Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ FED, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΣΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΑ..



θΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ.
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ FED ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ.

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ...

Ό,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΤΙΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΑΚΕΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ 20 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ 10 ΣΤΟ ΟΧΑΪΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 30 ΑΤΟΜΑ, ΜΕ MIND CONTROL ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑΚΙΑ.
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΟΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ..ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ...

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛ ΠΑΣΟ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ Ή ΚΛΑΙΝΕ..

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




3 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Αυγούστου, 2019 21:41

    Τρομερός σχολιασμός αδερφέ μου Κώστα.Και η κομματάρα πού έβαλες τα "σπάει".Από μακριά βρωμάει η υπόθεση "κατευθυνόμενους δολοφόνους".Καί ώς συνήθως εδώ θα βλέπουμε,κακούς ρατσιστές και φαντάσματα του εθνικισμού.Και όσο για την Κ.Κ.Κ,δεν χρειάζεται να ξαναλέμε ποιός την ίδρυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Αυγούστου, 2019 00:35

      Βλέπεις Κώστα,ότι η ταμπέλα που λέει για μάς,"no entrance",γι'αυτούς λέει,"now in trance".Κάπως έτσι ενεργοποιείται η "σκανδάλη" μέσα τους.Έτσι έλεγε και στο ντοκυμανταίρ conspiritus η Kathy 'O Brien,αλλά και η Arizona Wilder, στον David Icke.Τελικά,το βιβλίο "Ο κυνηγός στό λιβάδι",εξακολουθεί να έχει απήχηση.

      Διαγραφή
  2. Παλεύουν τα τέρατα ,να φάνε αρνητική ενέργεια , ο επσταιν ,θα δικαστή και θα εκτελεσθη.Που τρουπωσε ο παγιατ ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή