«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΔΟΤΉΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ! Δημοσκοπήσεις δίνουν επίσημη διαφορά 11%, ότι προηγείται η ΝΔ, αποκρύπτοντας το πραγματικό ποσοστό που υπερβαίνει το 20%! Αυτή τη στιγμή στην Κουμουνδούρου (γραφεία ΣΥΡΙΖΑ) σκοτώνονται μεταξύ τους. Εντός της επομένης εβδομάδος θα ακούσουμε παραιτήσεις με δηλώσεις μεταμέλειας προς τον λαό. Προσοχή μεγάλη στα παιδιά μας που ξεσηκώνονται για την Μακεδονία, γιατί μπορεί να ετοιμάζουν προβοκάτσια εις βάρος τους. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΤΩΡΑ, και να κάνουμε το παν γι αυτό, πριν ξημερώσει η 11η Δεκεμβρίου, κατά την οποία πρόκειται να υπογράψουν στο Μαρόκο ( * ) το τέλος της χώρας και της φυλής μας. "Επανελλήνιση Τώρα!" όπως λένε και τα παιδιά.

 ( * ) βλ. εδώ.

4 σχόλια:

  1. Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΒΙΑΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Ε@@@@ΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

    OI ΕΛΒΕΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ. Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο ΟΗΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

    https://www.bbc.com/news/world-europe-46302030

    "Η βασική πρόταση απαιτεί να έχει η ελβετική νομοθεσία προτεραιότητα έναντι του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών. Για υποστηρικτές όπως η Αλίκη Παναγίδης, θα έδινε στους ψηφοφόρους "τον τελευταίο λόγο σε κάθε θέμα".
    Λέει: "Αυτό είναι το μόνο που θέλουμε: να είμαστε εμείς αυτοί που θα αποφασιζουν τι συμβαίνει στην Ελβετία, όχι ένα ξένο δικαστήριο ή επιτροπή."

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!
      Αναρτήθηκαν οι πληροφορίες σας.

      Διαγραφή
  2. δλδ. να χαρούμε που απο την κόκκινη ληστοσυμμορία θα "ανεβάσουμε" πάλι την γαλάζια εγκληματική ψευτοδεξιά;;;;..για να μας ξαναματασώσουν οι γαλάζιοι συμμορίτες;;;; .. ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά...Θα κατεβάσουμε τον έναν υπάλληλο και θα ανεβάσουμε τον άλλον υπάλληλο του ιδίου γαμψομύτη αφεντικού;;;...πόσο άθλια ραγιάδικα δίποδα μπορεί να είμαστε;;;

    ΟΧΙ δεν θα πάρουμε ..Αυτή την φορά δαγκωτό τους "κακούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βάλαμε την ανάρτηση για να διαφημίσουμε την ΝΔ (ο Κούλης όλοι έχουν καταλάβει ότι είναι το ίδιο ξεφτιλισμένος νεοταξίτης), αλλά για να αποκαλύψουμε το φιάσκο των δημοσκοπήσεων και πόσο έχει ξεφτιλιστεί η τωρινή κυβέρνηση ακόμα και στα μάτια των ίδιων των στελεχών της, και ότι άρχισαν να σκοτώνονται και μεταξύ τους.

      Διαβάζετε επιτέλους σωστά!

      Διαγραφή