Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Διαμελισμός Ελλάδος/Διχοτόμηση Αιγαίου και Plan A' προώθησης υγροποιημένου φυσικού αερίου από Αλεξανδρούπολη.

γράφει ο Διηνέκης



Δεν χρειάζονται πλέον την Ιταλία οι σιωνιστές για τον "EastMed". Διχοτόμησαν το Αιγαίο Πέλαγος / Δημιούργησαν Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία (όπως το δη ο καθένας από εσάς) και θα προωθούν Υ Γ Ρ Ο Π Ο Ι Η Μ Ε Ν Ο το φυσικό αέριο, μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Καλά νά 'ναι οι... μπατριώτες ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ! Στο Ζύγι τής Κύπρου, εκεί που ανατινάχθηκαν τα πάντα το 2011, θα γίνεται η υγροποίηση τού αερίου. Η φόρτωσή του σε LNG πλοία, επίσης - μάλλον - θα γίνεται εκεί (ή στο Βασιλικό Πάφου) και στην Αλεξανδρούπολη, θα γίνεται η ξεφόρτωσή του και η επαναεριοποίησή του, για να μπη σε αγωγούς για Ευρώπη (ανάμεσα σ' αυτούς κι ο TAP...)








Την στημένη έκρηξη στο Ζύγι Κύπρου, τής 11ης Ιουλίου τού 2011, την θυμάστε; Γιατί σάς ρωτώ τώρα, ε; Θα σάς πω - θα σάς πω... Διότι ήταν το ΚΥΡΙΟ σενάριο τού αγωγού "EastMed" !!! Το Κ Υ Ρ Ι Ο !!! Όχι το "PLAN B", αλλά το "PLAN A"... Tελικά, εναλλακτικό σενάριο ("PLAN B") ήταν το σχέδιο ο αγωγός "EastMed" να περάση από τα καμμένα των Κυθήρων, τής Πελοποννήσου, τής Ζακύνθου, τής Κεφαλλονιάς και τής Κέρκυρας (σε περίπτωση που δεν θα κατάφερναν 100% οι σιωνιστές τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με απόσπαση Μακεδονίας - Θράκης - Αιγαίου Πελάγους από τον Εθνικό Κορμό). ΟΥΤΕ ΤΟ "Α", ΟΥΤΕ ΤΟ "Β" ΡΕΕΕ !!!

ΤΟ "PLAN A", ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ !!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ - "PLAN B":




ΤΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ-"EASTMED"; 

 

Διαβάζουμε πρώτα εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

Tι θα γίνη μόλις «τα τινάξη» ο μουρλο-σουλτάνος (λίαν συντόμως εύχομαι) και αναλάβουν οι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ», οέο;
Τώρα που το σκέπτομαι πολύ καλά, ίσως μια αμυδρή ελπίδα για την Ψωροκώσταινα, να ήταν όντως το να «τα τινάξη» ο μουρλός και να ξεσκίσουν τους αντιπάλους του οι Ρώσοι...
Λέτε;


Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομιζω οι Ρωσσοι διακρινοντε ως λαος να εχουν αυτοκτονικες τασεις. Πρωτα θα γινουν ολα πουτανα στη περιοχη και μετα βλεπουμε για East Med.

    Ναι, πιστευω υπαρχει "αμυδρη ελπιδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή