«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Οι Κρόνιοι επισημοποιούν την επίθεσή τους... Εμείς...;;;

    γράφει ο Κώστας Ταύρος

 

 

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ή αλλιώς.... Κρόνια ταχυδακτυλουργία και μαγεία στην ανθρώπινη καθημερινότητα...

..είναι αυτό που ασκείται αυτή την στιγμή παντού. Και το πετυχαίνουν είτε με πραγματικά πρόσωπα που τα ελέγχουν, είτε με αντικαταστάτες τους (ηθοποιούς με μάσκες και τεχνολογία φωνής, ολογράμματα, κλώνους). Αν ό,τι συμβαίνει αυτή την στιγμή.. υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις και αποδείξεις ότι το στήνανε από την δεκαετία του '70 τουλάχιστον, πατενταρισμένο και πρωτοκολλημένο μάλιστα θά 'λεγα, αυτό σημαίνει πως είναι ένα από τα δεκάδες μάλλον εναλλακτικά σχέδια της τελευταίας τους διακοσαετούς ατζέντας.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να καθόμαστε τώρα και να ασχολούμαστε με αυτούς, πώς το έστησαν και τί έχουν πετύχει ως τώρα. Ο έχων νου μπορεί, χωρίς να πληροφορηθεί και πολλά, να είναι σε θέση να καταλάβει πλήρως τον τρόπο σκέψης τους και τα επόμενα βήματά τους και την οριστική μορφή του κόσμου που έχουν στο μυαλό τους. Δεν είναι και τόσο απρόβλεπτοι, φτάνει να ξέρεις να αποκωδικοποιείς τις κινήσεις τους, και να γνωρίζεις ότι και κάποιες "καλές" κινήσεις τους ή υποχωρήσεις τους.. έγιναν πάλι με με υποσημειώσεις που υπάρχουν στα πρωτόκολλα των σχεδίων, για επίτευξη ακόμα καλύτερων αποτελεσμάτων μέσω αναδιπλώσεων που θα προσφέρουν περισσότερα ατού γι αυτούς.

Είναι σατανικοί, τελεία και παύλα. Να ψοφήσουμε το 90% θέλουν, και το υπόλοιπο 10% να χρησιμοποιηθεί όπου δεν φτάνει η ρομποτική και οι ψηφιακοί αυτοματισμοί.

Πάμε τώρα στο πώς θα τους ανατρέψουμε:

Εδώ θα σάς απογοητεύσω. Μόνο μία ιδέα έχω. Μια Παγκόσμια Επανάσταση.

Τα απαραίτητα συστατικά της είναι:

- Μία εξεγερμένη κοινωνία ή έθνος.
- Ένα πρόσωπο που θα πρωτοστατίσει μέσα σε αυτή την πρώτη αντίδραση,
η οποία για να έχει παγκόσμιο αντίκτυπο θα πρέπει να είναι ένοπλη και αιματηρή. Ένα πρόσωπο ζωντανό ή νεκρό, το οποίο θα εμπνεύσει καταλυτικά και όλα τα άλλα έθνη.
- Ένα συγχρονισμό εξεγέρσεων σε όλες τις πόλεις όλων των κρατών, μεγάλες και μικρές, ώστε να μην επαρκούν πλέον τα κατασταλτικά μέτρα, και στο τέλος.. αστυνομίες και στρατός να κατανοήσουν ότι "οργή λαού είναι οργή Θεού" και νομοτελειακά θα πρέπει να συνταχθούν με τους ανθρώπους και να σταματήσουν να προστατεύουν τα τέρατα, ειδάλλως θα παταχθούν από τις μάζες, αλλά και από τα εναπομείναντα στελέχη ανάμεσά τους, που διαθέτουν ανθρωπιά.

Αυτή είναι η μόνη ιδέα που έχω.

Μακάρι να  υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες στο παρασκήνιο -Αντιδυνάμεις, Λευκά Καπέλα, Φωτεινοί εξωγήινοι επόπτες, ηγέτες τύπου Τραμπ, Πούτιν, Κένεντυ κ.ά.- που ετοιμάζουν το έδαφος να συνταχθούν μαζί μας, ή που ήδη έχουν προκαλέσει καίρια πλήγματα στον Αρχαίο αυτό Εχθρό. Και τον ονομάζω έτσι γιατί είναι όντως αρχαίος, και όχι απλώς αρχαίος, αλλά υπάρχει για αμέτρητα χρόνια πολύ πριν δημιουργηθούμε εμείς. Και σουλατσάρει στο Γαλαξία μας και έχει προκαλέσει πολλή καταστροφή και σε άλλα αστρικά συστήματα αλλά και στο ίδιο το δικό μας Ηλιακό Σύστημα το οποίο κατοικείτο από προγόνους μας, σε αρκετούς πλανήτες και πολλά πλανητοειδή του.

Στη δε Γη μας, βρίσκεται σε ένα μόλις στάδιο πριν την κατοχυρώσει ως το απόλυτα δικό του βασίλειο. Τόσο επιμελώς εργάστηκε στο δικό μας πλανήτη -από την στιγμή που πάτησε εδώ το πόδι του, σε μορφή είδους προς εξαφάνιση, που τού δόθηκε η άδεια να συγκατοικήσει με ανθρώπους στην Ατλαντίδα μπας και εξανθρωπηθεί- που οι ενισχυμένες του δυνατότητες διαστρέβλωσης της αλήθειας και της πραγματικότητας.. λες και οξύνθηκαν σκανδαλωδώς και ανεξηγήτως.

Έκαναν ό,τι έκαναν στην Ατλαντίδα, έφαγαν την μεγάλη σφαλιάρα από τις Αθηναϊκές Στρατιωτικές Δυνάμεις με αρχηγό την Αθηνά, αλλά τα μπάσταρδά τους που επέζησαν σε ανατολή και δύση, με όπλο την μαγεία και την εντροπική τεχνολογία, συνέχισαν την καταστροφή, την εξαπάτηση και την διαστρέβλωση, αόρατα. Εδώ σήμερα έχουν πείσει τον μισό πλανήτη ότι το ανθρώπινο είδος δημιουργήθηκε σε έναν επίγειο παράδεισο πριν από 6μισι χιλιάδες χρόνια. Πράγμα που είναι μισή αλήθεια και μισό ψέμμα. Γιατί όντως κάτι που μοιάζει με εμάς, οι ίδιοι δημιούργησαν σε αυτό το χρονικό σημείο. Τον δικό τους άνθρωπο, τον υβριδικό, τον χωμάτινο, τον χωρίς θεία πνοή. Κι αν τον είπαν "καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση", δηλαδή ότι περιέχει και θεία φύση, είναι γιατί θεωρούν και τους εαυτούς τους θεούς, ενώ οι ίδιοι είναι μια καθαρά αποστατική φυλή που απώλεσε την Θεία Χάρη με τα εγκλήματά της σε διάφορους αστρικούς κόσμους.

 

2020 12 03 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ -ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ- ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΤΗΣΙΚΛΗ


 
Εν πάση περιπτώσει.. έχουν ήδη εισπράξει αρκετές σφαλιάρες, από τους Αθηναίους, τον Ηρακλή, τον Περσέα, τον Διόνυσο, τον Αλέξανδρο, τον Ηράκλειο και μερικούς ακόμα Έλληνες στο γένος βυζαντινούς αυτοκράτορες.

Ο εχθρός του θηρίου είχε πια όνομα. Και μέχρι σήμερα, λέγεται Έλληνες.

Αμέσως μετά τον 10ο μ.Χ. αιώνα, μπήκε ξανά μπροστά νέο σχέδιο εδαφικής συρρίκνωσης του Ελληνισμού. Κατέληξε στο σημερινό ελληνικό κράτος. Σχέδιό τους είναι ο διαμελισμός και αυτού του κράτους, η οριστική του κηδεμόνευση από το εξωτερικό, η μετατροπή του σε μια από τις επαρχίες της ανατολικής Μεσογείου ανήκουσα στην Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Κι όλα αυτά.. ξέχωρα από την θέληση των πραγματικών Ελλήνων αλλά και των λαών και εθνών του υπόλοιπου πλανήτη.

Υπολείπεται λοιπόν η επόμενη πράξη του έργου. Και μιλώντας εκ μέρους όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά όλων των Εθνών, όλων των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ανθρώπων, ..και λέω "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ", γιατί παίζει οι μισοί γύρω μας, στην Ελλάδα ακόμα περισσότεροι, να μην είναι άνθρωποι πραγματικοί, με θεία πνοή..

..η επόμενη πράξη πρέπει να έχει τίτλο "Ή Εμείς..ή Αυτοί".

Η Παγκόσμια Επανάσταση είναι η μόνη λύση, κι ύστερα ας βοηθήσουν και οι Ανώτερες Δυνάμεις, εφόσον το κουμπί τους για να συνδράμουν είναι η δική μας έναρξη της ένοπλης αντίστασης, έστω και λίγων.

Η Αθηναϊκή Δύναμη το 9.600 π.Χ. είχε στην κατοχή της Υπερόπλα Διός και τους κατατρόπωσε. Σήμερα δεν κατέχει κανείς μας τέτοια υπερόπλα. Δεν μπορεί να υπάρξει πόλεμος από ένα έθνος μόνο. Γι αυτό ως πρώτο υπερόπλο σήμερα, πρέπει να είναι ένας πλανητικός ξεσηκωμός, μια Παγκόσμια Επανάσταση. Μπορεί στην πορεία να μάς δοθούν και υπερόπλα, αλλά δεν νομίζω πως μάς παίρνει να περιμένουμε πότε θα μάς δοθούν. Τα τέρατα έχουν με λύσσα ξεκινήσει να θανατώνουν κατά χιλιάδες, με εμβόλια!

Η επίθεσή τους επισημοποιήθηκε:

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/975330_i-pagkosmia-igesia-poy-oneireyontai-oi-igetes-kai-great-reset-shedio

Η δική μας..;
 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

112 σχόλια:

  1. Άχρηστα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού! Ο Boris Johnson δήλωσε ότι θα συνεχιστεί το κλείσιμο του κόσμου και δεν θα επιτρέπονται οι επισκέψεις σε σπίτια γιατί τα εμβόλια δεν παρέχουν 100% προστασία!
    https://www.rt.com/uk/519947-bojo-ripped-vaccinated-indoors/
    Όποιος αφελής νομίζει ότι θα επιστρέψει στην κανονικότητα ακούγοντας τους “ειδικούς” και σπεύδοντας να κάνει το εμβόλιο, θα βρεθεί προ εκπλήξεων! Ο στόχος τους είναι ο περιορισμός του κόσμου, η αποξένωση, η αύξηση των ψυχολογικών προβλημάτων, η φτωχοποίηση όλων και φυσικά η μείωση του πληθυσμού!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ.
    ΤΟ QUANTUM FINANCIAL SYSTEM ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
    Η ΓΚΕΣΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ.
    ΟΤΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΙΔΟΛΟΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ,ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΛΎΠΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΣΑΣ ΞΑΝΟΥΝ ΖΑΦΤΙ 5-6 ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ.
    ΠΟΥ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.
    Η ΚΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΆ ΧΡΟΝΑΚΙΑ...
    ΕΤΣΙ ;
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
    ΟΛΑ ,ΟΛΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΗ ΝΟΜΟΥΣ ,ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ , ΥΠΟΝΌΜΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΑΩΝ.
    Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΡΓΗ ;
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ,ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.
    ΑΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.
    ΝΑΙ.ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΈΛΑ.
    ΑΣΗΚΩΤΗ Η ΜΟΛΥΒΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ;
    ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ;
    ΟΜΑΔΙΚΑ.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
    ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΒΌΛΑ ,ΟΥΤΕ ΞΙΦΗ.
    ΕΝΑ ΟΧΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ.
    Ε,ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΊΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΟΜΩΣ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ;
    ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ .Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΈΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ,ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
    ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΟΝ .ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.
    ΝΑ ΒΛΕΠΗ Ο ΚΆΘΕ ΜΑΙΜΟΥΔΟΣ ,Ο ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ.
    ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ;
    ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ;
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟΥΣ ΈΣΤΕΛΝΑΝ ΓΙΑ ΑΤΑ.
    ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ;
    ΠΟΛΥ !.
    ΠΟΛΥ !
    ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ,
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ:
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ .
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω θα ελεγα Κωστα τα αδυνατα για τους ανθρωπους, δυνατα για τον Θεο. Οποταν Σιωπη, Ταπεινωση και Προσευχη και οτι βρεξει ας κατεβασει. Τουλαχιστον ο καθενας θα εχει ησυχη τη συνειδηση του. Αυτη την ιδεα εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΙΚΟΝΙΚΗ" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    https://youtu.be/IDI2OBPULuo
    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    32 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 21 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    =====================================================================
    ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ " ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ"
    https://youtu.be/fb44FR7SDsA
    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    14 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    =====================================================================
    "ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ!!" ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Π. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΥΓΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!
    https://youtu.be/Znm8-1NyQJ8
    ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 53 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    =====================================================================
    ΒΑΡΙΑ ΑΝΟΙΞΗ 2021 😆
    https://youtu.be/vZnwU945ew4
    ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 14 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    =====================================================================
    ΑΝΔΡΕΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Αχ βρε Ηλία, πόσο δίκιο έχεις !!! Έτσι κι εγώ τον ακούω και με ηρεμεί. Αυτή τη θέση του για τον πάπα όμως δεν μπορώ να την καταλάβω.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή Αναστασία..;
      Τί λέει για τον πάπα;

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ02 Απριλίου, 2021 22:55

      ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ .
      ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ .ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΣΜΗΡΟ ΤΣΟΥΒΑΛΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ .
      ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ! ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ....ΜΕΡΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ .
      ΕΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ,ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ .....
      Ο ΕΤΕΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ....ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ .ΠΕΡΙΔΙΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ ΩΣ ΓΑΙΟΣ ΤΟΥΒΛΟΥΣ
      ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΟΥΣ .
      ΘΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΟΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ,ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ,ΕΠΣΤΑΙΝ.
      ΧΑΘΗΚΕ....
      ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ PCR TEΣΤ...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΝΙΑΜΕΡΑ .
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ,ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΑΝ ....
      ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΗ ,ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΗ ,ΚΟΡΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΗ .
      ΡΕ ! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ .
      ΧΕΣΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ,ΧΕΣΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ,ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ 70% ΕΝΟΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ .
      ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ .
      ΝΑ ,ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ.
      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ,ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΧΑΨΕΣ ΜΙΑ ,ΑΝΤΕ ΔΥΟ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΕΤΑΞΑΝ ΔΟΝΤΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΣΑΡΚΕΣ .
      ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.
      ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ .ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .
      ΤΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ! ΦΙΔΟΥΚΛΑΣ ΦΙΔΟΥΚΛΟΥ ,ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ .
      (ΑΠΛΑ ,ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗ ΜΠΟΣΙΚΟ ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΝΗ !).
      ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΨΙΛΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ .
      ΗΛΘΕ Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ,Ο ΜΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΥ .ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ....ΣΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑ ! ΤΙ ΛΕΣ ! ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ;;;
      ΕΙΠΕ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ....ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ;;;;;;
      ΕΙΠΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ....ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΤΑ ΠΟΘΑΜΕΝΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ;;;;
      ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ ΦΛΟΥΦΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΝΙΧΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΑΛΙΑΡΕΣ .
      ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΕΡΑ ΟΡΘΙΟΙ ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ,ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;ΣΤΗΝ ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ ,ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ .Η ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ .ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΚΕΙ !
      ΓΕΡΑ ΡΕ ! ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΟΦΙΟΥΣ .ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ .
      ΧΑΝΩΝΤΑΙ ΗΔΗ .
      ΓΕΡΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  5. https://youtu.be/bOBZOKZmIsE

    Αν υπάρχει κανείς που ξέρει γερμανικά η ρώσικα να το μεταφράσει....
    Στην Μακνδεβουργη ένας πολιτικός με όλη την επισημότητα είπε για τα PCR-τεστ ότι τα χρησιμοποιούν
    για αυξιση πανικού, άλλος είναι απόλυτος άχρηστα για ανίχνευση ιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε βάλει μεγάλο βίντεο στο άρθρο σας, για τί μιλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει για πάρα πολλά, που θα μού έπαιρνε ώρα να σάς τα μεταφέρω.
      Το θέμα είναι ότι αν το αρχίσει κανείς δεν μπορεί εύκολα να το παρατήσει. και καλά θα κάνει, γιατί θα μάθει ΠΟΛΛΑ......
      Ο ομιλητής μιλάει πολύ απλά και λέει αλήθειες της πραγματικής Ιστορίας του κόσμου.

      Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερο βίντεο να συνοδέψει αυτό το αρθράκι.

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!

      Διαγραφή
  7. Μήνυση κατά αστυνομικών για μάσκα και για μετακίνηση

    https://www.sfagi.gr/minysi-kata-astynomikon-gia-maska-kai-gia-metakinisi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_94.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέει για τον πάπα ?
    Μα πως είναι καλός με τε τους φωτεινούς,και όχι με τους Κρόνιους.ας γελάσουμε όπως αυτός σαρκαστικά.
    Μεγάλη παραπλάνηση ο άνθρωπος με κίνδυνο σοβαρό να χαθούν ψυχές ή να εγκλωβιστούν.
    Και μόνο που λέει "εσείς "βγάζοντας τον εαυτό του έξω θα πρέπει να μας κινήσει υποψίες .Κώστα δες το με παρά πάνω προσοχή το άτομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://beforeitsnews.com/politics/2021/04/trafficked-children-bodies-weapons-found-on-evergreen-ship-blocking-suez-canal-3230145.html?fbclid=IwAR1o3AyAkJ5J3GSV4_Hx41jgtLHV3uMHkjK5xBYJE89PHtk9U9CV6YaKnTQ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΟΗΜΑ.

    1ο ΜΕΡΟΣ.
    Παιδιά, Σώματα και Όπλα που διακινούνται Βρέθηκαν σε αειθαλές πλοίο που εμποδίζουν το κανάλι Σουέζ
    Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 22:09
    Πάνω από χίλια παιδιά και νεκροί που διακινούνται σώθηκαν από τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων στο κανάλι του Σουέζ από το US Navy Seals. Πηγές λένε ότι από αυτό το γράψιμο, τα παιδιά εξακολουθούσαν να διασώζονται και σώματα βρέθηκαν σε 18.000+ εμπορευματοκιβώτια της Evergreen. Τα εμπορευματοκιβώτια βρίσκονταν σε πλοίο της Evergreen Corporation που μπλόκαρε το κανάλι από την Τρίτη. 23 Μαρτίου έως Δευ 29 Μαρτίου, προκαλώντας απώλεια δισεκατομμυρίων εσόδων σε ναυτιλιακές εταιρείες διεθνώς.

    Οι σφραγίδες βρήκαν επίσης όπλα μαζικής καταστροφής στο εξαώροφο υψηλό σκάφος - που πιστεύεται ότι προορίζονται να ξεκινήσουν πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

    Τέλος έως την Τρίτη το φορτηγό πλοίο Evergreen χαλαρώθηκε και μεταφέρθηκε στη λίμνη Bitter στην Αίγυπτο. Με εντολή του Αιγύπτου Προέδρου, τα εμπορευματοκιβώτια απομακρύνθηκαν από το πλοίο και ερευνήθηκαν από το US Navy Seals.

    Οι Ιάπωνες ιδιοκτησίας, της Ταϊβάν που λειτουργούν με το πλοίο της Evergreen Corporation ήταν στην πραγματικότητα ανήκει από κοινού Wal-Mart και το Ίδρυμα Κλίντον - γνωστή για το διεθνές κύκλωμα διακίνησης παιδιών. Τα παιδιά παραγγέλθηκαν από περιοδικά όπως το Wayfair από παιδόφιλους που πλήρωσαν μεγάλα χρήματα για ορισμένα κακοποιημένα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2ο ΜΕΡΟΣ.
    Πιστεύετε ότι ήταν απλώς μια θεωρία συνωμοσίας; Εδώ ήταν η μαρτυρία ενός γενναίου Survivor Trafficked Survivor που ισχυρίστηκε ότι, ως παιδί, ήταν δεμένη μέσα σε ένα από αυτά τα εμπορευματοκιβώτια αειθαλής εμπορίας ανθρώπων:

    Το Human Trafficking Survivor αποκαλύπτει τα μυστικά των αειθαλών εμπορευματοκιβωτίων, CPS και άλλα!

    Πιστεύεται ότι η Evergreen δεν μεταφέρει μόνο παιδιά που διακινούνται, αλλά και όπλα μαζικής καταστροφής. Πολλά άλλα πλοία που μπλοκαρίστηκαν στο κανάλι του Σουέζ την περασμένη εβδομάδα ανακαλύφθηκε επίσης ότι μεταφέρουν όπλα - πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Γιατί; Τα όπλα επρόκειτο να δοθούν στους Μουσουλμάνους από το Ισραήλ Μοσάντ.

    Άνθρωποι διακινητές συνελήφθησαν και καρτέλ καταστράφηκαν - χάνοντας κρίσιμο εισόδημα για τους ιδιοκτήτες τους παγκοσμίως. Η επιχείρηση Deep State λέγεται ότι έχασε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα, ενώ τα πλοία είχαν κολλήσει για μια εβδομάδα - αυτό θα ήταν χλωμό σε σύγκριση με αυτό που είχαν υποστεί αυτά τα παιδιά.

    Τα αειθαλή πλοία είχαν προβλήματα σε λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Γιατί; Γιατί οι Σφραγίδες του Ναυτικού των Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ ήταν μαγικά στη σκηνή για να σώσουν τα παιδιά; Το πλοίο έτρεχε σκόπιμα στο προσκήνιο; Φημολογήθηκε ότι οι τρύπες στο λογισμικό της Microsoft επέτρεψαν σε κάποιον ή σε κάποιον να εισβάλει στο λογισμικό πλοίου Evergreen, να αναλάβει το τιμόνι και να το τρέξει στην τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3ο ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
    Μπορεί να μην μας δοθεί ποτέ ολόκληρη η ιστορία. Μέχρι στιγμής, το Capitan του πλοίου Evergreen στο κανάλι του Σουέζ αρνήθηκε να συνεργαστεί. Τώρα γιατί στη γη δεν θα συνεργαζόταν ο πλοίαρχος ενός πλοίου, εκτός εάν υπήρχαν σημαντικοί λόγοι; Δεν θα παραδώσει το μαύρο κουτί;

    Γιατί ένα σκάφος αυτού του μεγέθους από την Ταϊβάν αναφέρει τον πρώτο προορισμό του ως Ολλανδία; Γιατί το παρακάτω άρθρο ειδήσεων ΔΕΝ αναφέρει το Άμστερνταμ; (Μόνο ολλανδικά) Απελευθερώθηκαν πολλά σημαντικά σήματα και ενδείξεις. Η Αίγυπτος θα μπορούσε να ζητήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια από το πλοίο που έχει δοθεί ποτέ: https://www.usatoday.com/story/news/world/2021/04/01/suez-canal-blockage-egypt-could-seek-1-billion-ship- πάντα δοθεί / 4833205001 /

    Τηλεγράφημα Guido Fawkes την Πέμπτη. 1 Απριλίου: «Το Ever Given έχει επιβιβαστεί από τις ναυτικές σφραγίδες των ΗΠΑ και έχουν ανοίξει αρκετά εμπορευματοκιβώτια φορτίου με ζωντανά και νεκρά μέσα. Το πλοίο βρίσκεται στη λίμνη Bitter και το Ναυτικό εκτελεί διαδικασίες εκφόρτωσης. Δεν θα διαρρεύσουν εικόνες, αλλά μου έχουν σταλεί. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλια το Αμστερνταμ δεν εχει εμπορικο λιμανι. Ολα τα εμπορικα πιανουν Ροτερνταμ αιωνες τωρα...

      Διαγραφή
    2. Σπουδαίο λιμάνι είναι και το Άμστερ­νταμ (Amsterdam), ή «Ολλανδική Βενετία» όπως αλλιώς αποκαλείται, λόγω των πολυάριθμων γεφυρών και διωρύγων που υπάρχουν. Συνδέεται και αυτό μέσω διώρυγας με την Βόρεια Θάλασσα και έχει εισαγωγικό κυ­ρίως χαρακτήρα.

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 03 Απριλίου, 2021 09:31
      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
      Η ΠΗΓΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
      Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΙ Η ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Η ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ Η ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ GOOGLE.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.

      Διαγραφή
  13. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    ``ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ''... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
    ΟΤΑΝ Η ΟΥΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ``ΚΟΥΚΙΑ΄΄ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΜΗΠΩΣ Η ΟΥΡΑ;
    ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΜΜΟ ΣΕ ΑΡΑΒΕΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΨΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ;
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
    ΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΤΟ F/B TOY ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100011479727845

    ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ
    ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ , ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΤΙ , Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΕΙΤΕ ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΕΙΤΕ
    ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ ! ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ
    ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ, ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 22 ΜΕΡΕΣ ! ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΔΩΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΙΤΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.
    ΕΡΩΤΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
    ΣΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ;
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ : ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ " ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ" ;
    ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ , ΜΕ
    4 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ !
    Μ.Ματσακης
    Ιατροδικαστής
    2/4/21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νίκος Αντωνιάδης
    ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ,
    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,
    ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!!!!
    ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ !!!!!!
    Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ,
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ,
    Α Ν Α Κ Α Λ Ε Σ Ε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ (!!!!!!) ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ,
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ ,
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ !!!!!!!!!!!!
    Η ΚΥΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ,
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ,
    ΟΤΙ Θ Α ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ,
    ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ !!!!!!
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!!!!!
    ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙ 21 ΜΕΡΕΣ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ,
    ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΧΕ 99 ΟΞΥΓΟΝΟ ,
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ,
    ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑΝ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ,
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ,
    ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ Μ Ε Τ Α ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ,
    ΩΣΤΕ Ζ Ο Υ Σ Ε ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ,
    ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ !!!!!!
    ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!!!!
    Και εσείς τώρα πιστεύετε ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια ;;;
    ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ :
    Κ Α Ι ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ,
    Κ Α Ι Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!
    Εκτός και αν έχετε ...ήδη συνεννοηθεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
    Θα φανεί άλλωστε αυτό από την αντίδρασή του στην εξώδικη καταγγελία των δύο οικογνενειών για τις νεκροψίες στην Αθήνα.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ;;;;;;
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ,
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ !!!!!!
    Εσείς ,
    και απευθύνομαι στους ...αψέκαστους ,
    ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!
    Γκρεμίζεται η Δικαιοσύνη.
    Αλλά θα την χτίσουμε ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ.
    www.facebook.com/photo/?fbid=10223813673145070&set=a.10207304921356593
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
    SOS SOS SOS

    Covid-19 Vaccines Are Weapons of Mass Destruction - and Could Wipe out the Human Race
    https://www.brighteon.com/0df28628-3b9b-42a3-a4c9-5bec480e8335

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    ΟΙ κατασκευαστές του ιού της ασθένειας COVID19 είναι οι ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΑΝΓΚΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΣΑΡΝΩ, AΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ της Γαλλίας.

    Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί πριν το 2015, (όταν πατενταρίστηκε ο ιός), και τα τεστ PCR είχαν πουληθεί από το 2017.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΖΑΝ ΛΟΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ο οποίος με μια ομάδα γιατρών στην Ινδία. και σε συνεργασία με Ρώσους και Ιάπωνες ιολόγους, διαπίστωσαν ότι ο Sars-Cov2 ως τεχνητή μετάλλαξη περιέχει 4 στελέχη του HIV,γνωστού ως ιός του AIDS - αλλά και τον ίό της μαλάριας (ελονοσία), ενώ οι Κινέζοι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό.

    ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    Μέσα στα εμβόλια έχουν βάλει τροποποιημένο τον ιό SARS-COV2 ώστε να έχει Έιτζ και Ελονοσία και δεν έχουν βάλει τον κανονικό SARS-COV2 όπως διαδίδει ο εχθρός.

    Επίσης έχει υποβληθεί και μήνυση για όλα αυτά. Και αναμένεται η δίκη στη Γαλλία.

    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 90% ΜΕΣΑ ΣΕ 5-7 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

    ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.
    https://www.kontrabandafreepress.com/oli-i-alithia-gia-ton-covid-19?ep[104652336][page]=0&fbclid=IwAR03BzO0ijMIDJs4M8Sygr9DKrX8hxdJw_pTrUjUun9vhKhlkrg7YwaztdU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…..

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

    .........
    Νίκος Αντωνιάδης
    6 ώρ. ·
    Φ Ρ Ι Κ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ !!!!!!
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ :ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ,
    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ !!!!!!!!!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!!!!!!!!!!!

    ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!!!!!!!!!!!
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, 78 ΧΡΟΝΩΝ , ΓΙΑΤΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ,
    ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ,
    ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ,
    ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ,
    ΤΕΣΤ ,ΣΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ,
    ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ,
    ΤΗΣ ΚΑΤ΄ ΕΠΙΦΑΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ,
    ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΟΒΙΝΤ ,
    ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ !!!!!!
    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ,
    ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ :
    ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ,
    ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!!!!!
    ΓΥΜΝΟΣ ,ΔΕΜΕΝΟΣ ,
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ,
    ΥΠΟΦΕΡΕΙ !!!!!!!!!!!!
    ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!
    ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΟΥΡΗΣΕΙ ,
    “ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ” !!!!!!!!!!!!
    ΤΟΝ ΕΔΕΣΑΝ ,
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ,
    ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ,
    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ,
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ,
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ,
    ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ,
    ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ ,
    ΚΑΙ ΔΕΝΟΝΤΑΙ !!!!!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ,
    ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ,
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ Μ.Ε.Θ. ,
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ,
    ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ,
    ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ !!!!!!!!!
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ :
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ,
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!
    Τι άλλο…
    Τι άλλο…

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100034437944878

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ….

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονόματα γιατρών και νοσηλευτών, τί άλλο; Για τις μαζικές μηνύσεις, δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις

      Διαγραφή

  20. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19


    OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ COVID-19 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ πατέρων του ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΑΝΓΚΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΣΑΡΝΩ, AΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΑΝΟΪ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΠΡΙΝ ΤΟ 2003, σε συνεργασία με τον WHO, τις δυτικές κυβερνήσεις και τις μεγάλες φαρμακευτικές.
    Αποκαλύπτεται επίσης ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί πριν το 2015, (όταν πατενταρίστηκε ο ιός), και τα τεστ PCR είχαν πουληθεί από το 2017.

    https://www.kontrabandafreepress.com/oli-i-alithia-gia-ton-covid-19?ep%5B104652336%5D%5Bpage%5D=1

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.!!!

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!! ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!!ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!

    ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΟΦΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ!!!

    Κατά Ιωάννην (η΄ 21-30)

    Εἶπεν ὁ Κύριος· ἐγὼ ὑπάγω καὶ ζητήσετέ με, καὶ ἐν τῇ αμαρτίᾳ ὑμῶν ἀποθανεῖσθε· ὅπου ἐγὼ ὑπάγω, ὑμεῖς οὐ δύνασθε ἐλθεῖν.

    Ἔλεγον οὖν οἱ Ἰουδαῖοι· μήτι ἀποκτενεῖ ἑαυτόν, ὅτι λέγει, ὅπου ἐγὼ ὑπάγω, ὑμεῖς οὐ δύνασθε ἐλθεῖν; Καὶ εἶπεν αὐτοῖς· ὑμεῖς ἐκ τῶν κάτω ἐστέ, ἐγὼ ἐκ τῶν ἄνω εἰμί·ὑμεῖς ἐκ τοῦ κόσμου τούτου ἐστέ, ἐγὼ οὐκ εἰμὶ ἐκ τοῦ κόσμου τούτου. Εἶπον οὖν ὑμῖν ὅτι ἀποθανεῖσθε ἐν ταῖς αμαρτίαις ὑμῶν· ἐὰν γὰρ μὴ πιστεύσητε ὅτι ἐγώ εἰμι, ἀποθανεῖσθε ἐν ταῖς αμαρτίαις ὑμῶν.

    Ἔλεγον οὖν αὐτῷ· σὺ τίς εἶ; καὶ εἶπεν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· τὴν ἀρχὴν ὅ,τι καὶ λαλῶ ὑμῖν.

    Πολλὰ ἔχω περὶ ὑμῶν λαλεῖν καὶ κρίνειν· ἀλλ' ὁ πέμψας με ἀληθής ἐστι, κἀγὼ ἃ ἤκουσα παρ' αὐτοῦ, ταῦτα λέγω εἰς τὸν κόσμον. Οὐκ ἔγνωσαν ὅτι τὸν πατέρα αὐτοῖς ἔλεγεν.

    Εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ὅταν ὑψώσητε τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου, τότε γνώσεσθε ὅτι ἐγώ εἰμι, καὶ ἀπ' ἐμαυτοῦ ποιῶ οὐδέν, ἀλλὰ καθὼς ἐδίδαξέ με ὁ πατήρ μου, ταῦτα λαλῶ. Καὶ ὁ πέμψας με μετ' ἐμοῦ ἐστιν· οὐκ ἀφῆκέ με μόνον ὁ πατήρ, ὅτι ἐγὼ τὰ ἀρεστὰ αὐτῷ ποιῶ πάντοτε.

    Ταῦτα αὐτοῦ λαλοῦντος πολλοὶ ἐπίστευσαν εἰς αὐτόν.

    Κατά Ιωάννη Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο Η'(8) 42-52
    εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς· εἰ ὁ Θεὸς πατὴρ ὑμῶν ἦν, ἠγαπᾶτε ἂν ἐμέ· ἐγὼ γὰρ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐξῆλθον καὶ ἥκω· οὐδὲ γὰρ ἀπ’ ἐμαυτοῦ ἐλήλυθα, ἀλλ’ ἐκεῖνός με ἀπέστειλε.
    διατί τὴν λαλιὰν τὴν ἐμὴν οὐ γινώσκετε; ὅτι οὐ δύνασθε ἀκούειν τὸν λόγον τὸν ἐμόν.
    ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ’ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.
    ἐγὼ δὲ ὅτι τὴν ἀλήθειαν λέγω, οὐ πιστεύετέ μοι.
    τίς ἐξ ὑμῶν ἐλέγχει με περὶ ἁμαρτίας; εἰ δὲ ἀλήθειαν λέγω, διατί ὑμεῖς οὐ πιστεύετέ μοι;
    ὁ ὢν ἐκ τοῦ Θεοῦ τὰ ρήματα τοῦ Θεοῦ ἀκούει· διὰ τοῦτο ὑμεῖς οὐκ ἀκούετε, ὅτι ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἐστέ.
    ἀπεκρίθησαν οὖν οἱ ᾿Ιουδαῖοι καὶ εἶπον αὐτῷ· οὐ καλῶς λέγομεν ἡμεῖς ὅτι Σαμαρείτης εἶ σὺ καὶ δαιμόνιον ἔχεις;
    ἀπεκρίθη ᾿Ιησοῦς· ἐγὼ δαιμόνιον οὐκ ἔχω, ἀλλὰ τιμῶ τὸν πατέρα μου, καὶ ὑμεῖς ἀτιμάζετέ με.
    ἐγὼ δὲ οὐ ζητῶ τὴν δόξαν μου· ἔστιν ὁ ζητῶν καὶ κρίνων.
    ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐάν τις τὸν λόγον τὸν ἐμὸν τηρήσῃ, θάνατον οὐ μὴ θεωρήσῃ εἰς τὸν αἰῶνα.
    εἶπον οὖν αὐτῷ οἱ ᾿Ιουδαῖοι· νῦν ἐγνώκαμεν ὅτι δαιμόνιον ἔχεις. ᾿Αβραὰμ ἀπέθανε καὶ οἱ προφῆται, καὶ σὺ λέγεις, ἐάν τις τὸν λόγον μου τηρήσῃ, οὐ μὴ γεύσηται θανάτου εἰς τὸν αἰῶνα;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!!!

    ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ...

    Ματθ. 8,19
    Καὶ προσελθὼν εἷς γραμματεὺς εἶπεν αὐτῷ· διδάσκαλε, ἀκολουθήσω σοι ὅπου ἐὰν ἀπέρχῃ.

    Ματθ. 8,19
    Τοτε προσήλθε εις αυτόν κάποιος νομοδιδάσκαλος και του είπε· “Διδάσκαλε, θα σε ακολουθήσω όπου και αν πηγαίνης”.

    Ματθ. 8,20
    καὶ λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· αἱ ἀλώπεκες φωλεοὺς ἔχουσι καὶ τὰ πετεινὰ τοῦ οὐρανοῦ κατασκηνώσεις, ὁ δὲ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου οὐκ ἔχει ποῦ τὴν κεφαλὴν κλίνῃ.

    Ματθ. 8,20
    Και λέγει προς αυτόν ο Ιησούς· “οι αλεπούδες έχουν τις φωλιές των, όπου καταφεύγουν, και τα πτηνά του ουρανού τις κούρνιες των· ο Υιός όμως του ανθρώπου δεν έχει που να γείρη την κεφαλήν” (και επομένως καθένας που θέλει να τον ακολουθήση θα υποβληθή εις ταλαιπωρίας και στερήσεις).

    Ματθ. 8,21
    Ἕτερος δὲ τῶν μαθητῶν αὐτοῦ εἶπεν αὐτῷ· Κύριε, ἐπίτρεψόν μοι πρῶτον ἀπελθεῖν καὶ θάψαι τὸν πατέρα μου.

    Ματθ. 8,21 Ενας δε άλλος από τους πολλούς μαθητάς του του είπε· “Κυριε, δος μου την άδειαν να γυρίσω στο σπίτι, δια να θάψω πρώτα τον πατέρα μου και έπειτα σε ακολουθήσω”.

    Ματθ. 8,22
    ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτῷ· ἀκολούθει μοι, καὶ ἄφες τοὺς νεκροὺς θάψαι τοὺς ἑαυτῶν νεκρούς.

    Ματθ. 8,22
    Ο δε Ιησούς (δια να τον προφυλάξη από τας κληρονομικάς φροντίδας και φιλονεικίας, που μοιραίως θα επακολουθούσαν τον θάνατον του πατρός) του είπε· “έλα κοντά μου και άφησε τους συγγενείς σου, οι οποίοι από απόψεως πνευματικής ζωής είναι νεκροί, δια να θάψουν τους νεκρούς των”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ηλια συγγνωμη θα σου το χαλασω...δεν ξερω ποιος ειναι ο κ.Χρυσης,πρωτη φορα τον βλεπω,αλλα δεν σου κρυβω οτι εκνευριστηκα παρα πολυ...ρε μεγαλε θες να πεις κατι;;;πες το γαμωτο μπαμ και κατω,καθαρα και σταρατα..οι σιωπες τα γελια οι περικοκλαδες, βαριες ελεφριες ανοιξες και δεν συμαζευεται ,εμενα μου εσπασαν τα νευρα...τωρα πως εσυ ηρεμεις;;;.......θα μου πεις ποια εισαι εσυ;;;και ποιος χεστηκε για σενα;;; καμμια...ΟΚ... απλα ειπα τη γνωμη μου.......φιλιαααααα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ,
      ΟΤΙ Σ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ, ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ.
      Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ.
      ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ, ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ.
      Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΕΚΠΟΜΠΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Η Σ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ.
      ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.
      ΔΕΝ ΠΙΕΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
  24. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Διάβασα μιά πρόταση του κειμένου σας, οικδοεσπότα, καί πάθεν πλάκεν! Ουάου!!!

    Δε *με* λέτε, οικοδεσπότα... αυτό:

    "Αμέσως μετά τον 10ο μ.Χ. αιώνα, μπήκε ξανά μπροστά νέο σχέδιο εδαφικής συρρίκνωσης του Ελληνισμού."

    ...Πόθεν το γνωρίζετε;

    Επειδή ισχύει απολύτως, κι επειδή το γνωρίζω κι από δικές μου έρευνες. Μόνο που δεν είναι τόσο απλό, όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Έχει κρυφές πτυχές, που θα σας "κουφάνουν" εντελώς. (Προσεχώς αρθράκι μου. Ά! Με την ευκαιρία! Όποιος μου βρεί απεικόνιση του διαβόλου -ξέρετε, με τα κέρατα καί την ουρά κτλ- ΠΡΟ του 1095 μΧ, κερδίζει μουστολούκουμο Βολιώτικο! :-) )

    Αν θέλετε, οικοδεσπότα, μου απαντάτε.

    Υγ: Δεν θεωρώ ότι το αναφερόμενο σχέδιο είναι κάτι το τόσο (ιστορικώς) "ευανάγνωστο", όσο οι θρησκευτικές, ή εθνικές κόντρες Βυζαντίου-Δύσης· ξέρετε, με τα δύο Σχίσματα των Εκκλησιών, τους Νορμανδούς, τις Σταυροφορίες, κτλ. Εννοώ κάτι πολύ βαθύτερο καί μυστικώτερο απ' αυτά.
    Υπ' αυτή την έννοια ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Εργοδότα μας Καλημέρα!

      Δεν χρειάζεσαι και πολλά, οι χάρτες φτάνουν. Μέχρι τον 10ο αι. επεκτεινόταν η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζαντινή την είπαν αργότερα), που ήταν ελληνική στην ουσία. Από εκεί και μετά βλέπουμε να χάνονται εδάφη.
      Ο εξαποδώ με κέρατα σαν τον Πάνα, είναι λογικό επίσης να αναπαρίστατο από εκεί και μετά έτσι. Κάποιοι [περιούσιοι εξ Ευρώπας εννοείται, γιατί τα μουσλίμια δεν ήταν δυνατόν να σκεφτούν τέτοια πονηριά, άσε που και σε αυτούς -στη θρησκεία τους- κατσίκωσαν σαν εικόνα διάφορα κερασφόρα δαιμόνια] ξεκίνησαν να τον ταυτίζουν στις συνειδήσεις των υπηκόων της αυτοκρατορίας με μέρος της πατρώας θρησκείας των Ελλήνων, που ήταν παγανιστική. Άλλο ένα χτύπημα λοιπόν κατά των βαθυτέρων πεποιθήσεων των Ελλήνων.

      Το βολιώτικο μουστολούκουμο είναι από τα πιο αγαπημένα πράγματα της ζωής μου! Και σε σουτζούκι επίσης.

      Περιμένουμε με αγωνία το αρθράκι.

      Διαγραφή
  25. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_3.html

    ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΧΑΟΣ". ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ [ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ] ΤΗΝ "ΖΟΜΠΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ:
      https://kanenazori.com/2021/03/29/senario_akraias_epistimonikis_fantasias/

      Διαγραφή
  26. Αθηνά Λινού – Δήλωση «Βόμβα»: Κάναμε λάθος- Κλείσαμε τους ανθρώπους μέσα και αυξήσαμε τη διασπορά

    https://www.newsitamea.gr/2021/04/02/athina-linoy-dilosi-vomva-kaname-lathos-kleisame-toys-anthropoys-mesa-ayxisame-ti-diaspora/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. https://m.facebook.com/100034437944878/videos/491945608630033/
    Νίκος Αντωνιάδης λάιβ
    Δείτε το και κλάψτε για το παλικάρι που δολοφονήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ενα πολύ σοφό που είχα ακούσει απο έναν
    Αγειορίτη ήταν το οτι:
    "οι άνθρωποι κάνουν σχέδια και Ο Θεός χαμογελά".

    https://1.bp.blogspot.com/-tQO5gO3bHAA/X4fpjrd7BEI/AAAAAAAABZA/HoUtuEVMd2gvJ30hoJdPv8WL_WRLz4qAACLcBGAsYHQ/s1365/adhs_UFO-1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άρχοντα του ιστολογίου και ΣυνΈλληνες αναγνώστες αλλά και σχολιάζοντες,
    έχοντας καιρό να σχολιάσω λόγω
    των ουσιαστικών ενεργειακών ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΜ εξελίξεων,που επιφέρουν και τις λοιπές εξελίξεις και δεν επιδέχονται σχολίου
    αλλά παρακολουθώντας καθημερινά το ιστολόγιο, έκρινα πως άξιζε μια παρέμβαση, προς παράθεση λινκ,
    της κατάπτυστης τηλεοπτικής επίθεσης Καμπουράκη, προς τους πολίτες που κουράστηκαν από τα lockdowns.....

    https://m.youtube.com/watch?v=786u0ro8sSU


    Ταιριάζει απόλυτα με τον τίτλο του παρόντος άρθρου.


    ΣΚΑΤΟΣΑΥΡΕΣ ο Μάϊος είναι πολύ κοντά.....
    με την ολοκλήρωσή των αφίξεων των ΑΙΩΝΙΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΣΑΣ
    θα αρχίσετε λόγω φύσεως να παρακαλάτε....
    κι ας ήρθαν για βοήθεια σας,ΟΙ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ οι ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ, ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ στο τετραεθνές Συρίας, Ιρακ, Ιράν, Τουρκίας, να φάνε κανά δυο φυλάκια, μπας και τρομάξουμε και την γλυτώσετε....
    αλλά έφαγαν ΒΑΘΜΩΤΟ ΠΛΑΣΜΑ, Η.Μ.Π. ΚΑΙ
    Μ Π Ο Λ Ι Κ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ....
    και πήγαν να σας κρατήσουν θέση στον αγύριστο......

    ΒΡΩΜΟΣΑΥΡΕΣ ΜΙΑΡΕΣ
    ο Σείριος Β σας περιμένει......
    με διαμονή "κερασμένη" από το γένος των ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.......



    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
    (πιο κοντά δεν γίνεται)


    ΈΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποια η πιθανότητα, να άλλαζε την σταυρική του θυσία ο ΧΡΙΣΤΟΣ .
    Ποια πιθανότητα είχε, να αποφυγή τον ΘΑΝΑΤΟ ανάμεσα στο ΣΚΟΠΟ της Θείας, ΕΝΤΟΛΗΣ.
    Ήταν Tρόλλακας για να εκτονωθείτε ελεύθερα...

    ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
    ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
    ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ
    ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
    ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ
    βλέπω....άπληστους διαπλεκόμενους επιστήμονες, πολιτικούς και λοιπούς για το χρήμα που τους το παρέχουν άφθονο για να αποβλακώνουν τον κόσμο. Βλέπω αληθινούς επιστήμονες που σου λένε όχι εκείνο, αλλά στο κρεβάτι του πόνου σου ζητούν το χρήμα. Είναι το ίδιο αντίγραφο με την άλλη όψη. Αυτός ο επιστήμονας, ο πολιτικός, ο σωτήρας σου, που βλέπει σαν τον μεσσία το μέλλον σου και προσπαθεί να σε αποκόλληση, από το ψευδές γεγονός, τι πιθανότητες έχει να τρολλάρη την σκέψη σου ή τον θάνατο σου.
    ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η ονομασία του θανάτου και όχι ο θάνατος, τότε απλά τρολλάρης την αλήθεια.
    ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η κοινότητα και όχι η αιτία ,ο θάνατος παίζει με την πιθανότητα , τότε απλά τρολλάρης την αλήθεια.
    Απλά μεταλλάσεις το ΓΕΓΟΝΟΣ, και ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ένα νέο ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ είμαι ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ αν πρέπει να πιστέψω το Α ή το Β ………… αν από το εμβόλιο θα ΠΕΘΑΝΩ με μεγάλα αυτιά ή αν στην ΛΑΡΙΣΑ πνίγηκαν τα ερπετοειδή ή ο ΚΑΡΟΛΟΣ της ΑΓΓΛΙΑΣ είναι ΒΑΣΙΛΙΑΣ των ερπετών …………αυτό που βλέπω ότι έχει μια απλή σύζυγο όπως κάθε θνητός που το βράδυ αναρωτιέται αν έχει όρεξη για περιπέτειες .
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εντωμεταξύ νομίζω ότι είμαι κλώνος παιδί εξωσωματικής, νομίζω είμαι παΐδι της Αθηνάς ένα ΕΛΛΑΝΙΟ παιδί από την επαφή ( Η θεά απέκρουσε το πάθος του, ο Ήφαιστος όμως πρόλαβε να αφήσει το σπέρμα του πάνω στον μηρό της. Η Αθηνά, γεμάτη αηδία, σκούπισε το πόδι της με ένα κομμάτι μαλλί και το πέταξε στη Γη. Από το κομμάτι αυτό, και τη βοήθεια της Γαίας, γεννήθηκε ο Εριχθόνιος μετέπειτα βασιλιάς της Αττικής) νομίζω είμαι παιδί του Ιακώβ (ο Ιακώβ διανυκτερεύει σε μια σπηλιά όπου όμως δέχεται την επίθεση κάποιου αγνώστου. Η μάχη είναι σώμα με σώμα και κρατάει ώς το χάραμα. Τότε, ο λαβωμένος στον μηρό Ιακώβ συνειδητοποιεί ότι ο σκοτεινός αυτός άγνωστος είναι ο ίδιος ο Θεός («είδον γαρ Θεόν πρόσωπον προς πρόσωπον, και εσώθη μου η ψυχή», 32:29-30). Μάλιστα, ο «ξένος» του ανακοινώνει ότι από δω και πέρα το όνομά του δεν θα είναι Ιακώβ αλλά Ισραήλ – «Αυτός που παλεύει με τον Θεό». Κατά κάποιο τρόπο, ο Ιακώβ συμφιλιώνεται με τον «ξένο», συνειδητοποιεί ότι είναι ένα κομμάτι δικό του.)
    Ακούστε τί λέει η γιατρός…
    Ακούστε τί λέει
    Ακούστε τί λέει
    Ακούστε τί λέει
    Ακούστε τί λέει
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ είμαι ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ αν πρέπει να πιστέψω το Α ή το Β ………… το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ όπως έχει ήδη προδιαγραφεί, από τη μοίρα, να συμβεί.
    Κάθε μέρα τρολλάρουμε την πραγματικότητα αν είναι ΨΕΜΑ την κάνουμε αλήθεια αν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ την κάνουμε ψέμα.
    κλώνος
    ζώο ή άνθρωπος που έχει παραχθεί τεχνητά από έναν πρόγονο και του οποίου αποτελεί πανομοιότυπο αντίγραφο
    Εξωσωματική
    Η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF, in vitro Fertilization) είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά με επιτυχία στον άνθρωπο το 1978.
    Η εξωσωματική γονιμοποίηση, όπως το λέει η λέξη, είναι η γονιμοποίηση έξω από το σώμα: αντί δηλαδή η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο να γίνει στο φυσικό περιβάλλον, που είναι η σάλπιγγα της γυναίκας, γίνεται στο εργαστήριο. Είναι ουσιαστικά η παράκαμψη μιας συγκεκριμένης λειτουργίας του οργανισμού, όταν, για διαφόρους λόγους, δεν μπορεί να γίνει στο σώμα.
    Τα ωάρια όμως είναι της γυναίκας, τα σπερματοζωάρια του άνδρα και τα έμβρυα που προκύπτουν είναι δικά τους.
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι Κρόνιοι επισημοποιούν την επίθεσή τους
    ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ το γεγονός τρολλάρης το ίδιο το γεγονός , όχι αν είναι ψέμα ή αλήθεια απλά το ΑΜΦΙΣΦΗΤΗΣ .
    Το χαρακτηρίζεις, ΨΕΜΑ αλλά δεν είσαι σίγουρος αν είναι ΨΕΜΑ.
    «Η πιο μεγάλη πανουργία του διαβόλου είναι να μας πείθει πως δεν υπάρχει», τονίζει ο Γάλος Μπωντλαίρ. Την ψεύτικη αυτή ιδέα την ευνοεί, ιδιαιτέρως, «ο πατήρ του ψεύδους».Γιατί αν και εφόσον κατορθώσει να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει τότε επιτυγχάνει με ασφαλέστερο τρόπο το καταστρεπτικό του έργο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τον κυνηγό. Όταν το υποψήφιο θήραμά του πιστέψει, ή έχει την εντύπωση ότι δεν υπάρχει ούτε κυνηγός ούτε παγίδα, τότε κυκλοφορεί αμέριμνα χωρίς προφυλάξεις, με αναπόφευκτα μοιραία κατάληξη. Κι ενώ στο σύγχρονο κόσμο κυριαρχεί το δαιμονικό στοιχείο, οι άνθρωποι αρνούνται την ύπαρξή του.
    Ο σατανάς κοσκινίζει τον άνθρωπο. Ακόμα και τον απόστολο Πέτρο «εξητήσατο του συνιάσαι ως τον σίτον». Δηλαδή: ο σατανάς ζήτησε άδεια απ τον Κύριο να δοκιμάσει τους μαθητές του σαν το σιτάρι στο κόσκινο.(Λουκ.ΚΒ,31). Σείει τον άνθρωπο εκ θεμελίων. Αναταράσσει τη θάλασσα εκ βαθέων. Εξευτελίζει και γελοιοποιεί τα θύματά του, καθιστώντας τα όργανα των επιδιώξεών του.
    Γιατί αν, πιο πολύ απ τους φίλους, πρέπει να γνωρίζουμε τους εχθρούς μας, τότε ο χριστιανός δεν πρέπει να ξεχνά τον μεγαλύτερο παντοτινό εχθρό του, τον διάβολο και όλο το τάγμα των δαιμόνων, οι οποίοι διαρκώς περιφέρονται γύρω του «ως λέοντες ωρυόμενοι πυρ πνέοντες ζητούντες τίνα καταπίωσι».(Α Πέτρ.Ε,8). Και όχι μόνο να πιστεύει στην ύπαρξή τους, αλλά και να παραδέχεται: «ότι ουκ έστιν ημίν η πάλη προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς, προς τας εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, προς τα πνευματικά της πονηρίας εν τοις επουρανίοις…» (Εφεσ.Στ,12). Δηλαδή: Γιατί δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους, αλλά με αρχές και εξουσίες, με τους κυρίαρχους του σκοτεινού τούτου κόσμου, τα πονηρά πνεύματα, που βρίσκονται ανάμεσα στη γή και τον ουρανό.
    Για το λόγο αυτό είναι πολύ χρήσιμο, ωφέλιμο και αναγκαίο, όχι μόνο να πιστεύουμε στην ύπαρξη των αοράτων εχθρών μας αλλά και να γνωρίζουμε τους τρόπους, τα τεχνάσματα και τις μεθοδείες που χρησιμοποιούν, ώστε να προφυλασσόμαστε, να προστατευόμαστε και να μην πέφτουμε στις παγίδες τους, που συνεχώς στο δρόμο της προσωπικής μας πορείας. Με εφόδιο και όπλο αυτή την πίστη ο έμπειρος πνευματικός αγωνιστής, ο απόστολος Παύλος, προτρέπει τους χριστιανούς της Εφέσου: «Γι αυτό φορέστε την πανοπλία του Θεού, ώστε να μπορέσετε να αντισταθείτε, όταν δεχθείτε σατανική επίθεση. Λάβετε κάθε απαραίτητο μέτρο, για να μείνετε ως το τέλος σταθεροί στις θέσεις σας. Σταθείτε λοιπόν σε θέση μάχης.
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ζωστείτε την αλήθεια σαν ζώνη στη μέση σας. Φορέστε σαν θώρακα τη δικαιοσύνη. Για υποδήματα στα πόδια σας βάλτε την ετοιμότητα να διακηρύξετε το χαρούμενο άγγελμα της ειρήνης».(Εφεσ.ΣΤ.13-14).
    Ο δε ιερός Χρυσόστομος διευκρινίζει πως ο Παύλος «επειδή πολέμου εμνήσθη και μάχης δείκνυσιν, ότι την μάχην προς τους δαίμονας δει έχειν. Αν τω διαβόλω πολεμώμεν, ειρηνεύομεν τω Θεώ».

    Ο Χριστός στις παραμονές του σταυρικού του θανάτου, «μικρόν προ του πάθους», ομίλησε ξεκάθαρα για τον διάβολο και την τύχη του: «Νύν κρίσις εστί του κόσμου τούτου. Νύν ο άρχων του κόσμου τούτου εκβληθήσεται έξω…»(Ιωάν.ΙΒ,31). Είναι ως να λέγει ο Κύριος: Τώρα, σε λίγο που θα ανεβώ στο σταυρό, θα κριθεί ο κόσμος. Όσοι σκανδαλισθούν και απέλθουν είναι άπιστοι. Όσοι παραμείνουν είναι πιστοί. Ο κόσμος θα κριθεί με τον σταυρό. Τώρα ο άρχων του κόσμου, ο κοσμοκράτορας, ο διάβολος, θα πεταχτεί έξω από το κράτος του, από το βασίλειό του. Και συνεχίζει: «έρχεται ο του κόσμου άρχων και εν εμοί ουκ έχει ουδέν…».(Ιωάν,ΙΔ,30). Να έρχεται, πλησιάζει ο άρχοντας του αμαρτωλού κόσμου, αλλά σ’ εμένα δεν βρίσκει τίποτα ένοχο να με κατηγορήσει. Γι’ αυτό « ήδη κέκριται». Κρίθηκε πλέον και καταδικάστηκε.
    Ο τρόπος με τον οποίο ομιλεί ο Χριστός φανερώνει ότι ο διάβολος είναι το σκοτεινότερο και φοβερότερο πρόσωπο-ύπαρξη στον κόσμο. Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει τον θεϊκό του λόγο;
    http://www.imli.gr/%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%83/
    συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ την γάτα στο κουτί σημασία ποιος κάνει την παρατήρηση ανοίγοντας το κουτί;
    πείραμα Σρέντιγκερ
    Αυτό όμως κάνει τη γάτα μέσα στο κουτί να είναι ταυτόχρονα ζωντανή και νεκρή. Μέχρι να ανοίξουμε το κουτί και η κυματοσυνάρτηση να καταρρεύσει η γάτα θα βρίσκεται σε αυτή την ενδιάμεση κατάσταση. Αφού το ανοίξουμε όμως, θα είναι ξεκάθαρα ζωντανή ή νεκρή και θα παραμείνει έτσι.
    Θεωρίες και συνοσιολογίες θα υπάρχουν
    Αλλά δεν μπορείς να λες χθες έπινα καφέ με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, όταν εμφανίζεται ένας εξωγήινος και σου κλίνει το μάτι και σου λέει είσαι τυχερός δεν είναι ο γκαντέμης.
    Κλώνοι, εξωγήινοι, δαίμονες, ελλάνιοι ,ελλάνιοι πολεμιστές, ολύμπιοι, superman, badman θα υπάρχουν ,ανθρωποθυσίες παιδία χαμένα, μαγεία, θα υπάρχουν.
    Σημασία δεν έχει αν κάποιος τρολλάρη την πληροφορία σημασία έχει αν αυτό υπερ-βαίνει την πληροφορία.
    Δεν μπορείς να λες ..η επόμενη πράξη πρέπει να έχει τίτλο "Ή Εμείς..ή Αυτοί".
    Δεν μπορείς να λες Μια Παγκόσμια Επανάσταση.
    Δεν μπορείς να λες αυτά και από κάτω ο λαός να φωνάζει βαρραβάς
    Δεν μπορείς να λες αυτά και από κάτω άλλοι να λιάζονται και άλλοι να ξεκωλιάζονται με σχόλια
    Δεν μπορείς να λες είμαι ΕΛΛΑΝΙΟΣ από τα Τρίκαλα και εσύ από την Λάρισα όχι, αλλά και οι δυο κάτοικοι ελλανιας χώρας.
    Ναι τότε υπάρχει εμφύλια διαμάχη …………και σαν γνώστης, πίσω από κάθε ιστορία υπάρχει μια κουρτίνα που δεσμεύει το ΠΕΠΡΟΜΕΝΟ και διαπίστωσα ότι οι αντίπαλες ομάδες ήταν ανάμεσα σε κάθε εξουσία ανάλογα πως την αξιολογούσε το συμφέρον της κάθε πλευράς.
    Τον αγώνα για την επικράτηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ και γράφετε και εξωγήινα (ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ), δεν θα έρθει αν δεν δεις γιατί ο ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ που αποκαλείτε μη ελλάνιος, ΜΑΛΑΚΑΣ όπως ΕΓΩ.
    ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ !!!!!δεν ξυπνά γιατί δεν ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΟΛΑ .
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να δω όμως που είναι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΚΕΡ, ΠΑΠΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ,ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, του καθημερινού βιοπαλαιστή , κατά του τεστ covid με αναφορά στο gov.gr ΟΤΑΝ Ο ΒΑΡΡΑΒΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ για να λιγδώσει το αντεράκι χρήμα.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ
    Δεν γ@μ@@@ και το τεστ και το εμβόλιο και η μάσκα ……αλλά φυσικά το ότι δε το έκανες εσύ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν το κάνουν οι άλλοι.
    Να είναι καλά η ΑΡΙΣΤΕΡΑ που δεν ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ το γεγονός της καταστολής να κατεβάσει τον ΛΑΟ σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και να ΔΙΑΛΟστιλη τον ΚΛΩΝΟ στον αγύριστο ίσως οι ΕΛΛΑΝΙΕΣ δυναμΕΙς είναι σε TOUR ενώ τα 200 χρονιά ο εορτασμός 1821-2021 δεν τους ΑΡΕΣΕ λες κ είδαν ποτέ παρελάσεις αυτοί που με το δάκτυλο δείχνουν σήμερα την κατάντια μας αν ο κλώνος είχε τα χέρια στην τσέπη ή η άλλη καθόταν με τα πόδια σταυροπόδι .
    Ο ΟΥΡΑΝΟΣ (καιρός πως άλλωστε !!!!!αφού ο γιος ο ΚΡΟΝΟΣ ήταν εκεί) όμως δεν είπε θα τους χαλάσω την γιορτή για κάποιους ΜΑΛΑΚΕΣ έδωσε δύναμη να γίνει έστω κ έτσι ….αλλά κανείς δεν είπε έναν καλό λόγο ΟΛΟ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ….απο τους κατά τα άλλα μη ηττοπαθείς πατριώτες δες youtber kolontoyper bloger…..
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θυέστης ήταν αδελφός του Ατρέα, του πατέρα του Αγαμέμνονα. Τα δύο αδέλφια, Ατρέας και Θυέστης, διέπραξαν πολλές βιαιότητες και απάτες για να αρπάξει ο ένας από τον άλλο το θρόνο και τελικά ο Ατρέας έφτασε στο σημείο να σκοτώσει και να μαγειρέψει τα ανίψια του, δηλαδή τα παιδιά του Θυέστη, και μετά να τον καλέσει ανυποψίαστο σε ένα μακάβριο δείπνο. Στο τέλος του δείπνου ο Ατρέας τού αποκάλυψε χαιρέκακα ότι είχε μόλις φάει τα ίδια του τα παιδιά και σαν τρελός ο Θυέστης έφυγε αποφασισμένος για εκδίκηση. Σύμφωνα με ένα χρησμό θα έπαιρνε το αίμα του πίσω μόνον αν αποκτούσε γιο με αιμομιξία, από την ίδια του την κόρη -έτσι και έκανε. Ο καρπός αυτής της σχέσης ήταν ο Αίγισθος. Ο Αίγισθος φέρεται να σκότωσε τον Ατρέα και έτσι να βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στο θρόνο, διώχνοντας τον Αγαμέμνονα και τον Μενέλαο στη Σπάρτη. Όταν ο Αγαμέμνονας ανελίχθηκε στο θρόνο της Σπάρτης εξεδίωξε τον Θυέστη και τον Αίγισθο. Ο Αίγισθος όχι μόνο μισούσε τον Αγαμέμνονα ως παιδί του άνδρα που διέπραξε το προαναφερθέν αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος των αδελφών και του πατέρα του, αλλά και ως εκείνον που -στα δικά του μάτια- κατείχε άνομα την εξουσία.
    Δεν θα μπω στο κόπο να γίνω γάτα μέσα στο κουτί για να ΑΝΑΡΩΤΙΘΗ Ο ΕΛΛΑΝΙΟς Ο ΑΙΩΝΙΟς ΜΑΛΑΚΑΣ αν είμαι αγράμματος ή ηττοπαθείς τι αν δεν υπάρχουν κλώνοι ή υπάρχουν και ακόμα καλύτερα όταν όλοι έχουν εκτελεσθεί ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ.
    ΤΟ QUANTUM FINANCIAL SYSTEM ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
    Η ΜΟΝΗ ΕΦΑΜΟΓΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ, είναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ …………………….και επειδή θα νομίζουν ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟ ή ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΛΛ τους ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ αν Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ στο κοντολ κάνει το τεστ αρνητικό θετικό απλά αυτό το σχόλιο θα διαγραφή αν ΟΧΙ θα δω πόσοι σχολιαστές θα σχολιάσουν υπερ ή κατά το γεγονότος αυτό είναι και ένα γκαλοπ κατά πόσο εγώ είμαι λάθος και πόσοι έχουν άλλη σκεψη.
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λέξεις όπως ελλανιοι και άλλες ,δεν φωτογραφίζουν άλλους σχολιαστές απλά τις δανείστηκα γιατί επαναλαμβάνονται συχνά κ δείχνουν μια ροπή.
    Ευχαριστώ και μην ξεχάσετε το κωλόχαρτο εγώ πήρα τα μέτρα μου είμαι μέσα σε προφυλακτικό
    Δεν είναι πρωταπριλιά έτσι ΕΚΤΙΜΩ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ και ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστέψω την καταντια μας ότι θα μας σώσουν οι ….
    Use your illusion 3-4-2021

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Use your illusion,

      συμφωνώ στο ότι αρκετά σχολιάσαμε, αρκετά μπλογκάραμε..
      ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.

      Διαγραφή
  38. https://youtu.be/rUrnBC2D25k ομιλία του γιατρού-ψυχοθεραπευτή Vyacheslav Borovskikh : “Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της χώρας μας, και νομίζω ότι και του κόσμου, έχει καταδικαστεί σε θάνατο. Και η καταδίκη διεξάγεται. Και εμείς ακόμα μιλάμε για ηθική, για κοινή λογική … Αναφέρουμε στατιστικά στοιχεία, μπορώ να πω και τα δικά μου , είναι τρομερά. Ορίστε … Αλλά μπορεί να είναι ευκολότερο για μένα να προφέρω αυτές τις λέξεις, επειδή είμαι απολύτως μη συστημικό άτομο, είμαι ιδιωτικός γιατρος. Αλλά ξέρω τι συμβαίνει με τους ασθενείς μας , Ξέρω τι συμβαίνει με την κοινωνία μας. Και εγώ, ως γιατρός, όλο και περισσότερο θέλω να προχωρήσω στη στρατιωτική ορολογία. ΒΛΕΠΕΤΕ ΌΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. Ο πόλεμος είναι σκληρός, χωρίς αρχές, με την κατάργηση της ηθικής. Η ηθική έχει καταργηθεί. Η κοινή λογική έχει παρακαμφθεί. Και δεν έχουμε να κάνουμε με απλοϊκους απατεώνες. ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ . ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΗ Η ΚΟΙΝΉ ΓΛΩΣΣΑ . Είναι ήδη αδύνατον να συνεννοηθούμε . Και τώρα μιλάτε για το πώς θα αντισταθεί η κοινωνία μας; κανένας τρόπος δεν υπάρχει . Εάν τώρα κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε δεν θα συμβεί, τότε βρισκόμαστε μέσα σε ένα πολύ κακό σενάριο. Πράγματι, αν τα πάντα παραμείνουν ως έχουν, αν μείνουμε στους εαυτούς μας, και συνεχίζουμε τις πνευματικές συνομιλίες (… ξέρετε, όπως με έναν μεθυσμένο ναύτη που κατέλαβε την εξουσία (1917) που πυροβολεί έναν διανοούμενο στο στόμα με έναν Mauser) , θα είναι κακό για εμάς. Δεν πρέπει να απευθυνθούμε στην κυβέρνηση τώρα. ΑΠ ΌΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΆΘΕΛΆ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ ΚΙΝΕΊΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΎ, καθώς και η διοίκηση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, όσο και λυπηρό ακούγεται. Τώρα πρέπει να απευθυνθούμε στον ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ. Πρέπει να στραφούμε σε αυτήν τη γλώσσα συνομιλίας. Εδώ είμαστε. Αρκετά. Έχουμε ήδη παρουσιάσει όλους τους αριθμούς. Όλες οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων έχουν εκφραστεί. Έχουν αγνοηθεί εντελώς. Κανείς δεν τους χρειάζεται. ” https://911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=2045&p=16#p244489

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Νίκος Αντωνιάδης
    21 ώρ. ·
    Φ Ρ Ι Κ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ !!!!!!
    Τι άλλο...
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=492607241897203&id=100034437944878

    -----------------------
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ! (Πάει ο κύριος Γιάννης... "Έφυγε" πριν λίγα λεπτά)

    Νίκος Αντωνιάδης
    Πάει ο κύριος Γιάννης...
    "Έφυγε" πριν λίγα λεπτά.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=492607241897203&id=100034437944878
    Και δεν έφυγε ούτε από τον καρκίνο ούτε από τον κόβιντ...
    ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΜΥΤΟΓΛΟΥ ,
    με τον οποίο τα 'παμε και στο τηλέφωνο χθες το βράδυ.
    Και είπαμε πολλά ,
    δηλαδή εγώ του έλεγα, και εκείνος με άκουγε ,
    είχε τις απόψεις του ,
    είχα τις αποδείξεις μου :
    ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!

    -ΑΛΛΩΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ :

    *Η κόρη του απαιτεί το δείγμα του τεστ προκειμένου αυτό να εξεταστεί από έτερο εργαστήριο δικής της επιλογής ,
    άλλως αντίγραφο του πρωτοκόλλου καταστροφής του.

    *Να της χορηγήσετε τα στοιχεία του κατασκευαστή του τεστ που χρησιμοποιήσατε, την απεικόνιση της καμπύλης βαθμονόμησης καθώς και πόσων σημείων είναι η βαθμονόμηση αυτή.

    *Να της χορηγήσετε αντίγραφο των εσώκλειστων οδηγιών του τεστ.

    *Να βεβαιώσετε σε πόσους κύκλους (CT) ανιχνεύτηκε o ιός και αν η διάγνωση της θετικότητας και η καταγραφή ως "κρούσμα" περιορίστηκε σε ένα μόνο μοριακό τεστ ή αν έγινε και δεύτερο, όπως πλέον απαιτείται σύμφωνα με τις ρητές οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

    *Να της χορηγήσετε το πρωτόκολλο βαθμονόμησης με το κιτ που χρησιμοποιήθηκε, την καμπύλη βαθμονόμησης που εξήχθη κατά τη διενέργεια της βαθμονόμησης και την καμπύλη που αποτυπώθηκε κατά την επεξεργασία του δείγματος.

    -ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΤΙΚΑ ,
    ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΜΠΟΛΑ ,
    ΕΝΩ Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ,
    ΟΤΙ Η ΣΟΡΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΣΟΡΟ ,
    ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΠΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ,
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΡΟΜΠΑ

    -ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ,
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ,
    ΑΛΛΩΣ, ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ,
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ,
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙ Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α :
    Τον βασανίσατε ζωντανό ,
    δεν θα τον βασανίσετε και νεκρό...

    Υ.Γ. Και υπάρχει κι άλλο οπτικοακουστικό υλικό ,
    αποδεικτικό της φρίκης που έζησε στην Νίκαια.
    Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι το τέλος.
    Και θα το φτάσει...

    .
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=492934021864525&id=100034437944878


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ Use your illusion

    Διαβαζω, "Ευχαριστω και μην ξεχασετε το κωλοχαρτο εγω πηρα τα μετρα μου ειμαι μεσα σε προφυλακτικο". Ομολογω δεν περιμενα τοσο δυνατο σχολιο! I tip my hat to you, sir!

    Δυο λογια για την αναρτηση. Στις 27 Απριλιου, 2018 διαβαζω την αναρτηση του Διοδοτου " Η τελευταια ημερα της Μεραλ". Εχω ξεφορτωθει τον εκτυπωτη χρονια τωρα, οποτε φωναζω ενα φιλο να με βοηθηση. Ζουμαρει με το κινητο την αναρτηση και σε δυο ημερες εχω μερικα αντιτυπα.

    Σημερα διαβαζω το ιδιο θεμα σε συντομο χρονικο διαστημα και εντελως αχρειαστο αφου απευθυνεται σ' ενα λαο λοβοτομημενο και ανευ Ελληνικης παιδειας. Ενα λαο που απερριψε το "Χειρα Κινει" και το "Με τον ιδρωτα του προσωπου σου ..." και εχει αγκαλιασει τον μεγαλο Μολωχ που του τα δινει ολα ακοπα, το ΑΤΜ.

    Ενα τοσο μεγαλο ταξιδι απαιτει μια σταση στο Σταθμο των Μεγαλων. Εκει μπορει να μαθης κατι και να συνεχισης το ταξιδι σου ανανεωμενος. Μπορει και να συναντησης τον Παρμενιδη ο οποιος μας ειπε περι ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Το "Συμπαν ειναι Αγεννητον, Αιωνιον και Απειρον". Με τρεις λεξεις ελευθερωνεσαι απο το δεσμα του Steven Hawkins και το Μπινγκ Μπαν του.

    Περι Κρονιων λοιπον, ολα καλα χρειαζεται κι' αυτη η γνωση, αλλα ο νεοελληνας σημερα δεν εχει τον καταλληλο εξοπλισμο ν' αντιληφθη το νοημα που θες να του περασης και να ανεβασης το ηθικο του. Ρωτα εναν ανθρωπο σημερα ποιος ηταν ο Επικουρος και θα σου πη Μια Ταβερνα στα Κατω Πετραλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ahoy,

      Από την αρχή του το μπλογκ δεν απευθυνόταν στον "Νεοέλληνα". Άσε τον λοιπόν στην ταβέρνα του, να κάνει και το εμβόλιο, γιατί εμπόδιο μάς ήταν ως τώρα.

      Διαγραφή
    2. Χα χα ο Επίκουρος! Έβαλες και δύσκολα!
      Σε τηλεπαιχνίδι η ερώτηση ήταν "Αρχαίος φιλόσοφος με ίδιο όνομα με σημερινό τραγουδιστή" και το σαΐνι απάντησε "παντελίδης"!!! και φυσικά όχι Πλούταρχος!!!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Απριλίου, 2021 22:55

      Use your illusion, μπράβο καί από εμένα γιά το πολύ εύστοχο, σχόλιο-άρθρο σου.
      Τουλάχιστον σ'εσένα, βρέθηκε ο αδερφός Ahoy, να σού βγάζει το καπέλο του.
      Τί να πω καί'γώ ό φουκαράς, που ό Κώστας καί ό Εργοδότης, μού βγάζουν το απαυτό τους😁, κατά πώς έλεγε καί ό αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας.

      Διαγραφή
  41. https://www.facebook.com/charalambos.savva.9/videos/221583426428630
    Charalambos Savva
    Ο 12χρονος Κύπριος που έβαλε γυαλιά
    σε όλους τους γονείς του πλανήτη.
    Μιλά για μάσκες, τέστ και εμβόλια.
    Βάλτε τα γυαλιά σας, τα ακουστικά σας
    και πάρτε το μάθημά σας.
    Συγχαρητήρια σε εσένα και στους γονείς
    σου μικρέ μου φίλε.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΒΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ.... 😆😆😆
    https://youtu.be/KqVwdqAVeLw
    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY Andreas Chrysis
    ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ.

    Νίκος Αντωνιάδης
    ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ :
    "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ :
    ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ" !!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ,
    "ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ" ;;;
    Μια και δεν με μαζεύουν εμένα ,
    ας μαζέψουν κάποιον τουλάχιστον...
    ΑΦΗΣΤΕ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ :
    Θα τους μαζέψω εγώ...
    https://www.real.gr/.../linou_kaname_lathos_kleisame.../
    Υ.Γ. Ενδεικτική η επιλογή των προσώπων.
    Ατελείωτη η λίστα των υπευθύνων για τα "λάθη"...
    Τα "λάθη" που κατέστρεψαν ανθρώπους, οικονομία, βύθισαν σε κατάθλιψη έναν ολόκληρο λαό.
    Και το ωραίο αυτής της ιστορίας με τις "ομολογίες" ,
    είναι ότι όλοι αυτοί ,
    όπως ο διευθυντής του Αγίου Όλγα που "ομολόγησε" την θετικοποίηση και των κατσαρίδων στο νοσοκομείο του ,
    όπως οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο που "ομολόγησαν" ότι ασθενείς με βαριά υποκείμενα νοσήματα καταλήγουν στον Καιάδα, και άλλα διάφορα ,
    όπως οι ομοσπονδίες των νοσοκομειακών γιατρών, που "ομολόγησαν" ότι διασωληνωμένοι παραμένουν σε απλά δωμάτια με κίνδυνο της ζωής τους και ότι άσχετες ειδικότητες ασχολούνται με τον κόβιντ ,
    πιστεύουν ότι με τις "ομολογίες" αυτές ,
    ξεμπέρδεψαν με τις ποινικές ευθύνες τους.
    Αμ δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY
    Νίκος Αντωνιάδης.

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100034437944878

    ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ & ΚΥΡΙΕ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ,
    Τ Ω Ρ Α, ΔΗΜΟΣΙΑ :
    -ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ;;;
    ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ,
    Τ Ω Ρ Α, ΔΗΜΟΣΙΑ :
    -ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ;;;
    ΕΙΣΤΕ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Μ Ε Ν Ο Ι ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ; ΣΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ;
    ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ; ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
    ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΞΕΙΣ;;;;;
    TΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΗ ΜΙΑ .
      ΡΑΒΔΙ.
      ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΗΣ ,ΦΤΙΑΞΕ.
      ΑΓΚΟΡΤΣΙΑ.ΚΑΡΥΔΙΑ.
      ΣΚΙΝΟ.ΕΛΙΑ.
      ΡΑΒΔΙ.
      ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΊΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ.
      Η ΜΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ.
      ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟΥ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  46. Νίκος Αντωνιάδης
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ,
    ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ,
    ΕΤΣΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=492881328536461&id=100034437944878
    ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Α Ρ Ν Ε Ι Τ Α Ι ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, 72 ΕΤΩΝ ,
    "ΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ" ,
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ Α Ρ Ν Ε Ι Τ Α Ι ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ,
    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ,
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ,
    ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ,
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!!!!!
    ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ" ,
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ,
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ !!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ,
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ,
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ,
    ΕΤΣΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ;;;;;;;;;
    Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ,
    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ,
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ,
    ΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ,
    ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ" ,
    ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ" ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ,
    Ή ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.
    Ώστε να δω αν η μήνυση αυτή που καταθέτει ο Νίκος Μιχαλόπουλος θα είναι και η τελευταία ,
    ή θα έχουμε και συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου, με άλλον μηνυτή.
    Και όλα αυτά για αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!
      ΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ !!!!.
      ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕ !!!!
      ΒΡΕΕΕΕΕ !!!!!
      ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ !!!!
      ΒΟΥΤΑ ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ !!!!
      ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
      ΤΡΑΒΑ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ !!!!
      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΗ ;;;;;
      Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ;
      Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ;;;
      ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΑ !!!!
      ΠΑΡΑΔΑΚΙ !.
      ΠΟΙΟΣ ;
      Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ;
      Η ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΟΥ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ;
      ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
      ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ;
      ΧΟΝΤΡΑ ,ΑΤΣΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΡΙΛΗ.
      ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !.
      ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ !!!
      500 € Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
      ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!
      ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙΙΙΙΙ !!!
      ΒΡΕΕΕΕΕΕ !!!!
      ΟΡΜΑΤΕ ΡΕ !!!
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ετσι ακριβως Αριστομαχε....κι αυτος γιατι τον πηγε στο νοσοκομειο;;;ειπαμε ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ποσο πιο απλα....[κι ενα νεο που εμαθα κλειδωσε η ημερομηνια των εκλογων, 6 Ιουνιου] ακουσατε κατι εσεις;;;;Σουλα

      Διαγραφή
  47. ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID. ΑΣΦΑΛΗ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ; ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ
    Καλεσμένος του Γεράσιμου Βραχιολίδη ο γιατρός, ογκολόγος, Δημήτριος Αντωνίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=GXRKbGQiO9E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΗ !.
      ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ,
      ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ...
      ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ;;;;
      ΞΕΡΩ ΓΩ ;
      ΕΝΘΑ ΑΠΕΔΡΑ ΠΑΣΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ,ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ.
      ΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΣΗΜΕΡΑ !.
      ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΝΤΩΥΤΣΕ ΒΕΛΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ :
      ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ.
      ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΦΑΙΖΕΡ ΧΑΡΟ ΙΖΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ,ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΨΟΦΑ.
      ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .
      ΚΑΤΑ ΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. "ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ"..;;
      ΜΠΑ....ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΕΣ..
      ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ,
      ΜΕ ΦΛΟΜΠΕΡ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ.

      🤣

      Διαγραφή
  48. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,
    ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΝΕΚΡΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΝΑ ΤΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΝΕΚΡΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ,
    ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ.
    ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΝΕΚΡΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK TOY NIKOY ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,
    ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ.
      ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΡΕ.
      ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
      ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΙΖΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΆΠΗ.
      ΑΦΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 5.000- 7.000 €ΣΤΟΥΣ ΜΙΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΔΕΣ.
      34.000 Ο ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ
      26.000 € Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
      400 € Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
      ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΠΑΡΕΣ ;
      ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ.
      ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΓΛΙΣΤΡΙΣΟΥΝ.
      Ε ΡΕ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ....
      Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ' ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ' !.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ...
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ...
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ...
      Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ' ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ' !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αριστόμαχε,

      ο Διόδοτος ήταν το πρώτο μπλογκ που έβαλε αυτό το βίντεο. Μετά από 2 μέρες το βρήκε στο youtube o Xατζάρας κ.άλλοι και έγινε πιο γνωστό:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/03/blog-post_92.html

      Διαγραφή
  49. Τωρα τελευταία,έχω περιεργες..

    Τάσεις!!!

    Δεν ξέρω τι;με έχει πιάσει..
    ________________________________

    Θέλω να κοιμηθώ με..

    Την Κούλα την ζαβή..

    Με την Νικολέτα την φουρνάρισα..

    Με την Αδωνούλα την τρελή..

    Με την Μαγιο μπικίνι...

    Με την μαιμου με τα γυαλιά
    Την λοιμοξιολογ0!!!

    Και με πολλές άλλες!!!

    Μάλλον έγινα ..ΝΥΜΦΟΜΑΝΕΙΣ!
    😂😂😂😂😹😹😹😹😹

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα.. να το κοιτάξεις. Πρόσεχε την χορταρο-διατροφή σου. Μήπως έφαγες κανα "ωμό-φυλο-φυλο" και σού 'κατσε στο στομάχι..
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ οικοδεσποτα..
      Που λέει και εργοδοτης!!

      Κατι μου συμβαίνει !!



      Φοβάμαι μην πιάσει και τίποτα αλλους αυτή η μανία!!

      Χαχαχαχαααααα χαχαχαχαααααα!!

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......


      Διαγραφή
    3. ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ !.
      ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ.
      ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ.
      ΝΑ ΘΕΣ ΑΥΤΕΣ.
      ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΖΩΧΟΥΣ.
      ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ !
      ΤΟΝ ΔΉΜΙΟ ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  50. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY ΓΕΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    1ο ΜΕΡΟΣ.

    ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΜΙΧΈΛΗ ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ, ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ, ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ...
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟ.
    Καλά, έχετε καταλάβει,τι γράφω;
    Είναι δυνατόν εγώ η γιατρός να είμαι εναντίον του εμβολιασμού;
    Όταν τα εμβόλια έχουν σώσει την ανθρωπότητα;
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.
    Και όχι αποδεδειγμένα για την προσβολή των ανθρώπων...
    Κάτω από την εκβιαστική άσκηση της παρανοϊκής σας Ιατρικής, χωρίς να υπάρχουν ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.
    Χωρίς να υπάρχει ούτε καν ενδημία, ασκείτε ανεξέλεγκτα και αυθαίρετα ΟΧΙ την Ιατρική τέχνη και επιστήμη, αλλά έχετε μεταβάλλει όλους τους ανθρώπους σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. Χορηγείτε όχι τον ιό, που υποτίθεται, πως θα διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και θα παράξει τα επιθετικά του όπλα κατά του εισβολέα- Κορονοϊού, που θα διεγείρει τον μυελό των οστών και θα παράξει Τ- λεμφοκύτταρα και Φαγοκύτταρα , τα άλλα όπλα του για να αντιμετωπίσει τους εισβολείς στην πρωτη γραμμή.
    Εισάγετε ετσιθεληματικά στον άνθρωπο αγνώστου προέλευσης και σύστασης ουσίες, τους κάνετε πειραματόζωα, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..
    Σταματείστε το ανίερο έργο σας.
    Καταπατείτε τον όρκο του Ιπποκράτη:
    " Δεν θα εισάγω στον άνθρωπο και χωρίς την θέλησή του ουσίες, που θα τον βλάψουν".
    Πειραματίζεστε σε άνθρώπους της τρίτης ηλικίας, που δεν μπορούν λόγω της κατάστασης το κεντρικού νευρικού τους συστήματος να σας προβάλλουν καμιά αντίσταση.
    Τους υποβάλλετε σε έλεγχο, ενώ δεν είναι κλινικά ασθενείς και χωρίς την συνειδητή τους συγκατάθεση, τους εισάγετε αγνώστου σύστασης ουσίες στο σώμα τους.
    Ελέγχετε και εμβολιάζετε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ τους ανθρώπους της γόνιμης , αλλά και της παραγωγικής ηλικίας, τους εργαζομένους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, τους εισάγετε ουσίες, που επηρεάζουν το κέντρο πείνας και δίψας του υποθαλάμου του κεντρικού νευρικού συστήματος και τους μεταβάλλετε σε "βουλιμικά" όντα, ανίκανα να ελέγχουν την προσλαμβανομένη ποιότητα και ποσότητα τροφής, αλλά και διαταράσσετε το βιολογικό τους ρολόι.
    Είστε όλοι σας ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    Ούτε στον πόλεμο, στον κάθε πόλεμο δεν υπέβαλλαν τον μάχιμο πληθυσμός τους σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, που να τους αλλάζουν το βιολογικό τους ρολόι.
    Και το κάνετε εσείς σήμερα.
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.
    Τι πρεσβεύω σαν γιατρός;
    Να γίνεται εμβολιασμός υπό προϋποθέσεις.
    Ναι, να εμβολιάσω τον άνθρωπο με τα αποδεδειγμένα εμβόλια, που είναι επί δεκαετίες δοκιμασμένα.
    Και πάλι υπό προϋποθέσεις.
    Ποιες είναι αυτές;
    1.Να γίνεται κλινικοεργαστηριακός έλεγχος όλων των οργάνων του ανθρώπου, όλων των κυττάρων του πριν τον εμβολιασμό.
    2. Ο εμβολιασμός να γίνεται, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ακραίες.. Όχι στην πολύ ζέστη ή στο πολύ κρύο.
    3. Όταν δεν υπάρχουν άλλες εν ενεργεία λοιμώξεις..
    5. Σε καιρό πανδημίας, όταν ήδη κυκλοφορεί ίωση, δεν εμβολιάζω με το ίδιο εμβόλιο τον πληθυσμό.
    Γιατί δεν γνωρίζω, αν ήδη ο πληθυσμός είναι ήδη μολυσμένος..
    6.Δεν εμβολιάζω εγκύους...
    Ιδίως κατά το πρώτο τρίμηνο της κύησης, αλλά και στην συνέχεια, διότι επηρεάζεται το έμβρυο, εμβολιάζεται και το έμβρυο με απροσδόκητες και άγνωστες συνέπειες...
    7.Δεν εμβολιάζω ανοσοκατασταλμένα άτομα..
    8.Δεν εμβολιάζω άτομα, που πάσχουν από καρδιοπάθεια, καρδιακή αρρυθμία, αρτηριακή υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, νεφρική νόσο, που έχουν παθολογικό τύπο λευκοκυττάρων.
    9. Δεν εμβολιάζω ηλικιωμένους ανθρώπους. Γιατί ο μυελός των οστών τους και τα λεμφογάγγλιά τους δεν μπορούν να παράξουν αντισώματα και Τ- λεμφοκύτταρα και Φαγοκύτταρα, με συνέπεια να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς.
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 2ο ΜΕΡΟΣ.
    Όλα τα γράφω στα βιβλία μου από τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2020.
    Εκεί τα αναλύω όλα..
    Τα εμβόλια έχουν σώσει την ανθρωπότητα από τον θάνατο και από τις επιπτώσεις της ίωσης στο έμβρυο, ιδίως κατά το πρώτο τρίμηνο της οργανογένεσης.
    Τα έχουν προστατεύσει από:
    Καρδιοπάθειες, νοσήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος, μυοσκελετικά νοσήματα, νοσήματα των οφθαλμών...
    Διαβάστε τα, να ξέρετε το γιατί και το διότι..
    Σήμερα για πολλοστή φορά φωνάζω και σηκώνω ανάστημα για να σωθεί ο άνθρωπος και η ανθρωπότητα.
    Δεν σας ανήκουν.
    Δεν είναι τα πειραματόζωά σας.
    Είστε γιατροί;
    Είστε άνωθεν εξουσιοδοτημένοι να αλλάξετε την βιολογία του ανθρωπίνου κυττάρου;
    Ή...
    Είστε εξουσιοδοτημένοι να ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΝΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ;
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΖΩΪΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    Αν θέλετε μετατρέψτε τους εαυτούς σας σε πειραματόζωα και αποδείξτε, πως, ότι επιχειρείτε, είναι ιατρικώς ακίνδυνο για την ζωή πάνω στην γη.
    Αποδείξτε με το δικό σας παράδειγμα, πως ότι επιχειρείτε είναι ακίνδυνο και προάγει την υγεία και την ζωή των ανθρώπων.
    Προάγετε την ζωή.
    Μην καταδικάζετε τους ανθρώπους με όλα αυτά τα επικίνδυνα μέτρα:
    1. Περιορίζοντας τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους , 2.αφαιρώντας τους το δικαίωμα να εργάζονται,
    3. εμποδίζοντας τους ανθρώπους να αναπνέουν.
    Πριν από εσάς ο Θεός έχει προνοήσει και μας έχει εφοδιάσει με όλους τους αμυντικούς, προστατευτικούς και επιθετικούς μηχανισμούς προστασίας μας.
    Εσείς είσαστε εκτελεστικά όργανα αρρωστημένου μυαλού..
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ..
    ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ .
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ..
    ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη
    ειδική Παθολόγος ειδική Καρδιολόγος
    ιδιώτης ερευνήτρια Συγγραφέας

    ΠΗΓΗ
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1570448140012166&id=100011409864941

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κ.Μητσοτάκης: «Αν αγοράσω το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V θα πέσει η κυβέρνηση» - Από ποιους; (βίντεο) (upd)
    ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/975458_kmitsotakis-ehoyme-piesei-tin-eyropi-na-egkrinei-agorasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK THΣ VIVIAN
    ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΙΓΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!!!

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥ.
    💥💥💥💥 SOS💥💥💥💥
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Q! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020.
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:14:45 ΟΙ Q ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΟ Νο 4954 ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
    ΤΟ ΣΟΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4:00 EST (23:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ)!
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΜΑΖΙ, ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΝΑ ΑΝΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. Q& Q+
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΟΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ, ENJOY THE SHOW!
    ΚΡΑΤΩ ΤΗ ΦΡΑΣΗ: «ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ»
    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΣΚΕΨΕΙΣ;

    ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ Q ΓΡΑΦΟΥΝ:
    ΤΟ ΣΟΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4:00 EST (23:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ)!
    TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΗΜΕΡΑ; ΝΑ ΤΑ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY John Greco II
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    ΖΑΒΟ !!!!!!!!🤮🤮🤮🤮
    ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ....ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ...ΑΣΧΗΜΟ....ΤΕΛΟΣ !!😎😎😎
    --------------------------------------------------------------------
    THOMAS F. FARREL ...!!!!💥💥💥
    ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....!!! 💥ΠΕΘΑΝΕ !!💥
    (((( ο επικεφαλης της DOMINION !! 🔥που ΕΚΛΕΨΕ τις εκλογες στις Η.Π.Α. !!!💥 και αλλιωσε σε αλλες 47 χωρες τα εκλογικα αποτελεσματα !!! 💣💣Μεσα και η δικια μας ))) !!!💣💣
    ---------------------------------------------------------------------
    ΕΥΤΥΧΩΣ.....ΤΑ ΕΙΧΕ......ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ !!😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου σε ευχαριστούμε πολύ για όλα τα αποψινά στοιχεία!

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. http://oimos-athina.blogspot.com/2021/04/blog-post_56.html
      http://scripta---manent.blogspot.com/2021/04/251.html
      διαβάζονται σε συνδυασμό
      το μυκόπλασμα, ή ένα βακτήριο, δεν σκοτώνονται με αντιβίωση, αλλά με διασωλήνωση, νέα τάξη υγείας
      ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν έστω τους γονείς που τους έφεραν στον κόσμο

      Διαγραφή
    3. Μυκόπλασμα μπορεί να έχει οποιοσδήποτε και να το έχει κολλήσει από κλιματιστικό που δεν συντηρήθηκε σωστά

      Διαγραφή
    4. Στην Τρικλοποδιά έχει κάτι που θα σου αρέσει σχετικά με τον Τραμπ και τον Τρίτο Ναό

      Διαγραφή

  55. μπροστά στα μάτια μας διεξάγεται ένα μαζικό έγκλημα
    Χρήστος Γεωργιάδης
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1395409024156972&id=100010636630254

    … η ύποπτη εμμονή στο μονόδρομο των εμβολιασμών mRNA είναι μαζικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με την ίδια μανία και εμμονή επέβαλαν τις λοβοτομές στη δεκαετία του 1920. Αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν τραγικό λάθος όμως τότε ήταν πολύ αργά για τα χιλιάδες θύματα.
    Η κυβέρνηση και οποιοσδήποτε άλλος ωθεί τον υγιή πληθυσμό να γίνει πειραματόζωο (και να υποστεί μη αναστρέψιμη αλλοίωση του DNA με μοιραίες συνέπειες) είναι εν γνώσει τους εγκληματίες κατά της ζωής και της ανθρωπότητας. Δεν είναι απερισκεψία αυτό που κάνουν. Δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ξέρουν. Και δεν μπορούν να πουν το γελοίο κλισέ περί δημόσιας υγείας, αυτοί που είναι οι δήμιοι της υγείας και εν γένει της κοινωνίας. Αυτό που κάνουν είναι η απόλυτη αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας. Αυτό που κάνουν είναι η αναβίωση των φρικαλεοτήτων της ναζιστικής ιατρικής η οποία επέβαλε τις ιατρικές πράξεις δια της βίας. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτοί τις επιβάλουν δια της εξαπάτησης και της τρομοκρατίας.
    Δεν είναι συνετό και φρόνιμο να οδηγείς στη σφαγή κυριολεκτικά ως κοπάδι τους ανθρώπους, δείχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιες εταιρείες με μαύρο βιογραφικό, οι οποίες υπηρετούν το αλλοπαθητικό ιατρικό δόγμα και όχι την Ιπποκρατική ιατρική του «ωφελείν, μη βλάπτειν».
    Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε στον 21ο αιώνα της γνώσης το δόγμα των εμβολίων (που επινοήθηκε από τον Παστέρ τον 19ο αιώνα και που ο ίδιος αργότερα το απέρριψε), ότι δηλαδή ένα ετερόκλητο μείγμα επικίνδυνων και τοξικών χημικών (που θα κάνει το σώμα χημικό αποχωρητήριο) είναι αυτό που λείπει από τον σοφό ανθρώπινο οργανισμό για να έχει ανοσία. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι η Φύση και ο Θεός δημιούργησαν ατελή πλάσματα και ότι ο γιατρός μέσα μας (το ανοσοποιητικό σύστημα) με τον οποίο μας προίκισαν είναι υποδεέστερος και ανίκανος και ότι μόνο τα χημικά κοκτέιλ- εμβόλια θα μας σώσουν. Μια και μόνο ματιά στα (φανερωμένα) συστατικά των εμβολιων mRNA-DNA θα μας κάνει να φρίξουμε.
    Όμως εδώ, μέσα στην αναμπουμπούλα και το χάος που δημιούργησαν, συμβαίνει το απόλυτο κακό και η απόλυτη ύβρις: η παρέμβαση στο ανθρώπινο DNA και η τροποποίησή του. Αυτό είναι το κορυφαίο ζήτημα της ύπαρξης και το απόλυτο βιοηθικό ζήτημα. Αλήθεια ποιος και πότε έδωσε σε όλο αυτό το βρώμικο και διεφθαρμένο σύμπλεγμα (εταιρειών, «φιλάνθρωπων» και εξουσίας) την άδεια να προχωρήσει στο απόλυτο ανοσιούργημα και μάλιστα να έχει το θράσος να μας το σερβίρει σαν να μη συμβαίνει τίποτα;
    Η τροποποίηση του DNA είναι άβατο. Το απαγορεύει η ίδια η Φύση αλλά και οι σχετικές Διεθνείς Συμβάσεις. Όμως αυτοί προχώρησαν στο φρικαλέο ατόπημα. Και ακόμα παραπέρα θέλουν να το επιβάλλουν τώρα σε όλους τους ανθρώπους επιτακτικά (ως κάτι «φυσιολογικό») για μια ανύπαρκτη απειλή και για μια εικονική πανδημία που υπάρχει μόνο στα συνωμοτικά σχέδια τους.
    Συνεχίζουν με λύσσα το φιάσκο της δεκαετίας του 1990 όταν προχώρησαν στην γενετική τροποποίηση του DNA ορισμένων φυτών (σόγια και καλαμπόκι κυρίως) αγνοώντας το συνετό κομμάτι της επιστημονικής κοινότητας. Το αποτέλεσμα ήταν η φρίκη των φυτών Φρανκεστάιν. Φυτά ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση που όταν δόθηκαν ως τροφή σε πειραματόζωα, τους δημιούργησαν τεράστιους όγκους.
    Αυτή είναι η τραγική κληρονομιά της παρέμβασης και της τροποποίησης του DNA από ένα αρρωστημένο, κακόβουλο σύμπλεγμα που ποτέ δεν έπαψε να μας βλέπει ως πειραματόζωα και αναλώσιμα «άχρηστα στόματα» που θα πρέπει να αφανισθούν από το πρόσωπο αυτού του πλανήτη. Πρέπει τώρα να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη (σε μια νέα Δίκη της Νυρεμβέργης) πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν το μακάβριο σχέδιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και η ποίησή του..

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/search/label/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82%20%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82

      ..έτσι και ο ερευνητικός πεζός λόγος του κυρίου Γεωργιάδη, διαθέτει μεγαλείο και ακρίβεια!

      Αυτή είναι άπασα η καίρια αλήθεια. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μεγαλύτερο κίνδυνο και από τους προηγηθέντες παγκοσμίους πολέμους. Υφίσταται απόπειρα επιστημονικής παρέμβασης στη βιολογική της πορεία, πασιφανώς με σχέδιο μείωσής της, σε χωράφια τόσο (μέχρι στιγμής) αχαρτογράφητα.. που μπορεί να οδηγήσουν στην εξάλειψή της.

      Ένας πλανητικός ξεσηκωμός λοιπόν (παγκόσμια Επανάσταση) είναι μονόδρομος. Υπάρχουν ενδείξεις ότι οδηγούμαστε σε αυτόν. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ!

      Διαγραφή
  56. "Η λυπητερή" (νέο άρθρο Εργοδότου)

    ..μάς χρωστάν' της πανκρόνιας Μιχαλούς...

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2021/04/03/%ce%b7-%ce%bb%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ae/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΕΙΑ :
    ΡΑΒΔΙ.
    ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ,ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ,ΒΑΡΑΤΕ.
    ΘΑ ΑΥΞΗΘΗ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΑΣ.
    ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΒΑΡΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ.
    ΡΕ ΣΕΙΣ !.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ,ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΕΡΗ ;
    ΚΑΜΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ.
    ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ;
    ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΠΙΑ.
    ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΗ.
    ΚΑΠΟΥΤ Η ΑΑΔΕ.
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ;
    ΕΤΣΙ !.
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ;
    ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ;
    ΠΑΙΞΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ,ΕΧΟΘΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ.ΑΤΑ.
    ΑΤΑ.ΑΤΑ.ΑΤΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΖΑΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ!

      ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣΟΎΚΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Και τα πληκτρολόγια ματσούκια είναι αλλοιώς θα τα λογόκριναν Μ Π Α Τ
      Το κανονικό ματσούκι έχει άλλη χάρη.
      Και όπως λέω συχνά και στυγνά ΌΣΕΣ ΔΩΣΩ ΚΙ ΌΣΕΣ ΦΑΝΕ
      καθόσον είναι και ξεφτιλομερκελάκηδες και θα κρυφτούν σαν ποντικαραίοι
      για ταύτου λέω όσες φάνε.
      Όπου τους παίρνει κοκορεύονται.
      Κι εμείς τους αφήσαμε να κοκορεύονται πολύ μα πάρα πολύ.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Κώστα τα πληκτρολόγια είναι απίθανα σαν ματσούκια
      ειδικά αν είναι της micro$oft του Μπιλάκου:

      https://www.youtube.com/watch?v=7mmuQteX1qA

      😁

      Διαγραφή
  58. Ahoy, ΕΥ ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και επίσης σε φίλους κ εχθρούς
    Το πεπρωμένο μας όχι το μεταφυσικό… το ελληνικό
    10 χρόνια μνημονίων + 1 χρόνο covid – καραντίνας για τον κατά τους πολλούς ψευτό-ιός.
    Το πολιτικό μας πεπρωμένο Κ. Καραμανλής ο νεότερος λεφτά δεν υπάρχουν, Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ λεφτά υπάρχουν αλλά με των άλλων, "Διεθνές Νομισματικό Ταμείο" είναι εδώ.
    Ανασυγκρότηση πολιτική Α. Σαμαράς-Ε.Βενιζέλος Πικραμένος ο κλώνος για να διαπίστωση ότι ήταν καμένα χαρτιά και να φέρει το παιδί τον Αλέξη Α. Τσίπρα και μετά από τετράχρονη παρουσία να διαπιστώσουμε για μια ακόμα φορά το λάθος και να φέρουμε τον τιτάνα Κυριάκο τον δεύτερο επίσημα κλώνο Κ.Μητσοτάκη.
    Μετράνε οι ώρες και του τιτάνα κλώνου, ελπίζοντας σε έναν νέο μεσσία που σαν ΠΕΡΣΕΑΣ ή ΗΡΑΚΛΗ θα κόψη το κεφάλι της ΜΕΔΟΥΣΑΣ ή τα κεφάλια της ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.
    Φυσικά υπάρχουν και οι περιφερικοί ήρωες, οι πατριώτες που κατά κάποιο τρόπο τα λένε τσεκουράτα αλλά στο τέλος αντί του λαού πάνε στους ΤΙΤΑΝΕΣ για καφέ γράφοντας μας ,ενώ εμείς είμαστε έτοιμοι για τον νέο σωτήρα.
    Καπάκι σκάει και ένα καραγκιοζάκη με το όνομα covid -19, Το Κολλητήρι (ή Σπίθας), ο Κοπρίτης (ή Σβούρας) και ο Μυριγκόγκος (ή Μπιριγκόγκος ή Μιρικόκος ή Πιτσικόκος ή ακόμα και Μπιτσικόκος) .
    Προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο κύριος που ήρθε και τους χάλασε το πολιτικό σκηνικό στην χώρα της λερναίας με τα πολλά τζάκια και τον λαό του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    Το Κολλητήρι, ο Κοπρίτης, Μυριγκόγκος τα έξυπνα παιδιά του Καραγκιόζη αναρτιούνται….!!!!
    Τι συμβαίνει!!!!!
    Πως αυτός ο κινέζος μας έκλισε στην καλύβα με το τίποτα, πως αυτός δεν έχει τίποτα και βγήκε από την καραντίνα καταστολή ενώ εδώ εμείς ο τιτανοτεράστιος κλώνος μας στρίμωξε μέσα και έδωσε εντολή να βγαίνουμε έξω, μόνο αν κάνουμε αίτηση λέει ο Κολλητίρης ο σπίθας.
    Τον λόγο παίρνει ο Κοπρίτης ή σβούρας ο αναρχο-άπλητος φιλαράκια μην τρώτε την παραμύθα ρώτησα στην πιάτσα τους blogger τους youtuber ναι αυτούς τους κολοτουμπερ τους σπουργίτες που κάνουν τσιου –τσιου είδες κινέζικα και εδώ άμα σας λέω το έχουν στύση το παιχνίδι δεν με ακούτε και εννοείτε τους φολουερ του fb. Όλα αδέρφια είναι ένα ψέμα εγώ ο Κοπρίτης με ώρες επάνω στο σμαρτ φων κατάλαβα ότι τζάμπα φοβίζουν τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, επίτηδες τον φυλακίζουν μέσα από τα φασιστικά συστήματα, για να τον εξαθλιώσουν, εικονικοί οι θάνατοι απλά καταγράφονται σαν αίτια για να δικαιολογήσουν τα σχέδια τους για τον νέο κόσμο τους δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ είμαι ένας ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ένας ΑΡΝΗΤΗΣ γενικότερα θα τους πολεμήσω οπού βρεθώ και όπως μπορώ….. Άκου ΜΕΘ γεμάτες;
    Άκου ότι τα εμβόλια είναι καλά;
    Δεν βλέπεις ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί, ιερείς, όλοι είναι διαβρωμένοι στον ΦΑΣΙΣτικό σύστημα και σε οδηγούν στον κοινωνικό, βιοτικό, βιολογικό θάνατο, ανατρέποντας την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου.
    Τι;
    Έχετε να πείτε;
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και ο Μυριγκόγκος (ή Μπιριγκόγκος ή Μιρικόκος ή Πιτσικόκος ή ακόμα και Μπιτσικόκος
    Για να πας μπροστά, πρέπει να πάρεις φόρα... Όπως επίσης αν θες να πας γρήγορα, περπάτα μόνος σου. Αν θες να πας ...μακριά θέλεις παρέα.
    Αυτή η παρέα είναι και το πρόβλημα σου, του απαντά.
    Ενώ ξεχνάς την φιλία.
    Παρέα φιλική συντροφιά, ομάδα φίλων θα βγω έξω με την παρέα μου
    η σχέση ανάμεσα σε φίλους που συναντιούνται συχνά, η κοινωνική συναναστροφή
    Για πολλούς ανθρώπους το να κάνουν ή να διατηρούν φίλους είναι δύσκολο. Σε μια γνήσια φιλία υπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός, ώστε να υπάρχει ώρα και χώρος για να εκφραστούν όλοι. Αντιθέτως όταν μιλάμε για "σκέτη παρέα", τα κίνητρα είναι διαφορετικά. Εδώ δε συναντιόμαστε για να μοιραστούμε τη ζωή στην ολότητά της, αλλά μόνο για να ευχαριστηθούμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, πρόσκαιρα πράγματα, που τυγχάνει να μας αρέσουν και των δύο..

    Φιλία ονομάζεται η πλατωνική σχέση μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων του ίδιου ή και διαφορετικού φύλου, με κύριο χαρακτηριστικό την αμοιβαία αφοσίωση και κατανόηση, χωρίς να υπάρχει συμφέρον, κίνητρο ή ανώτερος στόχος. Φιλία είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια μεταξύ των μελών της. Η φιλία δεν καθορίζεται από την φυλή, το χρώμα, την εθνικότητα ή την ηλικία .
    Και ο Μυριγκόγκος τελειώνοντας του λέει i'll be back , θα επιστρέψω, όταν ο χρόνος θα τελείωση.
    until the END of the WORLD (U2)

    είναι καιρός που δεν σε έχω δει
    Ήμουν σταματημένος σκότωνα τον χρόνο
    Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό
    Ήμασταν τόσο κοντά όσο μια νύφη και ο γαμπρός
    Φάγαμε το φαγητό, ήπιαμε το κρασί
    Όλοι περνούν καλά εκτός από εσένα
    εσύ μιλούσες για το τέλος του κόσμου
    Πήρα το χρήμα σου δυνάμωσα το ποτό σου
    Έχανες πολλά τότε αν στεκόσουν να σκεφτείς
    Με οδηγούσες με αυτά τα αθώα μάτια


    το ξέρεις πως αγαπώ το στοιχείο της έκπληξης
    και στον κήπο εκείνο έπαιζα την πόρνη
    σε φίλησα τα χείλη και σου έκλεψα την καρδιά σου
    Εσύ έκανες σαν να ήταν το τέλος του κόσμου
    Στο όνειρό μου πνιγόμουν μες τους καημούς μου
    Αλλά οι καημοί μου, έμαθαν να κολυμπούν
    και με κύκλωναν και έρχονταν κατά πάνω μου
    Ξεχείλιζαν από τις άκρες
    μέσα από κύματα τύψης, κύματα χαράς
    Άπλωσα το χέρι μου να πιαστώ από κείνων που προσπάθησα να καταστρέψω
    Εσύ είπες ότι θα περίμενε μέχρι το τέλος του κόσμου
    You, you said you'd wait till the end of the world
    use your illusion 4-4-2021

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μιά απορία:
    Εχετε ακούσει/διαβάσει να είχε παρενέργειες
    μετά τον δημόσιο εμβολιασμό του ένας υπουργός,
    πρωθυπουργός, κάποιος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στο φινάλε ?
    Γιατι αυτά εμφανίζονται μόνον σε μή "πολιτικούς"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι πολυ απλα αυτα τα κοπροσκυλα δεν κανουν το εμβολιο....βιταμινες τους ριχνουν....Σουλα

      Διαγραφή
  61. .....

    Οι Έλληνες δεν ενσαρκώθηκαν για τα δικά τους "μαθήματα".

    Ήρθαν εθελοντικά ως Ιερείς.. ως Διδάσκαλοι.. ως Θεραπευτές..

    να διδάξουν την "έμπνευση". την "νεότητα.. τον "ενθουσιασμό"...

    Ένα μόνο χρειάζεται..

    Να ξανά..ενθυμηθούν..!


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και στις ΗΠΑ μιλάνε για αύξηση κρουσμάτων λόγω των εμβολιασμών..

    https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/the-strange-sinovac-vaccine-phenomenon-countries-report-increased-cases-after-using-vaccine_3760753.html?&utm_source=newsnoe&utm_medium=email2&utm_campaign=breaking-2021-04-03-2&mktids=3b133bdfb638ce2ec747b2d0c2eccb74

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παράδειγμα για τους ιερείς μας για το πως πρέπει να προστατεύουν το ποίμνιο τους από τους μπάτσους ερχόμενους να διακόψουν την Θεία Λειτουργία.

    https://fakeotube.com/video/3238/arthur-p-shows-how-to-handle-bylaw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τί έρχεται ……πέρα από την φαντασία.

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/ntokimanter-sok-gt-pos-i-kina-sygkalyptei-ton-dolofono-2-000-000-anthropon/
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/proin-epikefalis-tis-m16-kai-meleti-toy-panepistimioy-cambridge-deichnoyn-ti-no1-ypopti-gia-ti-paraskeyi-toy-ioy/
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/long-covid-gt-to-1-8-oson-piran-exitirio-apo-to-nosokomeio-pethanan-4-mines-meta/
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/eleytheria-i-thanatos/
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/i-syskeyi-rapid-test-tis-israilinis-etairias-newsight-dinei-apotelesmata-se-20/
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/i-dimokratia-poy-leitoyrgei-oso-akomi-einai-o-kyriakos-kai-o-artistas-tis-epaggelmatikis-epiviosis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. We hate online education

    Τέλειο!

    Το "The Wall" των Pink Floyd, σε παρωδία "κατά των μαθημάτων από το διαδίκτυο". Τραγουδούν δάσκαλοι και μαθητές.

    https://www.youtube.com/watch?v=KFuRnFmYY7w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΓΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΚΟΛΦ(ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΡΙΒΟ),ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΔΙΑ,ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΡΑΣ,ΤΟ 2013?https://www.trumpnationaljupiter.com/ ΑΝΝΑ ΥΓ ΤΟ POST Q ΔΕΝ ΗΤΑΝ POST EXOYME MEINEI STO 4953 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΑΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.
      ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
  67. ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ/ ΒΙΝΤΕΟ /Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ FM, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΩ 12 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΕ 12 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 12 ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 12 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ;;;;;;;;;;;;
    OTI ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;;;;;;;;
    ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ.
    ME ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Απριλίου, 2021 23:36

    ΗΛΙΑ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΘΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟΜ ΦΑΡΕΛ ,ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΨΟΦΗΣΕ ;
    ΠΩΣ ΨΟΦΑΝΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ! ΚΑΜΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!!!!! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,
    ΤΟ ΚΩΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
    ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ.
    ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ;;;;;
    TO ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ DNA TOΥΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ, ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
    ................
    ΒΟΟΜ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΑ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ.
    ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ,ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΓΛΙΣΤΡΙΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΎ.
    ΕΦ 'ΟΣΟΝ ΔΙΆΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ ,ΩΣ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΟΥ ,ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    ΤΟΜ ΦΑΡΕΛ :
    ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.
    ΤΖΙΝΑ ΧΟΣΠΕΛ :ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ QUANTUM ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
    ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
    ΕΣΤΙ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ.
    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
    ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
    ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ;
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ;
    ΠΛΙΤΣ ΠΛΙΤΣ ΕΚΑΝΕ Η ΤΡΙΑΙΝΑ....
    ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΑΣ ΥΠΟΓΑΣ....
    Ή ,ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
    ΤΟΜ ΦΑΡΕΛ :
    ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    ΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....
    ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΤΗΚΕ.ΖΕΜΑΤΙΣΤΗΚΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή