Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ντόναλντ Τραμπ: "Αποδέχομαι εκ βάθους αυτή την υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών".

Το πρώτο αποκαλυπτικό μισάωρο της ομιλίας του Τραμπ, προχθές στην Ουάσινγκτον, στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων - μεταφρασμένο από την σημαντική φίλη του ιστολογίου μας, Ζέτα Φιλίππου


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Γιατί επεκτείναμε 12 Ναυτικά Μίλια ΜΌΝΟ στο Ιόνιο; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Μπινιάρης αναλύει σε 6 λεπτά, την εξευτελιστική "κωλοτούμπα" της φιλο-τουρκογερμανικής ΝΔ.


«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΧΑΟΣ»

γράφει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Gonna Take Alot - George Scott, Lonnie Youngblood &.. ? ...

Κομματάρα 60's. Γιατί όμως ερωτηματικό στον τρίτο συντελεστή..;;
 Πρόκειται για τον κιθαρίστα. Δεν θα το πιστεύετε όταν μάθετε ποιος είναι..

Υποχρεωτική χρήση μάσκας: μέτρο που προστατεύει ή υπονομεύει την δημόσια υγεία;

γράφει ο Παύλος μοναχός αγιορείτης, Βιολόγος, MD Μοριακής Βιολογίας και Βιοϊατρικής Βουλευτήρια Αγίου Όρους (δημοσιεύτηκε στην Ενωμένη Ρωμηοσύνη)

  

Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, στην εγωλατρική κοινωνία μας, ένας απρόσμενος επισκέπτης, σαν το ιό SARS-CoV-2, να δαιμονοποιηθεί και να προσδιοριστεί ως αόρατος φονικός εχθρός. Ο πολιτισμός μας βέβαια, αποφεύγει να παραδεχτεί πόσο εχθρικός για την υγεία του ανθρώπου είναι ο σύγχρονος “παχύσαρκος”, αλλά ατροφικός πνευματικά, τρόπος ζωής. Κάτι, που επιβεβαιώνεται από την έξαρση των εκφυλιστικών νοσημάτων (καρκίνος, αυτοάνοσα, καρδιοπάθειες, διαβήτης κτλ), που διαμορφώνουν το υπόβαθρο (συνοσηρότητες) για να δώσει η ίωση COVID-19 σοβαρά κλινικά συμπτώματα..

Ιωάννα Κουσκούση: Έδωσε πόνο και την έκοψαν στον αέρα!

βίντεο από MissKitty


Σχόλιο Διόδοτου: Το σύστημα σήμερα δεν δίνει εντολές στις ξεπουλημένες κυβερνήσεις, κατ'ευθείαν μόνο. Έχει και ψευτογιατρούς να λένε τις @αλακίες τους-εντολές προς την κυβέρνηση. Αυτές τις ημέρες, άλλοι τέτοιοι ξεπουλημένοι γιατροί φοράνε 7 μάσκες στο πρόσωπο -ΠΡΟΣΈΞΤΕ: ΟΧΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ- για να αποδείξουν ότι δεν βλάπτουν οι μάσκες. Άλλοι γελοίοι ψευτογιατροί προτείνουν "όποιοι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο με μάσκες, να κρίνονται επικίνδυνοι για τα παιδιά τους και να τούς τα παίρνει το κράτος" (μοντέλο Σουηδίας, που τούς τα αρπάζουν εδώ και 20 χρόνια και τα δίνουν σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια).
Ο δεύτερος πόλος να παίρνει εντολές η κάθε ξεπουλημένη κυβέρνηση είναι τα τηλεοπτικά κανάλια. Τα οποία είναι και αδηφάγα. Εχθέςτο ΣΚΑΪ έκανε την προβοκάτσια του. Πήγε και έκανε δήθεν ρεπορτάζ σε έναν πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης, που ήξερε ότι γυμνάζεται με το ποδήλατό της η Ιωάννα Κουσκούση, για να στήσει επεισόδιο, το οποίο μεταφράζεται πολύ απλά.. "Κούλη..! ..Για ρίξε κανα φράγκο ακόμα..." χαχαχαχαχα Αλληλοξεσκεπάζονται, την στιγμή που τα μασκοφορεμένα παιδιά αποδεικνύονται ως η αιχμή της αντίδρασης, όπως ακριβώς η υπογραφή του τσίπρα στις Πρέσπες. Πάμε για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Πισοδέρι, όπου αυτή την φορά.. την απόφαση για τα σχολεία θα την βάλουν στο απευθυσμένο τους οι προδότες.

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΤΙ-ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ» (βίντεο)

ομιλεί ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

Η ανάρτηση αφιερώνεται με πολύ αγάπη σε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας. 


Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ: TRUMPSARA

Σχόλιο Διόδοτου: 15.000 views σε ένα 24ωρο είχε το βίντεο αυτό. Ακούστε το μέχρι το τέλος για να κάνετε κριτική. Δικό σας θέμα τί θα πιστέψετε από όλα αυτά. Πάντως, σε ερώτηση στα σχόλια του βίντεο, "τί θα γίνει με εμάς" (την Ελλάδα δηλαδή), η απάντησή του ήταν "H EΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!", δηλαδή οι ντόπιοι σατανιστές που κυβερνούν, θα πέσουν μόλις πέσουν οι εντολοδότες τους στην Γερμανία, πράγμα που ισχύει.