Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Θα φτάσουν να κηρύξουν μέχρι και στρατιωτικό νόμο;

γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο συνοδεύεται και από πολύ ενδιαφέροντα σχόλια, που τοποθετήθηκαν στο ιστολόγιο του αγαπητού Λευτέρη.



Ήδη, η χρησιμοποίηση του στρατού για τη μεταφορά εκατοντάδων λαθρέποικων 
στην ηπειρωτική χώρα, παρά τις κινητοποιήσεις και τις αντιδράσεις των κατοίκων, ισοδυναμεί με κήρυξη στρατιωτικού νόμου... 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο κοσμάκης είναι ανάστατος, σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.
Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Σάμος, Χίος, Κως, Γιαννιτσά, Σκύδρα, Νάουσσα, Βρασνά, Βέρροια, Σέρρες, Πιερία, Λέσβος, μοιάζουν με χύτρες ταχύτητας όπου ήδη ακούγεται το σφύριγμα της βαλβίδας. 

Και το καίριο ερώτημα που θέτει κάθε σώφρων άνθρωπος, είναι: "μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν;"
Λυπάμαι αλλά η απάντηση είναι σκληρή, αν και όχι τόσο σκληρή όσο θα έπρεπε να είναι η τιμωρία των Ελλήνων που έδωκαν στους δημίους τους το σχοινί για να τους κρεμάσουν...

Δεν πρόκειται να σταματήσουν. Πουθενά. Ούτε ακόμα και αν η αναλογία κατοίκων σε μια περιοχή γίνει: 10 αλλοδαποί, προς 1 Έλληνα.
Θα το φτάσουν μέχρι τέλους.
Μέχρι και στρατιωτικό νόμο πιθανόν να κηρύξουν, αν χρειαστεί [που μάλλον δεν θα χρειαστεί] 




Η πολιτική συμμορία που ανέλαβε να διαχειριστεί την αντικατάσταση των Ελλήνων και τον λαθρεποικισμό της παλιάς Ελλάδος, δεν θα έβλεπε εξουσία, αν οι παρατηρητές της Πλανητικής Παν-εξουσίας δεν είχαν κρίνει ότι οι προηγούμενοι πολιτικοί συμμορίτες, ναι μεν έκαμαν ότι περνούσε από το χέρι τους, για να μπαίνει ο πάσα ένας ελεύθερα στη χώρα, ωστόσο ήσαν πολύ ανίκανοι για να διαχειριστούν τη Β΄ φάση του σχεδίου, δηλαδή τη μεταφορά και εγκατάσταση των αφροασιατικών μαζών στην ηπειρωτική χώρα και την ενσωμάτωση τους [δια πυρός και σιδήρου] στις τοπικές κοινωνίες.
Εκτός αυτού, οι ροζοκόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες ήσαν τόσο φαταούλες και τόσο άρπαγες, ώστε η εφαρμογή του σχεδίου θα στοίχιζε τεράστια ποσά στα κογκλάβια που αποφασίζουν τις τύχες των λαών.
Ετσι προωθήθηκε η φαμίλια Μητσοτάκη, η οποία έχει αποδείξει στους Πλανητικούς Παν-εξουσιαστές ότι τα καταφέρνει καλύτερα στη διαχείριση.

Όχι δηλαδή ότι δεν θα πέσουν μίζες και αρπαχτές σε δαύτους - αλλά όσο να' ναι, θα πιάσουν τόπο τα λεφτά των αφεντικών, γιατί με τους συριζαίους στην εξουσία, όσα και να έσπρωχναν οι καπεταναίοι της Πλανητικής Αυτοκρατορίας, ήταν σαν να τα έριχναν σε βαρέλι δίχως πάτο.
Τι εμπιστοσύνη άλλωστε να έχει κανείς σε μια εντόπια κυβέρνηση, όταν έχει στα υπουργεία των μπάτσων, τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα; Ενώ ο κ. Χρυσοχοϊδης δημιουργεί μια αίσθηση  ασφάλειας, ρε παιδί μου - πως να το κάνουμε;

Οι γαλάζιοι πολιτικοί συμμορίτες συνεπώς γνωρίζουν ότι ο πρωταρχικός στόχος τους είναι η διεκπεραίωση του λαθρεποικισμού και η αντικατάσταση των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες. Γι αυτο τους κρατάνε απάνου τα αφεντικά τους.
Σε περίπτωση που κάμουν πισω σ' αυτό, τελειώνουνε με την εξουσία, εντός ολίγων μηνών.
Οι πρόβες μπαχαλοποίησης που συντηρούν σοφά τα αριστερά γκρουπούσκουλα και οι κρατικοδίαιτοι μπράβοι των αντιφα, είναι αρκετές για να υπενθυμίζουν στους κάθε λογής πολιτικούς νονούς, ότι όχι μόνο δεν είναι αναντικατάστατοι αλλά οι αντικαταστάτες τους βρίσκονται ήδη στην αναμονή και περιμένουν το προσκλητηριο των Μεγάλων...

Το δόγμα Βαρβιτσιώτη, ότι: "έχουμε τον τρόπο να σας επιβάλλουμε τον λαθροκαταχτητή σας" δεν είναι διαφορετικό από το δόγμα Χρυσοχοϊδη: "πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα ζήσουμε μαζί τους!"
Και τα δυο θέτουν με την ίδια κυνικότητα το αναπότρεπτο μιας προαποφασισμένης γενοκτονίας, που δεν πρόκειται να σταματήσει, αν στην παλιά Ελλάδα δεν φτάσουμε στο σημείο να μετωνομάσουμε [παραδείγματος χάριν] τον Παρνασσό, σε όρος "Αλ Μπαγκτάντι"  Κι αυτό θα συμβεί σε κάποια χρόνια.
Και προκειμένου να συμβεί, θα κάμουν τα πάντα.
Ναι!
Είναι πολύ πιθανόν να κηρύξουν μέχρι και στρατιωτικό νόμο, τουλάχιστον στις περιοχές όπου οι κάτοικοι τους θα αντιστέκονται πιο δυναμικά. 

Άλλωστε, τι και ποιον να φοβηθούν οι καθεστωτικές συμμορίες;
Όλοι τους ξέρουν ότι, αν τους δοθεί η εξουσία, ουσιαστικά δεν θα έχουν εγχώριο αντίπαλο. Όπως τώρα η φαμίλια Μητσοτάκη ξέρει ότι ο κάθε άλλος πολιτικός αρχισυμμορίτης θα περιμένει υπομονετικά πότε θα τον ξανακαλέσουν τα αφεντικά στην εξουσία, και αναλώνεται σε ελαφρές ασκήσεις "επαναστατικης ετοιμοτητας",  για τα ματια των χαχολων.
Κανένας του δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι, αν κάμει πραγματικη αντιπολίτευση, θα κλονισει την εξουσια!

Περιμενουν απλως ποτε θα ερθει η σειρα τους, σε μια κωμωδια "δημοκρατιας", όπου κάθε νέος εντολοδόχος κυβερνάει απολυταρχικά σαν Πέρσης σατράπης, μέχρι να αποφασίσουν τα αφεντικά να τον αντικαταστήσουν.
      
Γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι, ροζοκόκκινοι και εμπριμέ εξουσιαστές γνωρίζουν καλά, ότι το παιχνίδι είναι στημένο και περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του Ελληνικού πειράματος.
Την υπερφόρτωση δηλαδή της ημιθανούς Ισλαμογρεκίας, με εκατομμύρια τριτοκοσμικών τυχοδιωκτών, σαν ένα είδος "μαξιλαριού προστασίας" της ευρωπαϊκης ενδοχώρας και των ισχυρών οικονομιών του Βορρά, οι οποίες θα μπορούν να αντλούν φτηνά εργατικά χέρια και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους, από την αποθήκη ψυχών η "Ελλάς".
Χωρίς φυσικά να ρισκάρουν μια υπερβολικη συγκεντρωση αλλοδαπων τυχοδιωκτων στις δικες τους χωρες - πραγμα για το οποιο αντιδρουν πλεον οι σοβαροι ευρωπαϊκοι λαοι.

Θα γίνουμε ο προθάλαμος της αγοράς σκλάβων για τους ισχυρούς της Ευρωπης. Και ταυτόχρονα θα μετατραπούμε στο κοινωνικό πειραματόζωο της Πλανητικής Παν-εξουσίας, όπου τα πλέον εφιαλτικά μαζικά πειράματα θα μπορούν να εφαρμοστούν απάνω σε μια παραδομένη μάζα ανθρώπινης σάρκας, που δεν έχει πλέον τη ζωική δύναμη να αντιδράσει ούτε στην εξόντωση της.
Και προκειμένου να ευοδωθεί το "ελληνικό πείραμα" οι εγχώριοι εργολάβοι της Πλανητικής Παν-εξουσίας θα καμουν τα παντα. 

Και στρατιωτικούς νόμους θα κηρύξουν και τους μπατσους τους θα ξαμολυσουν και τα μυαλα των θυματων τους θα βομβαρδιζουν, σε καθημερινη βαση, μεσα απο το βαρυ πυροβολικο των Μεσων Μαζικης Χειραγωγησης, που ελεγχουν πλέον ολοκληρωτικά.

Και θα το πράξουν, με τις ελληνόφωνες μάζες να τους χειροκροτάνε κάθε φορά που θα τους πετάνε λίγα ψίχουλα "αειφόρου ανάπτυξης"   



Ο εθελοντισμός στον στρατιωτικό νόμο, που θα έλεγε και η κυρια Δομνα μας...



Προβολή σχολίων

  1. Εκατομμύρια στελέχη εργάζονται νύχτα-μέρα γιά νά προετοιμάσουν τήν νέα
    πλανητική υπερεξουσία τής "νέας τάξης".Τό νέο παγκόσμιο μοντέλο διακυβέρνησης πού
    θά βασίζεται στήν υπερτεχνολογία τού "χαράγματος" δήλ.στήν απαγόρευση τού νομίσματος
    καί στήν αντικατάστασή του μέ ηλεκτρονικές συναλλαγές (αχρήματη κοινωνία).
    Δραστηριότητες ,αγορές, τάσεις,προτιμήσεις ,κινήσεις-μετακινήσεις
    θά καταγράφονται ,θά αξιολογούνται καί θά χειραγογούνται από τό κοσμοκρατορικό
    κέντρο εξουσίας μέσα σέ δευτερόλεπτα μεσω τής υπερ-ταχύτητας μετάδοσης τής
    πληροφορίας.Σύμφωνα μέ τούς αναλυτές τής "Αποκάλυψης"τού Ιωάννη ή "Νέα Τάξη"
    ξεκινά μέ τό σβύσιμο τής τελευταίας από τίς επτά λυχνίες, τής Σμύρνης τό 1922.
    Ο παγκόσμιος εξουσιαστής -ηγεμόνας τού πλανητικού ολοκληρωτισμού θά είναι
    φυσικό πρόσωπο μέ συγκεκριμένα εθνοφυλετικά χαρακτηριστικά (καί όχι κάποιο
    διευθυντήριο ΟΗΕ ,ΔΝΤ κλπ).
    Μιά ομάδα φοιτητών από τήν Θεσσαλονίκη (μεταξύ τους κι΄ό αδελφός μου) ξεκίνησε
    γιά νά συναντήσει τόν άγιο Παϊσιο καί νά τόν ρωτήσει γιά τήν "Αποκάλυψη" τού Ιωάννη.
    Μεγαλη ή ουρά,κόσμος πολύς περίμενε γιά τήν ευλογία του,σήκωσε τό χέρι,
    τούς έγνεψε να΄ρθούν κοντά του - Γέροντα ήρθαμε νά σέ ρωτήσουμε γιά τήν Αποκάλυψη....
    Ο Αγιος χαμογέλασε καί τούς είπε: "Δέν χρειάζεται εσείς οί νέοι νά διαβάζετε
    τίς προφυτείες,θά τίς βλέπετε ζωντανά μπροστά στά μάτια σας"
    ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ





  2. Λευτέρη, γράφεις για <<"μαξιλάρι προστασίας" της ευρωπαϊκης ενδοχώρας και των ισχυρών οικονομιών του Βορρά,...>>
    Μα η ευρωπαϊκη ενδοχώρα και ο βορράς έχει ΗΔΗ ΑΛΛΩΘΕΙ! Δύο από τις μεγαλύτερες πρωτευουσες-λίκνα του δυτικού πολιτισμού, λονδίνο (νυν Londonistan) και παρίσι (νυν Paristan), έχουν ΗΔΗ μετατραπεί σε ισλαμο-3ΚΟΣΜΙΚΑ SHIT HOLES με ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αλλοθρησκους αλλογενείς! Ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες "οικονομίες του βορρα", π.χ. σουηδία, βέλγιο,γερμανία, ολλανδία κτλ. Κυκλοφορείς έξω και η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ατόμων που βλέπεις πλέον,ΔΕΝ είναι ευρωπαίοι, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

    Επίσης να σου τονίζω ότι και τα περί: "φτηνά εργατικά χέρια και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους," που γράφεις και ξαναγράφεις ΔΕΝ ανταποκρίνονται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και σε αυτά που ΖΟΥΜΕ!
    -ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ (γιατί τέτοιου "είδους" "πρόσφυγες" απαρτίζουν το 99% ΤΟΥ... "ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ") ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;
    -ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ;;; Δεν βλέπετε με τι ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ συμπεριφέρονται ακόμα και απέναντι στις δυνάμεις ασφαλείας;
    - Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του.... "φτηνού εργατικού δυναμικού" λοιπόν, ΔΕΝ αποτελείται από το ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ ποσοστό των..."καϋμένων πακιστανών που μαζεύεουν φράουλες ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ για ένα κομμάτι ψωμί"(και παρόμοια δακρύβρεχτα που ταϊζουν τους ελληνόφωνους χαχόλους τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού, ώστε να ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ... "ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ" ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΗ μέθοδος προπαγάνδας και χειραγώγησης μαζών....) , αλλά από ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ, ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ το εν λόγω... "εργατικό δυναμικό", ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο.... "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η... "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ" ΤΟΥ!! Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συμβαίνει και με τις ορδες γυφταριού από αλβανία, βουλγαρία, τουρκία, σκόπια που μπουκάρουν και εποικίζουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ κατά χιλιάδες την ελλάδα! Είδες εσύ πολλούς... "ευπαθείς βρωμά" να... "εντάσσονται" και να... "ενσωματώνονται" ως.... "φτηνό εργατικό δυναμικό";
    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!!!

    Στόχος λοιπόν ΔΕΝ είναι, ΟΥΤΕ τα... "φτηνά εργατικά χέρια", ΟΥΤΕ η... "επίλυση της υπογεννητικότητας του δυτικού κόσμου", και άλλες νεοφιλελε-νεοταξίτικες παπαριές, παρα μόνον...
    Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΟΓΟΥ ΕΝ-ΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! (που τυγχάνει κατά 90+% να ανήκει στην λευκή φυλή, εξού και η φαινομενική ΚΑΚΙΑ ΛΥΣΣΑ που έχουν με την μιγαδοποίηση και τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ της! )
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ;-)


    ikonsgr




    1. Καλως τον Γιαννη...

      Θα ελεγα και μη χειροτερα, αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν χειροτερα...
      Και το χειροτερότερο ειναι οτι ολα αυτα αρεσουν στο ποπολο...

  3. Και στους τρεις από πανου(Πελταστής, Γιάννης, Λευτέρης)
    Έκανε έκκληση προχτές ο Χρυσοχοϊδης στα υπόλοιπα μέλη της ε.ε. ότι και καλά το πρόβλημα της λαθροεισβολής δεν αφορά μόνο την Ελλάδα μας αλλά και όλη την Ευρώπη.

    Κολοκύθια τούμπανα. Όλοι μας γνωρίζουμε τον μύθο του Αισώπου με την αλεπού που είχε κόψει την ουρά της και πήγαινε με μαλαγανιές στις άλλες αλεπούδες να τις πείσει να κόψουν και αυτές τις δικιές τους.
    Αμ δε. Θα κόψουν οι Ευρωπαίοι τις δικές τους «ουρές»;

    Υποτίθεται ότι έχουμε στην Ελλάδα με τις νέες αφίξεις ΙσλαμοΦασιστών και κάπου στις 4.000 με 5.000 ανήλικους ή «ανήλικους» λαθροεισβολείς.
    Σαν αυτούς ντε που σκότωναν και βίαζαν και όταν τους πιάναν αποδεικνύονταν ότι είχαν δώσει ψευδή στοιχεία και ήταν 25 και 30 χρονών.

    Στην έκκληση του Χρυσοχοίδη προς τους 28 ευρωπαίους να πάρουν έστω κάποιους από τους ανήλικους-«ανήλικους» λαθροεισβολείς ανταποκρίθηκαν ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ από τους 28 ευρωπαίους.

    Άρα υπάρχει τεράστια ελπίδα.
    Οι Ευρωπαικές χώρες έχουν ξυπνήσει για τα καλά, όχι όλες εννοείται αλλά οι περισσότερες.
    Για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα θα συνεχίσουν να έχουν -όσες γίνεται περισσότερες- κλειστά τα σύνορα τους σε λαθροεισβολείς τόσο το σχέδιο της ν.τ.π. θα οδεύει στην αποτυχία.

    Μακάρι και τα βόδια της νουδούλας να συνεχίσουν να έχουν ορθάνοιχτα τα σύνορα μας και μακάρι ο Ερντογάν να συνεχίσει να στέλνει όσους περισσότερους μπορεί.
    Ούτε ένας απο τους λαθρο δεν θα πάει σε ευρωπαικές χώρες-κατά πως φαίνεται- και επίσης έρχεται χειμώνας.
    Η έκρηξη σίγουρα θα γίνει στην Ελλάδα από όλους σχεδόν πλέον τους Έλληνες.

    Αργά η αλήθεια είναι...οι Έλληνες ξυπνούν όπως στο Καραβόμυλο Φθιώτιδας, στα Βρασνά θεσσαλονίκης,[σε αυτά τα δυο χωριά δεν τόλμησαν να εγκαταστήσουν λαθρο] στη νάουσα, στα Γιαννιτσά, στην κατερίνη και αλλού.
    Έχουν πλέον και πολλούς δικηγόρους που με την πρώτη νύξη από τα βρωμοκάναλα ότι είναι είναι ρατσιστές και ακροδεξιοί θα τρώνε μηνύσεις στο κεφάλι. Και αγωγές γιατί όχι;
    Δεν ξέρουν όμως ακόμα να απαντούν με τις λέξεις που τους προσάπτουν.
    Γιατί δεν λένε στα κανάλια ότι οι λαθρο είναι ΙσλαμοΦασίστες και ότι η θρησκεία τους είναι Φασιστική;
    Γιατί δεν λένε ότι η θρησκεία τους είναι ρατσιστική και ότι όλοι εμείς που δεν είμαστε ισλάμ θεωρούμαστε κατώτερα όντα;
    Γιατί δεν λένε ότι η θρησκεία τους αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως κατώτερο ον;
    Και πολλά άλλα ερωτήματα...

    Πρέπει να ενταθούν οι προειδοποιήσεις προς όλους τους ξενοδόχους και τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα σπίτια τους και τα αυτοκίνητα τους.
    Να μην τολμήσει κανένας τους και δεχτεί στο ξενοδοχείο του λαθρο γιατί:
    -θα του κάνουν οι κάτοικοι της περιοχής οικονομικό αποκλεισμό
    -θα του κάνουν δυσφήμιση
    -θα του κάνουν το βίο αβίωτο
    -θα κατηγορηθεί ως συνένοχος για τα εγκλήματα που θα κάνουν οι λαθροεισβολείς που θα στεγάσει
    -θα κατηγορηθεί για την τουριστική καταστροφή της περιοχής
    -ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ λέγεται αυτό.

    ΑΜ ΠΩΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ να μην δίνουν τα ξενοδοχεία τους-παλιότερα-σε εκδηλώσεις της χρυσής αυγής γιατί θα τους τα κάψουν και θα τα σπάσουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να κάνουμε το ίδιο;
    χεχεχεχεχε.

    Εντάξει η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λίγο γιατί αυτό έπρεπε να είχε γίνει από πρόπερσυ και παραπρόπερσυ που στέλναν λαθρο σε ξενοδοχεία.
    Κάλιο αργά παρά ποτέ.

    Και επειδή υπάρχουν στοιχεία αξιόπιστα να τα διαβάζουμε.
    3.500.000 εκατομμύρια περίπου είναι οι ΙσλαμοΦασίστες στην Αγγλία των 45.000.000
    Και οι άγγλοι κυρίως λόγω των ανοιχτών συνόρων της ε.ε. ψήφισαν να φύγουν απο αυτήν και πλέον ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΑ τα σύνορα τους.

    Τα στοιχεία είναι και εδώ Οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης -Πόσοι είναι, πού ζουν [χάρτης]
    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/186711/oi-moysoylmanoi-tis-eyropis-posoi-einai-poy-zoyn-hartishttps://www.iefimerida.gr/news/186711/oi-moysoylmanoi-tis-eyropis-posoi-einai-poy-zoyn-hartis

    Το άρθρο γράφτηκε στις 13|01|2015 άρα προσθέτουμε και 1.000.000 λαθρο που μέσω εμάς κυρίως πήγαν από το καλοκαίρι του 2015 και μετά στη γερμανία κυρίως.



6 σχόλια:

  1. Να δούμε , ποιος θα ΠΕΤΑΞΗ το σπίρτο στην μπαρουταποθήκη.
    ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ,ΣΧΕΔΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ,ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
    ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙ.
    ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ;
    ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕ ;ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΗΣ ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗ ,ΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
    ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ
    ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.
    ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΎΝΘΗΜΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...ΔΕΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑ .ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ .ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ .Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ . ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΗΡΙ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ !.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ο Πουτιν επελαυνει. Ρωσσια, ΗΠΑ. Γερμανια, ΟΗΕ συμφωνησαν για την Ουκρανια. Η Νοτιοανατολικη Ουκρανια αυτονομη (προνιους). Για την Κριμαια θα μιλησουν στο ΑΠΩΤΕΡΟΝ μελλον. Αυτη η Ελληνικη γλωσσα με τρελαινει. Με μια λεξη τους ειπε το θεμα εληξε, τουμπεκι ψιλοκομμενο.

    Τωρα το τι συμβαινει εδω με το Κουλι. Αδωνι και Αλ6 μη δινετε και πολλη σημασια. Το πραγματικο αφεντικο (Σορος) εχει εξαφανιστει κι' εχει περασει τη σκυταλη στον υιον Αλεξανδρο (ονομα, ε;;), ο οποιος κινειται μεταξυ Τιρανων και Σκοπιων. Μη ξεχνατε οτι ο πατηρ ειχε συναντηση με τον Γωγακη οταν ο Γωγακης πρωθυπουργευε και το "meeting" εγινε στο πρωθυπουργικο γραφειο της Βουλης.

    Σ' αυτο ομως δωστε σημασια, οσοι γνωριζετε αγγλικα, και πιστευω στη σημερινη Ελλαδα, ολοι σας.

    https://www.unz.com/article/the-birth-of-eurasia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ahoy,ο σκατιαρης Σόρος έχει συλληφθεί.Ειναι μεγάλο ερπετό κεφάλι για να έμενε στην α' φάση ,ασύλληπτος.η τεράστια έκταση της ν.α Ουκρανίας είχε αγορασθεί έναντι πινακιου φακής ,από τον Σόρος , επί Τιμοσένκο ερπετού.Χρησις....καλλιεργειες μεταλλαγμένων σιτηρών.Παπαλα.
      ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΑ ,ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΟΡΓΑ.
      ΤΟ 2019 ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Στις 09/11 ξεκίνησε μια καινούργια προσπάθεια γενικότερα ΔΕΝ εμπιστεύομαι όμως απο κάπου πρέπει να ξεκινήσει η όλη διαδικασία-καλώς ή κακώς..βλέποντας την πορεία της ομάδας αυτής αντίστοιχα θα πράξω=βλέποντας και κάνοντας.

    http://panusis.blogspot.com/2019/11/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Let your plans be dark and impenetrable as dark, but when you move, fall like a thunderbolt". Shun Tzu, Κινεζος στρατηγος.

    Μπορεις να προστατεψης τα σχεδια απο αποιαδηποτε διαροη και να επιτεθης σαν κεραυνος. Νικησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή