«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Δείτε τι ζητάνε να βάζουμε στη ρινική κοιλότητα, υποχρεωτικά !!

 

Σχόλιο Διόδοτου: Πολλοί από 'μάς έχουν διαβάσει τον "Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο" του Άλντους Χάξλεϊ και το "1984" του Τζώρτζ Όργουελ. Το περιμέναμε από χρόνια ότι κάποια στιγμή θα φτάναμε στο σημείο, που οι σκοτεινοί του πλανήτη θα εφάρμοζαν έναν συνδυασμό των δύο ολοκληρωτικών συστημάτων που περιγράφονται σε αυτά τα βιβλία. Αυτή την στιγμή όμως.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ.... ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.... ΑΛΛΆ........ ΝΑ ΜΑΣ Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Σ Ο Υ Ν !! Για τα "μπόλια" ήδη έχουμε πει πολλά. Το ίδιο επίσης και για τα "φίμωτρα" τα οποία μάς σκοτώνουν αργά με πάνω από 20 τρόπους. Στο 8λεπτο βίντεο που θα δείτε, ανεβασμένο στο bitchute εχθές, με ελληνικούς υπότιτλους από την vasoula2908, θα μάθουμε τρομακτικές λεπτομέρειες -εμπεριστατωμένες και από εγκυρότατες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης- για το Οξείδιο του Αιθυλενίου, μέσα στο οποίο είναι βουτηγμένες οι -όλες κατασκευασμένες στην Κίνα- μπατονέτες που μάς χώνουν στα ρουθούνια και τις τρίβουν στο κέντρο του κρανίου. 

 

Δείτε τι ζητάνε να βάζουμε στη ρινική κοιλότητα (υποχρεωτικα)



17 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν κάνετε το τεστ με κοινή μπατονέτα;;
    Είναι δοκιμασμένο και λειτουργεί μια χαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΑΛΙΟΥ. ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΥΛΙΚΟ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ.
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, Η ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΗΧΑ;
      ΑΡΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ].
      ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΑΓΕΛΑΔΗΔΟΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΤΑΙΝΕ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ-ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς όπως τα λέει: "Ότι προέρχεται από την Κίνα είναι σκουπίδια"!
    Επειδή πολλά τρόφιμα προέρχονται από Κίνα να σας επισημάνω ότι οι κινέζοι ανακυκλώνουν τα λύματα των αποχετεύσεων και με αυτά ποτίζουν τις καλλιέργειες!
    Στις ΗΠΑ ανακυκλώνουν τα λύματα, αλλά το προϊόν της ανακύκλωσης το χρησιμοποιούν σε διαφορετικό δίκτυο ύδρευσης ΜΟΝΟΝ για ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ! Σε καμία περίπτωση για ύδρευση καλλιεργειών γιατί το ιικό φορτίο εξακολουθεί να υπάρχει παρά τις όποιες μεθόδους απολύμανσης χρησιμοποιήσουν.
    Έτσι το ιικό φορτίο μολύνει τις καλλιέργειες της Κίνας, τα καλλιεργούμενα φυτά απορροφούν μέρος αυτού και οι συνέπειες της κατανάλωσης των μολυσμένων φυτών είναι άγνωστες βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
    Διαβάστε την χώρα προέλευσης σε ότι αγοράζετε και μην αγοράζετε κινέζικα (υπάρχει πληθώρα σκόρδων και φρούτων κινέζικων αυτήν την εποχή)...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστή μου, αυτά που ζούμε σήμερα, όντως θα έκαναν τους Χάξλεϋ
    και Οργουελ να κοκκινίσουν. Ούτε κι η δικη τους φαντασία (που δεν
    ήταν ακριβώς φαντασία, αλλά λέμε τώρα) δε θα έφτανε στο σημείο
    να "προφητέψει" αυτά τα απάνθρωπα αίσχη που επιβάλλουν οι αποκτηνωμένοι. Ξεχνάνε βλέπεις ότι φτάνει μια αχτίδα φωτός για να σπάσει και τα πιο πυκνά σκοτάδια και εγώ συνέχεια ακούω δυο φράσεις απ'το παλιό
    τραγούδι... "μην απελπιζεσαι, και δε θ'αργήσει..."
    Καλό βράδυ και υγεία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό βράδυ και σε εσένα Βασούλα μου! Να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε πολύ για το έργο σου!

      Διαγραφή
  4. χαιρετε,μας κανουν μια φορα την εβδομαδα το τεστ με τετοιες μπατονετες αλλα ισα που μπαινει στη μυτη
    το ιδιο τεστ κανουν και τα μεγαλοστελεχη της εταιρειας,περιπου ενα χρονο παει αυτη η δουλεια
    το περιεργο τωρα,ερχεται κλιμακιο 2 ατομων και μας κανει το τεστ και καποια στιγμη ζητησα τα αποτελεσματα να τα στειλουν και σε εμενα και οχι μονο στην εταιρεια, μου ειπαν θα δουμε δεν λειτουργουμε ετσι αλλα δωσε μας ενα email,τους ειπα ειστε υποχρεωμενοι,μετα πηγαν στον διευθυντη μου και ανεφεραν το περιστατικο,με φωναξε πανω και καταλαβε οτι δεν μπορουσε να κανει αλλιως ετσι μου εστειλαν τα αποτελεσματα και απο τοτε με ρωταει καθε βδομαδα αν θελω τα αποτελεσματα
    επισης αν λεει κατι αυτο ο ενας απο τους δυο γιατρους παντα ειναι γενετιστης
    και κατι τελευταιο, οσους εβγαλαν θετικους μεχρι τωρα οντως μετα απο μια δυο μερες σηκωσαν πυρετο,αυτα...
    και για να ειμαι σιγουρος μαλλον ουτε το τεστ θα ξανακανω αλλα το πιθανοτερο ειναι να με διωξουν αφου ουτε μασκα φοραω και ηδη με εχουν στη μπουκα,μιχαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη μου,
      σού εύχομαι καλή τύχη! Όλοι μας περνούμε παρόμοιες καταστάσεις.
      Είναι η πρώτη προσπάθεια του θηρίου, να μάς βλάψει θανατηφόρα και απροκάλυπτα. Αν δεν λυγίσουμε.. θα αμειφθούμε από τον Χριστό και Αυτός είναι που θα ταΐσει και τα παιδιά μας αν χάσουμε την δουλειά μας. Αυτή την στιγμή.. προστατεύουμε τον εαυτό μας από τον θάνατο που θέλουν να μάς οδηγήσουν αυτοί.. και παράλληλα κάνουμε και ομολογία πίστεως στον Χριστό μας.
      Αυτοί.. θα ηττηθούν όπου νά 'ναι. Δεν είναι ακόμα η ώρα που θα μάς την πέσουν πιο οργανωμένα. Ό,τι ξεκίνησαν αυτά τα δύο χρόνια.. το ξεκίνησαν εσπευσμένα (ενώ τα είχαν σχεδιάσει όλα για μετά το 2023, και μόνο για να μάς τσιπάρουν μέσω των εμβολίων) για τρεις λόγους: Επειδή, ΠΡΩΤΟΝ, τούς άρπαξε μέσα από τα χέρια ο Τραμπ τις εκλογές το 2017. Έπρεπε για να μην ξαναβγεί να βγάλουν αμέσως από το συρτάρι την ψευτοπανδημία, ώστε αυτή να οδηγήσει στην επιτελική ψήφο (ιντερνετική ψηφοφορία) με την οποία ήταν απολύτως εξασφαλισμένη η νοθεία που ήθελαν να κάνουν. ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το δρακονιανό κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας σε αγαστή συνεργασία με τους σιωνιστές της Δύσης, ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του στην συνειδητοποίηση της τρομερής αλήθειας ότι "ο Τζινπίνγκ, πρόεδρος της Κίνας, μαζί με τον Τραμπ και τον Πούτιν" κατέστησαν εαυτούς σε τριανδρία ορκισμένη να απομακρύνει διά παντός τον κίνδυνο ενός Γ'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Γ'Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει το 2018 αν είχε εκλεγεί το 2017 η Χίλλαρι Κλίντον.
      Με την απομάκρυνση ενός τέτοιου κινδύνου πια (παγκοσμίου πολέμου) πώς θα πετύχαιναν να χυθεί το αίμα που λαχταρούν, και να μειώσουν την ανθρωπότητα κατά 2μισι δισεκατομμύρια; Αποφάσισαν λοιπόν, ΤΡΙΤΟΝ, να εμβολιάσουν τις φυλές που μισούν περισσότερο (εννοείται κυρίως την λευκή -βλέπε ελληνική), ..με τα εμβόλιά τους.. να είναι αυτή τη φορά advanced! Προτεραιότητα δηλαδή να έχει ο δολοφονικός προορισμός των εμβολίων, παρά το τσιπάρισμα μέσω αυτών.

      Τα πράγματα είναι πολύ απλά. ΠΡΩΤΟΝ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΤΡΙΤΟΝ.

      ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ.. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ.

      Καλή Κυριακή αγαπητέ Μιχάλη!

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ,
      ΑΠΟ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΩ ΣΕ ΣΑΠΦΌΣ-ΝΟΤΑΡΑΣ 🤣

      Διαγραφή
    4. ευχαριστω φιλε Κωστα να εισαι καλα
      γνωριζω καποια πραγματα ηδη αφου ενημερωνομαι και απο τη σελιδα σου αρκετο καιρο
      δε λυγιζουμε,καλη βδομαδα,Μιχαλης

      Διαγραφή
  5. ΞΥΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΦΑΟΥΤΣΙ ???????

    ————————————-

    ΑΠAΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΡ, ΦΑΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ.
    ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟY??????????

    Blackburn Leads Colleagues in Press Conference on Big Tech Censorship of COVID-19 Origins FULL

    https://www.youtube.com/watch?v=zYDN8gwVfdM

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ13 Ιουνίου, 2021 08:08

    Ταυροκωστα καλημερα αυτό το ψάρεψα στο ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV καλό είναι να ερευνηθεί
    https://odysseiatv.blogspot.com/2021/06/blog-post_217.html#more και βλέπουμε πάντως μακρυά από τεστ και εμβόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ φίλε Πτολεμαίε,
      θα το δημοσιεύσουμε.

      Διαγραφή
  7. Ο νοσηλευτής
    Δηλαδή τόσοι άνθρωποι γνωριζουν ότι κάτι σατανικό κρύβεται πίσω από όλο αυτό,και για ποιο λόγω δεν γίνονται καταγγελίες μυνησεις,για καταπάτηση,ανθρωπίνων δικαιωματων,εξαναγκαστική,ιατρική πράξη,και βιασμός ψυχοσωματικής υγείας.
    Και το μόνο που ακούς εγώ δεν θα το κάνω,εγώ,εγώ εγώ,εγώ......και στο τέλος,ανάλογα με την εργασία και την οικονομική κατάσταση 8- στους 10 το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.
    ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ

    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ Ή ΕΜΒΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περίπου 46.900 εργαζόμενοι στην ΕΕ εκτιμάται ότι δυνητικά εκτίθενται στο οξείδιο του αιθυλενίου. Οι κύριοι τρόποι πιθανής έκθεσης του ανθρώπου σε αιθυλενοξείδιο είναι η εισπνοή και η κατάποση. Είναι καρκινογόνο (ταξινομημένο ως ομάδα 1 από τον Διεθνή Οργανισμό για την Έρευνα του Καρκίνου (IARC)) που μπορεί προκαλεί λευχαιμία, λεμφώματα και καρκίνο μαστού. Είναι επίσης συνδεδεμένη με αυτόματες αποβολές, γενετικές βλάβες, βλάβες νεύρων, περιφερική παράλυση, μυϊκή αδυναμία, καθώς και διαταραχές νοητικών λειτουργιών και μνήμης. Σε υγρή μορφή, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ερεθισμό κατά την παρατεταμένη δερματική επαφή.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ??? ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΑΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νιτροκυτταρίνη και οξείδιο του αιθυλενίου στις μπατονέτες των τέστ;;
    http://nikosxeiladakis.gr/νιτροκυτταρίνη-και-οξείδιο-του-αιθυλ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή