Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Βιολογικό Όπλο? Στοχεύει Συγκεκριμένες Ομάδες

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ,  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

🎸 Twisted Sister - We're Not Gonna Take It 🎤

Aφιερωμένο με πολλή αγάπη σε όλους τους Διοδοταίους, που έχουν απογειώσει το μπλογκ! 🙂

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Mislav Kolakusic - Κροάτης Ευρωβουλευτής, πρώην δικαστής, ανένταχτος ακτιβιστής υπέρ του κράτους δικαίου και μαχητής κατά της διαφθοράς.

«Είναι σκανδαλώδες το γεγονός ότι χιλιάδες καθηγητές, γιατροί και εμπειρογνώμονες αποσιωπήθηκαν ουσιαστικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και την ίδια στιγμή ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά ανοησίες για την πανδημία από ένα άτομο (σ.σ. Μπιλ Γκέιτς) που έγινε διάσημο συναρμολογώντας υπολογιστές στο γκαράζ του. "Πώς να εμβολιάσουμε όλο τον κόσμο": Εξήγησα στον Επίτροπο Υγείας της ΕΕ ότι ένα τέτοιο σχέδιο δεν είναι εφικτό, οπότε είναι προτιμότερο να το εγκαταλείψουμε αμέσως. Η εκστρατεία του φόβου και της απληστίας που διεξάγεται εναντίον των πολιτών θα χάσει στο τέλος. Οι πολιτικοί που βρίσκονται στην εξουσία σε πολλές χώρες έχουν προδώσει τους ίδιους τους πολίτες τους, την επιστήμη και την κοινή λογική. Απευθύνομαι στην Ursula von der Leyen (πρόεδρο της EU_Commission): "Η έκθεσή σας για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ΕΕ είναι κατασκευασμένη και αναληθής, βάλτε τέλος στους παράλογους διχασμούς και τις διακρίσεις εις βάρος των πολιτών". Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε τα παράλογα και αυταρχικά μέτρα των ανεύθυνων και διεφθαρμένων πολιτικών ηγετών σε όλο τον κόσμο. Τα γεγονότα και η κοινή λογική θα επικρατήσουν!» (twitter.com)

Ζάγκρεμπ-Κροατία


Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το άρθρο...

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Από το ένα τσίρκο στο άλλο.

 από το strategika51

Σχόλιο Διόδοτου: Είναι πιο σύνθετο το θέμα, αλλά ας επικεντρωθούμε στο ότι σε όλο το Δυτικό κόσμο οι καμπαλομαφιόζοι αποφάσισαν να σταματήσουν το φόβο και τα μέτρα της planδημίας τους, για να κατευθύνουν τις μάζες σε έναν ξαναζεσταμένο φόβο, αυτό της Ρωσοφοβίας. Λέτε, ειδικά σε αυτό, να τσιμπήσουν οι Έλληνες, ο πιο φιλορωσικός λαός στον Κόσμο..; Μήπως και γι αυτό, μπορεί να έχουν δοθεί στην μαριονέτα Κούλη (μόνο ή με άλλα συριζοκινάλ παράσιτα), οδηγίες να παρατείνει την ιο-κοροϊδία και την υγειονομική δικτατορία..;; Δεν νομίζω ότι θα πιάσει. Γι αυτό.. ας προετοιμαζόμαστε για έναν σφοδρότερο νέου τύπου πόλεμο με τα λαμόγια αυτά που έχουν τοποθετήσει στη χώρα μας για κυβέρνηση. 

Hellraiser (30th Anniversary Edition - Official Animated Video)

Αnimation video-clip, με τους Lemmy (Motörhead) και Ozzy Osbourne!


Ανεξήγητες ανωμαλίες στον μανδύα της Γης! Σε βάθος 660 χλμ. εντόπισαν μια νέα περιοχή μέσα στη γη, με οροσειρά και πεδιάδες, παρόμοιες με αυτές στην επιφάνεια του πλανήτη μας.

Ετοιμαστείτε να πανηγυρίσετε, οπαδοί της κούφιας γης... Η επιστήμη μπορεί να σας έδωσε την απόδειξη που περιμένατε, ότι μια απέραντη υπόγεια γη γεμάτη βουνά υπάρχει όπως και στην επιφάνεια. Λοιπόν, όσον αφορά τα βουνά, αυτό έχει επιβεβαιωθεί - όσον αφορά τα υπόλοιπα, θα πρέπει να συνεχίσετε να σκάβετε (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Μια νέα μελέτη, χρησιμοποιώντας δεδομένα από έναν από τους ισχυρότερους σεισμούς της πρόσφατης ιστορίας, βρήκε βουνά και άλλα τοπογραφικά χαρακτηριστικά σε βάθος 660 χιλιομέτρων μεταξύ του ανώτερου και του κατώτερου μανδύα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μορφές ζωής εκεί κάτω; Έχει κανείς την πρωτότυπη γαλλική έκδοση του ταξιδιού στο κέντρο της Γης (Voyage au centre de la Terre) του Ιουλίου Βερν; Στο μυθιστόρημα του Βερν, ο Γερμανός καθηγητής Otto Lidenbrock και η ομάδα του ταξίδεψαν μέσα από σωλήνες λάβας, ξεκινώντας από το ηφαίστειο Snæfellsjökull της Ισλανδίας και καταλήγοντας στο ηφαίστειο Stromboli στη νότια Ιταλία. Στην πορεία βρήκαν τεράστιες σπηλιές με προϊστορικά ζώα, φυτά, γιγάντια έντομα και ένα γιγάντιο ανθρωποειδές πλάσμα ύψους περίπου 3,6 μέτρων.