Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για το 4ήμερο των 2.500 μελών του WEF στο Νταβός. Εκατό ιερόδουλες καλέστηκαν επίσης (σίγουρα και αρσενικές πόρνες ανάμεσά τους, για τις γυναικείες και "γκέι ανάγκες") - Μαρτυρίες συνοδών Λιάνας και Σαλώμης.


 

Η "σκοτεινή πλευρά του Νταβός" αποκαλύφθηκε καθώς οι κρατήσεις της παγκόσμιας ελίτ για τους εργαζόμενους στο σεξ εκτοξεύονται στα ύψη - zerohedge.com, γράφει ο Tyler Burden

Αυτή την εβδομάδα, οι παγκόσμιες ελίτ που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του κόσμου, όπως η "κλιματική αλλαγή", στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, θα κάνουν και πάρτι ……

Η ζήτηση για εργαζόμενους στο σεξ από μεγιστάνες των επιχειρήσεων και παγκόσμιους ηγέτες αυξάνεται κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πενθήμερης συνόδου κορυφής.

Μια συνοδός με το όνομα "Liana" δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι ντύνεται με επιχειρηματική ενδυμασία για να ενσωματωθεί στο πλήθος των ελίτ, ενώ βρίσκεται στη σύνοδο κορυφής. Είπε ότι ο πελάτης της είναι ένας Αμερικανός που συμμετέχει στη σύνοδο. Χρεώνει 700 ευρώ την ώρα και 2.300 ευρώ για ολόκληρη τη νύχτα.

Ρίχνει φως στη "σκοτεινή πλευρά του Νταβός", λέγοντας στη Bild ότι η ζήτηση για πόρνες εκτοξεύεται στα ύψη κατά τη διάρκεια της συνόδου. Μια υπηρεσία συνοδών επιβεβαίωσε επίσης ότι οι εργαζόμενοι στο σεξ θα έχουν πολύ δουλειά αυτή την εβδομάδα.

"Τα αφεντικά κλείνουν συνοδούς στη σουίτα του ξενοδοχείου για τους ίδιους και τους υπαλλήλους τους", δήλωσε ένας διευθυντής μιας υπηρεσίας συνοδών στην ελβετική εφημερίδα 20 Minuten.

Η Salome Balthus, εργαζόμενη στο σεξ, έγραψε στο Twitter:

"Ραντεβού στην Ελβετία κατά τη διάρκεια του #WWF σημαίνει να κοιτάς τις κάνες των όπλων των φρουρών ασφαλείας στο διάδρομο του ξενοδοχείου στις 2 τα ξημερώματα - και μετά να μοιράζεσαι μαζί τους τις σοκολάτες δώρο από το εστιατόριο και να κουτσομπολεύεις για τους πλούσιους... #Davos #WEF." 


Μια έρευνα για την κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης εργαζομένων στο σεξ στη σύνοδο κορυφής του WEF στο Νταβός αποκάλυψαν οι Times. Το ρεπορτάζ τους διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 100 γνωστές ιερόδουλες ταξίδεψαν στη σύνοδο κορυφής το 2020.  μετάφραση: Con

Το WEF προσκάλεσε φέτος περίπου 2.500 άτομα της παγκόσμιας ελίτ και σχεδόν 30.000 ακόμη αναμένεται να παρευρεθούν σε δείπνα και άγρια πάρτι στο χιονοδρομικό κέντρο.

 

zerohedge.com  

μετάφραση: Con


10 σχόλια:

  1. Οι συνουσίες καί οι -χμ- καπνοσύριγγες καί τα -χμ- γλειψίματα γιά το ξεχαρμάνιασμα, δεν είναι τίποτε μπροστά στα όσα γίνονται ιεροκρυφίως σε τέτοιες συνάξεις, καί δεν τα παίρνει κανείς χαμπάρι.
    Εννοώ ότι μπορεί να ξεμοναχιάσουν καμιά μπόσικη απ' τις "πεταλουδίτσες" αυτές· καί, αφού κάνουν διάφορα μαζί της, να την σφάξουν στο τέλος.

    [Ναί, με τελετουργία. Κλασικά πράγματα. Γιατί, νομίζετε, δεν βρέθηκε ακόμη το τί έγινε με τη "Μαύρη Ντάλια", τόσα χρόνια μετά; τη σκότωσε κάποιος τυχαίος δολοφόνος;
    Καί ποιά "Μαύρη Ντάλια"! Σάμπως πιστοποιήθηκε 100% ποιός ήταν ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης; ]

    Βέβαια, οι επαγγελματίες ακριβές πόρνες πάντα λαμβάνουν τα μέτρα τους (πχ ειδοποιούν εκ των προτέρων υπηρεσίες σωματοφυλάκων γιά το πότε θα επιστρέψουν, έχουν δικούς τους οδηγούς ταξί, που τις περιμένουν, κτλ κτλ), διότι ποτέ δεν ξέρουν σε τί πελάτη (που έχει ποιός ξέρει τί ανωμαλίες) θα πέσουν. Οπότε, προβλέπω πως μάλλον κάποια αρχάρια στο επάγγελμα (καί τα κόλπα του) θα την πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμε εργδημεργ,κάπου σας αφιέρωσα ένα βίντεο ως ευχαριστία για τα τόσο χρήσιμα που γράφετε, με μια μικρή επισήμανση,οκ τα κινητά γκασγκανες, αλλά δεν υπάρχουν φορτιστές,όφειλα να διευκρινίσω ότι το τραγούδι ήταν ένα ταπεινό ευχαριστώ,μην παρεξηγηθω,φιλικά λεα

      Διαγραφή
    2. @λεα:

      Ευχαριστώ γιά αφιέρωση! Τίποτε το σπουδαίο δεν κάνω. Ας πούμε ότι υπηρετώ ένα ιδιότυπο καθήκον προς χάριν των συμπατριωτών μου.

      (Υγ: Τα παλαιού τύπου κινητά άρχισαν να ξαναβγαίνουν. Μαζί με συσκευασία καί φορτιστή, εννοείται. Η Νόκια έβγαλε τουλάχιστον ένα.
      Βέβαια... η Νόκια, πάλι, είναι μετονομασμένη η πρώτην ΙΤΤ, δημιούργημα της ...Θείας! Αλλά, ας ελπίσουμε ότι τα κινητά της είναι λίγο ασφαλέστερα από τα smartphones.)

      Διαγραφή
    3. Είναι 4-5 αυτά τα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ. Δεν σταμάτησαν ποτέ να παράγονται. Στοιχίζουν από 25-35 ευρώ. Δεν είναι κοριοί 24 ώρες το 24ωρο όπως τα σμαρτ-φόουν. Η μόνη παρακολούθηση υφίσταται την στιγμή της συνδιάλεξης.

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει κι αυτή η περίπτωση, που δίνει ελπίδα https://youtu.be/dKPLQbl44as

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      [ΚΑΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΣΒΑΜΠΩ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ].
      ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
      https://rumble.com/v25vtgc-wefsux.html?fbclid=IwAR1ohspJpfhdFw0nMsdgNujx9IoxYlNr9Q9WWbWULCARdjqbveoWYnysS5M

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΑΖΑΡΩΝ; ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ.
    https://twitter.com/klimhs13/status/1615067744583516172?cxt=HHwWmIC8wdDj7-ksAAAA

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

    WEF 2023: Δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο σε μια πόλη 15 λεπτών.

    https://rumble.com/v25xm0m-wef-2023-15-..html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΩΒΥΖΟ ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ;
    ΒΙΖΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ; Η ΕΥΡΩ ΡΟΥΦΗΧΤΗΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργδημεργ καλησπέρα,δεκαετίας 90 είχα μια πολύ καλή γκασγκανα,αδιάβροχη για βυθό από Αμερική,ακόμα κι αν βρούμε φορτιστές,υπάρχουν φθορές στις επαφές,τα σύγχρονα δεν είναι όπως τα παλιά,σε 6 μήνες η μπαταρία ή ο φορτιστής θέλουν κάδο,φρυκτωρίες περιστέρια, ή καλύτερα γεράκι τύπου Καζακστάν,στ άλογα με το γεράκι στον αγκώνα μου,Γουαου δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό,καλησπέρα σε όλους,λεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή