Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αξιοθρήνητος πλέον ο Λεβέντης - Τον έβαλαν οι Γερμανοί να λέη συνεχώς για συγκυβέρνηση και... τώρα που επέρχεται η συγκυβέρνηση ΝουΔούλας - Αλ6 Χαβαναγκίλα, τον πετάνε σαν στυμμένη λεμονόκουπα... (βίντεο)

5 σχόλια:

  1. Πάτε όλοι στο παρακάτω λινκ και δείτε τι έρχεται! Κλικ εκεί που λέει "Επιλέξτε ώρα πρόγνωσης" και επιλέξτε 29/9-18:00 να δείτε ποια πόλη θα χτυπηθεί από τροπικό κυκλώνα.

    http://www.meteo.gr/anemologio.cfm

    Η Σπάρτη. Συμβολικό; Πάνε για ανθρωποθυσίες πάλι; Δεν ξέρω η ημερομηνία αν σημαίνει κάτι. Έχουμε κανένα γνώστη από εβραϊκό εορτολόγιο ή εορτολόγιο μαγισσών;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      το Γύθειο και η παραλία Αγερανός (ξέρω καλά την περιοχή) βρίσκονται εκεί που είναι το μάτι του κυκλώνα. Θα μού πεις..στο μάτι του κυκλώνα επικρατεί ηρεμία, ενώ τα γύρω γύρω μέρη κινδυνεύουν περισσότερο.
      Ότι κι αν είναι ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Κοίταξα καλύτερα την προσομοίωση που μάς πρότεινες Γιώργο και δείχνει τελικά να κινδυνεύουν από 11άρια..τα Κύθηρα.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Σεπτεμβρίου, 2018 14:25

      Το σατανικό ημερολόγιο ακολουθεί το πάτριο εορτολόγιο των χριστιανών.Με μια βόλτα στο ίντερνετ μπορείς να πληροφορηθείς για τις θυσιαστικές τους ημερομηνίες όπως και τις ημερομηνίες εξευμενισμού σκοτεινών οντοτήτων.

      Διαγραφή
  2. Ο κυκλώνας περνάει και από την Αγία Σοφία στις 1/10-21:00 όπου και διαλύεται.

    Πλάκα μας κάνουν οι μετεωρολόγοι; Κάποιοι υψηλόβαθμοι από αυτούς ονομάζουν με ονόματα σπουδαίων Ελλήνων τους τυφώνες ώστε να γίνει η ψυχολογική σύνδεση των δοξασμένων Ελλήνων με καταστροφές.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή