«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Global reset σε πλήρη εξέλιξη, καθώς το 90% των κεντρικών τραπεζών πιέζουν για ψηφιακό νόμισμα που μπορούν να ελέγχουν οι κυβερνήσεις εις βάρος των ατομικών ελευθεριών (θα μπορούν να κάνουν παύσεις πληρωμών και κατασχέσεις μισθών ""λόγω"" κλιματικής αλλαγής, επειδή δεν εμβ0λιαζόμαστε κλπ)

 του JD Heyes

Σχόλιο Διόδοτου: Ναι, σκληρά νέα, κάθε μέρα, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε πώς ακριβώς μάς σκάβουν το λάκκο μια χούφτα ψυχοπαθείς, μπας και στην πορεία βρούμε τον τρόπο να τούς χώσουμε εμείς μέσα. Σημαντικό σχόλιο του Γιώργου Μεταξά, για το παρόν άρθρο, ΕΔΩ.

 

 

Εάν έχετε δώσει κάποια προσοχή στο χρηματιστήριο τις τελευταίες ημέρες, γνωρίζετε ότι οι μετοχές έχουν υποχωρήσει ραγδαία.

Οι ατομικοί συνταξιοδοτικοί λογαριασμοί έχουν χάσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια, αν όχι περισσότερα, εν ριπή οφθαλμού, καθώς η οικονομία του Μπάιντεν συνεχίζει να βυθίζεται και να παίρνει μαζί της την οικονομική ασφάλεια των Αμερικανών. Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Τζο Μπάιντεν έχει αποδειχθεί ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, και δεν είναι καν κοντά.

Όμως η κατάρρευση της οικονομίας και των χωρών σε όλο τον κόσμο είναι σκόπιμη: Γίνεται στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας "επανεκκίνησης" που δρομολογήθηκε από την πλανητική ελίτ ως μέσο για την εδραίωση του ελέγχου τους σε κυριολεκτικά κάθε άτομο και κάθε δραστηριότητα, κάθε μέρα.

Και ένας τρόπος που σχεδιάζουν να το κάνουν αυτό είναι να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της προσφοράς χρήματος.

Όπως αναφέρει η Blacklisted News:

Μια νέα έκθεση από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών εκτιμά ότι έως και το 90% των εθνικών κεντρικών τραπεζών βρίσκονται τουλάχιστον στα στάδια σχεδιασμού για την κυκλοφορία ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC). ...

Αυτό απηχεί μια έκθεση του Μαρτίου από το ΔΝΤ, η οποία υποστήριζε ότι πάνω από εκατό έθνη βρίσκονται τουλάχιστον στα στάδια σχεδιασμού για την κυκλοφορία του δικού τους CBDC.

Φαίνεται ότι τα προγράμματα ψηφιακού χρήματος που εκδίδουν οι κυβερνήσεις κερδίζουν δυναμική σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον από το 2020 και, προφανώς, τώρα υπάρχουν σε περισσότερες από τις μισές χώρες του πλανήτη.

"Εννέα στις 10 κεντρικές τράπεζες διερευνούν τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (CBDC) και περισσότερες από τις μισές τα αναπτύσσουν τώρα ή εκτελούν συγκεκριμένα πειράματα. Ειδικότερα, οι εργασίες για τα CBDCs λιανικής έχουν περάσει σε πιο προχωρημένα στάδια", αναφέρεται στην έκθεση.

Η Βραζιλία και η Ναμίμπια είναι οι δύο χώρες που ανακοίνωσαν πιο πρόσφατα τα σχέδιά τους, κάνοντας το τον Απρίλιο, ανέφερε το πρακτορείο.

Και φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα στοιχεία της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, αυτή η ώθηση για τα CBDCs είναι απλώς μέρος του "τρέχοντος πράγματος", όπως ήταν οι πολιτικές κλειδώματος του COVID-19, όλες οι πρωτοβουλίες για την κλιματική αλλαγή, ακόμη και η απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η μέθοδος έχει μεταφέρει την ώθηση για ψηφιακά νομίσματα από μια περιθωριακή ιδέα που μόλις και μετά βίας συζητιόταν στο κοινωνικό ρεύμα μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, και τώρα εννέα στις 10 χώρες προχωρούν είτε στην υιοθέτηση ενός τέτοιου νομίσματος είτε το έχουν ήδη κάνει.

Η Blacklisted News συνέχισε να σημειώνει ότι μια πτυχή των ψηφιακών νομισμάτων για την οποία σπάνια γίνεται λόγος, αν γίνεται καθόλου, είναι η δυνατότητα να είναι "προγραμματιζόμενα" - "ένα υποθετικό χαρακτηριστικό του ψηφιακού νομίσματος που θα επέτρεπε στον εκδότη να θέτει όρια και ελέγχους στη χρήση του".

"Ουσιαστικά, κάθε CBDC θα έδινε είτε στο κράτος, είτε στην κεντρική τράπεζα, είτε στην εταιρεία που εκδίδει τα χρήματα ως μισθούς την εξουσία να ελέγχει πώς και πού ξοδεύονται τα χρήματα", αναφέρεται στην έκθεση, υπονοώντας ότι αυτό θα ισοδυναμούσε με "έλεγχο των χρημάτων σας από τρίτους".

Το πρακτορείο προειδοποίησε:

Αυτό έχει τεράστιες επιπτώσεις στην ίδια την ιδέα της ατομικής ελευθερίας. Δεδομένου του πώς εξελίχθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να γίνει κατάχρηση ενός τέτοιου συστήματος.

Παύση πληρωμών για την "προστασία του NHS", κατάσχεση μισθών για την "καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής" ή ατομικές οικονομικές κυρώσεις επειδή δεν έχετε εμβολιαστεί.


Θυμηθείτε τις πρόσφατες διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων στον Καναδά: Η ψηφιακή πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων GoFundMe προχώρησε, κατόπιν αιτήματος της καναδικής κυβέρνησης, στην κατάσχεση εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δωρηθεί για να στηρίξουν τους οδηγούς και τις οικογένειές τους, καθώς αντιστέκονταν σε μια εντολή που τους ανάγκαζε να κάνουν ένα άχρηστο, δυνητικά επικίνδυνο εμβόλιο.

Και όταν μια άλλη πλατφόρμα επιχείρησε να αναλάβει τις δωρεές, προειδοποιήθηκε για νομικές ενέργειες.

Οι ελίτ έχουν καταλήξει να πιστεύουν ότι ο μεγαλοπλούτος τους τους δίνει το δικαίωμα σε κάτι περισσότερο από μια υπέροχη ζωή: Πιστεύουν ότι τους δίνει το δικαίωμα να ελέγχουν πώς ζει ο υπόλοιπος κόσμος.

Εμείς διαφωνούμε.

 

globalism.news

βασισμένο σε στοιχεία από

BlacklistedNews.com 

και

NaturalNews.com

 

Μετάφραση: Διόδοτος

 

 

 

7 σχόλια:

  1. Ν.Μεντβέντεφ για τη «νέα εποχή του τρόμου»: «Έρχονται πανδημίες, πείνα και πόλεμοι – Όλα θα αλλάξουν»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/n-mentventef-gia-ti-nea-epoxi-tou-tromou-erxontai-pandimies-peina-kai-polemoi-ola-tha-allaksoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dr. Malone (εφευρετης της τεχνολογιας αγγελιοφορου mRNA) «ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΕ ΣΕ ΕΛΕΙΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ D, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΕ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ»
    Με την ευκαιρια, ΤΑ ΣΚΕΒΑΣΜΑΤΑ D3 ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΜΑΛΙ ΠΡΟΒΑΤΟΥ (συγκρατουν αρκετη ΗΛΙΑΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Δ, στο τριχωμα τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Καλώς ήρθατε στο Event 201»

    https://rumble.com/v12tplz--event-201-10.html
    =============
    «Φάτε τα έντομα αλλιώς θα μειωθεί το πιστωτικό σας σκορ»

    https://rumble.com/v146gtr-67486383.html


    ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μεταθανάτιο αδιόρατο χαμόγελο της δολοφονηθείσας από Ισραηλινό sniper χριστιανής Παλαιστίνιας δημοσιογράφου!!
    Κείτεται στο ανοιχτό φέρετρο κατά την επεισοδιακή νεκρώσιμη ακολουθία μ’ ένα αδιόρατο χαμόγελο ανάπαυσης και μακαριότητας. Είναι όντως η κοιμωμένη. Μοιάζει κατά πολύ νεώτερη ενώ ήταν 51 ετών ”θανάτω θάνατον πατήσας”.
    Η ικανοποίηση που εκφράζει προκύπτει από το γεγονός ότι επιτέλεσε την αποστολή της εκτελώντας εις το ακέραιον το καθήκον της.
    https://dimpenews.com/2022/05/15/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%b1%ce%bc%cf%8c%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82/
    Καλό Ταξίδι! Νομίζω της ταιριάζει:
    Gary Moore – Adagio
    https://www.youtube.com/watch?v=RltQHKBId7Y
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ.

    Εταιρεία βιοτεχνολογίας επιχειρεί να ελέγξει τον εγκέφαλο μέσω της νευροδιαμόρφωσης!

    Με κύριο συστατικό το γραφένιο

    Μια ευρωπαϊκή εταιρεία ιατρικής και βιοτεχνολογίας επιχειρεί να ελέγξει τον εγκέφαλο των ανθρώπων αναπτύσσοντας ιατρικές συσκευές που χρησιμοποιούν μια ιατρική διαδικασία γνωστή ως νευροτροποποίηση.

    https://www.pronews.gr/epistimes/etaireia-viotexnologias-epixeirei-na-elegksei-ton-egkefalo-meso-tis-neyrodiamorfosis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,
    ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ.
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ.
    ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΗΛΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή