«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Ήρθε η ώρα να σάς αποχαιρετήσουμε

Ζητούμε συγνώμη για την προχειρότητα και απλότητα στην κατασκευή αυτής της ανάρτησης, αλλά δεν έχουμε δυνατότητα για περαιτέρω επεξεργασία, μιας και έγινε με ένα απλό κινητό, λόγω έλλειψης πρόσβασης σε κανονικό υπολογιστή.

Το ιστολόγιό μας διακόπτει την λειτουργία του, λόγω... πολλών λόγων, που έτυχε να κάτσουν όλοι μαζί. Εξηγήσεις θα δοθούν σε ένα νέο ιστολόγιο που θα δημιουργηθεί σύντομα, και στο οποίο... αυτοί που πρέπει... θα ειδοποιηθείτε με ποικίλους τρόπους να έρθετε και να εξερευνήσετε το περιεχόμενό του.. και να σχολιάσετε.. και να "γειτονέψουμε" (που λένε στην Κάλυμνο) ξανά.. σαν να μην πέρασε μια μέρα. 

Η δυνατότητα σχολιασμού στον Διόδοτο διακόπτεται, γιατί για ένα μεγάλο διάστημα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εποπτείας σχολίων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως από τις ετικέτες μας (που υπάρχουν στην δεξιά πλευρά του μπλογκ) δεν θα μπορείτε να περιηγείστε σε εκατοντάδες θέματα που μπορεί να σάς ενδιαφέρουν. Αρθρογραφία, ιστορικά, φιλοσοφικές αναλύσεις, χιουμοριστικές πινελιές, μουσική και πολλά πολλά άλλα. Υπερ-χρήσιμο φυσικά δώρο του ιστολογίου μας.. αυτό: "Υπερ-ΔΩΡΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ"

Σάς ευχαριστούμε για τα πολύ ενδιαφέροντα 6 χρόνια που βρεθήκατε κοντά μας!

Και είπαμε: Θα τα ξαναπούμε σαν να μην πέρασε μια μέρα.

 

Κ-Τ

 


   


Δεν υπάρχουν σχόλια: