«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Όσο μάς έχουν απασχολημένους με τα εμβόλια......

γράφει ο 


Κατεβαινει ο κοσμος σε συγκεντρωσεις για τα εμβολια-αντιεμβολια, για το σοβαροτερο ομως προβλημα της ισλαμοποιησης της ιδιας του της χωρας καθεται στον καναπε και ουτε που τον απασχολει...γι'αυτο λεω το παιχνιδι εχει χαθει...,προκειται για εναν τελειωμενο και παρακμιακο λαο,η χωρα δυστυχως εχει προδοθει απο τον ιδιο τον λαο της.

Πακιστανοί αγοράσανε οικόπεδο στα Μέγαρα και το λειτουργούν ως τζαμί.

 https://twitter.com/akroken...


 

..Για να καταλαβετε ποιους και τι ωρολογιακες βομβες μας εχουν φυτεψει μεσα στην πατριδα μας οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας, αλλα και που μας σπρωχνουν, τα λεγαμε και τα φωναζαμε για τον λαθροεποικισμο και τις συνεπειες του, 

Το βιντεο με τους αρχιταλιμπαν στα Μεγαρα, εικονες και καταστασεις πακιστανοισλαμοποιησης σε ελληνικη πολη εν ετη 2021.

Φαινεται να μην πηραν αδεια ουτε και απο το ελληνικο κρατος, μπουκαρουν παρανομα στην πατριδα μας και επιβαλλουν σιγα σιγα την ατζεντα τους, ετσι κρατος εν κρατει οτι γουσταρουν ζητανε και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον. Ειχα γραψει προσφατα οτι οδηγουμαστε να γινουμε (αν δεν εχουμε γινει ηδη αποικια του πακισταν)

 

«ισλαμική αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας


Για το πως ολοι αυτοι οι λαθροεισβολεις αλλοδαποι βρισκονται με ''διαμερισματα,μαγαζιά, επιχειρήσεις, αυτοκίνητα κλπ...'' και πως τα απεκτησαν ας ειναι καλα οι ανυπαρκτοι ελεγχοι της μπουρδελο-πολιτειας μας καθως οπως ειναι γνωστο ασφυκτικοι ελεγχοι αφορουν μονο τους Ελληνες σε αντιθεση με τους λαθροεισβολεις αλλοδαπους που εχουν φορολογικη ασυλια στα παντα και οτι ειναι πλεον κρατος εν κρατει αφου οτι γουσταρουν επιβαλλουν και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον.

 

 

8 σχόλια:

  1. Μπορώ να αποδείξω σε κατ' ιδίαν συζητήσεις ότι η διεφθαρμένη ελληνική αστυνομία συνεργάζεται με τη πακιστανική μαφία. Όχι από εδώ δημόσια, γιατί θα βρω τον μπελά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο ίδιος ο ΘΕΟΣ αν κατέβει να μας σώσει. Αλλιώς καήκαμε. Πακιστάν κανονικό γίναμε και επίσημα! Ντροπή! Από τους κλέφτες πολιτικούς (ξένων συμφερόντων) αυτά όλα τα περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ...

    Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟ 1948 ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ [ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ] ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΕΥΡΑΒΙΑ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ...

    ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ -ΣΚΙΩΝ- ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΑΛΛΟΥΧΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ...

    ΥΓ. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΗΣΗ ΞΥΠΝΑ...ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Φορολογικής (καί γενικώτερης) ασυλίας τυγχάνουν κι άλλες ομάδες "ευπαθών", πχ γύφτοι, αλλοδαποί που διακινούν λαθραία, χαλβανά, υπόκοσμος από τα μέρη της Κασπίας Θάλασσας, καί λοιποί καί ρέστοι παρεμφερείς.

    Απλώς, τα πάκια άρχισαν καί τις οικοδομικές δρστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΎΛΟ!

      ..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ -ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021- ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ..!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ

      Διαγραφή
  5. Εγώ έμαθα και κάτι άλλο - εκει στα κάτω πατήσια στρατηγού καλάρη πακιστανοι αγόρασαν οικοπεδο και έκτισαν πολυκατοικία μόνο για αυτούς, ΜΚΟ νοικιάζουν ολόκληρες ολοκαίνουργες πολυκατοικίες για τους επενδυτές - αν περιμένετε να φύγουν αυτοί απο εδώ τότε κοιμάστε ύπνο βαθύ. Εμείς μάλλον θα φύγουμε.
    Ντόπιος που ξέρει μου είπε ότι το 80% του πληθυσμού στα κατω πατήσια (κεντρο Αθήνας) ειναι αλλοδαποί. Και όσοι έχουν μείνει Ελληνες ψάχνουν τρόπο να φύγουν από εκεί. Δυστυχώς την πατήσαμε.
    Τους αφήσαμε να γίνουν εκατομύρια. Εκκλησία και κυβέρνηση τους δίνουν τα οικόπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα τα μασωνικά δικηγοράκια, αστυνομικοί, λιμενικοί, έλληνες πολιτες αλλόσποροι , αναρχικοι και κομμούνες, όλοι συνεργάζονται
    για τον εποικισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή