Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Κάθε μέρα και μια μάσκα πέφτει...

 περισσότερα εδώ

25 σχόλια:

  1. Απιστευτο τρολλαρισα του Γ. Λαγου στους ελληνοφωνους ρουφιανους

    Η ανακοίνωση του Γ. Λαγού, η οποία από πολλούς γνωστούς «καλοθελητές» παρεξηγήθηκε ως «στροφή στην άποψη του κατεστημένου», ελπίζαμε ότι δεν θα χρειαζόταν διευκρίνιση. Όμως η κακοπιστία των υποτιθέμενων «πατριωτών» και του δυσώδους «χώρου», την καθιστούν, ως φαίνεται, απαραίτητη:

    https://elasyn.com/2022/06/06/lagos-anakinosi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. "Αξίζει να σημειώσω ότι στην έναρξη αυτού του πολέμου πίστευα ότι το δίκιο βρίσκεται με τη ρωσική πλευρά , γεγονός που δεν ισχύει. Βλέποντας λοιπόν τα γεγονότα και αγανακτώντας ακόμη και με το ότι Τσετσένοι πολεμούν και δολοφονούν χριστιανούς Ουκρανούς πολίτες, ζητώ για άλλη μία φορά να μου επιτραπεί να πολεμήσω στο πλευρό των ουκρανικών δυνάμεων. "

      2. "Είμαι αθώος και θέλω να το αποδείξω στο πλευρό αυτών που με βίαιο τρόπο βλέπουν να καταπατάται η δική τους ελευθερία."

      ΆΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ... ΔΕΝ ΜΠΑΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Τα ιδεολογικά του αδέρφια.
      Χάιλ Ζελέ!

      Ο Λευτέρης Πανούσης, ως πιο συνεπής, πήρε θέση απ' την πρώτη μέρα στο πλευρό του Ζελέ. Αμ, πως;

      μνκ

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΑΙΜΑ, ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
      VOILA!!!! ΕΔΩ, ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ...

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Μνκ, Δημήτρη,

      σε αυτό το σημείο, καθυστερημένα μεν, αλλά θέλω να συμπληρώσω ότι ο Λαγός είναι από τα λίγα άτομα, προερχόμενα από Χρυσή Αυγή, που δεν φάνηκε ποτέ ότι διαπνεόταν από φιλοναζιστικά αισθήματα, ούτε είχε ποτέ ανάλογες δραστηριότητες.

      Διαγραφή
  2. as paei na ton gamane apo to prwi ews to brady ton blaka ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΛΛΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ``ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΑΝ'' ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΩΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, Η.... ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ``ΗΜΑΡΤΟΝ'' .... ΟΠΟΤΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΩΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;
    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΝΑ ΣΕ ΩΘΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ, Η ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα ίδια σκέφτηκα κι εγώ. Έχε γούστο να δούμε σε αγκαλιές κι αγάπες τον Λαγό με την Κούλα. Και τής πέφτει τροφαντό αρσενικό της Κούλας 🤣

      Διαγραφή
  4. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ... Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΣΕΣΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΝΟΜΙΜΟΥΣ";;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ.... ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@@@ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΛΕΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλη μια.
    Τώρα γίνεται το ξεσκαρταρισμα.
    Πέφτουν οι μάσκες ΌΛΩΝ.
    Ε, ΡΕ ΤΙ ΦΊΔΙΑ ΚΡΎΒΟΝΤΑΝ
    ΣΤΟΝ ΚΌΡΦΟ ΜΑΣ...... ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ.

    ΕΚΕΊ ΠΟΥ @ΕΣΑΝΕ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΦΎΤΡΩΣΑΝ ΑΥΤΆ ΤΑ Σ@ΑΤΑ....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  6. https://twitter.com/PanagiotisMylo6/status/1535316594305409025

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΡΝΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ, ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,
    ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζούμε ημέρες Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η Σ.
    Όλοι και όλα στο φως. Όσοι είναι καθαροί θα λάμψουν, όσοι είναι βρώμικοι θα καούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαγός... Σκέτο...


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η. ΝΕΜΕΣΙΣ.. ΈΡΧΕΤΑΙ!!





    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο λαγός απεδείχθει ΟΝΤΩΣ ...λαγός!!! καί μάλιστα καί μέ ...πετραχήλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θελει η ναζουλα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει, αν και προφανως το κανει για να αποφυλακισθει και μετα να "χαθει" στο μετωπο (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεχνάμε ότι ο Γ.Λ. πήγε δύο φορές μέσα, και είναι ακόμα, για τις ιδέες του. Ξεχνάμε τους αγώνες του ενάντια στα ΠΆΜΕ και τους παλουκογιάννηδες στο Πέραμα. Εντάξει, έκανε χοντρή πατάτα, το κατάλαβε και ο ίδιος και προσπάθησε να το μπαλώσει. Έχει κακούς συμΒούλας όπως φάνηκε και με την απεργία πείνας και με την έκδοση του που εντελώς συμπτωματικά... συνέπεσε με κάποια υπουργοποίηση... ψάξτε το. Είναι άδικο να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς και τα στερεότυπα λογοπαίγνια με το επίθετο του, πράγμα που δυστυχώς πράττει και παλιός σύντροφος του που τον έχουμε σε εκτίμιση.

    Δε γουογκ (μαυροκέφαλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνονται "πατάτες" σε τόσο σοβαρά θέματα. Ή είσαι ακλόνητος στις αρχές σου ή δεν είσαι.

      Διαγραφή
    2. Κι αν αφήνεσαι έρμαιο των "συμβούλων" σου, τότε πού είναι η θέση της δικής σου αρχικής γραμμής.. Σε τί διαφέρεις τότε από την μαριονέτα "Κούλης"· πες μου..

      Διαγραφή
  14. Προς ανώνυμο του αρχικού σχολίου 10 Ιουνίου, 2022 14:23

    Τα σχόλιά σου δεν μπαίνουν γιατί είναι προκλητικά απέναντυ στους μόνιμους σχολιαστές. Συν τού ότι γράφεις ασυναρτησίες. Επειδή δεν τσιμπάμε με το ότι είναι αδιάφθορος ο Λαγός, μάς λες "συνεχίστε την υποκρισία σας", "δημοκράτες', "κάντε τα εμβόλιά σας" κ.ά..
    Σού έχει δείξει δείγματα αυτό το μπλογκ και οι σχολιαστές του ότι ανήκει στις ανωτέρω κατηγορίες;
    Γι αυτό σού λέω. Δεν είμαι εγώ ο ανέντιμος που δεν ανεβάζω τα σχόλιά σου. Είσαι εσύ που τρως τα μούτρα σου μόνος σου όσο εξακολουθείς να έχεις το προκλητικό στυλ που έχουν όλα τα κομματόσκυλα. Αν θεωρείς τον εαυτό σου πραγματικό ρωσόφιλο, κι όχι επειδή είναι και γραμμή κάποιου προσφιλούς σου κόμματος, τότε θα ανακαλύψεις τις διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον Διόδοτο έχουμε δηλώσει, εδώ κι ένα χρόνο, ότι δεν θα υποστηρίξουμε, ούτε θα ψηφίσουμε, κανένα κόμμα που θα λάβει μέρος στις εκλογές, όταν γίνουν, όποτε γίνουν και αν γίνουν. Το ίδιο, κι εγώ προσωπικά φυσικά.
    Δεν έχουμε ακόμα όμως καταλήξει ως μπλογκ, στο αν θα προτείνουμε λευκό ή αποχή. Θα το δούμε αυτό εφόσον ανακοινωθούν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mωβ Τσουχτρα της Ν.Μ.13 Ιουνίου, 2022 14:53

      Αποχη;
      Ειναι λαθος σκεψη:

      -Γαλλία. Ο (χαζός) λαός «έκανε μούτρα» στο πολιτικό σύστημα και «έστειλε μήνυμα» από τις παραλίες, τα ποτάμια, και τις πισίνες.Στον, πρώτο γύρο ψήφισε μονον το 47% των εγγεγραμμένων
      Η Μαρίν Λε-Πεν έρριξε το σύνθημα:
      "Αν ο λαός ψηφίσει, ο λαός θα κερδίσει!" και έβγαλε την τελευταία προεκλογική αφίσα της που γράφει:
      "ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ"
      αλλοιωτικα ....μαυρη τσουχτρα που σας τσιμπησε.

      https://deltio11.blogspot.com/2022/06/47.html

      Διαγραφή
  16. ενωμεταξυ ακουσα αυτην την δικαιολογια πριν κανα 2 βδομαδες απο ενα πιτσιρικα βλκ και λεω π ειδε αυτην την ειδηση ρε πουστη οτι οι τσετσενοι σκοτωνουν χριστιανους ουκρανους..ο πουτιν γαμημενε λαγε εστειλε τους τσετσενους για να γαμησουν τα ναζιδια σαν εσενα ,που σε επιασε δηθεν ο πονος για τους χριστιανους ουκρανους ηλιθιε ε ηλιθιε π υποστηριζεις αμεσα και εμεσα το ταγμα αζοφ και τα συναφια τους γελοιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή