Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

FAKE NEWS!!! - ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ : «Πολλοί Ρώσοι αποφεύγουν την επιστράτευση, με κίνδυνο να πάνε 10 χρόνια στη φυλακή, εξαιτίας του υποχρεωτικού εμβολιασμού»


 

" Πολλοί Ρώσοι αποφεύγουν την επιστράτευση εξαιτίας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αυτό θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε 10 χρόνια φυλακή! "

Ψευδής είδηση, στην οποία δυστυχώς τσίμπησαν πολλά φιλικά μας ιστολόγια, τα οποία.. ΑΠΟΡΏ... δεν βαρέθηκαν να την πατάνε με την μία αρλούμπα μετά την άλλη, που προωθεί το σύστημα κατά του Πούτιν και της Ρωσίας, και να βλέπουν μετά να διαψεύδεται;


Σε επικοινωνία μου με φίλο 30 ετών, Ρώσο, ο οποίος έχει επιστρατευτεί και αυτή την στιγμή είναι σε κέντρο εκπαίδευσης, πληροφορήθηκα ότι:

Κανένας δεν τούς έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο και κανένα επίσημο ρωσικό δημοσίευμα δεν ανέφερε πουθενά για υποχρεωτικό εμβολιασμό covid στους επιστρατευμένους, πέραν των καθιερωμένων προληπτικών εμβολίων για πνευμονόκοκκο και μηνιγγιτιδιόκοκκο [ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ]

"Και να γινόταν κάτι τέτοιο.." μού είπε, "δεν θα γινόταν υπό την απειλή των 10 ετών φυλάκισης, γιατί ελάχιστοι θα αρνούνταν να το κάνουν", εφόσον το εμβόλιο για covid στη Ρωσία, είναι το Sputnik V, και οι παρενέργειές του που έχουν ακουστεί είναι σπάνιες.

Τί άλλο πρέπει να ξέρουμε για το Sputnik V; 

1. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό 83% για την παραλλαγή Δέλτα του κόβιντ, και 91% για την παραλλαγή Όμικρον.

2.  ΔΕΝ είναι mRNA [ skai.gr ]

3. Εμβόλιο Sputnik-V: 75 εισαγωγές στο νοσοκομείο στις 11.368.961 δόσεις -Παρενέργειες σε 45.545 περιπτώσεις [ iefimerida.gr ]


Εντωμεταξύ, η πηγή που αναφέρει για την φυλάκιση 10 ετών, είναι τουρκική, και η ποινή αφορά την άρνηση στράτευσης, όχι εμβολιασμό.

Η αναφορά σε υποχρεωτικό εμβολιασμό του στρατεύματος κατά covid, προέρχεται από ρωσικό δημοσίευμα, της 22 Ιουνίου 2021 !! Και αφορά απλά την κατάταξη στο στρατό εκείνο το διάστημα του Ιουνίου 2021, όχι την μερική επιστράτευση που ανήγγειλε ο Πούτιν στις 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Kαι από πού ξεκίνησε ΠΑΛΙ και αυτή η αρλούμπα, με στόχο τον Πούτιν; Από πού αλλού... απ' το Telegram.


Ok fellows..?

K-T

 

 

27 σχόλια:

  1. Όχι. Είναι λάθος εκτίμηση.
    Το σπουτνικ είναι εξίσου μια γονιδιακή θεραπεία, διαφορετικής τεχνολογίας. Μπείτε στο επίσημο site της sputnik και διαβάστε. Παίρνουν ανθρώπινο αδενοϊό, αδρανοποιούν την λοιμογόνο δράση του, γιατί οι αδενοϊοί προκαλούν και καρκίνο και φορτώνουν επάνω του ΓΟΝΙΔΙΟ/Α ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ. Αυτό είναι γονιδιακή θεραπεία Κώστα μου.
    Για να έχουμε ένα παραδοσιακό ασφαλές εμβόλιο, πρέπει να πάρουμε αυτούσιο ιό κόβιντ, να τον αδρανοποιήσουμε και μισοπεθαμένο να τον ενέσουμε στον άνθρωπο για να λειτουργήσει το ανοσοποιητικό και να φτιάξει κύτταρα μνήμης.

    Φοίβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Φοίβη μου,
      τα γνωρίζω ήδη αυτά και δεν έχω καμία αντίρρηση. Τα στοιχεία όμως που έδωσα είναι από επίσημες ιστοσελίδες και μάλιστα συστημικές αν πρόσεξες. Αναφέρει η ανάρτηση του iefimerida μεν, και αυτά που είπες, αλλά εδώ εστιάσαμε σε περαιτέρω πράγματα.

      Διαγραφή
    2. 1.
      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gamaleya_Research_Institute_of_Epidemiology_and_Microbiology

      2.
      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alexander_Gintsburg

      3.
      https://m.jpost.com/50-most-influential-jews/vying-for-vaccine-642120

      Διαγραφή
    3. H ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜ ΒΟΛΙΑ ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ???
      ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ι-ΟΙ , ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΚΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΙΟ ! ΨΑΞΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΒΡΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΟΙ ΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΛΕΠΕ Κ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΑ... ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ !

      ΓΑΛΗΝΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΚΩΣΤΑΡΑ! 7 ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ *....ΝΕΑ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιά, σε έναν πόλεμο, πέταγαν απο τα αεροπλάνα χαρτιά με προπαγανδιστικό υλικό για να το διαβάζουν οι άνθρωποι και να απογοητεύονται.

    Το γεγονός ίδιο, το μέσο διαφορετικό.

    Τί σας κάνει εντύπωση ; Η δημοσιοποίηση της παραπλάνησης είναι ΟΡΘΗ, αλλά σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να μας απογοητεύει και να μας εκνευρίζει. Τη "δουλειά" τους αυτοί, τη δική μας εμείς !!

    By the way, είδατε το απόσπασμα του Κου Καραβασίλη (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ) απο τους Δελφούς ; Λέει και για τους ψεκασμούς, τις ενέργειες και για το Γαλακτικό Πεδίο. ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και "ξεσηκωτικό" :

    https://www.youtube.com/watch?v=2euPF_fPX9Q

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ , ΓΡΑΦΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ SITE K ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΛΠ.. ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΙΣΕΣ ΔΙΟΝ ΚΟΥΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!! ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ !

      https://www.youtube.com/watch?v=-YOosvRHs0E

      @ ΚΩΣΤΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ....ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΛΠ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....!!! ΠΟΛΥ ΚΟΠΛΕΞ - ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ... ΤΟΥ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ! EXOYN ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SPUTNIK...ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΩΜΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΙ...ΚΛΠ..... ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!
      *** ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΙΣΙΝΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ Η ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ..
      ΠΑΜΕ MOYΣΙΚΑ !!!
      https://www.youtube.com/watch?v=FExBwfQHXlE

      VPX

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ VPX,
      στην ανάρτηση "Fake News" ήρθε ένα σχόλιο με κεφαλαία γράμματα, το οποίο κι αυτό αναφέρεται στον Πισινάκη. Μήπως είναι δικό σου και ξέχασες να το υπογράψεις; Ξαναγράψε το αν θέλεις, γιατί είναι πιο ευπρεπές να έχει έστω ένα ψευδώνυμο εφόσον απευθύνεται σε κανονικά επώνυμο άτομο με ενεργό σύνδεσμο.

      Διαγραφή
    3. Έχω ωραίες αναμνήσεις με το feel so good..

      Διαγραφή
  4. Κώστα, έγινες και viral (που λένε και στο χωρίο μου).

    Το παρακάτω site δίνει και αυτό τη μάχη του και μάλιστα αναφέροντας και τις πηγές.

    https://lumi-news.gr/fake-news-psevdis-eidisi-polloi-rosoi-apofevgoun-tin-epistratefsi-me-kindyno-na-pane-10-chronia-sti-fylaki-exaitias-tou-ypochreotikou-emvoliasmou/

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα boy μου!
    Σε ευχαριστούμε πολύ για τους συνδέσμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ έδειχναν την καθιερωμένη πορεία των αεροσκαφών σαν μαζική έξοδο από τη Ρωσία 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://m.youtube.com/watch?v=qi1m4UXtOGw&feature=emb_title

    Από εδώ:
    https://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...Τό Σύστημα, ἡ Καμπαλαρία, ἡ παγκόσμια ἐξουσιαστική,σατανική ἐλίτ σέ ποιούς ἐπιτίθεται ; Σέ ποιούς ῥίχνει λάσπη, ποιούς σπιλώνει, ποιούς καθιστᾷ μέ κάθε τρόπον ἀναξιοπίστους ὥστε νά σβήνεται ἡ φωνή τους ; Τούς δικούς τους, τούς ὑπηρέτες τους, τίς μαριονέτες τους ;
    Ὄχι βεβαίως. Ἐκείνους πού τῆς βγάζουν ἕνα, ἕνα τά βρωμερά ῥοῦχα πού φορᾷ μέχρι νά μείνῃ ἐντελῶς γυμνή καί νά ᾿δοῦν οἱ πάντες τήν πραγματική, σιχαμένη κι᾿ἀποκρουστική της ὕπαρξιν !

    Γιατί χαίρονται νά διασύρουν τήν Ῥωσσία ;

    https://sxolianews.blogspot.com/2022/10/blog-post_12.html

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα καί ἀγαπητοί σχολιαστές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αγαπητή Πελασγική!

      Συγνώμη που θα χρησιμοποιήσω εικονίδια, αλλά ειδικά σε αυτή την περίπτωση, της αναρτήσεως αυτής που μάς παραπέμπετε, χρειάζονται αυτά:
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
      🙂

      Διαγραφή
  9. Ως προς το σκέλος της προπαγάνδας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των στρατιωτών, δεν έχω καμία αμφισβήτηση. Όμως, για το ρώσικο εμβόλιο κάνεις λάθος, Κώστα μου.
    Δεν είναι ούτε αυτό κανονικό εμβόλιο, αλλά γονιδιακή θεραπεία με παρενέργειες. Η αδερφή μου με την οικογένειά της ζουν στην Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη. Κανένας δεν τους ανάγκασε με το ζόρι να το κάνουν, αλλά η κόρη τους, κατατρομοκρατημένη, τους πίεσε να εμβολιαστούν. Η αδερφή μου με την ανιψιά μου έκαναν το ρώσικο και ο γαμπρός μου το κινέζικο, γιατί θεωρούσε πως ήταν το κλασικό, αντίθετα με το σπούτνικ. Τελικά, εκείνος - όπως και όλοι οι γνωστοί τους που έκαναν το κινέζικο - δεν κατάλαβε τίποτα. Η αδελφή μου με την κόρη της, όμως, αμέσως μετά τον εμβολιασμό, είχαν υψηλό πυρετό για μέρες. Στη συνέχεια, η αδελφή μου ένοιωσε - και νιώθει ακόμα - μεγάλη κόπωση, αλλά έχει επίσης και κάποια προβλήματα με την καρδιά της, ευτυχώς όχι μυοκαρδίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αναστασία μου,

      θα σού απαντήσω όπως απάντησα και στην αγαπητή Φοίβη:

      Τα γνωρίζω ήδη αυτά και δεν έχω καμία αντίρρηση. Τα στοιχεία όμως που έδωσα είναι από επίσημες ιστοσελίδες και μάλιστα συστημικές αν πρόσεξες. Αναφέρει η ανάρτηση του iefimerida μεν, και αυτά που είπες, αλλά εδώ εστιάσαμε σε περαιτέρω πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Και δεν έγραψα πουθενά ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασφαλές. Ένας από τους συνδέσμους λέει τί έγινε στην Αργεντινή με το ρωσικό εμβόλιο.

      Διαγραφή
  10. Θα παρακαλούσα να διαβάζετε ΣΩΣΤΑ τις προσωπικές αναρτήσεις του ιστολογίου μας. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωστή, νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…
    Γράφεις: «Ψευδής είδηση, στην οποία δυστυχώς τσίμπησαν πολλά φιλικά μας ιστολόγια, τα οποία.. ΑΠΟΡΏ... δεν βαρέθηκαν να την πατάνε με την μία αρλούμπα μετά την άλλη, που προωθεί το σύστημα κατά του Πούτιν και της Ρωσίας, και να βλέπουν μετά να διαψεύδεται;»
    Γίνεσαι αρκετά προκλητικός, καθώς στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις την ανάρτησή σου, ότι αυτό που σήκωσαν κάποια ιστολόγια μεταξύ των οποίων και εγώ, είναι … fake…
    Αναγκάζομαι να σου απαντήσω, μια και φαίνεται πως δεν πήρες στα σοβαρά, ούτε το σχόλιο της Φοίβης, ούτε το σχόλιο της Αναστασίας…
    Πάμε να δούμε τώρα το θέμα του ρωσικού εμβολίου…
    Σου δίνω και τον σύνδεσμο για να διαβάσεις…
    https://attikanea.info/%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B1/
    Θα πρέπει να έχεις αντιληφθεί μια και γνωριζόμαστε χρόνια, πως δεν χαίρομαι να διασύρω την Ρωσία, καθώς ένα μεγάλο τμήμα του λαού της, έχει κοινές θρησκευτικές ρίζες μ’ εμάς…
    Άλλο όμως ο ρώσικος λαός, και άλλο αυτοί που τον κυβερνούν…
    Όσοι δε προμοτάρουν τέτοιου είδους τίτλους «ποιοι χαίρονται να διασύρουν την Ρωσία», άλλους σκοπούς εξυπηρετούν… ή άλλοι τους προμοτάρουν…
    Σου προτείνω προς τούτο να διαβάσεις λιαν προσεκτικά το παρακάτω λινκ και εσύ και οι αναγνώστες σου που σε χειροκροτούν, μήπως και αφυπνιστείτε …
    https://attikanea.info/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD/

    Υ.Γ.1. Φιλική συμβουλή… να προσέχεις τον ρόλο του «PUNISHER»… και να προσέχεις και τον ρόλο αυτών με τους οποίους ανταλλάσσεις αναρτήσεις…
    Υ.Γ.2. Το τραγούδι με το οποίο του απάντησες θα σου προτείνω να το ακούσεις, κοιτάζοντας τον καθρέπτη σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κρίμα πίστευα ότι είσαι ανώτερη ως Ελληνίδα... Βαθιά απογοήτευση με διέπει διαβάζοντας το σχόλιο ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  12. ΕΜΕΝΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ , ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ για το τραγούδι των Abba αγαπητέ VPX !
    Nαι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αρένα το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΟΠΌΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ FAKE ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή