Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Νέα, από τον Τηλέμαχο Χορμοβίτη


 

«H ανησυχία μου είναι πως (από εδώ και στο εξής) δεν θα είμαστε ικανοί να αξιολογούμε τους κινδύνους της δημόσιας υγείας με τον τρόπο που το κάναμε πριν το 2020. H αποδοχή του ρίσκου στις κοινωνίες μας έχει αλλάξει μόνιμα και με τρόπο παράλογο. Αντί να αντιμετωπίσουμε τον Covid σαν τη γρίπη, φοβάμαι πως θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την γρίπη σαν τον Covid, με αιτήματα για λοκντάουν κάθε φορά που τα κρούσματα αυξάνονται. Ακούστε τους εκπροσώπους του "Εθνικού Συστήματος Υγείας" που ζητάνε περιοριστικά μέτρα, όχι μόνο εξαιτίας ενός υποτιθέμενου κύματος κορωνοϊου αλλά και επειδή περιμένουν μια βαριά σεζόν γρίπης...

Και αν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε λοκντάουν για μια κακή χρονιά γρίπης, γιατί όχι λοκντάουν και για να καταπολεμήσουμε, ας πούμε, την κλιματική αλλαγή; Πριν δυο χρόνια, οι σύμβουλοι της κυβέρνησης πίστευαν πως ο κόσμος δεν θα δεχόταν κατ' οίκον περιορισμό για περισσότερο από τρεις εβδομάδες. Σήμερα, γνωρίζουμε πως η όρεξη των ανθρώπων για αυταρχισμό είναι σχεδόν απεριόριστη.

Aυτή μπορεί να αποδειχτεί η διαρκής κληρονομιά της επιδημίας του κορωνοϊου. Ο ίδιος ο ιός θα γίνει σύντομα μια ακόμη μολύνση, από τις χιλιάδες που προσβάλλουν τον οργανισμό μας. Αλλά η πληγή στο σημείο που κάποτε βρίσκονταν οι ατομικές μας ελευθερίες μπορεί να μην γιατρευτεί ποτέ.»

Daniel Hannan, πρώην ευρωβουλευτής του βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος ( https://www.telegraph.co.uk/news/2021/11/13/will-take-retreat-covid-cure-societys-lockdown-obsession/)

 

================================================ 


Πριν λίγη ώρα , το δικαστήριο στην πόλη Κενόσα του Γουϊσκόνσιν έκρινε ότι ο Kyle Rittenhouse , o 17χρόνος που πυροβόλησε και σκότωσε δυο άτομα στις περσινές διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόυντ, είναι αθώος! Και όμως, εδώ και τόσους μήνες όλο αυτό το αδίστακτο πλέγμα εξουσίας που κινείται γύρω από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ ( από τον ίδιο τον Μπάιντεν μέχρι τους απλούς βουλευτές του κόμματος και από το Χόλιγουντ μέχρι τα μεγάλα, κατεστημένα ΜΜΕ που ελέγχονται σχεδόν όλα από τους Δημοκρατικούς) είχε βγάλει ήδη την ετυμηγορία του για την υπόθεση, χωρίς να σεβαστεί το τεκμήριο της αθωότητας, χωρίς να εξετάσει τα στοιχεία, χωρίς να περιμένει τη δίκη, αφού το μόνο που μετρούσε γι'αυτήν την συμμορία ήταν η προώθηση της πολιτική της ατζέντας : o Κyle Rittenhouse είναι ένας αιμοσταγής ρατσιστής δολοφόνος, έλεγαν, που ταξίδεψε μέχρι την Κενόσα με σκοπό να σκοτώσει ειρηνικούς διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν εναντίον του ρατσισμού. Και φυσικά αυτή τη γραμμή προπαγάνδιζαν και όλα τα μεγάλα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη που συνηθίζουν να αντιγράφουν τις πιο χυδαίες Δημοκρατικές φυλλάδες.
 
Όμως, όλο αυτό το παραμυθάκι κατέρρευσε με πάταγο στο δικαστήριο. Οι διαδηλωτές, όχι μόνο δεν ήταν ειρηνικοί, αλλά έκαιγαν και λεηλατούσαν την πόλη για μέρες. O Rittenhouse (που κατοικούσε σε μια γειτονική πόλη 20 μίλια μακριά) ήρθε στην Κενόσα για να προστατέψει τις ζωές και τις περιουσίες των στενών συγγενών του που έμεναν εκεί και των γειτόνων τους . Και το κυριότερο, βρίσκοταν σε νόμιμη άμυνα, αφού αναγκάστηκε να πυροβολήσει όταν δέχτηκε επίθεση από έναν μανιασμένο όχλο που ήταν έτοιμος για όλα. (για τα περι ρατσισμού, να σημειώσουμε πως οι νεκροί δεν ήταν μαύροι αλλά λευκοί).
Οχι, ο Rittenhouse δεν είναι εγκληματίας. Το Δημοκρατικό Κόμμα και τα παρακλάδια του, όμως, αυτό το ΚΚΣΕ της φιλελεφτ Διεθνούς, είναι μια πραγματική εγκληματική συμμορία που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μεσο , ενoχοποιώντας άδικα ακόμη και ανηλίκους ή κατασκεύαζοντας ψεύτικες ιστορίες, για να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους. Ευτυχώς οι τελευταίες εξελίξεις στις ΗΠΑ , από την κατάρρευση του περιβόητου Russia-Gate (αλήθεια, σας ενημέρωσαν γι' αυτό τα ελληνικά ΜΜΕ; μπα...) μέχρι την αθώωση του Rittenhouse, δείχνει πως τo πουλόβερ έχει αρχίσει πια να ξηλώνεται.
 
(στην φωτογραφία, παίρνετε μια γεύση από τον ...αντικειμενικό και αμερόληπτο τρόπο με τον οποίο κάλυψε ο ελληνικός Τύπος την υπόθεση Rittenhouse. Ούτε για φτύσιμο.)
 

 

 m.facebook.com/tilemachos.chormovitis

 

 

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ 2 BLMIΔΕΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ,
    ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.
    ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://pbs.twimg.com/media/DgUo-FrW4AAIf6I.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή