«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ο θείος καταστρέφει την Ελλάδα και ο ανιψιός την Αθήνα.


περισσότερα εδώ

Ρωσικό Κέντρο Αμυντικών Αναλύσεων: Η στρατιωτική συνεργασία Αιγύπτου-Γαλλίας-Ελλάδας θα οδηγήσει τηνΤουρκία σε διαμελισμό

του Alexander Khramchikhin, Deputy Director of the Institute for Political and Military Analysis 
- Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος


Mr. V (69η εκπομπή) - Η ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ...


Εξαγριώνετε τους κατασκευαστές τους, το τέλος σας είναι κοντά.


περισσότερα εδώ και εδώ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Η ανατριχιαστική – αποκαλυπτική ομιλία του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ στο Βερολίνο (28/8/2020) - Μετάφραση


Τσαβούσογλου: Αιτία πολέμου τα 12 μίλια στο Αιγαίο

Groove Armada & Richie Havens - Going Back to My Roots (live)


ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEGESÄULE. 30.08.2020 - Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ!



Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.. (φωτο - βίντεο)

..με τον Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος)


Έρχονται οι τσιρλίντερς στα σχολεία..!

RT LIVE - Εικόνα από Βερολίνο αυτή την στιγμή - Πάνω από 1 εκατομμύριο διαδηλωτές χωρίς μάσκες, κατά των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, και έρχονται συνεχώς από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις _ (2 βίντεο)


AΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕΣΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ είχε προτείνει το 2011 ο BILL GATES, για.."να καθαρίσει η ατμόσφαιρα"






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ντόναλντ Τραμπ: "Αποδέχομαι εκ βάθους αυτή την υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών".

Το πρώτο αποκαλυπτικό μισάωρο της ομιλίας του Τραμπ, προχθές στην Ουάσινγκτον, στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων - μεταφρασμένο από την σημαντική φίλη του ιστολογίου μας, Ζέτα Φιλίππου


Η Marjorie Taylor Greene δηλώνει: "Η ελευθερία κατακτάται, δεν χαρίζεται" - Υποψήφια με τον Τραμπ στην Τζώρτζια, έχει αναπτύξει οικειότητα με το στημένο πολυβόλο.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ποιός φοβάται τον Ελληνικό Στρατό; Το «Ψευτορωμαίϊκο» ή ο…Ερντογάν; Ή μήπως και οι δυό μαζί;

γράφει ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ


ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΣΤΙΣ 29.08.2020 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)


Γιατί η επιδημία κόβιντ έχει λήξει (βίντεο-ελληνικοί υπότιτλοι)


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΓΙΑ NA ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΜΕ! (VIDEO)


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ODYSSEIA TV

ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

του Αναστάσιου Λαυρέντζου*


SOS!!!! SOS!!!!!! ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΜΕΡΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ "ΔΟΜΗ" ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Βίντεο - ΦΕΚ


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Γιατί επεκτείναμε 12 Ναυτικά Μίλια ΜΌΝΟ στο Ιόνιο; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Μπινιάρης αναλύει σε 6 λεπτά, την εξευτελιστική "κωλοτούμπα" της φιλο-τουρκογερμανικής ΝΔ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ! - Dr. Roberto Petrella: Μέγας ο κίνδυνος για την ανθρωπότητα, από τα τεστ κορονοϊού και τους εμβολιασμούς.


Δείτε και κρίνετε.. το σήμα του 2020 DNC (Δημοκρατική Εθνική Σύμβαση), δηλαδή σειρά συμβάσεων διορισμού προεδρικών εκλογών του "Δημοκρατικού Κόμματος" των Ηνωμένων Πολιτειών - Όπου "Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ" = κάτι σαν την ΣΥΡΙΖΟ-ΝΔ ανθελληνική, αντίχριστη και νεοταξική συμμορία.

Αποκάλυψη από τον Γιώργο Τράγκα: “Η μαριονέτα του Βερολίνου έχει πουλήσει το μισό Αιγαίο”


Πανδημία κορωνοϊού ή φαντασία ;

κλικ στην εικόνα

https://www.brighteon.com/c34f1de9-aac1-4373-8540-59ab752bb251

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΧΑΟΣ»

γράφει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΤΗΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αναδημοσίευση από 24 Αυγούστου 2017


Αντίο Γιάννη..


ΞΕΚΙΝΗΣΕ..;;


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ, ΩΡΑ 01:45 - ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΛ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ 'ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ' ΚΑΙ ΣΤΑ 'ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ' !!


ΩΡΑ 08:15: ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ - ΑΚΥΡΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Gonna Take Alot - George Scott, Lonnie Youngblood &.. ? ...

Κομματάρα 60's. Γιατί όμως ερωτηματικό στον τρίτο συντελεστή..;;
 Πρόκειται για τον κιθαρίστα. Δεν θα το πιστεύετε όταν μάθετε ποιος είναι..

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Happy Hour with ERDO.. by Αυτόλυκος 🙂


ΕNTΩΜΕΤΑΞΥ.. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΤΟΥΣ" ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΦΜ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ???.. ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ??....

ΧΑΧΑΧΑ!.. Ο Π.Ο.Υ. ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.


περισσότερα ΕΔΩ (και εδώ)

Υποχρεωτική χρήση μάσκας: μέτρο που προστατεύει ή υπονομεύει την δημόσια υγεία;

γράφει ο Παύλος μοναχός αγιορείτης, Βιολόγος, MD Μοριακής Βιολογίας και Βιοϊατρικής Βουλευτήρια Αγίου Όρους (δημοσιεύτηκε στην Ενωμένη Ρωμηοσύνη)

  

Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, στην εγωλατρική κοινωνία μας, ένας απρόσμενος επισκέπτης, σαν το ιό SARS-CoV-2, να δαιμονοποιηθεί και να προσδιοριστεί ως αόρατος φονικός εχθρός. Ο πολιτισμός μας βέβαια, αποφεύγει να παραδεχτεί πόσο εχθρικός για την υγεία του ανθρώπου είναι ο σύγχρονος “παχύσαρκος”, αλλά ατροφικός πνευματικά, τρόπος ζωής. Κάτι, που επιβεβαιώνεται από την έξαρση των εκφυλιστικών νοσημάτων (καρκίνος, αυτοάνοσα, καρδιοπάθειες, διαβήτης κτλ), που διαμορφώνουν το υπόβαθρο (συνοσηρότητες) για να δώσει η ίωση COVID-19 σοβαρά κλινικά συμπτώματα..

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΆΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ...

Πάνω που είπαμε "Ναι, είναι υπερβολή να πιστεύει κανείς ότι το τεστ με την μακρυά μπατονέτα, που πονάει, είναι για ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ στην ρινοφαρυγγική κοιλότητα τον ιό"... ΟΥΠΣ!!!!....μαθαίνουμε ότι στο Μάντσεστερ, η εταιρεία που διεξήγαγε αυτό το τεστ σε παιδάκια.. ονομάζεται IPSOS MORI, που στα λατινικά σημαίνει «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ»!!!!

Ω καιροί, ω ήθη

Ιωάννα Κουσκούση: Έδωσε πόνο και την έκοψαν στον αέρα!

βίντεο από MissKitty


Σχόλιο Διόδοτου: Το σύστημα σήμερα δεν δίνει εντολές στις ξεπουλημένες κυβερνήσεις, κατ'ευθείαν μόνο. Έχει και ψευτογιατρούς να λένε τις @αλακίες τους-εντολές προς την κυβέρνηση. Αυτές τις ημέρες, άλλοι τέτοιοι ξεπουλημένοι γιατροί φοράνε 7 μάσκες στο πρόσωπο -ΠΡΟΣΈΞΤΕ: ΟΧΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ- για να αποδείξουν ότι δεν βλάπτουν οι μάσκες. Άλλοι γελοίοι ψευτογιατροί προτείνουν "όποιοι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο με μάσκες, να κρίνονται επικίνδυνοι για τα παιδιά τους και να τούς τα παίρνει το κράτος" (μοντέλο Σουηδίας, που τούς τα αρπάζουν εδώ και 20 χρόνια και τα δίνουν σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια).
Ο δεύτερος πόλος να παίρνει εντολές η κάθε ξεπουλημένη κυβέρνηση είναι τα τηλεοπτικά κανάλια. Τα οποία είναι και αδηφάγα. Εχθέςτο ΣΚΑΪ έκανε την προβοκάτσια του. Πήγε και έκανε δήθεν ρεπορτάζ σε έναν πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης, που ήξερε ότι γυμνάζεται με το ποδήλατό της η Ιωάννα Κουσκούση, για να στήσει επεισόδιο, το οποίο μεταφράζεται πολύ απλά.. "Κούλη..! ..Για ρίξε κανα φράγκο ακόμα..." χαχαχαχαχα Αλληλοξεσκεπάζονται, την στιγμή που τα μασκοφορεμένα παιδιά αποδεικνύονται ως η αιχμή της αντίδρασης, όπως ακριβώς η υπογραφή του τσίπρα στις Πρέσπες. Πάμε για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Πισοδέρι, όπου αυτή την φορά.. την απόφαση για τα σχολεία θα την βάλουν στο απευθυσμένο τους οι προδότες.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΠΑΝΤΆ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΆΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΚΛΊΚΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Q-ANON


Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΤΙ-ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ» (βίντεο)

ομιλεί ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

Η ανάρτηση αφιερώνεται με πολύ αγάπη σε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας. 


Βιο ιατρικός εργαστηριακός Επιστήμονας : Ψέμα ο κορονοϊός! Έχουν στήσει το τέλειο κόλπο …Λύκοι που καταλύουν τη Δημοκρατία στη Κυβέρνηση.


Με φασιστικά μέτρα πολεμούν τις αντίθετες φωνές στις μάσκες του θανάτου που θέλουν να επιβάλλουν στα παιδιά μας......

640 ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ: « Ο COVID19 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΆΤΗ! » - ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΜΑ, EΞΩΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, σπάει η ομερτά! Οι Έλληνες ιατροί υ π ε ρ α σ π ί ζ ο ν τ α ι την ΑΛΗΘΕΙΑ απέναντι στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Ο Σ …


Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ: TRUMPSARA

Σχόλιο Διόδοτου: 15.000 views σε ένα 24ωρο είχε το βίντεο αυτό. Ακούστε το μέχρι το τέλος για να κάνετε κριτική. Δικό σας θέμα τί θα πιστέψετε από όλα αυτά. Πάντως, σε ερώτηση στα σχόλια του βίντεο, "τί θα γίνει με εμάς" (την Ελλάδα δηλαδή), η απάντησή του ήταν "H EΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!", δηλαδή οι ντόπιοι σατανιστές που κυβερνούν, θα πέσουν μόλις πέσουν οι εντολοδότες τους στην Γερμανία, πράγμα που ισχύει.