Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ἐμβολιαστεῖτε ὅλοι ἐπιτέλους, γομάρια, τί περιμένετε !!

 γράφει η Ταχτσόγλου Καλλιόπη, ἠθοποιός - Μιλάμε για πολύ γέλιο.. 🤣


Ετοιμάζουν διωγμό ανεμβολίαστων....;;;;

Εμείς να δεις τί διωγμό σάς ετοιμάζουμε μοσιαλο-κούλες...!

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Η μοίρα του σκύλου

Κάπως λιγότερο χιούμορ και περισσότερη σκληρότητα αυτή τη φορά.. αλλά θα μείνει και αυτό το άρθρο, ένα κλάσσικ από τον ανεπανάληπτο Marco De Sade. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

"..Λυπάμαι που είχα δίκιο..."

 Οι ταινίες τρόμου και καταστροφής που έχετε δει ως τώρα... ωχριούν μπροστά σε αυτά που αποκαλύπτει ο πάτερ Αλέξις Μπουνιόλο, ο οποίος αποτελεί μία από τις εγκυρότερες μαρτυρίες σήμερα, στο διαδίκτυο. KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Χύμα και τσουβαλάτα Χριστουγεννιάτικα..

"Does donkey fly? He does!" (αγγλικά Τσίπρα) - Τώρα και σε christmas!

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Επιβεβαιώνει ο Θ.Πλεύρης: Υποχρεωτικά rapid test θα πληρώνουν και οι εμβoλιασμένοι. [ 21/12/21, Τελικά τα rapid έγιναν δωρεάν self ]

Θα σάς πάρουν με τις πέτρες οι εμβoλιασμένοι ρεεεεεεεε!!! 

                                                    Περισσότερα ΕΔΩ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

"Μπατιρι-ώτες" οι εισερχόμενοι εντός Κυνο-βουλίου "μπατριώτες"...

"..Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάθε λόγο και επιπλέον επιχειρήματα να προσπαθεί να κατακερματίσει τον πολιτικό χώρο που βρίσκεται δίπλα της με σκοπό να μην μπορεί κανένας πολιτικός οργανισμός να συσταθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελέσει εκλογική απειλή. Αυτό συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη.
Η κυβέρνηση αυτή βλέπει πως η εκλογική της δεξαμενή όχι μόνο είχε ανοίξει τρύπες αλλά όλη μέρα η κεντρική Κάνουλα παραμένει ανοιχτή. Ρίχνει δολώματα, κάνει υπόγειες συνεννοήσεις και όσοι πιστοί ας προσέλθουν! Βέβαια επειδή όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς χρήματα έχει αναθέσει σε 2 επιχειρηματίες να δώσουν το κάτι τις στους πρόθυμους που θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ψηφοδέλτια. Αν βέβαια καταφέρουν, γεγονός που θεωρείται αδύνατον, να πιάσουν και το 1,5 % τότε θα πάρουν και το νόμιμο μεροκάματο των 10.000 ευρώ τον μήνα για την επόμενη τετραετία. Γινόμαστε μάρτυρες των φιλοδοξιών του κάθε απίθανου και άνυπαρκτου "σωτήρα" που βλέποντας ότι η κοινωνία είναι στα κάγκελα στέκεται στην ουρά έξω από τα γραφεία των 2 επιχειρηματιών προκειμένου να μετρήσει μερικά 500ευρα και να βάλει μπρος το "κίνημα" του. Φυσικά οι όποιοι ελάχιστοι αφελείς που τον ακολουθούν δεν γνωρίζουν τις υπόγειες συνεννοήσεις των μεροκάματων και θεωρούν ότι βρήκαν τον μεσσία που θα σώσει την πατρίδα.  .."

edolio5 

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πορνοκάναλα και εμετικές νεοταξικές κ@λοφυλλάδες.. έρχεται πολύ σύντομα η σειρά σας!

Σχόλιο Διόδοτου: Όλοι αυτοί οι Αντίνοοι λοιπόν.. πάνε να εμπλέξουν και να συνδέσουν τον 'Ιερό Λόχο 2012', καθώς και άλλους πατριωτικούς συλλόγους και κινήσεις, ..με το φαινόμενο "θεματοφύλακες του συντάγματος". Πονηρή και χυδαία προσπάθεια. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Aaron Siri-Νέα Υόρκη> Χάρη σε έναν νεαρό επίμονο Εβραίο δικηγόρο έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται ο εφιαλτικός κόσμος των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer.

Ο Εβραίος δικηγόρος είναι ο πρώτος στο κόσμο που θα προκαλέσει ρήγμα σε ένα παγκόσμιο τείχος σιωπής των εμπλεκομένων οργανισμών. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ