«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Βόμβα από το WikiLeaks: Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος διέρρευσε στην Τουρκία απόρρητη έκθεση, για το πως θα μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση «διατηρώντας τις περιφερειακές της φιλοδοξίες»!!!


 

Μία όζουσα ατμόσφαιρα κατασκοπείας, διαρροής πολύτιμων στοιχείων προς την Τουρκία περιγράφουν έγγραφα που αποκάλυψε το Wikileaks και τα οποία αναφέρονται σε διαρροή εμπιστευτικής έκθεσης για την Τουρκία από τον νυν Εθνικής Ασφαλείας Θάνο Ντόκο την εποχή που ήταν Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2010!

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Wikileas ο Θάνος Ντόκος διέρρευσε μέσω προσωπικού του mail στην Τουρκική Πρεσβεία στην ΕΕ στις Βρυξέλλες, αδημοσίευτη έκθεση, στοιχεία της οποίας φαίνεται να δημοσιεύονται μετά από μερικές εβδομάδες από το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Στην έκθεση αυτή που γράφτηκε από το τον Έλληνα καθηγητή του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας & στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ.Ιωάννη Γρηγοριάδη και διέρρευσε ο νυν ΣΕΑ του Μητσοτάκη, δίνονται συμβουλές στους Τούρκους για το πως θα συνδυάσουν το «δόγμα Νταβούτογλου» και τις περιφερειακές τους φιλοδοξίες με την ένταξη στην ΕΕ!

Είναι έκθεση η οποία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και ο νυν ΣΕΑ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Θάνος Ντόκος τη διαρρέει στην Άγκυρα.

Η εξόχως κρίσιμη και σημαντική έκθεση περνάει από όλη την ηγεσία του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών και της ΜΙΤ και τελικά διαβιβάζεται στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω του γαμπρού του και μετέπειτα υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος είναι και ο τελικός αποδέκτης του mail!

Στο mail της Τουρκικής Πρεσβείας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες με ημερομηνία 29 Απριλίου 2010 που έφτασε στον γαμπρό του Ερντογάν διαβάζουμε:

1.Ο Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) έστειλε στην Πρεσβεία μας μέσω e-mail επισυναπτόμενο το άρθρο του μέλους του ΕΛΙΑΜΕΠ κι αν. καθηγητή του πανεπιστημίου Μπίλίκεν Ιωάννη Γρηγοριάδη με τίτλο «Το δόγμα του Νταβούτογλου και η τουρκική εξωτερική πολιτική». Το εν λόγω άρθρο δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2010 (σσ. το ΕΛΙΑΜΕΠ το δημοσίευε τον Μάιο του 2010) ως φύλλο εργασίας του ΕΛΙΑΜΕΠ, τονίζοντας ότι ο συγγραφέας έχει τις δικές του απόψεις….

Στη συνέχεια του mail αναλύεται η έκθεση του κ. Γρηγοριάδη και στο τέλος γίνεται μία ιδιαίτερη αναφορά στις συμβουλές που δίνει η έκθεση στην τουρκική ηγεσία για το πως να επιδιώξει τις περιφερειακές της φιλοδοξίες και το «δόγμα Νταβούτογλου» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ένταξης στην ΕΕ.

Δείτε τo mail:

 


 

 

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού θα πρέπει άμεσα να εξηγήσει, πως και με πιο σκεπτικό ήρθε σε επαφή με τους Τούρκους και τους έστειλε τη συγκεκριμένη έκθεση πριν δημοσιευτεί.

Δηλαδή, οι Έλληνες πολίτες χρηματοδοτούσαν τον κ.Ντόκο για να στέλνει εκθέσεις των μελών του ΕΛΙΑΜΕΠ για το πως θα μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση «διατηρώντας τις περιφερειακές της φιλοδοξίες»!

Ένα ακόμα ερώτημα για το οποίο θα πρέπει να απαντήσει άμεσα ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας πόσες φορές έχει έρθει σε επαφή με Τούρκους αξιωματούχους και τι άλλο τους έχει παραδώσει.

Γιατί η επαναλαμβανόμενη διαρροή εκθέσεων στην Άγκυρα από τη στιγμή που είναι διευθυντής σε Ίδρυμα Εξωτερικής Πολιτικής το οποίο χρηματοδοτείται από την Ελληνική κυβέρνηση αποτελεί κατασκοπεία.

 

europost.gr 

 

 

20 σχόλια:

  1. Ροβεσπιέρικη γκιλοτίνα χρειάζεται αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως ειναι πολλοι!!! Οταν καποια στιγμη στηθουν γκιλοτινες, θα ειναι πολυ περισσοτερες και απο τις κολωνες της Δ.Ε.Η.!!! Καραβι που αργει, σκ@τα ειναι φορτωμενο!!!

      Διαγραφή
    2. Bιβλιο με τίτλο : η μάστιγα της Aσιας , των εκδόσεων Eστια . Συγγραφέας ο George Horton , γενικός πρόξενος των HΠA στη μ α ρ τ υ ρ ι κ η - το έτος 1922 - Σμύρνη . Σε κάποιο σημείο σημειώνει ότι είδε θ η ρ ι ω δ ι ε ς εναντίον του A μ α χ ο υ πληθυσμού , τα έγραψε στους Avωτερους του α λ λ α δ ε ταp είδε π ο τ ε να δημοσιευονται .

      Διαγραφή
  2. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα08 Απριλίου, 2021 17:54

    Αυτο λεγεται καραμπινατη κατασκοπεια υπερ του εχθρου.
    Σκετη-νετη ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Υπ' οψιν δεν ειμεθα εν καιρω ειρηνης με τους Τουρκαλαδες και ολα αυτα που κανουν στο Αιγαιο.

    Θα μου πεις απ το τουρκοκαναλο του Φαληρου και τους ΕΛΙΑΜΕΠηδες θα περιμενες κατι διαφορετικο;

    Κρεμαλα στην κατω Πλατεια με γερανο (και παραμονη του κρεμασμενου σαρκιου για καμια εβδομαδα) για να το δουνε ολοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ή πεταγμα απ την ταρατσα της "Μεγαλης Βρετανειας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O δαίμων του πληκτρολογιου : Bρετανεια αντί του σωστού Bρεταννια .

      Διαγραφή
    2. Νατασα Σ./ Σαρωνιδα10 Απριλίου, 2021 21:17

      Σωστα.
      Για να μην μπερδευομαστε να το λεμε με την "οριτζιναλ" ονομασια του.

      Grand Hôtel d’ Angleterre

      Διαγραφή
  3. Προδοσία δεν λέγεται αυτή η πράξη;;; Γιατί κάπου έχουμε χάσει το μέτρο με όλα τα παλαβά που κάνουν οι μαριονέτες που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα καστρα απο μεσα πεφτουν....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙ, ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ.
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EE , ήτοι , Eυρωπαικη - Eβραικη , αν π ρ ο τ ι μ α τ ε - Evωση : To άντρο των δ ι ε θ ν ω ν N τ α β α τ ζ η δ ω ν - μ α σ τ ρ ο π ω ν και Σ υ ν ω μ ο τ ω ν - E ω σ φ ο ρ ι σ τ ω ν οι οποίοι λ υ μ α ι ν ο ν τ α ι την Eυρωπαικη ήπειρο , είναι κ υ ν ι κ ο ι και Σ τ υ γ ν ο ι A π ο ι κ ι ο κ ρ α τ ε ς , T υ χ ο δ ι ω κ τ ε ς και g a n g s t e r s , πήραν μέρος από κ ο ι ν ο υ με τους A λ λ ο υ ς g a n g s t e r s , τους Aμερικανους , σε A v η λ ε η ,"A v θ ρ ω π ι σ τ ι κ ο" B o μ β α ρ δ ι σ μ ο στη μ α ρ τ υ ρ ι κ η Σερβία και το μ α ρ τ υ ρ ι κ ο Koσσοβο . Z η τ ο υ ν τηv δημιουργία I σ χ υ ρ ο υ Eυρωστρατου για την B ι α ι η Π α τ α ξ η των δ ι κ ω ν τ ο υ ς A v τ ι φ ρ ο ν ο υ ν τ ω ν . Yπ' όψιν ότι το ι δ ι ο Z η τ ο υ σ ε προ ετών για τη χώρα μας ένα A θ λ ι ο , A π α ν θ ρ ω π ο , μ ι σ α ν θ ρ ω π ο , λ α ο μ ι σ η τ ο Y π ο κ ε ι μ ε ν ο , A v θ ρ ω π ο ε ι δ ε ς , αν προτιμάτε : O Mπεγλιτης . EE : Α γ ρ ι α Σ υ μ μ ο ρ ι α των π ο λ υ ε θ ν ι κ ω ν και των μ ο ν ο π ω λ ι ω ν , A ρ π α κ τ ι κ ε ς Y α ι ν ε ς , π ρ ο ω θ ο υ ν τ' A v o μ α Σ υ μ φ ε ρ ο ν τ α τ ο υ ς σε Aγαστη Συνεργασία με τους Aσιατες ε π ι δ ρ ο μ ε ι ς , τους γ ε ν ο κ τ ο ν ο υ ς των πληθυσμών της ε υ ρ ύ τ ε ρ η ς περιοχής , φ ι δ ι α είναι , φ α ρ μ α κ ε ρ α , κ α ρ χ α ρ ι ε ς της Σ τ ε ρ ι α ς , κ α ρ χ α ρ ι ε ς της Ξ η ρ α ς . Avάμεσα στα "μ ε γ α λ ε π η β ο λ α" Σ χ ε δ ι α τ ο υ ς είναι η π ρ ο ω θ η σ η του Σ ο δ o μ ι σ μ ο υ - κ ι ν α ι δ ι σ μ ο υ , η ν ο μ ι μ ο π ο ι η σ η της ε υ θ α ν α σ ι α ς , και κ α θ ε είδους δ ι α σ τ ρ ο φ η ς . B o θ ρ ο ς T ε ρ α σ τ ι ω ν διαστάσεων γ ε μ α τ ο ς με Σ κ α τ α . Tιθεται επομένως το εξής ερώτημα , αναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου : T ι Z η τ α μ ε , ω ς χώρα , σε μια A γ ρ ι α Σ υ μ μ ο ρ ι α των π ο λ υ ε θ ν ι κ ω ν και των μ ο ν ο π ω λ ι ω v , ο π ω ς είναι η EE ?

      Διαγραφή
  6. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ.
    https://youtu.be/7v8EqWbBwIk
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.
    ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 26 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Απριλίου, 2021 00:36

    ΕΝΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΒΛΟΥ .
    ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΣ .
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΗ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ .
    ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ .
    ΕΛΙΑΜΕΠ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΑΖΑΡΟ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ .
    ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ,ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ,ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ;
    Ο ΛΟΓΟΣ ; ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ ....ΟΠΩΣ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .....
    ΑΣΕ ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ...
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΥΡΟΣ ....ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ...
    .....Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ : ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ : ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ .
    ΗΡΑ --ΣΤΑΡΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ
    https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-7/t%ce%b1-%ce%a6%ce%91%ce%a3%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%91-%cf%84%ce%b7%cf%82-facebook-%ce%95%ce%9d%ce%a4%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a7%ce%9f%ce%99-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%9a%ce%a5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Απριλίου, 2021 20:39

    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ....
    ΕΤΣΙ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΣΠΡΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .....
    ΑΣΠΡΗ ,ΑΣΠΡΗ ....ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OI ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ(BOOKS) EINAI "ΒΟΟKED" (NOT AVAILABLE)ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ...ΚΩΔΙΚΑΣ......ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΛΥΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ,ΟΣΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ(ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ)ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤV,ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.Η ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ,ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ..ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ Ή ΣΩΣΙΑΣ-ΚΛΩΝΟΣ ΚΛΠ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ.

      Διαγραφή
  12. ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ. ΕΝΑ - ΕΝΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΧΤΕΣ.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ. ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΕΛΙΑΜΕΠ ειναι δημιουργημα του George Washington University και η αποστολη του ειναι η διασπορα του συμβολου πιστεως της ΝΤΠ. Το συμβολον ειναι.
    "Προτιμω να ειμαι μια ζωσα πορνη παρα ενας πεθαμενος ηρωας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο την στιγμή που ο Ντόκος κυκλοφορεί
    ακόμη ελεύθερος και δεν έχει συλληφθεί
    για ΠΡΟΔΟΣΙΑ, λυπάμαι για την ΠΑΤΡΙΔΑ
    αλλα αυτό το ψευτο-ρωμαίϊκο δεν διορθώνεται.
    Πρέπει να καεί πρίν προλάβει να κάψει τους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή