Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ- ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΡΝΟ! (διαφωτιστικό βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους)



Γιατί πρέπει να σταματήσετε να βλέπετε πορνό (Βίντεο).

«Σταμάτησα να βλέπω πορνό κυρίως για δυο λόγους:

Ο πρώτος ήταν πως το πορνό φέρνει πολύ θυμό και βια στις προσωπικές μου φαντασιώσεις και αυτός ο θυμός και η βία δεν ήταν εκεί εξαρχής και δεν τα ήθελα πλέον για εμένα. Αυτό δεν ήμουν εγώ και αποφάσισα να βάλω τέλος σε όλο αυτό....»


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο τοποθετώντας ελληνικούς υπότιτλους, από τις ρυθμίσεις (γρανάζι στην κάτω μεριά του βίντεο):

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό.
    Μακάρι να το έδειχναν στα σχολεία.
    Εάν δεν ζούσαμε σε αυτήν την εποχή των Σοδόμων και Γομόρρων δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συμφωνήσουμε με όσα στο βίντεο αναφέρονται.
    Οσο και εάν μας τα έλεγαν οι οι παλαιότεροι ημών , εμείς θα τους χαρακτηρίζαμε συντηρητικούς ακροδεξιούς φασίστες οπισθοδρομικούς.
    Ωρες ώρες σκέπτομαι πως μάλλον ήταν ανάγκη να τα περάσουμε για να τα απορρίψουμε οικειοθελώς.
    Ισως αυτό να το παραχώρησε Ο Τριαδικοός Θεός μας , Θεία οικονομία, για να φτάσουμε σε ανώτερο στάδιο πολιτισμού όπου το πνεύμα (ο ανθρώπινος νούς) θα ελέγχει αποκλειστικά την ύλη (το σώμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπλήρωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
    Καθαρή (υποδοχή και όχι πια τρύπα)μόνον αυτή που χρησιμοποιείται από νυμφευμένο Ανδρόγυνο για αναπαραγωγή.
    ΔΕΕΧΜΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή