Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Η ιδεοληψία και αφέλεια (;) του κ. Κοτζιά συνεχίζουν να κάνουν κακό στη χώρα.

του Στέλιου Φενέκου Υποναυάρχου ε.α. ΠΝ

Σχόλιο Διόδοτου: Μα τί λες υποναύαρχέ μου... για την διάνοια, τον διδάκτορα ξένων πανεπιστημίων, τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κοτζιά!.. τον διώκτη του σκοπιανού αλυτρωτισμού, τον καρατομηθέντα... Δεν τα ξέρεις καλά... ρώτα και κανέναν πιο ειδικό.. να σού πει περί των γιγαντιαίας συλλήψεως ιδεών του, πάνω στα εθνικά μας θέματα, που θα έφερναν σε αμηχανία ακόμα κι αυτόν τον ίδιο το Μαρξ... αν ζούσε και εισήρχετο εις αναθεωρήσεις και προσαρμογάς των κεφαλαιικών ιδιομορφιών σε σχέση με τας ενεργειακάς και γεωπολιτικάς ανάγκας των κρατικών οντοτήτων επί των ημερών μας... 🤣

Το κάλεσμα του διχασμού...

Σχόλιο Διόδοτου: Σαφέστατα και πρόκειται για κάλεσμα διχασμού, αντιπαλότητας και εμφυλιοπολεμικής διάθεσης η ανωτέρω ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Στην προσπάθεια ψηφοθηρίας, εν όψη επικείμενων εκλογών, επιχειρεί την πόλωση και τον ψευδεπίγραφο διαχωρισμό των μαθητών σε εθνικιστές και μη. 
Εντοπίσαμε όμως κάποιο twit.. το οποίο τους δίνει.. ίσως την καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να τους δοθεί ποτέ! Απολαύστε την... 

Ποροσένκο: Η Ουκρανία αντιμέτωπη με ρωσική εισβολή – Κίνδυνος για «ολοκληρωτικό πόλεμο». / Ρωσία-Ουκρανία: Η Μόσχα θα αναπτύξει συστοιχίες S-400 στην Κριμαία.



Η Ουκρανία βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την «απειλή» της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής και του ξεσπάσματος «ενός ολοκληρωτικού πολέμου» με τη Ρωσία, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, χθες Τρίτη, δύο 24ωρα μετά το επεισόδιο στην Αζοφική Θάλασσα.

Οι ιούδες του Ιούδα.

γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

 Όλοι οι Ιουδαίοι είναι υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλον [Ταλμούδ]
Η αφίσσα που βλέπετε εδώ, ανηκει σε παγκόσμιο σιωνιστικό οργανισμό που εδρευει στο Λονδίνο
Στα μεγάλα χρωματιστά γράμματα άνω αριστερά, γράφει [σε μετάφραση]
Δες το!
Ανάφερε το!
Σταμάτησε το!
Πανάρχαια ντιρεκτίβα προς τους ιούδες όλου του κόσμου

Η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την επίλυση εδώ και τώρα του Σκοπιανού με ορίζοντα υποχρεωτικού διαμελισμού της Ελλάδας τα επόμενα 10 έτη. Θέλει Ανεξάρτητη Μακεδονία Με Έξοδο Στο Αιγαίο – Ιταμή Πρόκληση: «Οι Αρχαίοι Μακεδόνες Δεν Ήταν Έλληνες – ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.



Οι Γερμανοί εταίροι μέσω του Der Spiegel προκαλούν και πάλι τα εκατομμύρια των Ελλήνων παντού στην οικουμένη, παρουσιάζοντας αλυτρωτικό χάρτη των Σκοπίων και δηλώσεις ενός «ειδικού καθηγητή», ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες …αλλά Βάρβαροι.
Η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την επίλυση εδώ και τώρα του Σκοπιανού με ορίζοντα υποχρεωτικού διαμελισμού της Ελλάδας τα επόμενα 10 έτη. Ας δούμε τι αναφέρουν και θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις…


Γεώργιος Ρωμανός "Συνθήκη" των Πρεσπών, Τι κάνουμε τώρα".

Σχόλιο Διόδοτου: ΑΛΗΘΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!! (βιντεο)
( κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση )

Που οδηγείται η Ελλάδα;

του Πάνου Πλαστήρα

 Σχόλιο Διόδοτου: Όμορφο άρθρο, στο οποίο έχουμε τις διαφωνίες μας ως προς την επιτυχία του νατοϊκού σχεδίου, ειδικά όσον αφορά το θέμα της Κύπρου. Η φωτο δεν είναι η αρχική εικόνα του άρθρου. Είναι δικής μας επιλογής και συνεπικουρεί στα υπονοούμενα του αρθρογράφου...

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η… άλλη Ελλάδα.

του Λουκά Γεωργιάδη

Απόσπασμα από το άρθρο: Δεν τους απασχολεί η ευημερία της χώρας, αλλά η επικράτηση της χρεοκοπημένης κομμουνιστικής αντίληψης και ιδεολογίας. Δεν τους ενδιαφέρει να γίνουμε μια χώρα φιλελεύθερη και παραγωγική, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση η Αριστερά θα περιορίζεται σε ποσοστά 5%-10%.

Όλος αυτός ο συρφετός, πρέπει να φύγει από την Ελλάδα... δεν υπάρχει άλλη λύση... Είναι άτομα προβληματικά και διεφθαρμένα στην ψυχή, στο μυαλό και στο σώμα... μεταλλαγμένα ανθελληνικά ζόμπι...

Καλλιόπη Σουφλή 


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Καθηγητές στη Βέροια αποκαλούν τα παιδιά "φασιστάκια" και τα εκβιάζουν με αντάλλαγμα την "πενθήμερη εκδρομή"!

 
Στο 3ο Λυκειο Βεροιας που συστεγαζεται με το 4ο, σήμερα τα παιδιά συζητούσαν μεταξύ τους το θέμα της κατάληψης .
Προσπαθούσαν να πάρουν απόφαση για την στάση που θα κρατήσουν .
Ο γυμναστής του σχολείου θεώρησε πρέπον , σωστό και δημοκρατικό , να παρέμβει, με τον τρόπο εκείνον που αρμόζει σε Έλληνα εκπαιδευτικό, στην συζήτηση των παιδιών και να επηρεάσει την απόφασή τους .
Επί λέξη ο καθηγητής απευθύνθηκε στα παιδιά και είπε
«δεν θ’ αφήσω φασιστακια να μου κλείσουν το σχολείο».

Πρακτικές Κόκκινου Φασισμού από το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εναντίον μαθητών στη Δράμα!

του Ιωάννη Αμπατζόγλου
"..εισήλθαν στο σχολείο αστυνομικοί με πολιτικά αφού πρώτα έκοψαν με “κόφτες” τις αλυσίδες που είχαν τοποθετήσει οι μαθητές στην πόρτα του σχολείου. Εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν τους μαθητές εκτός σχολείου, συλλαμβάνοντας μάλιστα έναν 15χρονο μαθητή τον οποίον οδήγησαν μέσα στο περιπολικό. Κράτησαν αυτόν τον μαθητή για μισή ώρα στο περιπολικό λέγοντάς του ότι θα τον οδηγήσουν στα κρατητήρια με χειροπέδες αν ξαναεπιχειρήσουν να κάνουν κατάληψη..."

Mr. V (31η εκπομπή) - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ (!!!), ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 17 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ 21/11/2018, ΕΔΩ.

Οι ΚΚΕδες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ !!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Σχόλιο Διόδοτου: ΚΚΕδες Θεσσαλονίκης και συριζαίοι και ΟΛΜΕδες κι αντιφάδες και λοιποί παρακρατικοί, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.. ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!

29/11 ημέρα πανελλαδικών καταλήψεων για την Μακεδονία!

Μια νέα ελπίδα γεννιέται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Η μαθητική νεολαία ξυπνά και δείχνει τον δρόμο σε όλους μας! Σαστισμένα τα ΜΜΕ και το Υπουργείο «Παιδείας» μπρος το μαζικό κίνημα. Ψάχνουν και πάλι δράκους και μάγισσες να κάψουν στην πυρά. Το παραμύθι έχει παλιώσει όμως. Κανένα κόμμα, καμία οργάνωση δεν υποκίνησε κανένα σχολείο να κάνει το αυτονόητο.

Λυσσάξανε οι συριζαίοι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου να μην δεχτεί ισλαμο-λαθρομαντράχαλους.

Σχόλιο Διόδοτου: Παρακαλούνται οι αναγνώστες μας, καθώς θα διαβάζουν την επιστολή Δ.Βίτσα προς τον δήμαρχο Μεσολογγίου, η οποία περιέχει ΚΑΙ απειλητικά υπονοούμενα, να συγκρατηθούν.. να μην βαρέσουν γροθιά στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Καυστικά σχόλια για τον Έλληνα πρωθυπουργό από Ιταλίδα ευρωβουλευτή (βίντεο)

(ο αποδέκτης της ομιλίας.. με συνοφρυωμένο βλέμμα σε στυλ Μπόζο. Τον θυμάστε τον Μπόζο;..)