέλουν να αναλάβουν
      την ευθύνη του εαυτού τους (και των παιδιών τους) ας τον χορέψουνε.
      Φαντάσου για λίγο να γινόταν μια ένωση όλων των γονέων και να παίρναν την απόφαση να μην στείλει κανείς τα παιδιά του σχολείο, θα αναγκαζόντουσαν η όχι να πάρουν
      πίσω όλα τα εγκληματικά, παράλογα, αντισυνταγματικά, φασιστικά @ουστομέτρα που
      έχουν πάρει επί τόπου;
      Αλλά γνωρίζουν καλά που απευθύνονται.
      Και επειδή το θέμα είναι πιο βαθύ, και πάει μακριά η βαλίτσα, όσο αφορά το ποιος
      είναι έτοιμος να φέρει στον κόσμο μια αγνή ψυχή, καλύτερα να τα πούμε από κοντά
      πίνοντας ρακί και ακούγοντας μουσικάρες.
      Κανονίστε συνάντηση....όβερ

      Διαγραφή
  13. Τον είχα για παμπόνηρη λερναία λούγκρα.. αλλά τελικά οι περισσότεροι έχουν δίκιο: Είναι κούλα.. είναι και κουλή!

    https://www.pronews.gr/ygeia/978251_vomva-apo-tis-ipa-diakoptoyn-ti-horigisi-toy-emvolioy-johnson-johnson-logo-peristatikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για ποιες δικαστικες αποφασεις μιλατε;;;;οποιοι, ειτε παιδια, ειτε εκπαιδευτικοι αρνουνται το διαβολοτεστ δεν τους επιτρεπουν να μπουν στα σχολεια...κι απο Σεπτεμβριο δηλωσε το πατημενο σκατο,ο αρχιδοκουλιτσας, εμβολιο ολοι υποχρεωτικα.....της μαννας του ο κωλος,αει στο διαολο με δαυτον....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ.
      ΑΠΟ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΈΝΟ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ.
      ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ,ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ,ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ,ΝΑΙ.
      ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Ή ΝΗΣΤΙΚΟ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ.
      ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  15. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ειναι το μεγαλυτερο αγαθο μην μασατε αδελφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στη μάπα σάς το λένε... στη μάπα... ξυπνήστε... κοιμάστε ολόρθιοι...

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_32.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολιγον ποίηση..


    Ξέρω μια φιδοφωλια
    Που είναι γεμάτη φιδια
    Η κουλα με τον χάρο.δαλια
    Και άλλα πολλά @ρχ/δια!!

    Κυκλοφορουν ξεβρακωτοι..
    Και κάνουνε παρτουζες
    Και όταν τσούζει ο κ@λος τους
    Τους κάνουνε βεντούζες!!

    Η κεραμιδεως ανεβηκε
    Πάνω στα κεραμιδια
    Και σαν την γάτα σαλταπηδα
    Μας ζαλισε τα @ρ#ιδια!!

    Ολοι μαζι βαλθηκανε
    Για να μας ξεπαστρεψουν
    Μας κυνηγουν με σύριγγα
    Όμως δεν θα μπορέσουν!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εκτος αναρτησεως. Η ειδηση.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/978300_akyrothike-i-ekdilosi-ton-germanon-alexiptotiston-sta-hania

    Σ΄αυτο το βδελυγμα των Ουνων, Γοτθων και Οστρογοτθων η αντιδραση των πατριωτικων ιστολογιων πρεπει να παρη το σχημα ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αθήνα, 9.4.2021
    ΠΡΟΣ
    Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Κεραμέως
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ
    Κοινοποιούμενη
    1. κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
    2. Περιφέρεια Κεντρικού Τομέα Αθηνών Τμήμα Παιδείας
    3. Ο.Λ.Μ.Ε
    Του
    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΟΥ

    Δικηγόρου Αθηνών, Νομικού Συμβούλου Δήμου Ηλιούπολης, συντονιστή Νομικής Υπηρεσίας, συγγραφέα, κατοίκου Ηλιούπολης Αττικής, ατομικά και ως πατρός μαθητή της Γ’ Λυκείου και ανήλικης μαθήτριας της Α’ Λυκείου.

    http://www.ertopen.com/news/ellada/item/60042-parempodish-mathhtwn-sto-dikaiwma-sthn-ekpaideysh
    Άλλος ένα δικηγόρος που εξηγεί με απλά λόγια πως έχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μόλις ἡ ἀγέλη ἀποδεχθεῖ τόν βίαιο,ἀναγκαστικό ἐμβολιασμό,τό παιχνίδι τελείωσε ! »
    Kissinger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Koμης Δρακουλας13 Απριλίου, 2021 23:22

      Μόλις ἡ ἀγέλη ἀποδεχθεῖ τόν βίαιο , ἀναγκαστικό ἐμβολιασμό ,τό παιχνίδι τελείωσε !

      Διαγραφή
  21. Δικαστήριο της Γερμανίας απαγόρευσε οι μαθητές να υποβάλλονται σε rapid test (self test) να φορούν μάσκες, να τηρούν αποστάσεις!!!! ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ!

    .
    https://dimpenews.com/2021/04/11/%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5/

    .
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ....
    Amtsgericht Weimar, Beschluss vom 08.04.2021, Az.: 9 F 148/21 from Guy Boulianne
    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όποιοι και αν είναι οι νόμοι , ο,τι κι αν λέει το σύνταγμα , ένα πράγμα έχει σημασία : Δικαστές και εισαγγελείς είναι πουλημένοι εξ' αρχής , είναι άτομα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η θέση τους και οι τσέπες τους - επίσης είναι πέρα για πέρα εγωϊστές ( περνιούνται για θεοί )σε κρισιμότατα θέματα ποιούν την νίσσαν( κοινώς την πάπια )και τέλος εξαντλούν την αυστηρότητα των νόμων , ΜΟΝΟ - και το τονίζω αυτό - σε ανήμπορους και αδύναμους γενικά συνανθρώπους μας ! Με τέτοιους δικαστικούς δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα απολύτως και ας έχεις δίκιο στην περίπτωση που έχεις - θεωρήστε απλά πως δεν έχουμε σύνταγμα και αληθινη νομοθεσία , διότι αυτοί οι κακοποιοί και προδότες τα χρησιμοποιούν για να βλάψουν το έθνος και το σύνολο γενικά - Προσωπική μου άποψη . Πχ θυμηθήτε την πρόεδρό τους επι "κυβερνήσεως" Τσίπρα που όταν τους κάλεσε αυτή του έκανε αντί για χειραψία χειροφίλημα - ποιά ; Μια μεγάλη σε ηλικία γυναίκα και πρόεδρος των δικαστικών !!! Λίγο ακόμη και θα τον προσκυνούσε στα τέσσερα - ούτε σε Δεσπότες δεν γίνονται αυτά ! Και όλα αυτά επειδή τους είχε υποσχεθεί αύξηση των μισθών τους ! Ελάτε τώρα ! Περιμένετε απο αυτούς δικαιοσύνη ; Εξάλλου πάρτε και ως παράδειγμα την άποψη της Αγ.Γραφής για την ανθρώπινη δικαιοσύνη και θα καταλάβετε . Είναι σε τέτοιο βαθμό απαξιωτική που την παραληλήζει με αυτό που σήμερα χρησιμοποιούν οι γυναίκες για την περίοδο τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή