Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι πραγματάκια άλλη μια φορά...

Στην φωτογραφία αυτή (από εδώ) βλέπετε την απόλυτη αντιστροφή του θελήματος του Χριστού, από τους σατανιστές. Το ίδιο μοτο που ακολουθεί και ο Δυσώνυμος.


 

Λοιπόν..

να αρχίσουμε με αφετηρία το ότι τούς εμβολιασμούς δεν θέλουν να μάς τους κάνουν για την κορωνομπούρδα κι ότι η  κορωνομπούρδα κατασκευάστηκε για να μάς κάνουν αυτά τα εμβόλια.

Έχουν σκυλιάσει κυριολεκτικά να μάς τα κάνουν! Στην Κύπρο, για την ώρα, μπορούν να ταξιδέψουν όσοι νόσησαν και συνήλθαν, αλλά στην Ελλάδα, ο Κούλης θέλει τώρα να εμβολιαστούν και όσοι είχαν νοσήσει. Γιατί χρυσέ μου, οπτασία μου, τέρη μου, θέλεις να κάνεις έστω και ένα μοναδικό εμβόλιο σε αυτούς που είχαν νοσήσει, εφόσον αυτοί έχουν φτιάξει ήδη μόνοι τους αντισώματα κατά του υποτιθέμενου ιού σου; Τί θέλεις να τούς βάλεις μέσα στο σώμα τους; Τί θέλεις να βάλεις μέσα στο σώμα της ΕΜΑΚ; Τί θέλεις να βάλεις μέσα στο σώμα όλων των Ελλήνων; Γιατί στέλνεις τον Χαρδαλιά στην Κάλυμνο; Και γιατί πραγματικά αυτές τις ημέρες άρχισε να γεμίζει με νοσούντες το νοσοκομείο της, από την στιγμή που καταφέρατε να εμβολιάσετε εκεί περίπου 5.000 κατοίκους; Γιατί έχεις φαγωθεί να εμβολιάσεις όλους τους κατοίκους του Αιγαίου; Θέλεις να επιταχύνεις την αντικατάστασή τους με τα λαθροσκ@τά που μάς φέρνεις στην Ελλάδα και των οποίων η εισβολή θα ενταθεί όσο καλοκαιριάζει; Αυτούς γιατί δεν τούς εμβολιάζεις;

Αγαπητοί αναγνώστες, το ιστολόγιό μας θα το καταθέσει ξεκάθαρα:

Θεωρούμε ότι με το βρωμο-εμβόλιο εισάγουν στο σώμα μας την τεχνολογία του κακού. Όχι αύρα δεν θα φαίνεται αν βγάλουν ακτινογραφίες κίρλιαν στους εμβολιασμένους.. αλλά ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΑΨΥΧΑ ζόμπι, και είμαστε από τους πρώτους που σάς το είχαμε πει.  Όσοι δεν ψοφήσουν από τα εμβόλια -σύντομα ή με την πάροδο ολίγων ετών- θα αναπτύξουν ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΕΛΜΑ, αν όχι επιθετικότητα και άλλα παρατράγουδα..

Εν ολίγοις.. ας το πάρουμε είδηση και όσοι δεν το πήραμε έως τώρα: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ! - ή αν θέλετε.. "προάγγελος του τελικού σφραγίσματος" - Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.. ουδεμίαν ευθύνη φέρει ο Θεός. Κάνατε την επιλογή σας όσοι εμβολιαστήκατε, έστω κι αν ήταν για να μην χάσετε τη δουλειά σας και πεινάσουν τα παιδιά σας. Και ντροπή και αίσχος ειδικά σε εσάς που θα αφήσετε να εμβολιαστούν και τα παιδιά σας! Το έχουμε πει επίσης δεκάδες φορές: Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, και ο Χριστός θα το αναγνωρίσει αυτό αμέσως στον κάθε έναν ξεχωριστά, και ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ να τού ταΐσει τα παιδιά. και δεν χωράει αμφιβολία επ'αυτού.

Δεν θέλετε να τα πιστέψετε όλα αυτά; Ε τότε μην ξαναπάτε στην εκκλησία, και ειδικά αν είναι να φοράτε το προσβλητικό για τον Χριστό φίμωτρο/μάσκα. Αυτός είναι που δεν σάς θέλει εκεί έτσι, και όχι οι παπάδες που διώχτηκαν. Ο Χριστός απεχθάνεται τους υποταγμένους. Γιατί οι υποταγμένοι αποδεικνύουν με την στάση τους ότι αντί να έχουν φόβο Θεού, φοβούνται τον κάθε ένα αντίχριστο και ανθέλληνα που "κυβερνάει" τη χώρα. 

Δεν έχω να σάς πω τίποτα περισσότερο. Μερικά σύντομα μηνυματάκια απλά ήθελα να σάς μεταφέρω σήμερα με αυτό το κειμενάκι, και ελπίζω να τα εισπράξατε μέσω της κεφαλαιογράμματης γραφής τους...

Καλή Φώτιση σε όλους μας!!!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

 

33 σχόλια:

  1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΔEITE AΠO TO 1.30 ΛΕΠΤΟ KAI META TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    .
    Δυνατότητα “αποβολής” της πρωτεΐνης spike, δηλαδή τη μετάδοση της πρωτεΐνης από ένα εμβολιασμένο σε ένα μη εμβολιασμένο άτομο(ΧΕΙΡΑΨΙΑ), με αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων στο τελευταίο.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER…….
    .————————————————————————————————
    VACCINES COVID 19 mRNA Pfizer
    ASTRAZENECA ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΟΥΝ – 25:19

    https://newtube.app/user/Athina_Sturmer/K2bF6Vh

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα δημοσιευμένη μελέτη ερευνητή από το MIT προειδοποιεί για πιθανές συνέπειες από τα εμβόλια COVID-19 mRNA. (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!)


    Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα μελέτης παρουσίασε επίσης μια σύντομη ανασκόπηση των μελετών που υποστηρίζουν τη δυνατότητα “αποβολής” της πρωτεΐνης spike, δηλαδή τη μετάδοση της πρωτεΐνης από ένα εμβολιασμένο σε ένα μη εμβολιασμένο άτομο, με αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων στο τελευταίο.

    Υπήρξε κάποια κύρια κάλυψη αυτών των ισχυρισμών για τη διασπορά των σωματιδίων spike από εμβολιασμένα άτομα, την οποία ορισμένοι ειδικοί είχαν απορρίψει στο διαδίκτυο ως απλώς ψεύτικους ισχυρισμούς και ανοησίες, αλλά αυτό το νέο εύρημα της μελέτης δείχνει το αντίθετο.

    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/05/19/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιαρώνυμος είναι πολύ ταιριαστό. Άλλη λύση Κοπρώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Δυσώνυμος το πήρα από τον φίλο ΕργΔημΕργ. Είναι πιο εύπεπτο ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα και σε όσους έχουν πρόβλημα με την γλώσσα του Καραϊσκάκη.. 🙂

      Διαγραφή
  4. Πιο απλα και ξεκαθαρα δεν θα μπορουσαν να ειπωθουν!!!
    Δειτε και αυτο, κατι παραπανω ξερει, φαρμακια φτιαχνει!!!
    https://www.newsitamea.gr/2021/05/18/dimitris-giannakopoylos-tha-kano-to-emvolio-na-min-alloiothei-to-dna-moy-h-anartisi/?utm_medium=onesignal&utm_source=onesignal&utm_campaign=snowboots&utm_content=durable%snow%boots

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Πώς το λένε εκείνο το ναρκωτικό, που κάνει τους χρήστες του τρομερά επιθετικούς, που ορμάνε καί δαγκώνουν καί τρώνε σάρκες απ' όποιον συναντήσουν; νομίζω είναι το φλάκκα. (Made in China!!! Γιά δές εδώ: https://www.dailymail.co.uk/news/article-3270290/The-scary-new-drug-called-flakka-makes-people-jumpo-balconies-claim-God-sale-just-15-Australia.html )

    Όχι τίποτ' άλλο, αλλά κάτι μου λέει πως κάπου, κάπως, έγινε ...μεταφορά τεχνογνωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλτατε Εργοδότα!

      Κρόνια κόλπα..
      Στο τέλος της ιστορίας θα τούς 'ξηγηθούμε αλμυρό φυστίκι και θα δεις πού θα τα βάλουν..

      Διαγραφή
  6. http://sxolianews.blogspot.com/2021/05/covid19.html

    https://sxolianews.blogspot.com/2020/12/blog-post_24.html

    den anebainan ta pdf kai ta vrika apo to esxati anasxesi
    AKSIZEI NA DIAVASTOYN !
    den einai oloi oi giatroi mengele kai polloi en agnoia tous metatrepsan tin ystati texni toy eyzin se xasapiko enanti amoibis ..

    an yparxksei problima me ta links tha steilw email toword

    kalimeres file kwsta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα κι από μένα,
    19 Μαϊου σημέρα, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων αδερφών μας
    η σημερινή και παραθέτω νέα που έπεσαν στην αντίληψη μου:

    "Τα χέρια και τα πόδια μου πάγωναν, μούδιαζαν ή με έκαιγαν". Ο Έρικ Κλάπτον λέει ότι είχε μια άσχημη αντίδραση στο εμβόλιο της AstraZeneca, φοβούμενος ότι δεν θα μπορούσε να ξαναπαίξει. Πηγή DailyMail

    https://lh3.googleusercontent.com/-4Tf7eKgd45g/YKS_py6FMsI/AAAAAAAAAOs/cFsU7ReuwpIEr8zHTfKM8n7NoXUuaXK8ACLcBGAsYHQ/Eric%2BClapton.jpg

    Ευχές...αναπαραγωγής προς τον κοιμισμένο από τον Chris Pratt, Will Ferrell και άλλους
    https://www.youtube.com/watch?v=hYJ1tKmUzHQ

    και δυο βιντεάκια που θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση στον πλανήτη
    και δείχνουν πόσο στημένα και χειραγωγούμενα είναι αυτά που βλέπουμε.
    Θα τα βρείτε στο τέλος της σελίδας:
    https://messinian-argonaut.blogspot.com/2021/05/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλτατε Γιώργο!

      Διαγραφή
    2. Unexpected Opponent20 Μαΐου, 2021 00:02

      O Clapton ας μ η δεχόταν A γ ν ω σ τ ο υ και Y π ο π τ ο υ περιεχομενου σκευάσματα μέσα του .

      Διαγραφή
    3. Πρώτα κλάπτον και μετά κλάφτον
      Astillais

      Διαγραφή
  8. Απο Γιαννη Δεμερτζη, ιστοσελιδα Greekcorruption.dk, δειτε την διαφθορα στην Ελλαδα με εγγραφα και φριξτε!!! Ολα τα κουμασια, πολιτικοι, δημοσιοκαφροι και λοιποι συγγενεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Unexpected Opponent20 Μαΐου, 2021 00:04

      Oρθοτερα : π ω λ η τικοι , με ω και η .

      Διαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Μαΐου, 2021 13:00

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    ΚΩΣΤΑ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟ, ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
    ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΣΕ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ, ΚΡΥΟ ΒΡΟΧΗ ΧΙΟΝΙ ΖΕΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ.
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ή ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΕΤΡΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ, Ή ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ''ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ'' covid;
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΥΡΕΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΥΙΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ;;;;;;
    ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΟΧΙ.
    ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΨΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΟΡΑΩ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ, ΠΙΝΩ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΑΝΤΙΔΩΡΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΟΛΑ) ΑΛΛΑ ΚΩΣΤΗ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΡΑΨΩ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ, ΝΟΙΩΘΩ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΣΗΣΩ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΤΕΣ, ΜΟΥ ΕΜΦΥΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ή ΒΟΥΝΟΥ.

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ.
    ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ, ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΖΗΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΝ ΔΕΙΧΝΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ,,,,,,''ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥ,

      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΠΏΣ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞ ΆΛΛΟΥ, ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΕΙΜΕΘΑ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΚΕΙΜΕΘΑ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΆΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΜΆΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΆΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η "ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ" Κ.Α. ΜΠΟΥΡΔΕΣ..
      ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΣΕ 5 DESK, ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1,5-4 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.. 5 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΜΙΑ-ΔΥΟ ΜΟΎ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ, ΆΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ (ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ: "ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΟ ΚΛΠ.." 🤣), ΑΛΛΆ Η ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ.. ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΊΑ. ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΤΟΥ.. ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑΣ;" (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ), ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ: "ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ.." (ΚΩΣΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ), "ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΥΓΕΙΑ ΝΆ 'ΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!"

      ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΕΥ.
      ΕΧΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
      ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

      ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!

      Διαγραφή
    2. @ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
      Πόσες δόσεις έχουν κάνει; Τρέχουν ακόμα; Δεν είναι σαν να τους πάτησε τραίνο;

      @ Κώστα
      Έμαθα για άλλες δυο περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν και τις δυο δόσεις, και τρόμαξαν να τους γνωρίσουν φίλοι τους, που τους συναναστρέφονταν χρόνια. Εσύ δεν είδες τίποτα περίεργο στους διπλοτρυπημένους; Ξέρεις ποιο μπόλι έκαναν;

      Υ.Γ. Τα "μηνυματάκια" σου τα προσυπογράφω, με χέρια και με πόδια.



      μνκ

      Διαγραφή
    3. ΜΝΚ,

      νομίζω ότι όλοι αυτοί κάνανε της Πφάιζερ. Θα ρωτήξω περισσότερα αύριο και θα σε ενημερώσω. Εμφανισιακές πάντως διαφορές επάνω τους, δεν έχω δει. Απλά, σε αυτούς και σε όλους τους υπόλοιπους της επιχείρησης, έχω από πέρυσι τον Μάρτιο προσέξει.. νοητικές διαφορές. Είδα από τότε και ξαφνικά.. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Μαΐου, 2021 23:09

      ΑΓΑΠΗΤΗ μνκ, ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΥ, ΘΡΥΛΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 80 ΚΑΙ 90, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΙΣΩΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.
      ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ'ΓΩ, ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΑΓΑΠΗΤΗ μνκ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
      ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;

      Διαγραφή
    5. Unexpected Opponent20 Μαΐου, 2021 00:09

      Bιβλιο με τίτλο : πως να ενισχύσετε το Avoσοποιητικο σας σύστημα , των εκδόσεων Kεδρος . Yπ'οψιν ότι αν έχουμε I Σ X Y P O το Avoσοποιητικο σύστημα , δ ε χρειαζόμαστε τέτοια σκευάσματα .

      Διαγραφή
    6. Οι δοκιμές θα τελειώσουν '23, αν θυμάμαι καλά.
      Για να δοκιμάσεις ένα φάρμακο, υποχρεωτικά χρησιμοποιείς και ομάδες πλασέμπο.
      Μήπως; Λέω εγώ τώρα...

      Πρέπει να μάθω τι μάρκα μπόλι έκαναν αυτοί που παρουσίασαν εμφάνιση και συμπεριφορά ζόμπι. Ίσως εκεί είναι η διαφορά.
      Πάντως, και οι τρεις είχαν πάρει και τα δυο πακέτα. Ίσως το δεύτερο είναι το κίντερ-έκπληξη.



      @ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
      Απ' ό,τι έχω διαβάσει, το ισχυρό ανοσοποιητικό δημιουργεί περισσότερα προβληματα με το μπόλι, διότι υπεραντιδρά, δημιουργεί υπερπαραγωγη κυτοκινών και άρα γενικευμένη φλεγμονή, θρόμβους, αυτοάνοσα και άλλα παρατράγουδα.


      "Τι είναι οι κυτοκινες;"
      https://www.therapia.gr/kytokines/



      ΜΝΚ


      Διαγραφή
  10. Γνωρίζετε όσοι φτιάξατε σπίτια πως όταν έρχεται η βαρέλα να ρίξη τα μπετα (μπετά εεε; έμορφη λέξη , το λένε και σκυρόδεμα για τσι γραμματιζούμενους)
    όταν λοιπόν έρχεται, το πρώτο που κάνει ο επιβλέπων μηχανικός είναι να πάρη δοκίμιο.
    Γιατί το κάνει;
    Μα για να ελέγξη την ποιότητα
    Σου παράγγειλα Α και πρέπει να μου φέρης Α γιατί αλλοιώς ο βαρελάς δηλαδή η εταιρεία παραγωγής σκυροδέματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ μα γκρεμίση το κτίριο και να το ξαναμπετωνάρη ιδιοις εξόδοις ( τόχω το αρχαιοελληνικούτσικο δεν μπορείτε να πήτε)
    Παμε στο βαξινέϊσον
    Πάω και τους λέω.
    Χαιρετώ τα παιδιά τα ζουμπουρλούδικα
    Ήρθα να εμβολιαστώ ( μην βαράτε ρε το σενάριο το θέλει όχι εγώ)
    Παρακαλώ ρίξτε μια σταγόνα στο τριβλίο* και μετά το ....παράσημο
    Εεεεεε ;;;
    Περί τρυβλίου εδώ :https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF_%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B9

    Τόπαμε το συμφωνήσαμε οι απόφοιτοι του Διόδοτου ή Διοδότου πρέπει να είναι τσακάλια
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΕΠΟΤΣΑΚΑΛΑ.
      ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
      ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΥΤΙΛΙ.
      ΚΛΩΝΕΕΕ !
      ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ !.
      Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Απο μικρο κι απο τρελο, μαθαινεις την αληθεια!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=07dhCAtZNkY&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με βατσινα η χωρις!!!
    https://corfiatiko.blogspot.com/2021/05/blog-post_598.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΨΙΛΟΝ
    ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ,
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΙΧΩΡ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ,
    ΟΥΤΕ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ.
    ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ Η ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΙΧΩΡ,
    Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ DNA ΣΟΥ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ...ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
      ΜΠΑΜ ΡΕ !
      ΣΕ ΦΑΓΑ ΡΕ ΚΑΜΠΑΛΟ.
      ΨΟΦΟΔΙΔΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  14. https://www.andreaschrysis.com/
    ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ 19/5/21
    ΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ,
    ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ.

    ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 18/5/21

    ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ 17/5/21.

    ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΧΟΥΜΕ;
    EINAI ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ME ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου έτρεχα σε υποχρεώσεις κι εγώ σήμερα και ξεχάστηκα. Ευχαριστώ που το είπες, θα της τηλεφωνήσω το πρωί.

      Διαγραφή
  15. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/988350_entoli-ekkenosis-toy-alepohorioy-plisiazei-sto-horio-i

    «Ξεβράκωτο» βρήκε τον κρατικό μηχανισμό η πρώτη μέτριας έντασης φωτιά που ξεκίνησε χθες βράδυ από την περιοχή του Σχίνου με αποτέλεσμα ένα «μέτριας» έντασης φωτιά να μετατραπεί σε ένα καταστροφικό πύρινο μέτωπο έκτασης 40χλμ μέσα σε λίγες ώρες από το Σχίνο μέχρι το Αλεποχώρι.

    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή