Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Όντως μετράνε μήνες...



Σκάει πυρηνική βόμβα για άλλους 3 υπουργούς της κυβέρνησης!

Το επίδομα του ζεύγους Παπαδημητρίου και του Μάρδα θα μοιάζει ανώδυνο.

ΣΚΑΕΙ πυρηνική βόμβα σε εφημερίδες του Σαββατοκύριακου για 3 υπουργούς του Σύριζα! Το επίδομα του ζεύγους Παπαδημητρίου και του Μάρδα μπροστά στις αποκαλύψεις που έρχονται θα μοιάζει σαν το παραμύθι της Χιονάτης!

Μετά το ζεύγος Αντωνόπουλου έχουν έτοιμους για την σέντρα των ΜΜΕ 3 τουλάχιστον υπουργούς, από τα πλουσιόπαιδα της κυβέρνησης, τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων εμφανίζουν ιδιαίτερη κινητικότητα τα χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Ηδη στα γραφεία κυριακάτικων εφημερίδων έχουν φθάσει τα ντοκουμέντα φωτιά που προέρχονται από έρευνες επιχειρηματιών οι οποίοι είδαν τα συμφέροντά τους να θίγονται και αποφάσισαν να δώσουν στεγνά τους πολιτικούς που προσφέρουν “αφιλοκερδώς” τις υπηρεσίες τους σε αντίπαλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Η πλάκα είναι ότι έως τώρα αυτό γινόταν απροκάλυπτα επειδή οι υπουργοί αισθάνονταν παντοδύναμοι. Ελα που μετά την εμπλοκή Κουρουμπλή στην υπόθεση NOVARTIS και τον ξεπεσμό του ζεύγους Αντωνόπουλου κάποιοι διαβλέπουν την πτώση του Τσίπρα και περνάνε στην αντεπίθεση.

πηγή
το είδαμε εδώ

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα! Καί καλό μήνα!

    Λοιπόν... Κάτι με γαργαλούσε στη φωτογραφία αυτή, αλλά μου διέφευγε. Το βρήκα, όμως!
    Είναι η πλαφονιέρα στην πόρτα εισόδου της Βουλής, που απεικονίζεται απάνω απ' τα κεφάλια των εικονιζομένων σατανάδων! Έτσι όπως είναι πορτοκαλιά καί ημισφαιρική, μοιάζει με δύοντα Ήλιο ανάμεσα σε σκοτεινά σύννεφα!

    Εξόχως σημειολογικόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα Επίσης!
    Και...εξόχως επιθυμητον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή