Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 3 Μαρτίου 2026

Εντωμεταξύ.. ο Ταγίπας συνεχίζει τις παραβιάσεις στο Αιγαίο

                                ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Διός Κούρος03 Μαρτίου, 2026 11:27

    Συγγνώμη για το άσχετο με την ανάρτηση σχόλιο (που ίσως τελικά δεν είναι !!), αλλά διαβάστε την παρακάτω δήλωση για την Ελλάδα :

    «Εδώ δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ’ αυτού υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα».

    Η δήλωση αυτή είναι του δικηγόρου Πολ Πόρτερ από τον Μάρτιο του 1947 (!!!!!). Ο Πολ Πόρτερ υπέβαλε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, την ιστορική έκθεσή του, με την οποία η Ελλάδα μαζί με την Τουρκία και το Ιράν (!!!), που σήμερα οι ΗΠΑ με το Ισραήλ βομβαρδίζουν, εντάχθηκε στο πρόγραμμα αμερικανικής βοήθειας του Δόγματος Τρούμαν.

    Τα λόγια περισσεύουν ...

    Το είδα εδώ : "Εγκαθιδρύεται η «τυραννία της οικειότητας»"
    https://www.dimokratia.gr/apopseis/schoini-kordoni/663862/egkathidryetai-i-tyrannia-tis-oikeiotitas/

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή