Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Κράτη, υπουργοί, υπηρεσίες, εταιρείες, εργοδότες, που δεν θα ακολουθήσουν τις ΝΕΕΣ ανακοινώσεις του CDC για τον covid, ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ!!! 🙂

 -- η ανάρτηση αποτελεί συνέχεια της ανάρτησής μας "To παραμύθι... ΤΕΛΟΣ!!! Το σταματούν οι ίδιοι" --

 

Οι φορείς με εντολές για το εμβόλιο COVID-19 που δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις νέες οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) θα βρεθούν αντιμέτωποι με αγωγές, λέει ο δικηγόρος Mark Chenoweth (φωτο), πρόεδρος και γενικός σύμβουλος της New Civil Liberties Alliance (Νέα Συμμαχία για τις πολιτικές ελευθερίες).

"Δεν έχουμε ακόμη στα σκαριά κάποια νέα αγωγή. Αλλά αν δούμε ότι τα κολέγια και τα πανεπιστήμια και οι δημόσιοι εργοδότες δεν ανταποκρίνονται στις νέες οδηγίες του CDC με τον τρόπο που θα έπρεπε, τότε σίγουρα θα ετοιμάσουμε μια νέα αγωγή"
, δήλωσε στους Epoch Times ο Mark Chenoweth, πρόεδρος και γενικός σύμβουλος της New Civil Liberties Alliance.

Η απάντηση στην επικαιροποιημένη καθοδήγηση θα πρέπει να είναι, τουλάχιστον, η άρση των εντολών για τους ανθρώπους που έχουν αναρρώσει από το COVID-19, πρόσθεσε.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν υψηλό επίπεδο προστασίας από σοβαρές ασθένειες και θάνατο, σύμφωνα με διάφορες μελέτες. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η προστασία είναι υψηλότερη από εκείνη των εμβολίων COVID-19 -συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης που χρηματοδοτήθηκε από το CDC.

Το CDC εξέδωσε επικαιροποιημένη καθοδήγηση στις 11 Αυγούστου, αναφέροντας εν μέρει ότι ο κίνδυνος για νόσηση από το COVID-19 "μειώνεται σημαντικά από την ανοσία που προέρχεται από τον εμβολιασμό, την προηγούμενη μόλυνση ή και τα δύο" και ότι "τα άτομα που έχουν νοσήσει από το COVID-19 αλλά δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν κάποιο βαθμό προστασίας από σοβαρή νόσο από την προηγούμενη μόλυνσή τους".

Η υπηρεσία δημόσιας υγείας ανακάλεσε τις συστάσεις καραντίνας για τα άτομα, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού, επικαλούμενη το υψηλό ποσοστό ανοσίας στον πληθυσμό των ΗΠΑ που προέρχεται από τον εμβολιασμό, την προηγούμενη μόλυνση ή και τα δύο.

Δεδομένου ότι σχεδόν όλοι οι φορείς που έχουν επιβάλει εντολές έχουν επικαλεστεί τις οδηγίες του CDC, οι φορείς δεν θα μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνωρίζουν τις επικαιροποιημένες οδηγίες, σύμφωνα με τον Chenoweth.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορέας που δεν τροποποιεί ή δεν ανακαλεί την εντολή του υπό το πρίσμα της επικαιροποίησης "είναι ώριμος για αγωγή", είπε.

"Διότι αυτό που έχουν πει μέχρι στιγμής οι δικαστές είναι ότι ήταν λογικό για αυτούς τους εργοδότες να ακολουθούν τις οδηγίες του CDC, αλλά τώρα οι οδηγίες του CDC είναι διαφορετικές. Και αν τώρα προχωρούν με αυτές τις εντολές, για παράδειγμα, κατά των ανθρώπων που έχουν φυσική ανοσία, εν αγνοία της καθοδήγησης του CDC σχετικά με αυτό το ζήτημα, τότε νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο γι' αυτούς να κερδίσουν ακόμη και μια λογική αμφισβήτηση των πολιτικών τους".

 

Προσαρμογές

Η Νέα Συμμαχία Πολιτικών Ελευθεριών έχει ασκήσει αγωγές κατά του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν (MSU), της κυβέρνησης των ΗΠΑ, των δημόσιων σχολείων της κομητείας Φέρφαξ, του Πανεπιστημίου Τζορτζ Μέισον και των αξιωματούχων του Ρόουντ Άιλαντ σχετικά με τις εντολές που η νομική ομάδα θεωρεί παράνομες.

Έχουν επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο οι φορείς δεν χορηγούν εξαιρέσεις σε άτομα με αποδείξεις ότι έχουν αναρρώσει από το COVID-19.

Ενώ σε μία από τις υποθέσεις ο ενάγων κέρδισε απαλλαγή από την εντολή, οι δικαστές έχουν αποφανθεί κατά πολλών άλλων, συχνά εντοπίζοντας τις εντολές σε οδηγίες του CDC.

"Οι ενάγοντες έχουν το βάρος να αναιρέσουν κάθε λογική βάση που στηρίζει την εντολή για το εμβόλιο MSU, και το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι δεν το έκαναν", έγραψε τον Φεβρουάριο ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Paul Maloney, διορισμένος από τον George W. Bush, καθώς απέρριπτε την αγωγή.

"Οι οδηγίες του CDC είναι σαφείς: "[Ο] εμβολιασμός παραμένει η ασφαλέστερη και πρωταρχική στρατηγική για την πρόληψη των λοιμώξεων από SARS-CoV2", πρόσθεσε. "Για την επίτευξη του δηλωμένου νόμιμου στόχου του MSU να προστατεύσει τους φοιτητές και το προσωπικό του από το COVID-19, ήταν σαφώς λογικό, τον Ιούλιο του 2021, όταν το MSU καθιέρωσε την πολιτική, το MSU να βασιστεί στις οδηγίες του CDC και να απαιτήσει από τους φοιτητές και το προσωπικό του να λάβουν τον εμβολιασμό COVID".

Το CDC υποστήριζε επί μακρόν ότι ο εμβολιασμός είναι ανώτερος από τη φυσική ανοσία και προέτρεπε τα άτομα με φυσική ανοσία να εμβολιαστούν, παρόλο που πολλές μελέτες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία παρέχει καλύτερη προστασία από τον εμβολιασμό και ορισμένες δείχνουν ότι τα άτομα που ανάρρωσαν από το COVID-19 διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο παρενεργειών εάν κάνουν εμβόλιο.

Επιπλέον, ορισμένοι ειδικοί λένε ότι το να εμβολιαστούν μετά την ανάρρωση δεν έχει νόημα, επειδή η αύξηση της προστασίας είναι αμελητέα, αν και άλλοι λένε ότι η αύξηση αξίζει τον κίνδυνο.


Θα μπορούσε να έχει αλλάξει το 2021

Ο Chenoweth δήλωσε ότι το CDC θα έπρεπε να έχει επικαιροποιήσει τις οδηγίες του το 2021.

"Νομίζω ότι είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το CDC χρειάστηκε τόσο πολύ καιρό για να παραδεχτεί την επιστήμη σε αυτό το θέμα. Η επιστήμη υπήρχε τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο, όταν αρχίσαμε να εκδικάζουμε το θέμα του κατά πόσον οι άνθρωποι με φυσική ανοσία θα πρέπει να υπόκεινται σε εντολές εμβολιασμού", δήλωσε.

Μια εκπρόσωπος του CDC δήλωσε στους Epoch Times σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ότι η ενημέρωση βασίστηκε στο ότι υπάρχουν περισσότερα εργαλεία, όπως θεραπείες, από ό,τι ήταν διαθέσιμα το 2020 και "στην πραγματικότητα ότι σχεδόν το σύνολο του ενήλικου πληθυσμού των ΗΠΑ έχει πλέον κάποιο επίπεδο ανοσίας, είτε λόγω εμβολιασμού, είτε λόγω προηγούμενης μόλυνσης, είτε και των δύο".

"Έχουμε επίσης καλύτερη κατανόηση του ποιος διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσει πολύ από το COVID-19 και των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να τον βοηθήσουμε να προστατευτεί από σοβαρή ασθένεια. Με περισσότερα εργαλεία για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις κοινότητές μας από σοβαρή ασθένεια από το COVID-19 -όπως ο εμβολιασμός, τα ενισχυτικά και οι θεραπείες- έχουμε αυξημένη προστασία και ευελιξία για το μέλλον. Η δέσμευση του CDC για την αντιμετώπιση του COVID-19 είναι ισχυρή και ως έθνος, συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες προκλήσεις και να προσδιορίζουμε τις βέλτιστες πρακτικές που σχετίζονται με το COVID-19", πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί η καθοδήγηση δεν επικαιροποιήθηκε το 2021.

Η Chenoweth δήλωσε ότι τα δικαστήρια θα ενημερωθούν για τη νέα καθοδήγηση, συμπεριλαμβανομένου του εφετείου που σταθμίζει την έφεση στην υπόθεση MSU. Σε μια άλλη υπόθεση, για τον Dr. Stephen Skoly Jr., έναν χειρουργό στο Rhode Island, η επικαιροποίηση θα ενσωματωθεί σε τροποποιημένη καταγγελία.

 

theepochtimes.com

μετάφραση: Διόδοτος



4 σχόλια:

  1. Γεια σου φίλε.

    Μια ωραία είδηση που, κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με το άρθρο:

    https://www.youtube.com/watch?v=ddoS3bM70N4&list=LL&index=9&t=6s&ab_channel=ResistanceGRlive

    ΠΡΩΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 10+ ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΟΙΜΑ...ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αγγελικούλα μας πού είναι βρε παιδιά; Μπάνια στη Σάμο..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τsute, Σάμπαθ,

    ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ ΚΙ ΑΠΌ 'ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή