Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

EKTOΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΤΟΝ ''ΑΕΡΑ'' Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Eκρηκτική η κατάσταση στην Ημαθία: Ρομά με καραμπίνες εναντίον μεταναστών με ρόπαλα! - Έπεσαν πυροβολισμοί




[ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]



Ακόμα, δεν έχουμε δει τίποτα...
Τα ... "καλλίτερα έπονται" και η ... σφαγή των Ελλήνων, είναι στα σχέδια αυτών που κινούν τα νήματα... ΤΩΝ ΑΘΕΑΤΩΝ!
Άλλωστε, το έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι οι... ΑΘΕΑΤΟΙ, πως σκοπός τους είναι Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΓΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!
ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή



Καζάνι που βράζει θυμίζει η Αλεξάνδρεια Ημαθίας μετά την άτυπη βεντέτα, που άνοιξε τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταξύ των Ρομά του οικισμού Αγίου Γεωργίου και νεαρών μεταναστών που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της περιοχής. 





Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, χθες το βράδυ περισσότεροι από 150 αθίγγανοι του οικισμού Αγίου Γεωργίου συγκεντρώθηκαν κοντά στο κέντρο φιλοξενίας με σκοπό να επιτεθούν σε μετανάστες.


Αφορμή για την συγκεκριμένη αντίδραση των αθιγγάνων στάθηκε το γεγονός ότι λίγη ώρα νωρίτερα ομάδα μεταναστών είχε πετάξει αντικείμενα στους αναβάτες δύο μηχανών που πέρασαν μπροστά από την είσοδο του κέντρου φιλοξενίας.

Στην είσοδο της δομής φιλοξενίας συγκεντρώθηκαν νεαροί μετανάστες που κρατούσαν καδρόνια και ήταν έτοιμοι να συμπλακούν με τους αθίγγανους. 

Η σύρραξη απετράπη την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που πήραν θέση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival, ότι οι αθίγγανοι προκειμένου να εκφοβίσουν τους μετανάστες πυροβολούσαν στον αέρα με καραμπίνες.



EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων της Αλεξάνδρειας επιχείρησαν να εισέλθουν σε μαγαζί της πόλης για ποτό.

Δεν τους επιτράπηκε η είσοδος με αποτέλεσμα να βγάλουν μαχαίρια και όπλο σε πολίτες του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου (!).

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρενόχλησαν κοπέλες από τον συνοικισμό που ήταν έξω εκείνη τη στιγμή.

Ακούστηκαν και πυροβολισμοί στον αέρα.

Mετά από λίγες ώρες, η ένταση γενικεύτηκε και μεταφέρθηκε στο hotspot όπου κάποιοι μετέβησαν ομαδικά με προθέσεις εισβολής στο χώρο.

Η ένταση κορυφώθηκε καθώς εκτοξεύτηκαν απειλές και από τις δύο πλευρές, αλλά χωρίς συνέχεια, καθώς στο σημείο κατέφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας ΟΠΚΕ που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Περίπου στις 3 τη νύχτα πολίτες έσπασαν την πόρτα και παράθυρα στο δημαρχείο κάνοντας συμβολική διαμαρτυρία προς την δημοτική αρχή για να απομακρυνθεί το hot spot από την πόλη.





Αττικά νέα




σχόλια από τα Αττικά Νέα: 


  1. https://www.stoxos.gr/2019/10/blog-post_6420.html?m=1
  2. ➥ Η απόβαση των ισλαμιστών στην Ελλάδα συνεχίζεται. Ογδόντα εννέα άτομα (από Σομαλία, Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Ιράκ και Συρία) «έδεσαν» τις τουρκοβάρκες τους στη Χίο.

    ➥ Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Πολίτης της Χίου (politischios.gr), «με τις νέες αφίξεις ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων στη Χίο ανέρχεται σε 4.839, τη στιγμή που την 1η Οκτωβρίου έφτανε τους 3.800».

    ➥ Αλλοδαπούς εποίκους «βρέχει» και στα Δωδεκάνησα. Η Σύμη, η Κως, η Λέρος και το σύνολο του νησιωτικού συμπλέγματος έχουν τιγκάρει με… μουσαφιραίους, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να «προτιμούν» την Ελλάδα για τις ομορφιές της, τα γενναιόδωρα επιδόματα και τις συνεργάσιμες κυβερνήσεις της που τους προσκαλούν.

    ➥ Μία από τις μνημειώδεις αρλούμπες που εκστομίζονται από χείλη υπευθύνων για το θέμα είναι ότι «θα ενσωματωθούν». Σίγουρα, ναι. Αυτοί που αυτομαστιγώνονται με λεπίδες για τον ιμάμη τους και γεμίζουν πλατείες με αίμα είναι πανέτοιμοι να ενσωματωθούν!

    ➥ Εκείνοι που μεγάλωσαν θεωρώντας τις γυναίκες πλάσματα β΄ κατηγορίας είναι έτοιμοι να γίνουν Ελληνες, να πιουν από τ΄ αθάνατο κρασί του ‘21 και να μεθύσουν.

    ➥ Βουρ για ενσωμάτωση πάνε και όλοι όσοι αποκεφάλιζαν χριστιανούς, Κούρδους Γεζίντι, αλλά και ομόθρησκούς τους, δουλεύοντας τις λεπίδες τους διπλοβάρδιες για το καλό του Ισλαμικού Κράτους.

    ➥ Εδώ δεν έχουν ενσωματωθεί οι Καταλανοί στην Ισπανία και είναι έτοιμοι να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο κι εμείς ακούμε τους παπατζήδες να λένε ότι θα γίνουν ένα και το αυτό με εμάς άνθρωποι που μας βλέπουν σαν θηράματα.

    ➥ Οι Βρετανοί, που είναι εξ ορισμού κομμάτι της Ευρώπης, δεν θέλουν πλέον πολλά πολλά με την Ε.Ε. κι εμείς δίνουμε βάση στους παραμυθατζήδες που μπάζουν ένα σύνταγμα ισλαμιστών την ημέρα στην Ελλάδα και θα την κοπανήσουν μόλις γίνει η πρώτη στραβή.

    ➥ Και δύο ερωτήσεις: Οι Ρομά που κατοικούν αιώνες στην Ελλάδα και μιλούν ελληνικά (καλύτερα από τον Γιωργάκη και τον Σημίτη) είναι… ενσωματωμένοι; Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι ενσωματωμένοι; Ποια είναι η φοβερή και τρομερή μέθοδος των νυν εξουσιαστών που θα μετατρέψει το μαχητικό Ισλάμ σε… ελληνικότητα;

    ➥ Το πιθανότερο είναι αυτό που δεν μας λένε: να επιδιώκουν την ενσωμάτωση (δηλαδή υποταγή) των εναπομεινάντων Ελλήνων στο Ισλάμ…

    https://www.dimokratianews.gr/content/102193/iremologio-deytera-21102019

  3. Πολίτες αναφέρουν πως οι παράνομοι μετανάστες κρατούν μαχαίρια, ενώ επιτέθηκαν, σε σχολείο, στα κοριτσάκια που βρίσκονταν στην πόρτα κατά την διάρκεια εκδήλωσης, καθώς δεν τους επέτρεπαν να μπουν μέσα στην αίθουσα.

    «Βγάλαν τα μαχαίρια και κυνηγούσαν τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε να μας βιάζουν τα κοριτσάκια. Κυνηγούσαν κοριτσάκι 13-14 χρονών. Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

    Δείτε τα συγκλονιστικά λεγόμενά τους στο παρακάτω βίντεο:

    Την ίδια ώρα ως σοβαρό αξιολογείται το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Βόρειο Έβρο, όταν εισήλθαν μαζικά 75 παράνομοι μετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και πραγματοποίησαν κατάληψη ελληνικού εδάφους στο Τελωνείο των Καστανιών.

    Οι ελληνικές Αρχές ενημερώθηκαν στις 6:30 το πρωί της Κυριακής ότι πολυπληθής ομάδα παράτυπων μεταναστών πραγματοποιεί καθιστική διαμαρτυρία στον δρόμο μπροστά στις μπάρες του μεθοριακού σταθμού.

    Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της FRONTEX, οι οποίοι βρήκαν τους μετανάστες καθισμένους στο οδόστρωμα, μπροστά στις μπάρες και στο φυλάκιο του διαβατηριακού ελέγχου της ελληνικής πλευράς, έχοντας κλείσει τον μεθοριακό σταθμό.

    https://www.el.gr/ellada/refuges/kynigoyn-na-viasoyn-ta-paidia-mas-ma/




    ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ,ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΝΤΙΑ.ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΒΙΑΙΩΣ.ΦΤΙΑΧΤΕ ΔΟΡΑΤΑ.ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΜΑΧΟΟΥΚ.Ζυγιασμενα για τον στόχο.Οπως ακριβώς ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.Ειμαστε στα αρχικά στάδια.Οταν βλέπεις ,ότι σου ριχνωνται έξω από τα κέντρα που τους εμπασαν....φαντάσου τι θα γινη μέσα στην πόλη των Αθηνών ,στις γειτονιές .Θα καη το πελεκουδι.Εσεις στην επαρχία , οργανωθείτε και ΔΥΝΑΤΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.Η φροντεξ είναι για καταμέτρηση ΑΥΤΩΝΩΝ.Οι κρεοπώλες να ασφαλίζουν τα καταστήματά τους καλά.Ομοιως οι καταστηματάρχες οπλοπωλειων και αγροτικών εργαλείων.Μαζευτηκαν τα σύννεφα...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.Τοσο σύντομα ;;ΝΑΙ .Είπαμε 2019- 2024.ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

 

14 σχόλια:

  1. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ....Ο ΓΥΦΤΟΣ ,ΑΑΑΧΑΧΑ !Τι σας έκαναν ;;;;κυνηγούσαν τα παιδιά σας ;;;;ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ !ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !ΑΜΑ ΜΕΙΝΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ,ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗ Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ,ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ 2 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ;;;;ΑΑΑΑ!ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΙ!ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ;ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΧΑΜΟΥΝΗΔΕΣ . ΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ;;ΑΑΑ!ΕΙΣΤΕ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΙ ΕΣΕΙΣ !ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ,ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ,ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΤΩ ;;ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΩ ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙΑ ΣΑΣ ,ΓΑΜΩ,ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ !!!ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΣΟΥΒΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ !Ποιοι ηλίθιοι κωλο βουτυροκωλοι ,άφησαν τους πρώτους να μπουν μέσα;;ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ 100 και το 200.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πακιστανός που λαθεψε και άρπαξε γάτα που ταιζω....εξαφανίσθηκε με βουλωμενα μάτια ,ομοίως και οι συνοδοί του .Έχουν μαχαίρια ;ναι ,το'παμε ,όπως έχετε γίνει κούραδες σας έχουν μια χαψια.ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΣΟΥΒΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ,ΦΟΥΛΑΡΕΤΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΚ ΣΑΣ.Βρειτε γέρο γύφτους σιδεράδες ,να σας φτιάξουν γιαταγάνια ,πληρώστε τον γύφτο και θα σας κάνη και τεμεναδες.Οι Αλβανοί που μπήκαν στο μαντρί ,το μετανοιωσαν πίκρα ,έχω και ενθύμιο πολέμου ...εναν σουγιά που τους τον άρπαξα μέσα από τα χέρια.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΡΘΙΟΙ !!Α ρε κερατάδες ,α ρε κυβερνήτες του κώλου ,α ρε παλιό πατσαβουρες της χαζαρικης συμμορίας ,ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΓΩ !ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ...ΣΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΣΑΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμ!!! καλό αυτό!! ας τους αφήσουμε να αλλησκοτωθούν! Ιδού η λύσις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι !άλλα μένουμε μακρυά !φυλασσόμεθα και φυλαττουμε και τους δικούς μας.Που το διάβασα...τώρα τελευταία ,σε νησί νομίζω ,αρπάχτηκαν οι οχτροί αναμεταξύ τους με μαχαιριές και πήγε ενας δικός μας ,να τους χωρηση !ρε άνθρωπε ! Στέκεις καλά στα μυαλά σου ;τι να πω !η βλακεία πολλών συμπολιτών μας ,με έχει μαγέψει !Κάτι φταίει ,δεν μπορεί.Το φαι ,οι ψεκασμοί ,τα elf κύματα ,η νοσηρή προπαγάνδα ,το βλαμμένο μυαλό τους ,τα τουρκικά σήριαλ ,τα καυσαέρια ,κάτι γίνεται εδώ .Έπιασε έναν Αφγανό 19 χρόνων που είχε δολοφονήσει έναν άλλον Αφγανό στην πλ.Αμερικης στην Αθήνα.Τρεις πήγαν να τον μαχαιρώσουν.Εμποριο ναρκωτικών.Απο τα Εξάρχεια ,πήγαν στην πλ.Αμερικης ....οι 19χρονοι...οι παραθεριστές ,οι λιαζομενοι...οι ασυνόδευτοι,οι κατατρεγμένοι άποροι μετανάστες,οι έτσι έμαθαν στα όρη και στα βουνά της πατρίδος τους,σωστά τα λέω κύριε χρυσοχοιδη ;σωστά δεν τα λέω κυρία Τασία ;,σωστά δεν τα λέω κύριε κουτσουμπα ;έτσι δεν είναι μουσιου ανοιχτοποδη ;και να δης κύριε Τόσκα ,τραβάω κάτι τόνους το βράδυ..ξεγυρισμενους !ααπαπα !εγώ ακολουθώ την συμβουλή σας ! αλλά ,έλα που δεν πατάει κανείς το ρημαδι πόδι του !λες να με έχουν μυριστει οι οφιδοι ;Κύριε Κούλη ,σας έχουμε ενημερώσει....κύριε Κούλη ...έχετε προειδοποιηθεί.ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπλήρωση:η αστυνομία έπιασε ,συνέλαβε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να πάει η Μπιτάκου να καθαρίσει πώς ανέχεται ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τέτοιες καταστάσεις;; γονείς μαζέψτε τα κορίτσια σας που καμαρώνετε επειδή γυρνοκοπάν σαν μικρές λολίτες αποβλακωμένα στο κινητό και το φεισμπουκ συμμαζέψτε τα γιατί άμα τα πιάσουν αυτοί στα χέρια τους οι ηθικοί αυτουργοί θα έιστε, 13χρον κι έχουν ινσταγκραμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και το πιό ανώμαλο καμαρώνουν οι γονείς λες και είχαν τα βόδια κινητό στην παιδική τους ηλικία, είναι υπεύθυνοι οι γονείς δεν έχουν ιδέα τί κάνουν και με ποιούς συναναστρέφονται στα σοσιαλ τα τέκνα τους, εδώ θα είμαστε που θα τους βλέπουμε να καμαρώνουν για τους γκόμενους τους αλλοδαπούς σε λίγο, κι ας μην ξέρουν τα παιδιά τους να λένε την αλφαβήτα, αρκεί που έχουν κινητό και γνωρίζουν το ιντερνετ άριστα, ύστερα λέμε φταίνε οι άλλοι, οι γονείς φταίνε, δεν έχουν ιδέα τί γίνεται με τα παιδιά τους και μεταθέτουν μετά τις ευθύνες σε αστυνομίες και σε άλλους να συνέλθουν γιατί τα παιδιά δεν χρωστάνε τίποτα αν κάποιοι είναι πυροβολημένοι και θεωρούν μόρφωση το ιντερνετ και το κινητο αντί το διάβασμα τις τέχνες την παιδεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά. Η Μπιτάκου ΠΏΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ Κ Α Ι ΕΔΩ ΠΕΡΑ;;

      Διαγραφή
    2. χιούμορ πάντα , κοροιδιλίκι αυτοί κοροιδιλίκι κι εμείς όπως και σε προηγούμενη ανάρτηση ωραία Ελένη κι εκεί χιούμορ αγαπητέ Κώστα

      Διαγραφή
  8. ΝΕΑ !ΕΚΤΑΚΤΟ !ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΥΦΤΩΝ :ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !τρέχα χρυσοτετοιε !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά σ' αυτόν τον τόπο ποτέ δεν θα μας λείψει η διασκέδαση από σουρρεάλ καταστάσεις!

    Γύφτοι εναντίον ομοχρώμων τους!... Ουάου!!! Γουστάρω! Αφήστε τους, ωρέ, να βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρεεε σας το λέω !θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους !Φουστανελωθειτε,τσαρουχωθειτε ,τσακωστε τα κουμπουρια σας και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ !ΤΑΜΠΑΝΙ ΔΕΝ ΕΧΗ ΤΟ ΤΑΨΙ !ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !ΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΙΣΡΑΗΛΙΝΕ...ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣ ;ΑΑΑΑΧΑΧΑ !Ρε πουστη μου....διάβασα κάπου ότι ο Κούλης είπε ,δεν θα τους βάλουν σε στρατόπεδα .Φτουυυυ !δεν ξαναγράφω τίποτα !ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ....ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΣΚΈΣΙ.......ΔΩΡΟ,μμμμμμοοουυυρλιιιααα !Άλλα δεν πειράζει....γεννάει η γκλάβα μου συνέχεια !Έχω κάτι παλληκάρια ,μμμμ..ΤΣΙΦΤΕΣ,ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ....μουρλια !τύφλα να'χει το αρνάκι στη γάστρα !ΧΑΧΑΧΑ !ΜΑΓΚΕΣ...Τακλαμακαν...εύκολα μπαίνεις ,καθόλου δεν βγαίνεις !μποοοουυυυυχαχαχαχα!τα υπόλοιπα...στα αλώνια.(τσοοουυυ ρε Λάκη... Κούλη....)ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή