Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ

Βίντεο της 5/6/2019, από τον λογαριασμό YouTube "Βίντεο Ορθοδοξίας"






4 σχόλια:

  1. Φράσεις σαν τα κόλυβα στο ζωνάρι των τούρκων δεν βλέπονται καθόλου πια στο pronews.gr. Κάποτε θα γέμιζαν τα σχόλια με προφητείες σε κάθε δημοσίευμα σαν τα παρακάτω.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/778250_oi-protoi-s400-ftanoyn-stin-toyrkia-ton-ioylio

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/778507_telesigrafo-agkyras-pros-ipa-epimeinete-sto-empargko-ton-f-35-tha

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πού το αποδίδεις αυτό Γιώργο;
      Γίνεται κάποιο εμπάργκο στούς σχολιαστές του χριστιανικού χώρου;

      Διαγραφή
    2. Οι σχολιαστές έκαναν εμπάργκο μου φαίνεται. Ενδεχομένως όχι μόνο στο pronews. Παρακολουθείς συζητήσεις αλλού για τα ελληνοτουρκικά όπου συνεχίζεται η προφητική ερμηνεία των ειδήσεων;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Εχεις καποιο δικιο για το φαινομενο, ισως γι αυτο κι εμενα, μαλλον ενστικτωδως, μου δημιουργηθηκε η αναγκη να βαλω αναλογες αναρτησεις, Καλλιώρα κλπ.
      Και οση διαβρωση κι αν εχουν υποστει οι προφητειες, για πρακτορικους λογους, ο κορμος των προφητειων (Κοσμας Αιτωλος, Αγ.Ανδρεας σαλος π.χ.) παραμενει αυθεντικος. Ο Θεος εχει μιλησει για να μας προετοιμασει, και χωρις βεβαια να δινει ημερομηνιες.
      Η ζημια που εχει γινει με την εκ του πονηρου κακη χρηση των προφητειων, λειτουργησε σαν την ιστοριουλα με τον βοσκο που μια και δυο και τρεις ελεγε ψεμματα "λυκος στα προβατα". Εκει αποδιδω την ελλειπη μνεια τους σημερα.

      Διαγραφή