Στίχοι: Μια σκυθρωπή φιγούρα περπατάει κατά μήκος ενός σκονισμένου δρόμου. H ζωή του ήταν ιερή και δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος, άφησε πίσω τον λαό του και μια απλή ζωή, σήκωσε το σώμα του και κοίταξε προς τον ουρανό φωνάζοντας τις ερωτήσεις του, αναζητώντας κατευθύνσεις «Τι να κάνω τώρα;». Τώρα μια μπερδεμένη μαθήτρια κοιτάζει το δίσκο της τηλεόρασης, το άγχος της εφηβείας αυξάνεται κάθε μέρα, σηκώνει το βλέμμα για να δει το αγαπημένο της βίντεο και παίρνει ιδέες από τα προκλητικά ρούχα της Μαντόνα, με ανάγκη για αγάπη λαχταρά μια κατεύθυνση, οι ήρωές της τής προσφέρουν, όλοι ψάχνουν για κάτι και υποθέτουν ότι κάποιος άλλος ξέρει τι είναι, κανείς δεν μπορεί να ζήσει με τις δικές του αποφάσεις, έτσι φαίνεται, γι’ αυτό στρέφονται σε κάποιον άλλο να τους πει τι να γίνουν να τους πει τι να φορέσουν να τους πει τι να πουν να τους πει πώς να συμπεριφέρονται και να σκέφτονται και να εξαναγκάζουν τους άλλους καταναγκαστικά μέχρι ο κόσμος να γίνει όλος σαν αυτούς. Ένας ενάρετος φοιτητής ήρθε και μου ζήτησε να αναστοχαστώ, κρίθηκε ότι ο τρόπος ζωής μου ήταν πολιτικά μη ορθός· δεν πιστεύω σε αυτοαποκαλούμενους σημαντικούς ανθρώπους που κηρύττουν, κανένα τραγούδι των Bad Religion δεν μπορεί να κάνει τη ζωή σου πλήρη, ετοιμάσου για απόρριψη, δεν θα πάρεις καμία καθοδήγηση από μένα.
Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θέματα: Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική. Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί ! — ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ –
Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com
▼
Μιλάμε για σκρόφα.
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://esxatianasxesi.blogspot.com/2026/08/blog-post_26.html
Η σατανίλα αυτοπροσώπως.
ΔιαγραφήΚι αυτός ο ηγούμενος αναρωτιέμαι.. είναι τόσο αγαθός.. ή τσίμπησε κάποια βαρβάτη επιταγούλα ;
Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι σημαίνει η επίσκεψη της Madonna για την Ελλάδα,η οποία έχει ήδη τουρισμό που σχετίζεται με τόπους λατρείας.Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, όπως και τα μπουκάλια της ΜΑΜΟΣ και όλο αυτό είναι μια τεράστια διαφήμιση.Τώρα το αν έχει μετανοήσει ή αν έχει αποφασίσει να αλλάξει στάση ζωής αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω,η ίδια όμως είπε ότι με αυτόν τον τρόπο έκλεισε έναν κύκλο από την προηγούμενη επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια.Στον ακατανόμαστο τι να απαντήσει που της ευχήθηκε? Μάλλον σκιάχτηκε ότι μετά τις ευχές δεν θα καταφέρει να γιορτάσει τα επόμενα γενέθλια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Κώστα και καλό Φθινόπωρο!
Ευρυδίκη
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔιαγραφήΤην επομένη της είδησης για την ευχή, σε ινστα, βάιμπερ κι άλλα.. κυκλοφόρησαν επικήδειοι της μαντόννα.
Καλό φθινόπωρο Ευρυδικούλα μου!
Μεταξύ των μνηστήρων ήταν και κάποιος ονόματι Λειώδης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΙδού: Λειώδης, γιος του Οίνοπα. Είναι μάντης, μισεί τις κακές πράξεις των μνηστήρων και αγανακτεί μαζί τους.[22] Ενώ ο Οδυσσέας σκοτώνει τους μνηστήρες, ικετεύει για έλεος, λέγοντας ότι προσπάθησε να σταματήσει τους άλλους μνηστήρες και ότι πλήρωσαν που δεν τον άκουγαν. Ο Οδυσσέας τον ακούει, αλλά λέει ότι, ως ιερέας, είχε προσευχηθεί για τον Οδυσσέα να μη γυρίσει σπίτι, κι έτσι τον σκοτώνει ούτως ή άλλως.[
🤣
ΔιαγραφήΝα και ό οφθαλμός πάνω στην τούρτα γενεθλίων...
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://youtube.com/shorts/JDbghvg2Hpg?is=jBDggsmzrPfeKYEf