Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

1919


 πηγή φωτο: kanenazori.com

 διαβάστε επίσης: 

Κλαιν’ τη Θεού τα πούλοπα, κλαιν΄ τα πεγαδομάτεα…

 



Κώστας Αγέρης - Ντως Καμπάνα 


 

11 σχόλια:

  1. Είναι η τρίτη χρονιά που μπαίνει στον Διόδοτο αυτό το τραγούδι. Τί να κάνουμε.. έχω κόλλημα.. και σημαντικές αναμνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ πρέπει επιτέλους να σταματήση
    Πρέπει να γίνη ΘΥΜΑΜΑΙ
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως.. είναι πιο προκλητικό. Είναι σαν να το λέμε στους τούρκους και στους προδότες μας και να τούς κουνάμε το δάκτυλο ταυτόχρονα.
      ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΤΟ _Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε_ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  3. Αυτός ο ιστότοπος👉ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - GREEK CORRUPTION (https://www.greekcorruption.dk/el/) δημιουργήθηκε για να εκθέσει όλες τις παρανομίες των πολιτικών κατά της Ελλάδας.

    Η αποστολή του greekcorruption.dk είναι να αποκαλύψει όλες τις εγκληματικές ενέργειες των πολιτικών στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν υποδουλώσει τη χώρα μαζί με τους πολίτες της.

    Το Greekcorruption.dk θα εκθέσει τους Έλληνες υποκριτές της “Δικαιοσύνης” που έχουν βλάψει αθώους ανθρώπους και ευνοούσαν εγκληματίες στην προσπάθειά τους αυτή.

    Μέχρι σήμερα, υψηλόβαθμοι Έλληνες εισαγγελείς και δικαστές αρνούνται να αποκαλύψουν τις φορολογικές δηλώσεις τους για να αποκρύψουν τον παράνομο πλούτο τους.

    Το Greekcorruption.dk θα “ξεκινήσει πόλεμο” εναντίον ψεύτικων ειδήσεων στην Ελλάδα και θα εκθέσει τους Έλληνες δημοσιογράφους που συνεχίζουν να παράγουν και να διανέμουν παραπληροφόρηση στο κοινό, σε αντάλλαγμα μεγάλων αμοιβών που καταβάλλονται με τη χρήση των «Μαύρων Ταμείων» της Ελληνικής Κυβέρνησης.

    Η Greekcorruption.dk επέλεξε να εδρεύει στη Δανία: μια χώρα της οποίας το σύνταγμα και οι νόμοι διασφαλίζουν την ελευθερία της έκφρασης.

    Το Greekcorruption.dk υπόσχεται να γίνει συνώνυμο της αληθινής πληροφόρησης με γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξή της και με αυτό τον τρόπο να εκθέσει την πολιτική διαφθορά και τους συνεργούς της για τα εγκλήματα τους κατά της Ελλάδας, χωρίς αμφιβολία να λειτουργήσει κάτω από “μηδενική ανοχή για την πολιτική διαφθορά”.

    ΕΡΓΑΖΌΜΑΣΤΕ ΕΠΊ ΤΟΥ ΠΑΡΌΝΤΟΣ ΣΤΗ ΝΈΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΏΣ. . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΌΗΣΉ ΣΑΣ.

    Το βρήκα στο telegram >>>Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω Ρ Α Ι Ο Σ !!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ tsute!
      ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Θυμάσαι τι ευχήθηκα;
      Ε να που γίνεται πραγματικότητα
      Και εις ανώτερα
      Astillais

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Κε, Κώστα,
    Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν, και ήθελα να κάνω μία παρατήρηση σε σχέση με τον εορτασμό μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, είμαι κι εγώ ποντιακής καταγωγής, (σημείωση: σας είχα στείλει κι εγώ το ποντιακό τραγούδι που αναφέρεστε παραπάνω) όπως θα παρατηρήσατε ήταν έντονα προβεβλημένο το λατινικό γράμμα G, δεν είμαι πονηρός , και ούτε θέλω να το κάνω, όμως με προβλημάτισε ιδιαίτερα και επειδή οι εποχή που διανύουμε είναι πολύ "περίεργη" μου ήρθε στο νου αυτός ο συσχετισμός!!Γιατί λοιπόν δεν αναγράφηκε στα Ελληνικά η λέξη γενοκτονία και την προέβαλαν με ένα μονόγραμμα με το λατινικό G??Με συγχωρείται γι αυτή μου την παρατήρηση μου αλλά σας ξαναλέω ότι πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά! Σας ευχαριστώ.
    Ελευθέριος Αγαθαγγελιδης

    http://ellinikonadyton.blogspot.com/2018/06/g.html

    https://www.taneatismikrospilias24.com/alpharhochiiotakappaeta-sigmaepsilonlambdaiotadeltaalpha/-g-20-illuminati-1050

    https://www.thes.gr/gegonota/thessaloniki-fotagogithike-o-lefkos-pyrgos-gia-ti-genoktonia-ton-pontion-foto/

    https://www.kmylonas.gr/news-category/politismos-ekdhlwseis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Με τον θεσσαλονικιωτικο σύλλογο Ποντίων κάτι δεν πάει καλά.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που όταν έφαγε τις μάπες του μια τέτοια μέρα παρά πρόπερσι, ο μπουταρ-σκατάς, έτρεξε ο σύλλογος να τον γλυψει κ να ζητήσει συγνώμη (επειδή από Πόντιους τις έφαγε).
      Φάτε Έλληνες και Πόντιοι, ένα μασωνικο G τώρα, δήθεν για το Genocide, μην αφοδευσω...

      Διαγραφή
    2. Unexpected Opponent21 Μαΐου, 2021 01:05

      οι εποχή αντί του σωστού η εποχή , με συγχωρείται αντί του σωστού με συγχωρείτε .

      Διαγραφή
  5. https://proskynitis.blogspot.com/2021/05/blog-post_69.html

    Ελευθεριος Αγαθαγγελίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή