Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ένα δισεκατομμύριο νεκροί: Η ένεση του θανάτου

"Επιθανάτιος του ανθρωπίνου είδους".. του  John Kaminski * - μετάφραση: Διόδοτος


 

 Αν θα μπορούσα να ονομάσω την πρώτη μου δημοσιευμένη συλλογή δοκιμίων America's Autopsy Report (2004) για την 11η Σεπτεμβρίου και τους ψεύτικους πολέμους που προκάλεσε αυτή η εξαπάτηση, είναι ακόμα λιγότερο τραβηγμένο να ονομάσω αυτό το δοκίμιο Human Race Postmortem (2022) (= Επιθανάτιος του ανθρωπίνου είδους), καθώς το είδος μας βαδίζει σαν ζόμπι προς την ίδια του την κηδεία.

Πέρα από όλες τις άστοχες πράξεις που διαπράττουμε και όλες τις μάταιες χειρονομίες που χρησιμοποιούμε για να επιμείνουμε ότι είμαστε ανεξάρτητα, αυτοελεγχόμενα όντα, τα συντριπτικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι δεν είμαστε τίποτα από τα δύο. Στην πραγματικότητα είμαστε παραπαίοντες απλοϊκοί που είναι σταθερά ανίκανοι να καθορίσουν τη μοίρα τους.

Είμαστε αξιολύπητες, παραπληροφορημένες μαριονέτες που τρέχουμε προς την καταδίκη μας, χωρίς να διαφαίνεται καμία λύση στον ορίζοντα και χωρίς καμία ισχυρή δύναμη ή πρόσωπο πρόθυμο να μας σώσει από τη θλιβερή μας κατρακύλα προς την ημι-συνειδητή σκλαβιά, αν όχι την απόλυτη εξαφάνιση.

Οι πολιτικοί άνδρες έχουν γίνει ανδρείκελα, οι στρατιώτες μεταμορφώνονται πλέον σε σοδομίτες και οι γιατροί μετατρέπονται σατανικά σε δαίμονες, δηλητηριάζοντας το αίμα των ασθενών που προσποιούνται ότι σώζουν. Οι περιπλανώμενοι ανθρώπινοι ήρωές μας έχουν γλιστρήσει στον βάλτο της ίδιας τους της απληστίας και δεν τους εμπιστεύονται πλέον οι άρρωστοι καταναλωτές που κάποτε τους θεοποιούσαν.

Η ανθρώπινη ελπίδα υποβαθμίζεται από την πειθήνια υπηρεσία προς τους άλλους σε κανιβαλισμό της κατώτατης γραμμής, ενθαρρύνοντας τα άρρωστα άτομα να αλλάξουν φύλο για να ξεφύγουν από τον εαυτό τους, με την πρόθυμη έγκριση των αρχών που επιδιώκουν να μειώσουν τον πληθυσμό για να ικανοποιήσουν τους δράστες που τους δίνουν ασύλληπτα μεγάλα χρηματικά ποσά για να προωθήσουν τέτοιες διαταραχές συμπεριφοράς.

Ακόμα και σήμερα και ειδικά στον Καναδά, ακόμα και η ευθανασία προωθείται ως μια φυσιολογική και βιώσιμη κοινωνική στρατηγική για όσους ζουν δύσκολες ζωές που επιδεινώνονται από τις κυβερνητικές διώξεις.

 

Ιατρογενές

Οι επιστήμονες αρχίζουν να αμφισβητούν αν το COVID έχει πράγματι σκοτώσει κανέναν. https://www.thelibertybeacon.com/we-gotta-ask-exactly-how-many-people-did-the-alleged-sars-cov-2-virus-actually-kill/

Ο Steve Cook γράφει:

" Αρκετές φορές από τις αρχές του 2021 έχω αμφισβητήσει αν ο ιός SARS-COV-2 θα μπορούσε να θεωρηθεί τόσο θανατηφόρος όσο ισχυρίζονται και, σε μερικές περιπτώσεις, αν κυκλοφορούσε καθόλου ιός! Αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα του ότι φορούσα αλουμινόχαρτο στο κεφάλι, αλλά βασική αμφισβήτηση της αφήγησης ως συνέπεια αναλύσεων που απλά δεν έβγαιναν."

Από μια άλλη οπτική γωνία, ένας Αυστραλός ανοσολόγος λέει ότι τα λεγόμενα εμβόλια όχι μόνο δεν λειτουργούν, αλλά δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν. https://expose-news.com/2022/07/14/why-the-vaccines-dont-work-they-cant-work/

Τα εμβόλια δεν μπορούν να λειτουργήσουν επειδή ένα τσίμπημα στο χέρι δεν μπορεί να διεγείρει μια βλεννογονική απάντηση αντισωμάτων στη μύτη, το στόμα και τον εντερικό σωλήνα, όπου χρειάζονται για να εξουδετερώσουν τον ιό πριν αυτός εισέλθει στα κύτταρα και πολλαπλασιαστεί. Αυτός είναι ο δρόμος προς τη φυσική ανοσία.

Το γνωρίζει, ώστε να το γνωρίζουν και οι συνάδελφοί του. Ακόμα και λαϊκοί σαν εμένα το γνωρίζουν αυτό εδώ και πάνω από ένα χρόνο, οπότε γιατί οι επιστήμονες εξακολουθούν να το προωθούν και γιατί οι πολιτικοί εξακολουθούν να το ακολουθούν;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι αυτά τα "εμβόλια" είναι πολύ επικίνδυνα. Και δεν λειτουργούν! Δεν μπορούν να λειτουργήσουν και δεν έχουν λειτουργήσει.

Α, και τα λουκέτα, η κοινωνική αποστασιοποίηση και οι μάσκες επίσης δεν λειτουργούν.

Οι δύο αγαπημένοι μου γιατροί σε όλο αυτό το μπέρδεμα, ο Kaufman και ο Cowan, έλεγαν από την αρχή ότι επειδή το SARS-COV-19 δεν απομονώθηκε ποτέ σωστά, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να πει ότι κάποιος πέθανε ποτέ από αυτή την επινοημένη ασθένεια που προκάλεσε τόση ζημιά στον κόσμο. https://www.goyimtv.com/v/2187166658/Dr-Andrew-Kaufman-and-Dr-Thomas-Cowan-discussing-shill-Judy-Mikovits-claims-in-the-roundtable-on-The

Ο αείμνηστος και ύποπτα νεκρός Δρ Andrew Moulden ήταν σαφής σχετικά με τον κίνδυνο των εμβολίων. https://www.youtube.com/watch?v=UN5r7RkgY0c "Αυτά τα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα αρκετά επιβλαβή από πολλές απόψεις ... και έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη ζημιά στην καταγεγραμμένη ιστορία".

 

 Εμβολιακή Γενοκτονία - Ένα δισεκατομμύριο νεκροί

Ο Todd Callender, ένας διεθνής δικηγόρος, είναι ηγετική φυσιογνωμία στο κίνημα για να ηττηθεί η εκστρατεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, του ιατρικού της κατεστημένου, της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, των γκάνγκστερ όπως ο Fauci και ο Gates, των περισσότερων εκπαιδευτικών, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ζόμπι υπέρ του αποπληθυσμού που στελεχώνουν μεγάλο μέρος της ομοσπονδιακής επιστημονικής, υγειονομικής και ιατρικής γραφειοκρατίας, καθώς και του Υπουργού Άμυνας και του επιτελείου του και των ακολούθων του στο σώμα των αξιωματικών-σημαιοφόρων.

Ο Callender δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν τη συνεχιζόμενη εφαρμογή μιας καλά σχεδιασμένης γενοκτονίας που έχει ως στόχο να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους - ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι είναι πιθανότατα ήδη νεκροί - και να καταστρέψει την εθνική κυριαρχία υπέρ μιας παγκόσμιας κυβέρνησης στελεχωμένης από μανιακούς ανθρωποκτόνους. Εξάλλου, στην περίπτωση αυτή η επιστήμη που ακολουθείται αυτή τη στιγμή είναι η επιστήμη του πώς να διαπράττεται η γενοκτονία. https://play.anghami.com/episode/1044042465



Αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες

Ο Dr. Lee Merritt είπε ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο όπως "αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες" μέχρι που ο Έμπολα και ο HIV "βγήκαν από τις ζούγκλες της Αφρικής". Project Coast ήταν το όνομα του προαναφερθέντος προγράμματος χημικών και βιολογικών όπλων στη Νότια Αφρική. Ο στόχος ήταν να κατασκευαστούν αυτά τα όπλα έτσι ώστε να είναι μη ανιχνεύσιμα και απαρατήρητα. Θα σκότωναν, θα ακρωτηρίαζαν και θα χειραγωγούσαν αργά, ώστε να είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί η αιτία. Αναφέρθηκε ότι αυτά τα όπλα θα μπορούσαν όχι μόνο να στειρώνουν και να παραλύουν, αλλά και να αλλάζουν την προσωπικότητα των μαύρων ανδρών ώστε να είναι πιο υπάκουοι και να αποτρέπουν τις εξεγέρσεις.

https://thecovidblog.com/2022/01/17/are-covid-19-injections-the-ethno-bomb-israel-began-developing-in-the-late-1990s/


Απόδειξη της θανατηφόρου δράσης

Η ψευδής προπαγάνδα περί "ασφαλούς και αποτελεσματικού" εμβολίου, που διαδίδεται από δημόσιους λειτουργούς οι οποίοι συνεχίζουν τώρα να προωθούν αυτό το εμβόλιο, αποτελεί ξεκάθαρη παράβαση καθήκοντος. Ο κάτοχος δημόσιου αξιώματος υπόκειται και γνωρίζει το καθήκον να αποτρέπει το θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό που προκύπτει μόνο λόγω των καθηκόντων του δημόσιου αξιώματος.

Πολλοί έχουν παραβιάσει αυτό το καθήκον και, με τον τρόπο αυτό, προκαλούν απερίσκεπτα κίνδυνο θανάτου ή σοβαρού τραυματισμού, συνεχίζοντας να το κάνουν, αδιαφορώντας για τους επιβεβαιωμένους πλέον κινδύνους που συνδέονται με τις ενέσεις COVID-19. Μερικοί από αυτούς τους κινδύνους είναι η πήξη του αίματος, η μυοκαρδίτιδα, η περικαρδίτιδα, η θρόμβωση, η θρομβοπενία, η αναφυλαξία, η παράλυση Bell, το Guillain-Barre, ο καρκίνος, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων, κ.λπ.

Όλα αυτά επιβεβαιώνονται στα ακόλουθα επιστημονικά και κυβερνητικά δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από την υπηρεσία Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου για το COVID-19 σχετικά με τις βλάβες από τα εμβόλια.

Ο όρος "εμβόλιο" άλλαξε πρόσφατα για να ενσωματώσει αυτό το παράνομο ιατρικό πείραμα για τη διευκόλυνση της χρήσης της τεχνολογίας mRNA που αποδεδειγμένα δεν είναι εμβόλιο, και η οποία περιέχει βιολογικά τοξικά νανο-μεταϋλικά που σχετίζονται με την ικανότητα συλλογής δεδομένων των πόλεων 5G. https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

Για να καταλάβετε την κλίμακα των εγκλημάτων που διαπράττουν αυτά τα τέρατα, αναλογιστείτε αυτόν τον κατάλογο γνωστών δηλητηρίων που βρίσκονται στα εμβόλια που παράγονται από την Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα συστατικά των εμβολίων που ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ σε εσάς και τα παιδιά σας,


Φορμαλδεΰδη/Φορμαλίνη- Εξαιρετικά τοξικό συστηματικό δηλητήριο και καρκινογόνο.

Betapropiolactone- Τοξικό χημικό και καρκινογόνο. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο/μόνιμη βλάβη μετά από πολύ σύντομη έκθεση σε μικρές ποσότητες. Διαβρωτική χημική ουσία.

Hexadecyltrimethylammonium bromide- Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ήπαρ, το καρδιαγγειακό σύστημα και το κεντρικό νευρικό σύστημα. Μπορεί να προκαλέσει αναπαραγωγικές επιδράσεις και γενετικές ανωμαλίες.

Υδροξείδιο του αργιλίου, φωσφορικό αργίλιο και άλατα αργιλίου- Νευροτοξίνη. Φέρει κίνδυνο για μακροχρόνια φλεγμονή/οίδημα του εγκεφάλου, νευρολογικές διαταραχές, αυτοάνοσα νοσήματα, Αλτσχάιμερ, άνοια και αυτισμό. Διεισδύει στον εγκέφαλο όπου παραμένει επ' αόριστον.

Θιμεροσάλ (υδράργυρος) - Νευροτοξίνη. Προκαλεί κυτταρική βλάβη, μειώνει τη δραστηριότητα οξείδωσης-αναγωγής, κυτταρικό εκφυλισμό και κυτταρικό θάνατο. Συνδέεται με νευρολογικές διαταραχές, Αλτσχάιμερ, άνοια και αυτισμό.

Polysorbate 80 & 20- Διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και μεταφέρει μαζί του αλουμίνιο, thimerosal και ιούς- επιτρέποντάς τους να εισέλθουν στον εγκέφαλο.

Γλουταραλδεΰδη- Τοξικό χημικό που χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό για τον ευαίσθητο στη θερμότητα ιατρικό εξοπλισμό.

Εμβρυϊκός ορός βοοειδών- Συλλέγεται από έμβρυα βοοειδών (αγελάδων) που λαμβάνονται από έγκυες αγελάδες πριν από τη σφαγή.

Human Diploid Fibroblast Cells - κύτταρα εμβρύων που έχουν αποβληθεί. Το ξένο DNA έχει την ικανότητα να αλληλεπιδρά με το δικό μας.

Κύτταρα νεφρών αφρικανικής πράσινης μαϊμούς- Μπορεί να μεταφέρουν τον καρκινογόνο ιό SV-40 που έχει ήδη μολύνει περίπου 30 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Ακετόνη- Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα νεφρά, το συκώτι και τα νεύρα.

E.Coli- Ναι, καλά διαβάσατε.

DNA από τον κιρκοϊό των χοίρων τύπου 1.

Καλλιέργειες ανθρώπινων εμβρυϊκών πνευμονικών κυττάρων (από αμβλωμένα έμβρυα)

Ελέγξτε τα συστατικά του εμβολίου εδώ: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf


Το εγχειρίδιο του Ροκφέλερ

Γράφοντας το 1989, ο συγγραφέας συνωμοσιών A. Ralph Epperson εξηγούσε την Επιχείρηση Lockstep από το εγχειρίδιο Rockefeller Playbook με μια απίστευτη κατανόηση της σημερινής ιατρικής δολοφονικής συνωμοσίας.

Πρώτη φάση: Κοινό κρυολόγημα/γρίπη, το πολύ ήπια συμπτώματα. Τα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν μαζική παράνοια και φόβο. Ένα ελαττωματικό σύστημα δοκιμών ανιχνεύει οποιοδήποτε γενετικό υλικό και προκαλεί θετικό αποτέλεσμα. Οι ψεύτικες στατιστικές αποδίδουν όλους τους θανάτους στο Covid-19 προκαλώντας λουκέτα και καταπνίγοντας την αντίσταση του κοινού.

Δεύτερη φάση: Απίστευτο, ο Epperson προβλέπει ότι το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που επιδεινώνεται από την έλλειψη τροφής, την κοινωνική αποστασιοποίηση, τη χρήση μάσκας και την έλλειψη επαφής με το ηλιακό φως και τα υγιή βακτήρια οδηγεί στην έκθεση στην ακτινοβολία 5G, κάτι που περιγράφει απροσδόκητα τη θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, 34 χρόνια αργότερα.

Τρίτη φάση: Εάν η πλειοψηφία αντισταθεί στο εμβόλιο, έρχεται ένας νέος ιός. Ανατριχιαστικά, ο Epperson προβλέπει ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο θα βρεθούν σε πόλεμο με όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Θα επικρατήσει αναρχία από όλες τις πλευρές. Κάποιοι το περίμεναν αυτό. Οι περισσότεροι όχι. Ο Ralph Epperson το είδε. Και τώρα, φτάσαμε εκεί.

Καθώς οι κυβερνήσεις συνεχίζουν τις καταστροφικές τους απαιτήσεις, ο Δρ Mercola προβλέπει 100 εκατομμύρια νεκρούς από το σακίδιο του θανάτου μέχρι το 2028. https://www.theepochtimes.com/health/will-100-million-die-from-the-covid-vax-by-2028_4602442.html

Ποια είναι τα σχέδιά σας για όταν έρθει αυτή η μέρα; Πού θα βρίσκεστε; Θα είστε οπουδήποτε μπορεί να σας βρει κάποιος; Πού θα είναι όλος ο κόσμος; Νεκρός και χαμένος;



* Ο Τζον Καμίνσκι είναι συγγραφέας που ζει στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα, προσπαθώντας συνεχώς να καταλάβει γιατί καταστρέφουμε τους εαυτούς μας και εντοπίζοντας ένα διεφθαρμένο σύστημα πεποιθήσεων ως τον κινητήριο μοχλό της καταστροφής μας.


veteranstoday.com

 

 

15 σχόλια:

  1. Εάν δεν κάνετε το εμβόλιο για τον COVID , μπορεί να είναι πολύ πιο πιθανό να πάθετε αυτοκινητιστικό ατύχημα.
    Εχε εχε εεεεχεχεχεχεχεχεχεχε εγκυρη και εγκριτη μελετη Ελ γρ Ααααχαχαχαχα Μιχ Σκορπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ΑΡΘΡΑΡΑ είναι αυτή ρε Κώστα !!!!!
    1000 μπράβο που μας την έδειξες.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχει ΟΛΑ μαζεμένα φίλε! Και οι σύνδεσμοι (λινκς), τα οποία δεν ήταν δυνατόν να τα μεταφράσω όλα αυτά, οδηγούν σε ανδιαμφισβήτητα άρθρα και έρευνες έγκυρων ιστοσελίδων του εξωτερικού.

      Διαγραφή
  3. Η Φορμαλδεΰδη/Φορμαλίνη- Εξαιρετικά τοξικό συστηματικό δηλητήριο και καρκινογόνο,
    ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΜΟΛΗ.Η ΦΟΡΜΟΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΚ ΜΑΛΛΙΩΝ!!

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B4%CE%B5%CE%B0%CE%B4%CE%B7

    ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ
    Χρ.Στελακάτος-Ιχθυολόγος: Τρώτε ψάρια ιχθυοτροφείων γεμάτα καρκινογόνα φορμόλη και φάρμακα.

    https://www.proionta-tis-fisis.com/hr-stelakatos-ihthyologos-trote-psaria-ihthyotrofeion-gemata-karkinogona-formoli-kai-farmaka/
    =========
    Η καρκινογόνα Φορμόλη-Φορμαλδεΰδη σε τρόφιμα. Γιατί κωφεύουν οι αρχές;

    https://www.proionta-tis-fisis.com/i-karkinogona-formoli-formaldeydi-se-trofima-giati-kofevoun-oi-arhes/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγγραφα δείχνουν ότι ο Bill Gates (Vaccines Big Pharma’s Partner) έχει δώσει 319 εκατομμύρια δολάρια σε μέσα ενημέρωσης. Προηγούμενες Χρηματοδοτούμενες Επικίνδυνες Δοκιμές SARS

    https://www.gospanews.net/en/2021/11/21/documents-show-bill-gates-vaccines-big-pharmas-partner-has-given-319-million-to-media-outlets-earlier-funded-sars-dangerous-tests/

    Καλημέρα σε όλους
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια νέα πανδημία, χειρότερη από τον Covid , με αναγκαστικές καραντίνες και εμβόλια σύμφωνα με τη νέα συνθήκη του ΠΟΥ – Αυτή η επόμενη πανδημία σχεδιάζεται ήδη για το 2023. Όπως αναφέρει το NewsPunch.com , «Ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρει «καταστροφική μετάδοση» που σκοτώνει παιδιά και Νέους Ενήλικες." Αυτό το άρθρο αναφέρεται στον σχεδιασμό του κ. Γκέιτς για μια δεύτερη «καταστροφική μετάδοση» που λέγεται ότι είναι χειρότερη από τον Covid. Είναι σαφές ότι οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται μια άλλη, πιο επιθετική πανδημία — σε συνδυασμό με τη νέα συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ για να αναγκάσουν τους παγκόσμιους πληθυσμούς σε lockdown, καραντίνες, μάσκες και ακόμη περισσότερα εμβόλια.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα γλυκιά μας Αγγελικούλα!!! 🌸

      Διαγραφή
  5. Αποκλειστικό! ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΡΠΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ για τον COVID. 27 χιλιάδες κρούσματα στην ΕΕ: 31 θάνατοι από Zoster. Η μελέτη: "Για βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα"

    https://www.gospanews.net/2022/12/07/esclusivo-epidemia-di-herpes-dopo-i-vaccini-covid-27mila-casi-nellue-31-morti-da-zoster-lo-studio-per-danni-al-sistema-immunitario/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ,ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΈΣΑ ,ΟΣΑ ΗΔΗ ΞΈΡΟΥΜΕ.
    ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΑΚΙΔΑΣ ,ΤΟ
    ΟΞΕΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ,
    ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΦΙΔΙΩΝ ,
    ΤΑ ΝΕΚΡΆ ΕΜΒΡΥΪΚΆ ΚΎΤΤΑΡΑ,
    ΑΔΕΝΟΙΟ ΑΠΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ,ΤΗΝ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ,
    ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΈΣΑ.
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΟΣΟΙ ΜΕΊΝΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΆΘΕΙ
    ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΑ.
    ΣΥΝΑΝΤΩ ΚΌΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΜΑΘΕ,ΤΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ .
    "Α !ΝΑΙ !ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ !"
    ΤΙ ΝΑ ΠΗΣ !.
    ΜΩΡΕ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΤΟ
    ΠΟΤΉΡΙ.....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…..
      ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
      ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ`ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΩ…….
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ……….. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ
      ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  7. Εὖγε!
    Τὸ ἀνηρτήσαμε:
    https://odysseiatv.blogspot.com/2022/12/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαίρομαι να είμαι χρήσιμος αγαπητή Αλεξάνδρα. Να είστε καλά!

      Διαγραφή
  8. Καταπληκτικό άρθρο.Μπράβο.Ευχαριστούμε πολύ...!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή