Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ THE SECRET REAL TRUTH - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ...

Σχόλιο Διόδοτου: Όπως βλέπετε.. και θέματα που αναδημοσίευσε το The Secret Real Truth από το ιστολόγιό μας, είναι μπλοκαρισμένα στο Facebook. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει ξανά, εδώ και 8 ημέρες, για κάθε χρήστη ή ομάδα του Fb που δοκιμάζει να αναρτήσει θέματα του Διόδοτου.




ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ THE SECRET REAL TRUTH

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ...


Αυτά και άλλα 10+ θέματα μας μέσα σε 2-3 ώρες !!!

Άλλο κόλπο από το facebook να μας βγάζει όλα τα άρθρα μέσα σε δευτερόλεπτα από την ώρα που δημοσιεύονται spam για να μην τα βλέπετε. Μπείτε λοιπόν όλοι στο ΝΕΟ μας Αναβαθμισμένο site (που δεν έχει ούτε ιους ούτε τίποτα που διαδίδει το παρακράτος) και διαμοιράστε όπου μπορείτε για σπάσιμο και όχι μόνο να τους δείξουμε την δύναμη μας.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη

Όλοι εδώ ΤΩΡΑ ...https://thesecretrealtruth.blogspot.com/




thesecretrealtruth

2 σχόλια:

  1. μα καλά μας πολεμάει ο οβραιος και εμείς παίζουμε με τα παιχνίδια του..
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραμυθι ,παραμυθι δωστου κλωτσο να αρχινιση ....ετσι λοιπον φιλτατοι ,εχουμε μπει στον αγωνα της απελευτερωσεως της πατριδος μας.Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ,ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ .ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΝ ,ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ .ΝΑ ΚΑΘΩΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ .ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩΝΤΑΙ ΒΑΘΜΟΙ ,ΓΑΛΟΝΙΑ ,ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή